Lediga jobb som Tekniskt arbete i Ljusnarsberg

Se lediga jobb som Tekniskt arbete i Ljusnarsberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ljusnarsberg som finns hos arbetsgivaren.

Automationsingenjör till Ahlström i Ställdalen

Ahlstrom är en global ledare inom fiberbaserade material som levererar innovativa och hållbara lösningar för att skapa en bättre värld. Till siten i Ställdalen söker vi nu en automationsingenjör. Detta är tjänst för dig som vill vara en del av ett engagerat bolag som brinner för att hitta nya och bättre lösningar för sina kunder. Hos Ahlstrom i Ställdalen får du det bästa av två världar – du får en spännande roll på en familjär arbetsplats samtidigt so... Visa mer
Ahlstrom är en global ledare inom fiberbaserade material som levererar innovativa och hållbara lösningar för att skapa en bättre värld.

Till siten i Ställdalen söker vi nu en automationsingenjör. Detta är tjänst för dig som vill vara en del av ett engagerat bolag som brinner för att hitta nya och bättre lösningar för sina kunder.

Hos Ahlstrom i Ställdalen får du det bästa av två världar – du får en spännande roll på en familjär arbetsplats samtidigt som du har förmånen att tillhöra en stor global koncern.

Ahlstrom erbjuder dig
På Ahlstrom är man stolta över att vara ett globalt bolag som bedriver verksamhet på anläggningar och kontor i 14 länder runt om i världen. Här sätter man värde på mångfald och på de olika sätt som skillnader mellan människor kan bidra till en rikare, mer kreativ och mer produktiv arbetsmiljö. Ahlstrom ger sina anställda eget ansvar och uppmuntrar till professionell och personlig utveckling.

Ahlstrom har idag totalt 8 000 anställda och i Ställdalen arbetar ca 150 medarbetare. För att du som bor utanför Ljusnarsbergs kommun ska få de bästa möjligheterna att arbeta här, erbjuds du ett pendlarkort på SJ där du får räkna restiden som arbetstid när du jobbar på tåget. Det finns fina förbindelser och flera tågstopp i Ställdalen varje dag.

Arbetsuppgifter
Som automationsingenjör ansvarar du för att utveckla och göra ändringar i befintliga styrsystem. Du ingår i underhållsavdelningen och är en stödfunktion till produktionen där du säkerställer driften på bruket på bästa möjliga sätt. I denna roll kommer du att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll samt driva eller delta i projekt/underhållsuppdrag inom automationsområdet. En annan viktig uppgift är att bidra till att vidmakthålla och utveckla automationssystemen samt utföra modifieringar. I dina arbetsuppgifter ingår även:

- Förstudier
- Kalkylberäkningar
- Framtagning av teknisk beskrivning
- Programmering och systemkonstruktion av styrsystem
- Programmering av datorprogramvara
- Testning och driftsättning

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen som automationsingenjör har du,

- Erfarenhet av strömriktare och frekvensomriktare
- Instrumenterfarenhet: givare och ventiler
- Kunskap om att läsa och rita elschema i CAD
- Erfarenhet av strömriktning (Parker, Vacon och ABB)
- Erfarenhet från Schneider/Modicon och Siemens programmerings-miljöer
- Mycket goda IT-kunskaper

Har du kunskaper inom Bus-kommunikation (t.ex. Modbus RTE, Modbus TCP, Profibus) ser vi det som mycket meriterande.

I Ställdalen arbetar man tillsammans för att nå målen. En god samarbetsförmåga och förmågan att snabbt sätta sig in i uppkomna problem är A och O för att undvika driftstopp. Som person är du därför självständig, driven och initiativtagande.

På siten i Ställdalen finns ett 60-tal datorer och servrar i processen att hantera.

Ansökan och information
I den här rekryteringen har Ahlstrom i Ställdalen valt att samarbeta med AxÖ Consulting. Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta rekryteringskonsult Lisa Beckman på e-post: [email protected] eller telefon: 072-383 88 53. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan, eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Tipsa dem gärna om tjänsten.

Ahlstrom i Ställdalen
Vi är specialiserade med våra två fibertygsmaskiner på att producera Nonwoven material. Dessa material är i stort baserade på råvaror från skogen. Materialet har flera användningsområden som bland annat wipes, trälaminering, color catcher, jordbruks- samt filterprodukter. Ställdalen har de senaste åren sett ett kraftigt ökat behov av produkterna. Ställdalen har idag totalt 150 anställda. Läs mer här: www.ahlstrom.com

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Konstruktör

Konstruktör Maskinmekanik till IMH Machinery AB i Kopparberg IMH Machinery är en av de ledande tillverkarna i världen av hydrauliska spikmaskiner för palltillverkning. Vi är i en expansiv fas där vi utökar våra marknadsandelar i världen. Är du redo att påbörja din resa inom maskinteknik. Med din erfarenhet, kompetens och nyfikenhet har du möjlighet att göra en betydande påverkan hos IMH Machinery. https://imhmachinery.se/ En viktig del i ... Visa mer
Konstruktör Maskinmekanik till IMH Machinery AB i KopparbergIMH Machinery är en av de ledande tillverkarna i världen av hydrauliska spikmaskiner för palltillverkning.Vi är i en expansiv fas där vi utökar våra marknadsandelar i världen.Är du redo att påbörja din resa inom maskinteknik. Med din erfarenhet, kompetens och nyfikenhet har du möjlighet att göra en betydande påverkan hos IMH Machinery.https://imhmachinery.se/

En viktig del i detta arbete är att vi stärker den tekniska dokumentationen av våra projekt som är vår stomme i varje kundprojekts kvalitet och lönsamhet samt kontinuerligt utvecklar våra produkter för att säkerställa vår ledande position.

Vi söker därför en driven konstruktör till vår organisation. Förutom att ta fram ritningar på befintliga standardmaskiner, göra kundunika anpassningar på dessa och förbereda produktionsunderlag, kommer du även vara delaktig i arbetet med att vidareutveckla befintliga maskiner samt utveckla nya som vi behöver komplettera med för att kunna erbjuda helhetslösningar till kunderna.

Vi har ett långtgående modultänk inom bolaget, något som du tillsammans med sälj fortsätter att förfina. På konstruktionsavdelningen arbetar du med såväl dokumentation av kundspecifika projekt, projektering av nya moduler och funktioner etc tillsammans med en CAD-ingenjör som ritat våra maskiner i många år och är mycket kunnig inom sitt område.

IMH Machinery är en liten professionell organisation med hög kompetens och trevlig laganda. Hos oss får du arbeta med intressanta och utmanande uppgifter både på fabriken i Kopparberg samt i samarbete med våra kunder i Europa och övriga världen. Konstruktionsavdelningen har ett nära samarbete med vår produktionschef och övrig personal.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter:

* Implementering av konstruktioner i 3D.
*

* Vi ritar idag i 2D vilket fungerar bra, men vill att du tar oss in i 3D-världen via Inventor 3D mjukvara.

* Ritningssupport till säljavdelningen:

* 2D layout-ritningar på maskinlinjer vi ska offerera / signera order på.
* När du implementerat 3D ska du kunna ge renderingar på maskinlinjer så att säljavdelningen även kan använda det vid offerter / order.

* Arbeta med löpande konstruktions- och ritningsarbete för inkomna order:

* Ta fram befintliga ritningar på standardmaskiner och förbereda produktionsunderlag.
* Göra kundanpassningar av standardmaskiner och därmed ta fram nya ritningar och produktionsunderlag.
* Sammanställa ritningar till kund som de får med i leveransen av maskinlinjen (en del av den IMH-manual ("Dokumentation") som följer med maskinen).

* Arbeta med utvecklingsarbetet av standardmaskiner:

* Du brinner för utveckling och strävar alltid efter att hitta nya lösningar hur vi kan effektivisera och förbättra våra standardmaskiner, så att vi både kan producera dem mer effektivt och dessutom öka kvalitet, hållbarhet och säkerhet när maskinerna är i drift. Du har förmågan att se möjligheter och att föra in ny teknik både vad gäller produktion, design och funktion. Du har gott sinne för och intresse av affären och känner engagemang för att bidra till bolagets utveckling både på kort och lång sikt.

* Arbeta med utvecklingsarbetet av nya maskiner:

* Vi ser en stor efterfrågan av och möjlighet till att bredda vårt produktutbud. Det finns en färdig produktstrategi för nya produkter som vi är redo att investera i. Vi har stor kunskap om marknadsbehov och yttre funktionskrav, men vill få in en ny konstruktör för att realisera dem i samarbete med övriga gänget.

Din bakgrund:

* Relevant universitetsutbildning är meriterande
* 3+ års erfarenhet av konstruktionsarbete inom maskinteknik
* Kunskap inom CAD både i 2D och 3D
* Kunskaper inom hydraulik och pneumatik är meriterande
* Kunskaper inom hållfasthetsberäkningar är meriterande
* Flytande i svenska och mycket goda kunskaper i engelska

Dina personliga egenskaper:

* Du brinner för utveckling och har förmågan att se möjligheter
* Du är självgående och van att ta ansvar
* Du är en bra lagspelare
* Du har god social kompetens och kan anpassa dig i olika miljöer - även internationellt
* Du är strukturerad och organiserad
* Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga med kollegor, kunder och leverantörer.
* Du är engagerad i allt du gör och är realistisk
* Du är lyhörd och kan hantera relationer på ett förtroendefullt sätt

Tjänsten är placerad i vackra Kopparberg, med möjlighet att arbeta på distans en till två dagar i veckan för en flexibel arbetsmiljö.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan och ta chansen att utvecklas tillsammans med oss på IMH Machinery AB.

I den här rekryteringen samarbetar vi med med Jefferson Wells.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emil Chandorkar på telefon 072-453 76 54 eller e-post [email protected] Visa mindre

Automationsingenjör till Ahlström i Ställdalen

Ahlstrom är en global ledare inom fiberbaserade material som levererar innovativa och hållbara lösningar för att skapa en bättre värld. Till siten i Ställdalen söker vi nu en automationsingenjör. Detta är tjänst för dig som vill vara en del av ett engagerat bolag som brinner för att hitta nya och bättre lösningar för sina kunder. Hos Ahlstrom i Ställdalen får du det bästa av två världar – du får en spännande roll på en familjär arbetsplats samtidigt so... Visa mer
Ahlstrom är en global ledare inom fiberbaserade material som levererar innovativa och hållbara lösningar för att skapa en bättre värld.

Till siten i Ställdalen söker vi nu en automationsingenjör. Detta är tjänst för dig som vill vara en del av ett engagerat bolag som brinner för att hitta nya och bättre lösningar för sina kunder.

Hos Ahlstrom i Ställdalen får du det bästa av två världar – du får en spännande roll på en familjär arbetsplats samtidigt som du har förmånen att tillhöra en stor global koncern.

Ahlstrom erbjuder dig
På Ahlstrom är man stolta över att vara ett globalt bolag som bedriver verksamhet på anläggningar och kontor i 14 länder runt om i världen. Här sätter man värde på mångfald och på de olika sätt som skillnader mellan människor kan bidra till en rikare, mer kreativ och mer produktiv arbetsmiljö. Ahlstrom ger sina anställda eget ansvar och uppmuntrar till professionell och personlig utveckling.

Ahlstrom har idag totalt 8 000 anställda och i Ställdalen arbetar ca 150 medarbetare. För att du som bor utanför Ljusnarsbergs kommun ska få de bästa möjligheterna att arbeta här, erbjuds du ett pendlarkort på SJ där du får räkna restiden som arbetstid när du jobbar på tåget. Det finns fina förbindelser och flera tågstopp i Ställdalen varje dag.

Arbetsuppgifter
Som automationsingenjör ansvarar du för att utveckla och göra ändringar i befintliga styrsystem. Du ingår i underhållsavdelningen och är en stödfunktion till produktionen där du säkerställer driften på bruket på bästa möjliga sätt. I denna roll kommer du att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll samt driva eller delta i projekt/underhållsuppdrag inom automationsområdet. En annan viktig uppgift är att bidra till att vidmakthålla och utveckla automationssystemen samt utföra modifieringar. I dina arbetsuppgifter ingår även:

- Förstudier
- Kalkylberäkningar
- Framtagning av teknisk beskrivning
- Programmering och systemkonstruktion av styrsystem
- Programmering av datorprogramvara
- Testning och driftsättning

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen som automationsingenjör har du,

- Erfarenhet av strömriktare och frekvensomriktare
- Instrumenterfarenhet: givare och ventiler
- Kunskap om att läsa och rita elschema i CAD
- Erfarenhet av strömriktning (Parker, Vacon och ABB)
- Erfarenhet från Schneider/Modicon och Siemens programmerings-miljöer
- Mycket goda IT-kunskaper

Har du kunskaper inom Bus-kommunikation (t.ex. Modbus RTE, Modbus TCP, Profibus) ser vi det som mycket meriterande.

I Ställdalen arbetar man tillsammans för att nå målen. En god samarbetsförmåga och förmågan att snabbt sätta sig in i uppkomna problem är A och O för att undvika driftstopp. Som person är du därför självständig, driven och initiativtagande.

På siten i Ställdalen finns ett 60-tal datorer och servrar i processen att hantera.

Ansökan och information
I den här rekryteringen har Ahlstrom i Ställdalen valt att samarbeta med AxÖ Consulting. Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta rekryteringskonsult Lisa Beckman på e-post: [email protected] eller telefon: 072-383 88 53. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan, eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Tipsa dem gärna om tjänsten.

Ahlstrom i Ställdalen
Vi är specialiserade med våra två fibertygsmaskiner på att producera Nonwoven material. Dessa material är i stort baserade på råvaror från skogen. Materialet har flera användningsområden som bland annat wipes, trälaminering, color catcher, jordbruks- samt filterprodukter. Ställdalen har de senaste åren sett ett kraftigt ökat behov av produkterna. Ställdalen har idag totalt 150 anställda. Läs mer här: www.ahlstrom.com

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Underhålls- och Projektchef

Letar du efter ditt nästa steg? Vi letar efter dig som vill ta utmaningen i att leda en underhållsorganisation med fokus på att bygga och skapa förutsättningar för förebyggande underhåll. I rollen som underhålls- och projektchef kommer du att jobba i nära samarbete med Platschef och kollegor i Ställdalen men också de andra bruken i Sverige och i världen. Är du en stark ledare, med tidigare erfarenheter inom byggande och förändringsarbete i en organisation ... Visa mer
Letar du efter ditt nästa steg? Vi letar efter dig som vill ta utmaningen i att leda en underhållsorganisation med fokus på att bygga och skapa förutsättningar för förebyggande underhåll. I rollen som underhålls- och projektchef kommer du att jobba i nära samarbete med Platschef och kollegor i Ställdalen men också de andra bruken i Sverige och i världen. Är du en stark ledare, med tidigare erfarenheter inom byggande och förändringsarbete i en organisation där underhåll är en del av förutsättningen? Då vill vi få kontakt med dig!
Vi hoppas att du lockas av uppgifterna, kollegorna och att jobba i en mix av kulturer i ett internationellt men samtidigt lokalt perspektiv.
Arbetsuppgifter och ansvar
· Driva ett aktivt underhållsarbete och säkerställa rätt kompetens och stöd till underhållsorganisationens medarbetare
· Vara drivande och stärka avdelningens LEAN-arbete och ständiga förbättringar.
·Kontinuerligt arbeta med hela brukets övergripande utveckling inom området underhåll
·Tillsammans med kollegor och medarbetare driva och implementera initiativ enligt plan i syfte att modernisera och ständigt effektivisera underhållsarbetet
·Driva projekt i syftet om att öka effektivitet, kapacitet och säkerhet inom hela bruket
·Ansvara för ekonomiska och operativa mätetal inom ditt område
·Bidra och delta i det övergripande strategiska arbetet som en del i ledningsgruppen
·Ansvarar för framtagande och implementering av projekt vid större investeringar och processförbättringar över hela bruket.

För denna tjänst behöver du ha;
För att lyckas i rollen tror vi att du har en teknisk examen från antingen högskola eller universitet, alternativt arbetserfarenhet motsvarande utbildningskravet. Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att leda underhållsorganisation, gärna inom processindustri. Du har tidigare varit framgångsrik i ledarrollen och drivit flera förbättringsprojekt. Du är van att rapportera och följa upp ditt arbete.
Vi fäster stor vikt vid att hitta en kollega med de rätta personliga egenskaperna. Du har ett starkt ledarskap som präglas av förmåga att få med dig dina medarbetare och kollegor. Vidare har du en förmåga att ta initiativ och beslut, samt att prioritera rätt i ett arbete med ständig utveckling och verksamhetsförbättring. Att du i grunden har ett tekniskt intresse ser vi som en självklarhet för tjänsten.
Vi kan erbjuda;
Ett givande och utmanande jobb med engagerade medarbetare och trevliga kollegor
Möjligheter att utvecklas i en internationell miljö i ett lokalt sammanhang
Vara delaktig i en spännande förändringsresa med ett uttalat fokus att få förebyggande underhåll på plats
Resekort för tågresor om du kommer utanför Ljusnarsbergs kommun.
Viss möjlighet till distansarbete kan förekomma.För mer information om tjänsten, kontakta
Olof Nilsson, Platschef [email protected]
Svarstiden på ansökningar kan bli försenade på grund av semestertider. Visa mindre

Underhålls- och projektchef till Ahlstrom-Munksjö Ställdalen

Ansök    Aug 29    AxÖ Consulting AB    Underhållschef
Är du en erfaren och engagerad ledare som vill arbete med förbättring- och förändringsarbete inom underhållsorganisationen? Då kanske tjänsten som Underhålls- och projektchef hos Ahlstrom-Munksjö Ställdalen är din nästa utmaning! Välkommen med din ansökan! Vad Ahlstrom-Munksjö erbjuder dig! Vi är stolta över att vara ett globalt företag som bedriver verksamhet på anläggningar och kontor i 14 länder runt om i världen. Vi sätter värde på mångfald och på... Visa mer
Är du en erfaren och engagerad ledare som vill arbete med förbättring- och förändringsarbete inom underhållsorganisationen? Då kanske tjänsten som Underhålls- och projektchef hos Ahlstrom-Munksjö Ställdalen är din nästa utmaning! Välkommen med din ansökan!

Vad Ahlstrom-Munksjö erbjuder dig!
Vi är stolta över att vara ett globalt företag som bedriver verksamhet på anläggningar och kontor i 14 länder runt om i världen.

Vi sätter värde på mångfald och på de olika sätt som skillnader mellan människor kan bidra till en rikare, mer kreativ och mer produktiv arbetsmiljö. Vi ger våra anställda eget ansvar och uppmuntrar till professionell och personlig utveckling. Vi vill vara en prioriterad arbetsgivare och en organisation som aldrig slutar ta till sig kunskap. Ahlstrom-Munksjö har idag totalt 8 000 anställda.

Vi vill även att du som bor utanför Ljusnarsbergs kommun skall få de bästa möjligheterna att arbeta hos oss, därför erbjuds du ett pendlarkort på SJ där du får räkna restiden som arbetstid när du jobbar på tåget. Det finns fina förbindelser och flera tågstopp i Ställdalen varje dag.

Ansvar och arbetsuppgifter
Som Underhålls- och projektchef ansvarar du för att driva ett aktivt underhållsarbete och säkerställer att rätt kompetens och stöd finns inom underhållsorganisationen. Tillsammans med kollegor och medarbetar driver och implementerar du initiativ enligt plan i syfte att modernisera och ständigt förbättra underhållsarbetet. Du ansvarar dessutom för framtagande och implementering av projekt vid större investeringar och processförbättringar över hela bruket.

