Lediga jobb som Lagerarbetare i Ljusnarsberg

Se lediga jobb som Lagerarbetare i Ljusnarsberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ljusnarsberg som finns hos arbetsgivaren.

Maskinoperatör, Kopparberg

Är du intresserad av att ett arbete på ett av Sveriges största bryggerier? Inför sommaren söker vi nu maskinoperatörer till oss på Kopparbergs Bryggeri. Kopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggeriet och ligger bakom bland annat varumärken som Kopparbergs Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Vårt absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparbergs Cider är idag Sveriges mest sålda och exp... Visa mer
Är du intresserad av att ett arbete på ett av Sveriges största bryggerier?

Inför sommaren söker vi nu maskinoperatörer till oss på Kopparbergs Bryggeri.
Kopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggeriet och ligger bakom bland annat varumärken som Kopparbergs Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Vårt absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparbergs Cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider. Lika stolta är vi över våra öl Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult som tillhör storsäljarna.

Maskinoperatör
Vi ställer höga krav på kvalité, arbetsmiljö och hygien, därför söker vi sig som är noggrann, ärlig och engagerad. Vi arbetar i skiftlag där gemenskap är viktigt, vi ser därför att du har lätt för att samarbeta med andra.
Arbetsuppgifter
Övervakning av maskiner och se till så att de producerar enligt plan.
Fylla på material och utföra omställningar i maskinerna.
Upprätta kvalitetskontroller löpande.
Rapportering till lagledaren.
Meriterande om du har datavana sedan tidigare, livsmedelskunskap och/ eller tidigare erfarenhet av produktion.

Sysselsättningsgrad:
Heltid.

Arbetstid: 
3- och 5-skift

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. 
Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret samt genomför en liten kreditupplysning.

Om oss på OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också! Visa mindre

TRUCKFÖRARE/LAGERARBETARE till utvecklande företag!!

Beskrivning  Vi söker till vår kund i Kopparberg en duktig lagerarbetare/truckförare. Start omgående.  Efter en period kan du om allt fungerar som det ska bli övertagen av kunden. Arbetsuppgifter Truckkörning Packning Plockning Köra råmaterial från lager till maskin i produktion samt alla andra förekommande lageruppgifter Kvalifikationer Erfarenhet av arbete enligt ovan Duktig truckförare med gällande truckkort A-B Kunna kommunicera och läsa svenska o... Visa mer
Beskrivning 
Vi söker till vår kund i Kopparberg en duktig lagerarbetare/truckförare.

Start omgående. 
Efter en period kan du om allt fungerar som det ska bli övertagen av kunden.

Arbetsuppgifter
Truckkörning
Packning
Plockning
Köra råmaterial från lager till maskin i produktion
samt alla andra förekommande lageruppgifter

Kvalifikationer
Erfarenhet av arbete enligt ovan
Duktig truckförare med gällande truckkort A-B
Kunna kommunicera och läsa svenska obehindrat

Villkor
Lön enligt gällande fackligt avtal

Sök nu, vi behöver dig nu!

Har du frågor så ring gärna Henrik Nitz 070-160 20 91

Q har kollektivavtal och är medlem i branschorganisationen Almega samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Lagerarbetare till Kopparberg

Ansök    Jun 8    Uniflex Sverige AB    Lagerarbetare
Vi söker nu truckförare till Kopparberg med omgående start! Om tjänsten Är du ute efter ett roligt och fartfyllt sommarjobb? Har du truckkort och körkort? Är du tillgänglig från nu till slutet av sommaren? Tveka inte att söka! Kanske är du student och fortfarande letar sommarjobb eller så är du ute efter heltid med chans till förlängning, tveka inte att skicka in din ansökning. Urval sker löpande Dina arbetsuppgifter i huvudsak Som truckförare kommer d... Visa mer
Vi söker nu truckförare till Kopparberg med omgående start!

Om tjänsten
Är du ute efter ett roligt och fartfyllt sommarjobb? Har du truckkort och körkort? Är du tillgänglig från nu till slutet av sommaren? Tveka inte att söka! Kanske är du student och fortfarande letar sommarjobb eller så är du ute efter heltid med chans till förlängning, tveka inte att skicka in din ansökning.

