Lediga jobb som Receptionist, telefonist i Ljusnarsberg

Se lediga jobb som Receptionist, telefonist i Ljusnarsberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ljusnarsberg som finns hos arbetsgivaren.

Receptionist, vikariat 75%

Är du intresserad av att jobba på ett av Sveriges största bryggerier? Vi söker nu en receptionist till vår reception i Kopparberg. I en liten by i Västmanland ligger Kopparbergs Bryggeri, på samma plats där det en gång byggdes för nästan 140 år sedan. 1882 gick 36 bryggare ihop och bildade Kopparbergs Bryggeri, för att tillsammans tillverka den bästa svagdrickan. Vårt absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. K... Visa mer
Är du intresserad av att jobba på ett av Sveriges största bryggerier?
Vi söker nu en receptionist till vår reception i Kopparberg.
I en liten by i Västmanland ligger Kopparbergs Bryggeri, på samma plats där det en gång byggdes för nästan 140 år sedan. 1882 gick 36 bryggare ihop och bildade Kopparbergs Bryggeri, för att tillsammans tillverka den bästa svagdrickan. Vårt absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparberg Cider, Kopparberg Gin, Kopparberg Gin&Lemonade; och Kopparberg Hard Seltzer har alla snabbt blivit omtyckta runt om i världen. Lika stolta är vi över våra öl – där Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult tillhör storsäljarna.
Arbetsbeskrivning
I rollen som receptionist och växeltelefonist kommer du verka för att kunder, besökare och anställda får ett positivt bemötande och god service. Receptionens och växelns arbetsuppgifter är många.
Du kommer att vara ansiktet utåt och ansvara för välkomnandet. Vidare kommer du även fungera som en allmän servicefunktion och ett stöd till kollegor på andra avdelningar.
Arbetsuppgifter:
Svara i växeln och hantera inkommande samtal
Hantering av post/paket
Ha översyn av konferensrum
Hantering av leverantörsfakturor
Avtalsskrivning och personalhantering
Tidrapportering
Rapportering/statistik
Ta emot besökarePersonliga egenskaper
Vi söker dig som är ambitiös och uppfinningsrik, som vill och ser möjligheten att finna nya lösningar. Som person ska du vara serviceinriktad, noggrann och kunna arbeta självständigt. Arbetet kräver god kommunikations- och samarbetsförmåga. För denna tjänst bör du också tycka om att arbeta med siffror, då det utgör en stor del i det dagliga arbetet.
Kravprofil
Gymnasial utbildning
Erfarenhet av Officepaketet
God förmåga att uttrycka dig i svenska och engelska i tal och skriftFör att lyckas i rollen som receptionist på Kopparbergs Bryggeri söker vi dig som är en glad och positiv person, flexibel, ansvarsfull och uppskattar ett omväxlande arbete. Du ska vara strukturerad och lösningsorienterad och ha en förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.
Varaktighet
Vikariat
75%
Dagtid kl 07,30-14,00
Ansökan
Välkommen med din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.
Arbetsgivare
KOPPPARBERGS BRYGGERI
Klotenvägen 4, 714 82 Kopparberg
www.kopparbergs.se Visa mindre