Andra förekommande arbetsuppgifter och ansvarsområden;

- Ansvara för ekonomiska och operativa mätetal inom ditt område.
- Vara drivande och stärka avdelningens arbete med LEAN och ständiga förbättringar.
- Kontinuerligt arbeta med hela brukets övergripande utveckling inom området underhåll.
- Driva projekt i syftet om att öka effektivitet, kapacitet och säkerhet inom hela bruket.

Du är en del av ledningsgruppen och förväntas delta och bidra aktivt till det strategiska arbetet. I din roll kommer du ha ett nära samarbete med Platschef och kollegor i Ställdalen men även de andra bruken i Sverige och i världen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en teknisk examen, alternativt arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har flerårig erfarenhet av att leda en underhållsorganisation, gärna inom processindustri. Vidare ser vi att du har erfarenhet av att driva förbättringsprojekt och investeringsprojekt samt är van att rapportera och följa upp ditt arbete. Har du också erfarenhet av energiledningssystemet ISO 50001 är det en fördel. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska.

Du är en stark ledare som har förmågan att få med dig dina medarbetare och kollegor. Att ta initiativ, driva på och ta beslut kommer naturligt för dig. Du är även duktig på att prioritera rätt i ett arbete med ständig utveckling och verksamhetsförbättring. Att du i grunden har ett tekniskt intresse ser vi som en självklarhet.

Information och ansökan
All administration i den här rekryteringen hanteras av AxÖ Consulting. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tobias Björk på tfn; 070-97 75 100 eller mejl; [email protected]. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan! Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Kunnig PRODUKTIONSTEKNIKER till Ringsvets AB !!

Beskrivning Vi söker en kunnig, focuserad och självgående Produktionstekniker. Du kommer tillsammans med Produktionschefen att vara en viktig del i företagets produktions, kvalitets och produktutvecklingsarbete. Tjänsten är placerad hos vår kund Ringsvets AB i Kopparberg. Arbetsuppgifter - Produktionsberedning - Produktionsteknik - Framtagning av investeringsunderlag - Inköp av material - Kvalitets kontroll - Driftsättning av nya maskiner - Te... Visa mer
Beskrivning
Vi söker en kunnig, focuserad och självgående Produktionstekniker.

Du kommer tillsammans med Produktionschefen att vara en viktig del i företagets produktions, kvalitets och produktutvecklingsarbete. Tjänsten är placerad hos vår kund Ringsvets AB i Kopparberg.

Arbetsuppgifter

- Produktionsberedning
- Produktionsteknik
- Framtagning av investeringsunderlag
- Inköp av material
- Kvalitets kontroll
- Driftsättning av nya maskiner
- Teknisk dokumentation
- Metodutveckling

- Mätteknik
- Förbättringsarbete inom produktion
- Arbeta med robotprogrammering
- Arbeta med att utbilda personal inom skärande bearbetning/svarv. 

Kvalifikationer

Kunnig, focuserad och självgående är viktiga egenskaper
Du kan vara ingenjör eller ha motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet.
Du kan vara en duktig cnc operatör som vill ta klivet till att bli tekniker
Kunskaper inom skärande bearbetning/svarv eller svetsning är en stor merit.
Du bör också vara en duktig pedagog då du kommer jobba en del med internutbildning
Tycka om att vara ute i produktion och ha en "hands on" personlighet.
Viktigt att du är en självgående person.
Du ska kunna kommunicera i tal och skrift på svenska obehindrat.
Har du kunskaper i Cad/cam är det en merit
Du bör ha bil och kk.

Kunden är ett litet nischat och lönsamt företag. Du måste trivas med att arbeta i en liten organisation med många olika och varierande arbetsuppgifter.

Urval sker löpande.

Detta är en rekrytering. Du blir alltså anställd av Ringsvets AB.

Har du frågor så ring gärna Henrik Nitz 070-160 20 91

Villkor

Marknadsmässig lön och övriga villkor

 

 

 

 

 

 Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Produktionsplanerare till Ahlstrom-Munksjö

Customer service / produktionsplanerare med teknikintresse till framgångsrika Ahlstrom-Munksjö i Ställdalen. Är du systematisk, drivande och trivs i en roll med många kontaktytor? Bra. Nu söker vi dig som vill arbeta med kundservice / produktionsplanering i ett växande internationellt företag där kunden alltid sätts i fokus. Låter det intressant?Välkommen med din ansökan redan idag! VAD KAN VI ERBJUDA DIG? I rollen erbjuds du att arbeta på ett expansivt... Visa mer
Customer service / produktionsplanerare med teknikintresse till framgångsrika Ahlstrom-Munksjö i Ställdalen.

Är du systematisk, drivande och trivs i en roll med många kontaktytor? Bra. Nu söker vi dig som vill arbeta med kundservice / produktionsplanering i ett växande internationellt företag där kunden alltid sätts i fokus. Låter det intressant?Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen erbjuds du att arbeta på ett expansivt och välmående företag med kunder i hela Europa. Du får goda möjligheter att påverka och utveckla rollen och möjlighet att arbeta med flera funktioner både inom och utanför koncernen.

Inledningsvis är detta ett konsultuppdrag på sex månader med goda möjligheter att bli överrekryterad till Ahlstrom-Munksjö efter uppdragets slut. Som konsult omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kundservice / produktionsplanerare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ha en löpande proaktiv dialog med din kunder i Europa samt med vår produktionsavdelning och legotillverkare i Sverige. Du hanterar både den operativa och taktiska dialogen med kunderna samt stöttar dem vid olika typer av frågeställningar, ofta i samråd med dina kollegor på företaget.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

• Kundkontakter, främst via telefon och e-post
• Prognosarbete och analys av detta
• Beläggningsanalys på kort och lång sikt
• Utveckla kundservicefunktionen tillsammans med dina kollegor

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant utbildning och tidigare erfarenhet av en kundnära roll, en teknisk förståelse och som brinner för service mot kund. Det är meriterande om du har erfarenhet av produktionsplanering eller materialstyrning.

Du är initiativrik, arbetar gärna med långsiktiga relationer, är självständig och lösningsfokuserad samt vill finna bästa lösningen för kund. Vidare ser vi att du besitter goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift. Då vårt planeringsverktyg är i Excel, behöver du även goda kunskaper i det.

INTRESSERAD?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Visa mindre

Processingenjör / Processtekniker

Processingenjör Ahlstrom-Munksjö Ställdalen Ahlstrom-Munksjö Ställdalen fortsätter att växa och vi söker nu en Processingenjör/processtekniker som kan hjälpa produktionen att leverera ännu bättre! Arbetsuppgifter Som processingenjör på A-M Ställdalen arbetar du aktivt och systematiskt med förbättringsarbete inom produktionen. Du leder förbättringsarbete genom LEAN och standardiserat arbetssätt. Du är även händelseansvarig i vårt riskanmälningssystem för p... Visa mer
Processingenjör Ahlstrom-Munksjö Ställdalen
Ahlstrom-Munksjö Ställdalen fortsätter att växa och vi söker nu en Processingenjör/processtekniker som kan hjälpa produktionen att leverera ännu bättre!
Arbetsuppgifter
Som processingenjör på A-M Ställdalen arbetar du aktivt och systematiskt med förbättringsarbete inom produktionen. Du leder förbättringsarbete genom LEAN och standardiserat arbetssätt. Du är även händelseansvarig i vårt riskanmälningssystem för produktionen. Medverka vid ”process change control” tillsammans med relevanta stakeholders. Du samarbetar tvärfunktionellt med kvalitetsavdelningen och teknisk kundservice för att upptäcka och åtgärda kvalitetsavvikelser. Tillsammans med inköp och underhåll deltar du i och utreder olika inköp till maskinerna.
Vissa förbättringsprojekt leder du och arbetar med andra stakeholders i fabriken för att skapa så bra produktion som möjligt. Du utför även risk- och konsekvensanalyser enligt rutin samt utför årliga uppföljningar och kartläggningar av det egna arbetsområdet. Du arbetar nära produktionsledaren och tillsammans har ni ansvar för driften av en av våra fibertygsmaskiner. Till arbetet förekommer även viss processbeskrivning och rutinbeskrivning av olika moment.
Erfarenhet och utbildning
Vi söker dig som är självgående med en gedigen yrkeserfarenhet av papperstillverkning eller liknande erfarenhet från processindustrin. Det ses som väldigt meriterande om du har teknisk universitet/högskoleutbildning i form av ingenjörsexamen eller motsvarande. Har du anammat dig denna kunskap via ditt arbetsliv och yrkeserfarenheter så är det likvärdigt i våra ögon. Har du kunskaper och erfarenhet från LEAN-arbete så är det något du kommer få väl användning utav hos oss. Är du även en god projektledare med flera lyckade projekt i ryggen tycker vi absolut att du skall söka tjänsten.
Övrigt
Söker tjänsten gör du via vårt rekryteringssystem via följande länk: https://bit.ly/3esk23S
Går det inte klicka på så kopiera och klistra in.
Länken tar dig till vårt rekryteringssystem där du kan skicka in CV, personligt brev och övriga dokument med din ansökan.
Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att maila till [email protected]
Om Ahlstrom-Munksjö Ställdalen
Vi är specialiserade med våra två fibertygsmaskiner på att producera Nonwoven material. Dessa material är syntetiska material som har flera användningsområden som bland annat wipes, trälaminering, förstärkning vid formgjutning, color catcher, stöd för plantering samt filterprodukter. Ställdalen har de senaste åren sett ett kraftigt ökat behov av våra produkter. Ställdalen har idag totalt 165 anställda.
Ahlstrom-Munksjö is a global leader in fiber-based materials, supplying innovative and sustainable solutions to its customers. Our mission is to expand the role of fiber-based solutions for sustainable everyday life. Our offerings include filter materials, release liners, food and beverage processing materials, decor papers, abrasive and tape backings, electrotechnical paper, glass fiber materials, medical fiber materials, diagnostics and energy storage solutions, as well as a range of specialty papers for industrial and consumer end-uses.
Our annual net sales are about EUR 2.7 billion and we employ some 7,800 people. Read more at www.ahlstrom-munksjo.com. Visa mindre

Kunnig PRODUKTIONSTEKNIKER till Ringsvets AB !!

