Lediga jobb som Lärare i gymnasiet i Ljusnarsberg

Se lediga jobb som Lärare i gymnasiet i Ljusnarsberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ljusnarsberg som finns hos arbetsgivaren.

SFI lärare

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Under förutsättning att erforderliga beslut fattas sökes SFI lärare till studieledighetsvikariat. Ljusnarsbergs kommun h... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Under förutsättning att erforderliga beslut fattas sökes SFI lärare till studieledighetsvikariat.

Ljusnarsbergs kommun har en Vuxenutbildning med drygt 230 elever samt en grundskola med 450 elever. Vuxenutbildningen söker en legitimerad lärare för undervisning på SFI.Skolan kännetecknas av ett elevnära arbete och ett gott kollegialt samarbete. Då skolan är liten lär du snabbt känna elever och kollegor. På skolan arbetar vi med elevinflytande, digital kompetens och aktiviteter som syftar till att öka elevers kunskaper om utbildning och arbetsmarknad. Som anställd har du goda möjligheter att påverka den övergripande verksamheten och förväntas tillsammans med kollegorna att ta en aktiv roll i utvecklingsarbetet för en ökad måluppfyllelse.

Arbetsuppifter:
I arbetsuppgifterna ingår undervisning i svenska för invandrare samt sedvanliga läraruppgifter.
Du kommer också att handleda elever som läser på distans inom grund- och gymnasienivån.

Kvalifikationer:
Legitimerad lärare SFI, svenska som andra språk, gärna i kombination med engelska. Intresse av att utveckla den digitala kompetensen hos våra elever är också meriterande. Vi söker dig som vill utvecklas i din professionella roll och som vill bidra till att våra elever når framgång. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och din grundläggande inställning till elevernas olika förutsättning att lära, där du ser positivt på att anpassa undervisningen till olika individers behov. Som person är du positiv, flexibel och lösningsfokuserad. Du har lätt att bygga relationer och tycker bemötande av andra människor är viktigt. Visa mindre