Urval sker löpande

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som truckförare kommer du dagligen att köra truck och arbeta med att plocka och fylla på varor tillsammans i ett team. Plocket sker oftast utifrån en given tidsram, så det är till din fördel om du är stresstålig och strukturerad i ditt arbete.

Arbetstider: 3-skift även helgarbete förekommer

Vem är du?
Vi söker dig som är engagerad och ansvarstagande. Du är en driven person som inte är rädd för nya utmaningar. Du är van vid ett högt tempo men förstår att noggrannhet och säkerhet är viktigt. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av truckjobb och arbete inom lagerhantering tidigare.

Krav:
– Trucckort A1-4, B1-4
– Tidigare arbetslivserfarenhet av truckkörning
– Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift.

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten
-


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar passion & execution. Visa mindre

Arbete inom lager, packning förse maskinoperatörer med material

Ansök    Maj 11    Bångbro Strip Steel AB    Lagerarbetare
Bångbro Strip Steel AB i Kopparberg är ett expansivt stål service center som behöver förstärka personalstyrkan. Företaget valsar, skär, hyvlar och klipper bandstål och förser bl.a. Norden och Baltikum med bandstål och plåt. Arbetet omfattar lagerarbete, förse våra maskinoperatörer med råmaterial, interna transporter, packa och märka färdigt material. Att hålla en god struktur på lagret ingår också i arbetsuppgifterna. Arbete inkluderar truckkörning. Noggra... Visa mer
Bångbro Strip Steel AB i Kopparberg är ett expansivt stål service center som behöver förstärka personalstyrkan. Företaget valsar, skär, hyvlar och klipper bandstål och förser bl.a. Norden och Baltikum med bandstål och plåt. Arbetet omfattar lagerarbete, förse våra maskinoperatörer med råmaterial, interna transporter, packa och märka färdigt material. Att hålla en god struktur på lagret ingår också i arbetsuppgifterna. Arbete inkluderar truckkörning. Noggrannhet, god samarbetsförmåga samt goda kunskaper i svenska språket muntligt och skriftligt förutsätts.
Vana att hantera bandstål/coils/plåtar är en merit. Visa mindre

Förrådsarbetare

Vi söker: Förrådsarbetare till Ahlstrom-Munksjö Ställdalen Vi söker nu en Förrådsarbetare till vår fabrik i Ställdalen. Tjänsten är en visstidsanställning under sommaren som ersättare då ordinarie personal har semester. Anställningsperioden är fr o m början av juni fram till och med slutet av augusti. Tidigare vana från förrådsarbete är meriterande liksom truckkort. Tjänsten innebär att ta emot förrådsartiklar och att registrera dem i vårt system, samt att... Visa mer
Vi söker: Förrådsarbetare till Ahlstrom-Munksjö Ställdalen
Vi söker nu en Förrådsarbetare till vår fabrik i Ställdalen. Tjänsten är en visstidsanställning under sommaren som ersättare då ordinarie personal har semester. Anställningsperioden är fr o m början av juni fram till och med slutet av augusti.
Tidigare vana från förrådsarbete är meriterande liksom truckkort. Tjänsten innebär att ta emot förrådsartiklar och att registrera dem i vårt system, samt att lämna ut dessa till våra anställda och entreprenörer. I befattningen ingår även att lägga beställningar på förrådsartiklar som t ex pallar, emballage, hylsor mm. Vi använder systemet SAP.
Vi söker dig som
· Är serviceinriktad
· Är Öppen och social
· Är Samarbetsvillig och positiv
· Är ordningsam

Kvalifikationer
· Gymnasiekompetens
· Datavana
Då vi arbetar med löpande urval av ansökningar är det därför möjligt att tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan.
Vill du söka tjänsten eller har du frågor om jobbet är du välkommen att kontakta [email protected]
V g skriv ”ansökan Förrådsarbetare” i ämnet
#jobbjustnu
Ahlstrom-Munksjö som arbetsgivare
Vi är stolta över att vara ett verkligt globalt företag som bedriver verksamhet på många olika platser, vilket innebär att vi har anställda på anläggningar och kontor i 14 länder runt om i världen. Vi sätter värde på mångfald och på de olika sätt som skillnader mellan människor kan bidra till en rikare, mer kreativ och mer produktiv arbetsmiljö. Vi ger våra anställda eget ansvar och uppmuntrar till professionell och personlig utveckling. Vi vill vara en prioriterad arbetsgivare och en organisation som aldrig slutar ta till sig kunskap. Ahlstrom-Munksjö har idag totalt 8000 anställda.
Om Ahlstrom-Munksjö Ställdalen
Vi är specialiserade med våra två fibertygsmaskiner på att producera Nonwoven material. Dessa material är syntetiska material som har flera användningsområden som bland annat wipes, trälaminering, förstärkning vid formgjutning, color catcher, stöd för plantering samt filterprodukter. Ställdalen har de senaste åren sett ett kraftigt ökat behov av våra produkter. Ställdalen har idag totalt 165 anställda. Visa mindre

Truckförare till Kopparberg Bryggeri

Är du intresserad av att ett arbete på ett av Sveriges största bryggerier? Inför sommaren söker vi nu truckförare till oss på Kopparbergs Bryggeri. Kopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggeriet och ligger bakom bland annat varumärken som Kopparbergs Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Vårt absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparbergs Cider är idag Sveriges mest sålda och exporter... Visa mer
Är du intresserad av att ett arbete på ett av Sveriges största bryggerier?

Inför sommaren söker vi nu truckförare till oss på Kopparbergs Bryggeri.
Kopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggeriet och ligger bakom bland annat varumärken som Kopparbergs Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Vårt absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparbergs Cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider. Lika stolta är vi över våra öl Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult som tillhör storsäljarna.

Du som person: 
Vår kund tycker det är viktigt att alla jobbar mot gemensamma mål och har personal som är engagerad i sitt arbete. 
Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av plocktruck och är säker i din truckkörning. Arbetet kan vara stundtals både stressigt och tungt, så viktigt att du har en god fysik och orkar hålla ett högt temp och är stresstålig. Det är viktigt att du är självständig i din roll som lagerarbetare och kan ta egna initiativ, samt arbetar med högt säkerhetstänkande. Då du kommer att arbeta i ett team, är det även viktigt att du kan arbeta i grupp och lätt skapar god stämning bland dina kollegor! 

Kvalifikationer:
Truckkort A 1-4 och B 1-4 

Sysselsättningsgrad:
Heltid.

Arbetstid: 
Heltid 3-skift

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.
Genom att söka denna tjänsten ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregister samt genomföra en liten kreditupplysning. 

Företagsbeskrivning - OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också

Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under tryggaförhållanden Visa mindre

Truckförare/Lagerarbetare till utvecklande företag!!

Beskrivning  Vi söker till vår kund i Kopparberg en duktig lagerarbetare/truckförare. Start v 43. Uppdraget är tom årsskiftet men med stor möjlighet till förlängning (visstidsanställning). Ev. övertagande till kund i ett senare skede (tillsvidareanställning) Arbetsuppgifter - Truckkörning - Packning - Plockning - köra råmaterial från lager till maskin i produktion - samt alla andra förekommande lageruppgifter Kvalifikationer Erfarenhet a... Visa mer
Beskrivning 
Vi söker till vår kund i Kopparberg en duktig lagerarbetare/truckförare.

Start v 43. Uppdraget är tom årsskiftet men med stor möjlighet till förlängning (visstidsanställning).
Ev. övertagande till kund i ett senare skede (tillsvidareanställning)

Arbetsuppgifter

- Truckkörning
- Packning


- Plockning


- köra råmaterial från lager till maskin i produktion


- samt alla andra förekommande lageruppgifterKvalifikationer
Erfarenhet av arbete enligt ovan
Duktig truckförare med gällande truckkort A-B
Kunna kommunicera och läsa svenska obehindratVillkor
Lön enligt gällande fackligt avtal

Sök nu, vi behöver dig nu!

Har du frågor så ring gärna Henrik Nitz 070-160 20 91

Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre