Lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Ljusnarsberg

Se lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Ljusnarsberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ljusnarsberg som finns hos arbetsgivaren.

Turismutvecklare / Kommunikatör

Ljusnarsbergs kommun är den lilla kommunen i norra Örebro län är där vi har en värdegrund med en övertygelse om att alla människor kan och vill göra ett gott arbete. Vi möter människor respektfullt och jämlikt och i alla möten visar vi empati och engagemang. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Ljusnarsbergs kommun med huvudorten Kopparberg ligger mitt i Ber... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är den lilla kommunen i norra Örebro län är där vi har en värdegrund med en övertygelse om att alla människor kan och vill göra ett gott arbete. Vi möter människor respektfullt och jämlikt och i alla möten visar vi empati och engagemang. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Ljusnarsbergs kommun med huvudorten Kopparberg ligger mitt i Bergslagen som under många hundra år utmärkt sig för gruvdrift och metallindustri. Kommunen har ett varierat näringsliv med mestadels små företag men också några större. Välkommen! Läs mer om Ljusnarsberg på www.ljusnarsberg.se .
På en timme tar du dig enkelt med tåg till och från Örebro och på en halvtimme till och från Ludvika. Som medarbetare i Ljusnarsbergs kommun är du med och bygger ett välkomnande samhälle där olikheter respekteras och där det finns plats för stolthet, vilja och handlingskraft.
Beskrivning
Vår verksamhet söker en turismutvecklare i kombination med kommunikatör.

Ljusnarsbergs kommun ingår i ett samarbete, ”Destination Bergslagen”, där fyra kommuner gemensamt arbetar för att marknadsföra destinationen. Kommunikation behandlar informationsflödet i samhället, på vårt intranät, webb och övriga sociala medier.
Tjänsten är direkt underställd kommunens näringslivs- och IT-chef

Arbetsuppgifter
Arbetet som turismutvecklare fokuserar på att arbeta med destinationsutveckling och marknadsföring. Arbetet med destinationsutveckling sker både lokalt och i vårt samarbete i Destination Bergslagen. Du är också den som förser våra besöksmål med
uppdaterad och relevant information.
I rollen som kommunikatör får du ansvar för att driva och utveckla vårt arbete inom kommunikationsområdet. Här kommer du i nära samarbete med kollegor arbeta med att utveckla olika processer inom kommunikation, exempelvis webb/sociala medier, intranät, bild, film och tryck. En nära kontakt med verksamheterna i kommunen är en förutsättning för ett utvecklande kommunikationsarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som brinner för att driva turismutveckling i kombination med kommunikationsfrågor. Du är en kreativ och inspirerande person som vill framåt och är lyhörd för att nå största möjliga resultat.

Du har relevant högskoleutbildning inom turism alternativt kommunikation och/eller media, eller arbetslivserfarenhet som vi bedömer är likvärdig.

Vi vill att du:
- har dokumenterade erfarenheter av arbete med destinationsutveckling och/eller relevant utbildning
- har dokumenterade erfarenheter av arbete med marknadsföring och produktutveckling inom
besöksnäringen
- har goda kunskaper i muntlig och skriftlig framställan
- är väl förtrogen med digitala IT-verktyg för att kunna producera material och kommunicera på ett modernt sätt.
- är van att arbeta med olika webblösningar och sociala medier. Det är meriterande om du har arbetat med bild, film eller e-tjänster.
- behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Meriterande med fler språk

Som person är du ansvarstagande, drivande, självständig, serviceinriktad och gillar att samarbeta. Du växlar lätt mellan olika arbetsuppgifter som är av både strategisk och operativ natur.

Du har förmåga att tänka nytt och innovativt och har samtidigt förståelse för vad det innebär att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
B-körkort är ett krav
Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre