Lediga jobb som Alkohol- och drogterapeut i Ljusnarsberg

Se lediga jobb som Alkohol- och drogterapeut i Ljusnarsberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ljusnarsberg som finns hos arbetsgivaren.

Alkohol och drogterapeut

Apoteksgårdens Kognitiva Center växer så det knakar! Därför söker vi dig som är utbildad alkohol– och drogterapeut eller har annan utbildning som bedöms likvärdig. Vi ser gärna att du har praktiskt erfarenhet av arbete med missbruksbehandling. Utbildning i KBT, MI, CRA, ÅP, 12-stegsmetoden är meriterande. Apoteksgården har inriktning på psykosocial hälsa, utbildning och handledning kring organisation-individ-familj till både vuxna och barn. ARBETSUPPGIF... Visa mer
Apoteksgårdens Kognitiva Center växer så det knakar!
Därför söker vi dig som är utbildad alkohol– och drogterapeut eller har annan utbildning som bedöms likvärdig. Vi ser gärna att du har praktiskt erfarenhet av arbete med missbruksbehandling.
Utbildning i KBT, MI, CRA, ÅP, 12-stegsmetoden är meriterande.
Apoteksgården har inriktning på psykosocial hälsa, utbildning och handledning kring organisation-individ-familj till både vuxna och barn.
ARBETSUPPGIFTER
I de huvudsakliga arbetsuppgifterna ingår att arbeta med motivation, behandling, återfallsprevention och eftervård både individuellt och i grupp. Inom målgruppen finns flera personer med samsjuklighetsproblematik, utifrån målgruppens behov arbetar vi i team.
Arbetet sker med stöd av nationella riktlinjer och insatsen följs regelbundet upp under behandlingstiden.
Det är viktigt att du har intresse och engagemang för målgruppen, är självständig och ansvarstagande men också har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team. Det systemiska arbetssättet och familjeperspektivet ska genomsyra allt behandlingsarbete där samverkan internt och externt är en förutsättning. Du ska ha en god förmåga att dokumentera, planera och organisera ditt arbete.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Visa mindre