Beskrivning Vi söker en kunnig, focuserad och självgående Produktionstekniker. Du kommer tillsammans med Produktionschefen att vara en viktig del i företagets produktions, kvalitets och produktutvecklingsarbete. Tjänsten är placerad hos vår kund Ringsvets AB i Kopparberg. Arbetsuppgifter - Produktionsberedning - Produktionsteknik - Framtagning av investeringsunderlag - Inköp av material - Kvalitets kontroll - Driftsättning av nya maskiner - Te... Visa mer
Beskrivning
Vi söker en kunnig, focuserad och självgående Produktionstekniker.

Du kommer tillsammans med Produktionschefen att vara en viktig del i företagets produktions, kvalitets och produktutvecklingsarbete. Tjänsten är placerad hos vår kund Ringsvets AB i Kopparberg.

Arbetsuppgifter

- Produktionsberedning
- Produktionsteknik
- Framtagning av investeringsunderlag
- Inköp av material
- Kvalitets kontroll
- Driftsättning av nya maskiner
- Teknisk dokumentation
- Metodutveckling

- Mätteknik
- Förbättringsarbete inom produktion
- Arbeta med robotprogrammering
- Arbeta med att utbilda personal inom skärande bearbetning/svarv. 

Kvalifikationer

Du kan vara ingenjör eller ha motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet.
Du kan vara en duktig cnc operatör som vill ta klivet till att bli tekniker
Kunskaper inom skärande bearbetning/svarv eller svetsning är en stor merit.
Du bör också vara en duktig pedagog då du kommer jobba en del med internutbildning
Tycka om att vara ute i produktion och ha en "hands on" personlighet.
Viktigt att du är en självgående person.
Du ska kunna kommunicera i tal och skrift på svenska obehindrat.
Har du kunskaper i Cad/cam är det en merit
Du bör ha bil och kk.

Kunden är ett litet nischat och lönsamt företag. Du måste trivas med att arbeta i en liten organisation med många olika och varierande arbetsuppgifter.

Detta är en rekrytering. Du blir alltså anställd av Ringsvets AB.

Har du frågor så ring gärna Henrik Nitz 070-160 20 91

Villkor

Marknadsmässig lön och övriga villkor

 

 

 

 

 

 Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Transportadministratör sökes till Skeppning på Ahlstrom-Munksjö

Vi söker: Semesteravlösare till vår transportavdelning Vi söker nu en person som skall säkerställa att vår transportavdelningen inte saktar ner under semesterperioden och att våra kunder får det de behöver! Tjänsten är en visstidsanställning med flexibelt startdatum för att kunna anpassas efter olika studieuppehåll och liknande. Slutdatum beräknas vara 2021-08-31, för rätt person finns möjligheter till förlängning. Arbetsuppgifterna består av att bemöta ch... Visa mer
Vi söker: Semesteravlösare till vår transportavdelning
Vi söker nu en person som skall säkerställa att vår transportavdelningen inte saktar ner under semesterperioden och att våra kunder får det de behöver! Tjänsten är en visstidsanställning med flexibelt startdatum för att kunna anpassas efter olika studieuppehåll och liknande. Slutdatum beräknas vara 2021-08-31, för rätt person finns möjligheter till förlängning.
Arbetsuppgifterna består av att bemöta chaufförer och distributörer både på plats och via mail eller telefon. Du bokar transporter och sen sköter bevakning av dessa att dom kommer som dom ska. Du säkerställer att rätt dokumentation följer med leveranser. I arbetet förekommer en hel del problemlösning där du samarbetar med transportören för att rätta upp felaktigheter. Skeppningen samarbetar tätt med Customer Service för att säkerställa att vi skickar iväg rätt material till rätt kunder i rätt tid. De system du använder i arbetet är mestadels Unifaun och Orderplan, har du erfarenhet av dessa eller andra transportsystem ses det som meriterande.
Arbetstiden är heltid, dagtid 07.30 - 16.30 med möjlighet till viss flex på morgon och eftermiddag. På skeppningen jobbar du i ett team och det är därför viktigt att din svenska är lätt att förstå och du har lätt att ta emot instruktioner på svenska i en ibland bullrig miljö. Vi arbetar med människor från hela världen som kommer till vårt kontor, kan du flera språk så som Tyska, polska och liknande är det väldigt meriterande, däremot måste du kunna förstå och prata engelska. Då Ställdalen ligger avsides är det bra om du har B-körkort och tillgång till bil eller nära till tågförbindelser.
Vad vi söker för person?
Vi söker dig som är strukturerad och stresstålig. En förmåga att hålla många bollar i luften utan att skapa kaos för sig själv är en viktig egenskap på ett transportkontor som hanterar många bokningar per dag. Vi söker en prestigelös person som är villig att hugga i där det behövs. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.
Meriterande
Pågående eller avslutad Logistikutbildning på eftergymnasial nivå.
Tidigare erfarenhet av transporthantering och bokning är önskvärt.
Tidigare erfarenhet av administrativt arbete är önskvärt.
Krav
Gymnasiekompetens
B-körkort och tillgång till bil
Vana att arbeta i olika system
God engelska i tal och skrift
Då vi arbetar med löpande urval av ansökningar är det därför möjligt att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan.
Vill du söka tjänsten eller har du frågor om jobbet är du välkommen att kontakta [email protected]
Eftersom vi har flera annonser ute är det viktigt att märka ansökan med "skeppning"
#jobbjustnu
Ahlstrom-Munksjö som arbetsgivare
Vi är stolta över att vara ett verkligt globalt företag som bedriver verksamhet på många olika platser, vilket innebär att vi har anställda på anläggningar och kontor i 14 länder runt om i världen. Vi sätter värde på mångfald och på de olika sätt som skillnader mellan människor kan bidra till en rikare, mer kreativ och mer produktiv arbetsmiljö. Vi ger våra anställda eget ansvar och uppmuntrar till professionell och personlig utveckling. Vi vill vara en prioriterad arbetsgivare och en organisation som aldrig slutar ta till sig kunskap. Ahlstrom-Munksjö har idag totalt 8000 anställda.
Om Ahlstrom-Munksjö Ställdalen
Vi är specialiserade med våra två fibertygsmaskiner på att producera Nonwoven material. Dessa material är syntetiska material som har flera användningsområden som bland annat wipes, trälaminering, förstärkning vid formgjutning, color catcher, stöd för plantering samt filterprodukter. Ställdalen har de senaste åren sett ett kraftigt ökat behov av våra produkter. Ställdalen har idag totalt 165 anställda. Visa mindre

Automationsingenjör till Ahlstrom-Munksjö

Har du erfarenhet som automationsingenjör? Bra! Då kan du vara den tekniker vi söker till Ahlstrom-Munksjö i Ställdalen. Vår kollega Kjell går snart i pension och i samband med detta söker vi en ingenjör som trivs med stort eget ansvar i en miljö där mycket händer. Dina framtida arbetsuppgifter innefattar ansvar för fungerande automation för tillverkningsprocessen, som kräver goda IT-kunskaper. Det finns ett 60-tal datorer och servrar i processen att hant... Visa mer
Har du erfarenhet som automationsingenjör? Bra! Då kan du vara den tekniker vi söker till Ahlstrom-Munksjö i Ställdalen.

Vår kollega Kjell går snart i pension och i samband med detta söker vi en ingenjör som trivs med stort eget ansvar i en miljö där mycket händer. Dina framtida arbetsuppgifter innefattar ansvar för fungerande automation för tillverkningsprocessen, som kräver goda IT-kunskaper. Det finns ett 60-tal datorer och servrar i processen att hantera. Du ingår i underhållsavdelningen och är en stödfunktion till produktionen och säkerställer driften på bruket på bästa möjliga sätt.Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Ahlstrom-Munksjö får du arbeta i ett framgångsrikt företag som är en global ledare inom hållbara och innovativa fiberbaserade lösningar. I rollen som automationsingenjör får du ta stort eget ansvar och arbeta i en öppen kultur där vi har högt i tak.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

• Programmering av automationsutrustning
• Spänningsreglering och frekvensomriktning
• Instrumentering
• CAD-ritning
• Driva förbättringsarbetet genom att systematiserat lösa de problem som uppstår samt arbeta förbyggande och ständigt optimera processer utifrån ett flertal aspekter.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i en automationsgrupp av tre personer och har ett 15-tal andra kollegor som är elektriker, mekaniker och tekniker på avdelningen. Arbete dagtid, med viss inplanerad beredskap eller helgtjänstgöring.

VEM ÄR DU?

Du har erfarenhet av styrsystem; vi arbetar mestadels i Schneider/Modicon PLC men hanterar även en del Siemens. Har du även goda kunskaper i Modbus TCP och Profibus ser vi det som meriterande. Vidare ser vi att du har erfarenhet av strömriktare, frekvensomriktare, instrumentering, CAD-ritningar och servos.

Som person har du en förmåga att arbeta strukturerat och är van vid att kunna prioritera och ta beslut. Du trivs med att ta ansvar och kan arbeta både självständigt och i grupp. I Ställdalen arbetar vi tillsammans för att nå målen och därför är en god samarbetsförmåga och förmåga att snabbt sätta sig in i uppkomna problem viktigt för att undvika driftstopp.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Vidare har du goda kunskaper i Office-paketet samt är van vid att arbeta i affärssystem.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! Visa mindre

Kvalitetsspecialist

Vem är du? Vi söker en kvalitetsspecialist till Ahlstrom-Munksjö i Ställdalen. Om du är en samarbetsvillig och driven person med högt kvalitetstänk så kan du vara den vi söker. Du ska förstå vikten av att följa gällande avtal, miljö- och skyddsföreskrifter för att kunna lyckas i denna roll. Du kommunicerar med kunder på engelska och svenska, därför är det viktigt att du talar och skriver obehindrat på dessa språk. Vi söker även dig som är noggrann och har ... Visa mer
Vem är du?
Vi söker en kvalitetsspecialist till Ahlstrom-Munksjö i Ställdalen. Om du är en samarbetsvillig och driven person med högt kvalitetstänk så kan du vara den vi söker. Du ska förstå vikten av att följa gällande avtal, miljö- och skyddsföreskrifter för att kunna lyckas i denna roll. Du kommunicerar med kunder på engelska och svenska, därför är det viktigt att du talar och skriver obehindrat på dessa språk. Vi söker även dig som är noggrann och har god datorvana. och har du även kunskaper från SalesForce, CarelLab, CarelMill, Ahlflow ses det som meriterande. Vi använder Office 365 som arbetsverktyg. Är du energifylld och ser fram emot en ny utmaning så sök redan idag!

Dina framtida arbetsuppgifter
Ahlstrom-Munksjö Ställdalen tillverkar fibertyg i olika kvaliteter. I den här rollen ansvarar du för att reklamationshantering utförs snabbt och korrekt. Du har även huvudansvar för plastbelagda kvaliteter. Som kvalitetsspecialist arbetar du med förberedelsearbete och genomför provkörningar tillsammans med kollegor från olika avdelningar på Ahlstrom-Munksjö för ett visst antal kunder. Du är vår specialist när det kommer till tekniska frågor inom ditt område gentemot kunder/säljare/PE-beläggare. Kvalitetsspecialisten arbetar som tekniskt stöd till produktion vid kvalitets- och processförbättringar samt övriga förändringar. I arbetet ingår även att stödja efterklassificering av material och föra uppföljningssamtal med säljare/kund. Hantering av reklamationer, eventuell utredning och omstyrning av material ingår också i arbetsuppgifterna. Arbetstiderna är dagtid vardagar 07.30 - 16.30 med möjlighet till flex.

Kompetenskrav
Till den här tjänsten söker vi en person som har tidigare erfarenhet från kvalitetsarbete. Har du en eftergymnasial utbildning inom det tekniska området ses det som meriterande.
Meriterande
· Eftergymnasial utbildning i kemi eller annat tekniskt område
· Erfarenhet från tidigare väl utfört kvalitetsarbete
· SalesForce, CarelLab, CarelMill, Ahlflow
· Tidigare reklamationshantering
Krav
· Gymnasial utbildning
· Goda kunskaper i Office 365
· Mycket god engelska i tal och skrift

Kommer du utanför Ljusnarsbergs kommun?
En bra förmån för dig som bor utanför Ljusnarsbergs kommun är att du har möjlighet att resa med tåg och räkna in din restid i arbetstiden. Tåget stannar utanför vårt pappersbruk och vi står för kostnaden av pendlarkortet.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
För frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen, kontakta: [email protected]
Vi arbetar med löpande urval och tillsättning kan därför komma att ske före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
För att söka tjänsten använder du dig av följande länk:
https://career5.successfactors.eu/career?career_ns=job_listing&company=Ahlstrom&navBarLevel=JOB_SEARCH&rcm;_site_locale=en_US&career_job_req_id=1835&selected_lang=en_US&jobAlertController;_jobAlertId=&jobAlertController;_jobAlertName=&_s.crb=ZlP42Qg59UCcmDwH51hOiSDFV5ltikCXd5kTzYRV5RY=


Ahlstrom-Munksjö som arbetsgivare
Vi är stolta över att vara ett verkligt globalt företag som bedriver verksamhet på många olika platser, vilket innebär att vi har anställda på anläggningar och kontor i 14 länder runt om i världen. Vi sätter värde på mångfald och på de olika sätt som skillnader mellan människor kan bidra till en rikare, mer kreativ och mer produktiv arbetsmiljö. Vi ger våra anställda eget ansvar och uppmuntrar till professionell och personlig utveckling. Vi vill vara en prioriterad arbetsgivare och en organisation som aldrig slutar ta till sig kunskap. Ahlstrom-Munksjö har idag totalt 8000 anställda.
Om Ahlstrom-Munksjö Ställdalen
Vi är specialiserade med våra två fibertygsmaskiner på att producera Nonwoven material. Dessa material är syntetiska material som har flera användningsområden som bland annat wipes, trälaminering, förstärkning vid formgjutning, color catcher, stöd för plantering samt filterprodukter. Ställdalen har de senaste åren sett ett kraftigt ökat behov av våra produkter. Ställdalen har idag totalt 163 anställda. Visa mindre

Sales Engineer till Ahlstrom-Munksjö

Ansök    Okt 5    Tng Group AB    Kemiingenjör
Technical Customer Service / kemiingenjör till Ahlstrom-Munksjö i Ställdalen Som Sales Engineer / teknisk kundservice är du ett viktigt gränssnitt mellan kunderna och företaget. Du får en intressant roll där du arbetar tätt tillsammans med både nya och befintliga kunder, försäljningsorganisationen och med vår egen produktions- och utvecklingsavdelning. Du kommer att arbeta på ett globalt framgångsrikt företag med korta beslutsvägar.Varmt välkommen med din... Visa mer
Technical Customer Service / kemiingenjör till Ahlstrom-Munksjö i Ställdalen

Som Sales Engineer / teknisk kundservice är du ett viktigt gränssnitt mellan kunderna och företaget. Du får en intressant roll där du arbetar tätt tillsammans med både nya och befintliga kunder, försäljningsorganisationen och med vår egen produktions- och utvecklingsavdelning. Du kommer att arbeta på ett globalt framgångsrikt företag med korta beslutsvägar.Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi är stolta över att vara ett globalt företag som bedriver verksamhet på anläggningar och kontor i 14 länder runt om i världen. Vi sätter värde på mångfald och på de olika sätt som skillnader mellan människor kan bidra till en rikare, mer kreativ och mer produktiv arbetsmiljö. Vi ger våra anställda eget ansvar och uppmuntrar till professionell och personlig utveckling. Vi vill vara en prioriterad arbetsgivare och en organisation som aldrig slutar ta till sig kunskap. Ahlstrom-Munksjö har idag totalt 8000 anställda.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Technical Customer Service går ditt arbete ut på att säkerställa att Ahlstrom-Munksjö når de uppsatta försäljnings- och lönsamhetsmålen genom att vara den tekniska kontakten för våra nuvarande och framtida kunder. Du leder mindre projekt för att möta kundens behov eller jobbar fram lösningar för att göra våra produkter mer kostnadseffektiva. Du deltar i arbetet mellan de flesta avdelningarna i Ställdalen. Tillsammans med produktionen så organiserar du provkörningar av nytt material samt sammanställer data och skriver försöks-rapporter baserat på utkomsten av försöket.
För att kunna utföra ditt arbete på bästa sätt behöver du ha kapaciteten att sätta dig in i vår kunds produktionsprocess. Detta för att kunna identifiera och lösa deras utmaningar gentemot våra produkter. Ditt arbete går ut på att kunna presentera och förklara kundens tekniska krav till produktion, vår produktionsutveckling och supply chain. I mån av tid så hjälper du även vår produktutvecklare med olika uppgifter.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Din arbetsplats är Ställdalen i Ljusnarsbergs kommun men du rapporterar till ansvarig chef Cathia Dos Santos i Brignoud, Frankrike. Tjänsten tillhör kvalitetsavdelningen och som kollegor har du bland annat kvalitetstekniker, laboratorieanalytiker och kvalitetskontrollanter. Arbetstiden är dagtid och i tjänsten ingår det en del resor till kunder. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående.

VEM ÄR DU?

Du bör ha teknisk högskole- eller universitetsexamen inom kemi eller pappersteknik på masternivå eller ingenjörsnivå samt flerårig erfarenhet från papperstillverkning. Det är meriterande med erfarenhet inom projektledning samt erfarenhet från kundservice mot företag.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och är en van användare av affärssystem samt Office-paketet. Vidare är du van vid att läsa och förstå teknisk dokumentation.

 

Vi söker dig som ser värdet i en god kundrelation och vi önskar också att du är engagerad och har en bra uppfattning om både investerings- och produktionskostnader.
För att kunna utföra ditt arbete på bästa sätt behöver du ha kapaciteten att sätta dig in i vår kunds produktionsprocess för att kunna identifiera och lösa deras utmaningar gentemot våra produkter. Ditt arbete går ut på att kunna representera och förklara kunders tekniska krav till produktion, vår produktionsutveckling och supply chain när kundens behov kräver detta.
För att lyckas i rollen krävs det att du är en nätverkande person som arbetar välstrukturerat. Du ska ha förmågan att lösa små service-ärenden självständigt eller gemensamt med våra interna resurser.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! Visa mindre

Teknisk kundservice till Ahlstrom-Munksjö

Som teknisk kundservice är du ett viktigt gränssnitt mellan kunderna och företaget. Som ingenjör stöttar du försäljningsorganisationen, nya och befintlig kunder samt arbetar tätt tillsammans med produktions- och utvecklingsavdelningarna.  Du erbjuds en viktig roll i ett globalt framgångsrikt företag med korta beslutsvägar, varmt välkommen med din ansökan! Ahlstrom-Munksjö erbjuder dig! Vi är stolta över att vara ett globalt företag som bedriver verks... Visa mer
Som teknisk kundservice är du ett viktigt gränssnitt mellan kunderna och företaget.

Som ingenjör stöttar du försäljningsorganisationen, nya och befintlig kunder samt arbetar tätt tillsammans med produktions- och utvecklingsavdelningarna. 

Du erbjuds en viktig roll i ett globalt framgångsrikt företag med korta beslutsvägar, varmt välkommen med din ansökan!

Ahlstrom-Munksjö erbjuder dig!

Vi är stolta över att vara ett globalt företag som bedriver verksamhet på anläggningar och kontor i 14 länder runt om i världen. Vi sätter värde på mångfald och på de olika sätt som skillnader mellan människor kan bidra till en rikare, mer kreativ och mer produktiv arbetsmiljö. Vi ger våra anställda eget ansvar och uppmuntrar till professionell och personlig utveckling. Vi vill vara en prioriterad arbetsgivare och en organisation som aldrig slutar ta till sig kunskap. Ahlstrom-Munksjö har idag totalt 8.000 anställda. Vi vill även att du som bor utanför Ljusnarsbergs kommun skall få de bästa möjligheterna att arbeta hos oss, därför erbjuds du ett pendlarkort på SJ där du får räkna restiden som arbetstid när du jobbar på tåget. Det finns fina förbindelser och flera tågstopp i Ställdalen varje dag. 

