Lediga jobb som Hantverksyrken i Ljusnarsberg

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Ljusnarsberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ljusnarsberg som finns hos arbetsgivaren.

Hjälpmedelstekniker

Ljusnarsbergs kommun är den lilla kommunen i norra Örebro län där vi har en värdegrund med en övertygelse om att alla människor kan och vill göra ett gott arbete. Vi möter människor respektfullt och jämlikt och i alla möten visar vi empati och engagemang. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Ljusnarsbergs kommun med huvudorten Kopparberg ligger mitt i Bergsl... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är den lilla kommunen i norra Örebro län där vi har en värdegrund med en övertygelse om att alla människor kan och vill göra ett gott arbete. Vi möter människor respektfullt och jämlikt och i alla möten visar vi empati och engagemang. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Ljusnarsbergs kommun med huvudorten Kopparberg ligger mitt i Bergslagen som under många hundra år utmärkt sig för gruvdrift och metallindustri. Kommunen har ett varierat näringsliv med mestadels små företag men också några större. Välkommen! Läs mer om Ljusnarsberg på www.ljusnarsberg.se .
På en timme tar du dig enkelt med tåg till och från Örebro och på en halvtimme till och från Ludvika. Som medarbetare i Ljusnarsbergs kommun är du med och bygger ett välkomnande samhälle där olikheter respekteras och där det finns plats för stolthet, vilja och handlingskraft.
Beskrivning
Vi söker nu en hjälpmedelstekniker/vaktmästare/chaufför till Rehabenheten.

Tjänsten är ett vikariat under 3 månader, med eventuell möjlighet till förlängning, under ordinarie befattningshavares tjänsteledighet. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för kommunens hjälpmedel och fungerar som stöd vid inköp/val av produkter. Som hjälpmedelstekniker har du ett nära samarbete med arbetsterapeuterna inom den egna enheten samt med övrig omvårdnadspersonal inom äldreomsorgen. Du kommer att ha mycket direktkontakt med den enskilde och ser därför gärna att du har erfarenhet av nära vårdarbete. Tjänsten utgår från rehabenheten. Rehabenheten sitter samlade i lokaler på Koppargården där även vår Dagverksamhet finns. Närheten gör att vi samarbetar väl, stödjer varandra och har nära till vår chef.

Arbetsuppgifter
Du kommer enligt körschema att hämta och lämna personer till dagrehabilitering, social dagvård och demensvård (våra tre inriktningar på Dagverksamheten). Ansvara för utvändig och invändig skötsel av våra fordon. Leverera och hämta hjälpmedel enligt arbetsorder från arbetsterapeut. Rekonditionering och service/underhåll av hjälpmedel. Diverse vaktmästaruppdrag inom äldreomsorgens verksamheter enligt inkomna arbetsorder.Kvalifikationer
-El-teknisk, mekanisk eller annan teknisk utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

-B körkort

Meriterande är:

-Utbildad undersköterska eller erfarenhet av nära vårdarbete

-Erfarenhet av likande arbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då arbetet kräver servicekänsla, samarbetsförmåga och flexibilitet. Urval kommer att ske löpande.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre