Lediga jobb som Lastbilsförare m.fl. i Ljusnarsberg

Se lediga jobb som Lastbilsförare m.fl. i Ljusnarsberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ljusnarsberg som finns hos arbetsgivaren.

Chaufför, stationerad Örebro

Är du intresserad av att jobba på ett av Sveriges största bryggerier? Kopparbergs Bryggeri söker chaufför till vår logistikavdelning i Örebro. I en liten by i Västmanland ligger Kopparbergs Bryggeri, på samma plats där det en gång bryggdes för nästan 140 år sedan. 1882 gick 36 bryggare ihop och bildade Kopparbergs Bryggeri, för att tillsammans tillverka den bästa svagdrickan. Vårt absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket... Visa mer
Är du intresserad av att jobba på ett av Sveriges största bryggerier? Kopparbergs Bryggeri söker chaufför till vår logistikavdelning i Örebro.
I en liten by i Västmanland ligger Kopparbergs Bryggeri, på samma plats där det en gång bryggdes för nästan 140 år sedan. 1882 gick 36 bryggare ihop och bildade Kopparbergs Bryggeri, för att tillsammans tillverka den bästa svagdrickan. Vårt absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparberg Cider, Kopparberg Gin, Kopparberg Gin&Lemonade; och Kopparberg Hard Seltzer har alla snabbt blivit omtyckta runt om i världen. Lika stolta är vi över våra öl – där Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult tillhör storsäljarna.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är ordningsam/noggrann. Man bör också vara självständig, problemlösande, flexibel och initiativrik. Kvalitetstänkande är en självklarhet.
Tjänsten innebär lastning och lossning. Hantera scanner och fraktsedlar samt utkörning av varor till kund i vårt distributionsområde.
Krav
Kunna arbeta skift.
Körkort med C behörighet.
YKB- utbildning
B1, A2, A4.
Läsa och förstå svenska i tal och skrift.
Digitalt färdskrivarkort.
Körvana


Befattningsbeskrivning
· Distribution till kund.
· Lossning och lastning med truck.
· Utföra visst lagerarbete vid behov.
· Följa gällande AI och PI.
Anställningsförhållanden
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Provanställning 6 månader.
Timlön enligt kollektivavtal.
Ansökan
Välkommen med din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.
Sista ansökningsdag: 20220408
Ange referens: Chaufför 220408
Vi kommer att begära utdrag från belastningsregistret. Visa mindre