Dina framtida arbetsuppgifter

Som ingenjör arbetar du med att ta fram nya och förbättra befintliga processer och arbetssätt för olika verksamhetsområden för att säkerställa att Ahlstrom-Munksjö når de uppsatta målen.

Du arbetar med processoptimering, problemlösning och verksamhetsutveckling. Du ansvarar för, och medverkar i, förbättringsprojekt för att öka och förbättra kundnytta med avseende på säkerhet, kvalitet, effektivitet och produktivitet allt för att försäljnings- och lönsamhetsmålen skall nås. Du deltar i arbetet mellan de flesta avdelningarna i Ställdalen. 

Rollen innebär också

Din arbetsplats är Ställdalen i Ljusnarsbergs kommun men du rapporterar till ansvarig chef Cathia Dos Santos i Brignoud, Frankrike. Tjänsten tillhör kvalitetsavdelningen och som kollegor har du bland annat kvalitetstekniker, laboratorieanalytiker och kvalitetskontrollanter. Arbetstiden är dagtid och i tjänsten ingår det en del resor till kunder. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående.

Framgångsfaktorer

Du bör ha teknisk högskole- eller universitetsexamen inom kemi eller pappersteknik på masternivå eller ingenjörsnivå.  Du har kunskaper och erfarenheter från produktionsprocesser samt erfarenhet från papperstillverkning. Du har en analytisk och praktisk förmåga samt har lätt för att se samband och helhet. Du är affärsfokuserad i ditt arbetssätt och du arbetar strukturerat och systematiskt. Vidare är du resultatinriktad och kvalitetsmedveten med hög arbetskapacitet. För att lyckas i denna roll måste du vara kommunikativ och ha en god samarbetsförmåga. Vidare är du van vid att läsa och förstå teknisk dokumentation. Goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift är en förutsättning för att lyckas i denna roll.

Vi söker dig som ser värdet i en god kundrelation och vi önskar också att du är engagerad och har en bra uppfattning om både investerings- och produktionskostnader. 

Ansökan och information

I den här rekryteringen har Ahlstrom-Munksjö valt att samarbeta med AxÖ Consulting. För frågor gällande tjänsten var vänlig kontakta, Linda Axäng tel. +46 79 340 54 42 alt. via mail, [email protected].
Alla ansökningar kommer att behandlas konfidentiellt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan, eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Tipsa dem gärna om tjänsten.

Ahlstrom-Munksjö i Ställdalen

Ahlstrom-Munksjö,Vi är specialiserade med våra två fibertygsmaskiner på att producera Nonwoven material. Dessa material är i stort baserade på råvaror från skogen. Materialet har flera användningsområden som bland annat wipes, trälaminering, color catcher, jordbruks- samt filterprodukter. Ställdalen har de senaste åren sett ett kraftigt ökat behov av produkterna. Ställdalen har idag totalt 140 anställda. Läs mer här: https://www.ahlstrom-munksjo.com/sv/karriar/

Sökord: Ingenjör teknik och kvalité, Senior Technical Specialist, teknisk kundservice, produktutveckling, försäljningsingenjör, Sales engineer, TKS, TCS, kemiingenjör
AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Teknisk kundservice till Ahlstrom-Munksjö

Som teknisk kundservice är du ett viktigt gränssnitt mellan kunderna och företaget. Som ingenjör stöttar du försäljningsorganisationen, nya och befintlig kunder samt arbetar tätt tillsammans med produktions- och utvecklingsavdelningarna.  Du erbjuds en viktig roll i ett globalt framgångsrikt företag med korta beslutsvägar, varmt välkommen med din ansökan! Ahlstrom-Munksjö erbjuder dig! Vi är stolta över att vara ett globalt företag som bedriver verks... Visa mer
Som teknisk kundservice är du ett viktigt gränssnitt mellan kunderna och företaget.

Som ingenjör stöttar du försäljningsorganisationen, nya och befintlig kunder samt arbetar tätt tillsammans med produktions- och utvecklingsavdelningarna. 

Du erbjuds en viktig roll i ett globalt framgångsrikt företag med korta beslutsvägar, varmt välkommen med din ansökan!

Ahlstrom-Munksjö erbjuder dig!

Vi är stolta över att vara ett globalt företag som bedriver verksamhet på anläggningar och kontor i 14 länder runt om i världen. Vi sätter värde på mångfald och på de olika sätt som skillnader mellan människor kan bidra till en rikare, mer kreativ och mer produktiv arbetsmiljö. Vi ger våra anställda eget ansvar och uppmuntrar till professionell och personlig utveckling. Vi vill vara en prioriterad arbetsgivare och en organisation som aldrig slutar ta till sig kunskap. Ahlstrom-Munksjö har idag totalt 8.000 anställda. Vi vill även att du som bor utanför Ljusnarsbergs kommun skall få de bästa möjligheterna att arbeta hos oss, därför erbjuds du ett pendlar kort på SJ där du får räkna restiden som arbetstid när du jobbar på tåget. Det finns fina förbindelser och flera tågstopp i Ställdalen varje dag. 

Dina framtida arbetsuppgifter

Som ingenjör arbetar du med att ta fram nya och förbättra befintliga processer och arbetssätt för olika verksamhetsområden för att säkerställa att Ahlstrom-Munksjö når de uppsatta målen.

Du arbetar med processoptimering, problemlösning och verksamhetsutveckling. Du ansvarar för, och medverkar i, förbättringsprojekt för att öka och förbättra kundnytta med avseende på säkerhet, kvalitet, effektivitet och produktivitet allt för att försäljnings- och lönsamhetsmålen skall nås. Du deltar i arbetet mellan de flesta avdelningarna i Ställdalen. 

Rollen innebär också

Din arbetsplats är Ställdalen i Ljusnarsbergs kommun men du rapporterar till ansvarig chef Cathia Dos Santos i Brignoud, Frankrike. Tjänsten tillhör kvalitetsavdelningen och som kollegor har du bland annat kvalitetstekniker, laboratorieanalytiker och kvalitetskontrollanter. Arbetstiden är dagtid och i tjänsten ingår det en del resor till kunder. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående.

Framgångsfaktorer

Du bör ha teknisk högskole- eller universitetsexamen inom kemi eller pappersteknik på masternivå eller ingenjörsnivå.  Du har kunskaper och erfarenheter från produktionsprocesser samt erfarenhet från papperstillverkning. Du har en analytisk och praktisk förmåga samt har lätt för att se samband och helhet. Du är affärsfokuserad i ditt arbetssätt och du arbetar strukturerat och systematiskt. Vidare är du resultatinriktad och kvalitetsmedveten med hög arbetskapacitet. För att lyckas i denna roll måste du vara kommunikativ och ha en god samarbetsförmåga. Vidare är du van vid att läsa och förstå teknisk dokumentation. Goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift är en förutsättning för att lyckas i denna roll.

Vi söker dig som ser värdet i en god kundrelation och vi önskar också att du är engagerad och har en bra uppfattning om både investerings- och produktionskostnader. 

Ansökan och information

I den här rekryteringen har Ahlstrom-Munksjö valt att samarbeta med AxÖ Consulting. För frågor gällande tjänsten var vänlig kontakta, Linda Axäng tel. +46 79 340 54 42 alt. via mail, [email protected].
Alla ansökningar kommer att behandlas konfidentiellt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan, eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Tipsa dem gärna om tjänsten.

Ahlstrom-Munksjö i Ställdalen

Ahlstrom-Munksjö,Vi är specialiserade med våra två fibertygsmaskiner på att producera Nonwoven material. Dessa material är i stort baserade på råvaror från skogen. Materialet har flera användningsområden som bland annat wipes, trälaminering, color catcher, jordbruks- samt filterprodukter. Ställdalen har de senaste åren sett ett kraftigt ökat behov av produkterna. Ställdalen har idag totalt 140 anställda. Läs mer här: https://www.ahlstrom-munksjo.com/sv/karriar/

#ingenjör teknik och kvalité #Senior Technical Specialist #teknisk kundservice # produktutveckling #försäljningsingenjör #Sales engineer #TKS #TCS #kemiingenjör

 

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Försäljningsingenjör till Ahlstrom-Munksjö

Ansök    Jun 25    Tng Group AB    Civilingenjör, el-tele
Sales Engineer / teknisk kundservice till Ahlstrom Munksjö i Ställdalen Vill du arbeta på ett globalt framgångsrikt företag med korta beslutsvägar? Som försäljningsingenjör / Technical Customer Service är du ett viktigt gränssnitt mellan kunderna och företaget. Du får en intressant roll där du arbetar tätt tillsammans med både nya och befintliga kunder, försäljningsorganisationen och med vår egen produktions- och utvecklingsavdelning. Vi är marknadsledand... Visa mer
Sales Engineer / teknisk kundservice till Ahlstrom Munksjö i Ställdalen

Vill du arbeta på ett globalt framgångsrikt företag med korta beslutsvägar? Som försäljningsingenjör / Technical Customer Service är du ett viktigt gränssnitt mellan kunderna och företaget. Du får en intressant roll där du arbetar tätt tillsammans med både nya och befintliga kunder, försäljningsorganisationen och med vår egen produktions- och utvecklingsavdelning. Vi är marknadsledande inom vårt område och har verksamhet i 14 länder med 8000 medarbetare.Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss får du möjligheten att arbeta i en global koncern med kunder och medarbetare över hela världen. Vi är ett sammansvetsat gäng som arbetar kundnära för att säkerställa nöjda kunder, fortsatt god lönsamhet och tillväxt.

Vid uppstarten av din anställning får du en gedigen introduktion för att lära känna företaget och produkterna.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

• Säkerställa att det finns en förståelse för kundernas produktionsprocesser och identifiera utmaningar och problem i våra egna processer för att leverera en så optimal produkt som möjligt
• Ge support till försäljningsorganisationen
• Gränssnitt mellan kund och vår egen produktions- och utvecklingsavdelning
• Säljsupport
• Vara med och implementera nya produkter och nya råmaterial
• Utbildning av den egna säljorganisationen och övrig personal
• Reklamationshantering

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Kunderna finns främst inom Europa och du reser till dem i genomsnitt 3-4 dagar/månad. Du rapporterar till vår Technical Customer Service Manager som har sin placering i Frankrike.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en relevant utbildning och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från massa- eller pappersindustrin.

Du ser och tar vara på affärsmöjligheter och är duktig på att skapa relationer som bidrar till verksamhetens lönsamhet och tillväxt. Vidare är du analytisk, initiativtagande och får saker att hända. Du inger förtroende och stödjer andra när det uppstår problem.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och är en van användare av affärssystem.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! Visa mindre

Fastighetsingenjör till Ahlstrom-Munksjö

Har du erfarenhet av att förvalta industrifastigheter? Bra! Då kan du vara den anläggnings- och energitekniker vi söker. Som anläggnings- och energitekniker arbetar du med en industrianläggning med två produktionslinjer för nonwovens-material. Du förvaltar, utvecklar och förädlar fastigheten, samt leder och samordnar dess skötsel. Du är kundorienterad, har ett engagerat sinnelag och har god förståelse för både investeringar som driftkostnader. Du behärska... Visa mer
Har du erfarenhet av att förvalta industrifastigheter? Bra! Då kan du vara den anläggnings- och energitekniker vi söker.

Som anläggnings- och energitekniker arbetar du med en industrianläggning med två produktionslinjer för nonwovens-material. Du förvaltar, utvecklar och förädlar fastigheten, samt leder och samordnar dess skötsel. Du är kundorienterad, har ett engagerat sinnelag och har god förståelse för både investeringar som driftkostnader. Du behärskar flera teknikområden, arbetar strukturerat och uppnår resultat genom ett brett nätverk av entreprenörer och partners. Du kan dock lösa många mindre serviceuppgifter på egen hand eller tillsammans med interna resurser.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får stort eget ansvar i denna roll. Vi har en öppen kultur och högt i tak.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

• Funktion och regelbunden kontroll av panna, gasolsystem, trycksatta kärl, energilösningar,
kontakt mot myndigheter, inspektörer, tekniska konsulter och interna produktionsfunktioner. Anläggningen följer Energiledningssystem (ISO 50001)
• Tillsyn av fabriksbyggnader med tillhörande fastigheter, ytterområden, vägar, portar, etc. Säkra och beställa daglig service (vakter, reparationer, snöröjning, mm.). Efter behov tillsammans med andra funktioner upphandla andra service och underhållsarbeten av anläggningen
• Vara företagets kontakt mot byggpartners och agera lokal projektledare vid ombyggnation (BAS-P, BAS-U)
• Ansvara för regelbundna brand- och säkerhetsövningar, utrymningsövningar, insatsplaner. Samarbeta med miljöavdelningen gällande säkerhetsarbete, myndighetskrav, etc. Vara fabrikens brand- och gasolansvarig
• Tolka myndighetskrav och kunna svara myndigheter på ett sakligt och effektivt sätt. Tillsammans med miljöavdelningen främja arbetet mot ökad hållbarhet

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten tillhör Underhållsavdelningen där kollegorna är elektriker, mekaniker och tekniker. Arbete dagtid, med viss inplanerad beredskap eller helgtjänstgöring.

VEM ÄR DU?

Du är högskoleingenjör eller har en gymnasieutbildning med vidareutbildning inom fastighets- och/eller energiteknik samt flerårig yrkesbakgrund inom industri och erfarenhet av arbete med anläggnings- och fastighetstekniska frågor. Du bör ha erfarenhet av projektledning och en god förmåga att arbeta i projektform, samt tydliggöra och beräkna uppdrag samt genomföra upphandlingar. Det är meriterande om du har erfarenhet av pappers- eller processindustri med tydliga krav och rutiner i säkerhetsarbetet.

Som person har du en förmåga att arbeta strukturerat och är van vid att kunna prioritera och ta beslut. Du har goda ledaregenskaper och trivs med att ta ansvar och kan arbeta både självständigt och i grupp. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt är van vid att läsa teknisk dokumentation. Vidare har du goda kunskaper i Office-paketet samt är van vid att arbeta i affärssystem.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! Visa mindre

Fastighetsingenjör till Ahlstrom-Munksjö

Har du erfarenhet av att förvalta industrifastigheter? Bra! Då kan du vara den anläggnings- och energitekniker vi söker. Som anläggnings- och energitekniker arbetar du med en industrianläggning med två produktionslinjer för nonwovens-material. Du förvaltar, utvecklar och förädlar fastigheten, samt leder och samordnar dess skötsel. Du är kundorienterad, har ett engagerat sinnelag och har god förståelse för både investeringar som driftkostnader. Du behärska... Visa mer
Har du erfarenhet av att förvalta industrifastigheter? Bra! Då kan du vara den anläggnings- och energitekniker vi söker.

Som anläggnings- och energitekniker arbetar du med en industrianläggning med två produktionslinjer för nonwovens-material. Du förvaltar, utvecklar och förädlar fastigheten, samt leder och samordnar dess skötsel. Du är kundorienterad, har ett engagerat sinnelag och har god förståelse för både investeringar som driftkostnader. Du behärskar flera teknikområden, arbetar strukturerat och uppnår resultat genom ett brett nätverk av entreprenörer och partners. Du kan dock lösa många mindre serviceuppgifter på egen hand eller tillsammans med interna resurser.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får stort eget ansvar i denna roll. Vi har en öppen kultur och högt i tak.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

• Funktion och regelbunden kontroll av panna, gasolsystem, trycksatta kärl, energilösningar,
kontakt mot myndigheter, inspektörer, tekniska konsulter och interna produktionsfunktioner. Anläggningen följer Energiledningssystem (ISO 50001)
• Tillsyn av fabriksbyggnader med tillhörande fastigheter, ytterområden, vägar, portar, etc. Säkra och beställa daglig service (vakter, reparationer, snöröjning, mm.). Efter behov tillsammans med andra funktioner upphandla andra service och underhållsarbeten av anläggningen
• Vara företagets kontakt mot byggpartners och agera lokal projektledare vid ombyggnation (BAS-P, BAS-U)
• Ansvara för regelbundna brand- och säkerhetsövningar, utrymningsövningar, insatsplaner. Samarbeta med miljöavdelningen gällande säkerhetsarbete, myndighetskrav, etc. Vara fabrikens brand- och gasolansvarig
• Tolka myndighetskrav och kunna svara myndigheter på ett sakligt och effektivt sätt. Tillsammans med miljöavdelningen främja arbetet mot ökad hållbarhet

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten tillhör Underhållsavdelningen där kollegorna är elektriker, mekaniker och tekniker. Arbete dagtid, med viss inplanerad beredskap eller helgtjänstgöring.

VEM ÄR DU?

Du är högskoleingenjör eller har en gymnasieutbildning med vidareutbildning inom fastighets- och/eller energiteknik samt flerårig yrkesbakgrund inom industri och erfarenhet av arbete med anläggnings- och fastighetstekniska frågor. Du bör ha erfarenhet av projektledning och en god förmåga att arbeta i projektform, samt tydliggöra och beräkna uppdrag samt genomföra upphandlingar. Det är meriterande om du har erfarenhet av pappers- eller processindustri med tydliga krav och rutiner i säkerhetsarbetet.

Som person har du en förmåga att arbeta strukturerat och är van vid att kunna prioritera och ta beslut. Du har goda ledaregenskaper och trivs med att ta ansvar och kan arbeta både självständigt och i grupp. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt är van vid att läsa teknisk dokumentation. Vidare har du goda kunskaper i Office-paketet samt är van vid att arbeta i affärssystem.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! Visa mindre

Operatör till Kopparbergs Bryggeri

Operatör till Kopparbergs Bryggeri Är du en engagerad och nyfiken person med tidigare erfarenhet som operatör? Har du körkort och kan starta omgående? Då har vi jobbet för dig! Vi på Adecco erbjuder nu ett spännande uppdrag som operatör till Kopparbergs Bryggeri i Kopparberg! Om tjänsten Du kommer att arbeta som operatör där dina arbetsuppgifter blir att övervaka maskiner och processer. Arbetsuppgifter så som kontroller och städning kommer också att ingå.... Visa mer
Operatör till Kopparbergs Bryggeri
Är du en engagerad och nyfiken person med tidigare erfarenhet som operatör? Har du körkort och kan starta omgående? Då har vi jobbet för dig! Vi på Adecco erbjuder nu ett spännande uppdrag som operatör till Kopparbergs Bryggeri i Kopparberg!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som operatör där dina arbetsuppgifter blir att övervaka maskiner och processer. Arbetsuppgifter så som kontroller och städning kommer också att ingå. Arbetet är i skiftgång och du kommer att starta omgående.

Om dig
Vi söker dig som fyllt 18 år och har gymnasieutbildning inom verkstadsteknik, industri eller liknande. Du har körkort och är tillgänglig omgående. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där vi söker dig som kan samarbeta och som är driven och nyfiken. Vidare är du noggrann, ärlig och engagerad. Det är till din fördel om du har tidigare erfarenhet av branschen eller liknande arbetsuppgifter då vi ställer höga krav på kvalité, renlighet och hygien.

Om Kopparbergs Bryggeri
Kopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggerier och ligger bakom bland annat varumärken som Kopparberg Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Vårt absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparberg Cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider. Och vi gör världens mest sålda päroncider. Lika stolta är vi över våra öl där Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult tillhör storsäljarna. Kopparbergs Bryggeri blev 2015 ett av Sveriges 100 karriärföretag baserat på vårt medarbetarengagemang, med kompetensutveckling och tydliga karriärvägar där medarbetarna står i fokus.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Emelie Haglund via 0240-564326.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Operatör, Kopparbergs Bryggeri, Kopparberg, Adecco Visa mindre

Skoglig planerare till Bergslagen

På Stora Enso Skog bidrar du till en förnybar framtid! Vår inställning är att allt som idag tillverkas av fossila material kan tillverkas av träd imorgon. Ett aktivt skogsbruk är en viktig komponent i Sveriges strävan att motverka växthuseffekten, och genom vår verksamhet arbetar vi varje dag med att motverka global uppvärmning. Vårt uppdrag är att förse Stora Ensos svenska sågverk, massa- och pappersbruk med råvaran från skogen. Men vi ska också utveckla ... Visa mer
På Stora Enso Skog bidrar du till en förnybar framtid! Vår inställning är att allt som idag tillverkas av fossila material kan tillverkas av träd imorgon. Ett aktivt skogsbruk är en viktig komponent i Sveriges strävan att motverka växthuseffekten, och genom vår verksamhet arbetar vi varje dag med att motverka global uppvärmning. Vårt uppdrag är att förse Stora Ensos svenska sågverk, massa- och pappersbruk med råvaran från skogen. Men vi ska också utveckla och förvalta vårt skogsinnehav – som är ett av Sveriges största.
Våra ledord är ”ta ledningen och gör det rätta” och de är vår vägledning i allt. Våra medarbetare ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Säkerhet och hälsa är våra viktigaste framgångsfaktorer, vilket betyder att du ska må bra på jobbet och komma hem säkert varje dag!
Vi hoppas att du tillsammans med oss vill jobba för en fossilfri värld!
Arbetsuppgifter
Som planerare kommer du att bidra aktivt i strategisk planering för området och göra analyser och utsök i systemen för planering på strategisk, taktisk och operativ nivå. Du förbereder, planerar och genomför fältplanering inför skogliga åtgärder främst med avseende på gallring och slutavverkning.
Du trivs med att arbeta självständigt då du som planerare till stor del lägger upp ditt arbete själv och fattar beslut i fält inom bedömningsområden. Du har förmåga att avväga målen för produktion och naturvård och kan omsätta dina kunskaper till praktik i din vardag. Du har ett starkt intresse för skogsskötsel och kunskaper inom vägunderhåll, kultur- och naturvård. Du har goda datakunskaper och har god förmåga att göra redigeringar, utsök, analyser och sammanställningar i våra IT-system.
Fler arbetsuppgifter
- Arbeta aktivt med att säkerställa att våra volymsmål och målen för kultur- och naturvård uppnås.
- Samarbeta nära andra funktioner, ex Lokala köp
- Delta i arbete med att utveckla arbetet inom funktionen
- Arbeta aktivt och eventuell arbetsledning inom givet ansvarsområde
- Myndighetskontakter (SKS, Länsstyrelsen)
- Representera Stora Enso Skog vid samråd med olika intressenter och vid behov företräda företaget i t. ex vägföreningar i det geografiska området.
- Delta och vara aktiv i möten och sammankomster och samverka med andra funktioner.
Tjänsten är aktiv i hela Bergslagen, och stora delar av mellansverige.
Kvalifikationer
För att lyckas i rollen har du skoglig högskoleutbildning eller motsvarande kompetens. Det är meriterande om du har erfarenhet av fältplanering och av att göra naturvärdesbedömningar. Då tjänsten innehåller resor med bil är B-körkort ett krav. Du behärskar svenska och engelska bra i tal och skrift.
Du är resultatfokuserad och strukturerad. Du har förmåga och intresse för att arbeta självständigt och fatta självständiga beslut. Du trivs i ett flexibelt arbetssätt och har god samarbetsförmåga.
Du erbjuds
Vi tror det här kan vara drömjobbet för dig som gillar att vara ute i skog och mark och jobba självständigt.
Detta på ett företag med stort fokus på hållbarhet, som gör vårt yttersta för att bidra till kampen mot global uppvärmning.                                          
Övrig information
Vill du ha ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Adam Burström [email protected] ,  +46 70 6528737. Notera att vi endast accepterar ansökningar som lämnats in via vårt rekryteringssystem.
Välkommen med din ansökan via Stora Ensos online-system, https://www.storaenso.com/en/careers! Observera att ändra språkinställningen till svenska då du kommer till vår jobb-lista.
Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 2  februari 2020. Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst. Vi accepterar endast ansökningar som lämnats in via vårt rekryteringssystem.
You are the opportunity. Join us.
www.storaenso.com/en/careers
Som en del i bioekonomin är Stora Enso en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Bland våra kunder finns förpackningstillverkare, varumärkesägare, pappers- och kartongtillverkare, förlag och tidningar, detaljhandlare, tryckerier, konverteringsföretag, snickerier och byggföretag. 
Våra fiberbaserade material är förnybara och återvinningsbara. Våra produkter erbjuder miljövänliga alternativ till fossilbaserade produkter och andra ej förnybara material. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material idag kan tillverkas av träd imorgon.
Vi gör vårt yttersta för att använda hela trädet till våra produkter samt bioenergi. Vi arbetar för koldioxidneutralitet i vår produktion i så stor utsträckning som det är tekniskt och kommersiellt möjligt. Vi förespråkar och praktiserar ett hållbart skogsbruk och arbetar för att säkerställa att fler träd planteras än vad som avverkas.
Stora Enso har cirka 26 000 medarbetare i över 30 länder. Omsättningen uppgick år 2018 till 10,5 miljarder EUR och det operativa rörelseresultatet till 1,3 miljarder EUR. Stora Ensos aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm AB (STE A, STE R).
Vi värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet. Visa mindre

Operatör till Kopparbergs Bryggeri

Är du en engagerad och nyfiken person med tidigare erfarenhet som operatör? Har du körkort och kan starta omgående? Då har vi jobbet för dig! Vi på Adecco erbjuder nu ett spännande uppdrag som operatör till Kopparbergs Bryggeri i Kopparberg! Om tjänsten Du kommer att arbeta som operatör där dina arbetsuppgifter blir att övervaka maskiner och processer. Arbetsuppgifter så som kontroller och städning kommer också att ingå. Arbetet är i skiftgång och du kom... Visa mer
Är du en engagerad och nyfiken person med tidigare erfarenhet som operatör? Har du körkort och kan starta omgående? Då har vi jobbet för dig!

Vi på Adecco erbjuder nu ett spännande uppdrag som operatör till Kopparbergs Bryggeri i Kopparberg!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som operatör där dina arbetsuppgifter blir att övervaka maskiner och processer. Arbetsuppgifter så som kontroller och städning kommer också att ingå. Arbetet är i skiftgång och du kommer att starta omgående.

Om dig
Vi söker dig som fyllt 18 år och har gymnasieutbildning inom verkstadsteknik, industri eller liknande. Du har körkort och är tillgänglig omgående. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där vi söker dig som kan samarbeta och som är driven och nyfiken. Vidare är du noggrann, ärlig och engagerad. Det är till din fördel om du har tidigare erfarenhet av branschen eller liknande arbetsuppgifter då vi ställer höga krav på kvalité, renlighet och hygien.

Om Kopparbergs Bryggeri
Kopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggerier och ligger bakom bland annat varumärken som Kopparberg Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Deras absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparberg Cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider. Här tillverkas världens mest sålda päroncider, även öl som Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult tillhör storsäljarna. Kopparbergs Bryggeri blev 2015 ett av Sveriges 100 karriärföretag baserat på vårt medarbetarengagemang, med kompetensutveckling och tydliga karriärvägar där medarbetarna står i fokus.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Emelie Haglund via 0240-564326.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Maskinoperatör, Operatör, Kopparbergs Bryggeri, Kopparberg, Adecco Visa mindre

Produktionstekniker till Kopparbergs Bryggeri

Vi söker nu en Produktionstekniker för start omgående/snarast möjligt hos vår kund Kopparbergs Bryggeri. Tjänsten är på heltid, ett vikariat som kommer pågå fram till 2019-09-30. Arbetsuppgifter Under detta vikarat kommmer du huvudsakligen arbeta med att upprätta, implementera och följa upp rutiner och instruktioner. Även att skriva projektplaner, tidsplaner samt projektbudget. I rollen som produktionstekniker arbetar du även med nedstående punker: • Pl... Visa mer
Vi söker nu en Produktionstekniker för start omgående/snarast möjligt hos vår kund Kopparbergs Bryggeri. Tjänsten är på heltid, ett vikariat som kommer pågå fram till 2019-09-30.

Arbetsuppgifter
Under detta vikarat kommmer du huvudsakligen arbeta med att upprätta, implementera och följa upp rutiner och instruktioner. Även att skriva projektplaner, tidsplaner samt projektbudget. I rollen som produktionstekniker arbetar du även med nedstående punker:


• Planera och samordna underhållsinsatser.
• Hjälpa till i felsökning vid förpackningsmaskiner och anläggningsutrustning.
• Leda eller delta i uppföljning av verksamheten inom avdelningen.
• Delta och driva projekt och förbättringsarbeten inom ansvars- och arbetsområde.
• Uppföljning och utvärdering av materialkvalitet förpackningar.
• Utveckling av bryggeriets förpackningslösningar och produktion.
• Övriga arbetsuppgifter enligt behov på avdelningen och instruktioner från Tappningschefen.
• Bevaka nyheter inom området.

Kvalifikationer


• Utbildning/erfarenhet inom livsmedelsproduktion.
• Maskinteknisk kunskap.
• Kunskap inom livsmedelskvalitet och HACCP
• Ha kunskap i vanligt förekommande dataprogram för administrativt bruk t.ex. Microsoft Excel, Word, m.m.
• Meriterande är erfarenhet inom bryggeriteknik, samt utbildning inom hygien och miljö.

Som person är du ansvarstagande, kreativ och lösningsfokuserad. Du är en lagspelare och har lätt för att samarbeta.

Anställningsform:
Vikariat med start omgående/snarast möjligt till och med 2019-09-30

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/fast lön

Välkommen med din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se Visa mindre