Lediga jobb som Administrativ assistent i Ljusnarsberg

Se lediga jobb som Administrativ assistent i Ljusnarsberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ljusnarsberg som finns hos arbetsgivaren.

Administratör

Beskrivning Vår fina kund söker en duktig och mångsidig administratör med start omgående Arbetsuppgifter Hantera administrationen kring in och utlastning Order och offertskrivning Sköta telefonväxel, ta emot samtal och ev. skicka vidare till berörd person Täcka upp för alla övriga ej nämnda administrativa arbetsuppgifter Kvalifikationer Vara en duktig, nyfiken och tjänstvillig administratör som tycker om att "hugga in" inom de flesta områden. Trivas m... Visa mer
Beskrivning
Vår fina kund söker en duktig och mångsidig administratör med start omgående

Arbetsuppgifter
Hantera administrationen kring in och utlastning
Order och offertskrivning
Sköta telefonväxel, ta emot samtal och ev.

skicka vidare till berörd person
Täcka upp för alla övriga ej nämnda administrativa arbetsuppgifter

Kvalifikationer
Vara en duktig, nyfiken och tjänstvillig administratör som tycker om att "hugga in" inom de flesta områden.
Trivas med att arbeta i ett högt tempo och vilja lära sig nya saker

Villkor
Enlig avtal.
Du blir anställd hos Q under en period och sedan om du är duktig blir du erbjuden anställning hos kunden.

Nyfiken och vill veta mer? Ring gärna Henrik Nitz 070-160 20 91


Q har kollektivavtal och är medlem i branschorganisationen Almega samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Upphandlingsadministratör

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen! Staben arbetar med stöd till våra verksam... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003.
Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.
Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen!

Staben arbetar med stöd till våra verksamhetsavdelningar på ett professionellt och kvalitetssäkert sätt. Sammanhållningen i gruppen är god, alla jobbar självständigt med stor variation i arbetsuppgifterna och ett stort eget ansvar. Här erbjuds hjälp med allt från det stora till det lilla.

Ekonomienheten bistår verksamheterna med alla frågor gällande såväl ekonomi och budget som upphandling. Inom enheten finns totalt 9 skickliga medarbetare, varav 6 inom ekonomi och 3 inom upphandling.

ARBETSUPPGIFTER
Som upphandlingsadministratör varierar dina arbetsuppgifter från enklare rutinärenden till efterhand mer kvalificerat upphandlingsarbete. Det finns stora möjligheter att utvecklas i ditt uppdrag.

Du bistår enhetens upphandlare med alla de administrativa delar som uppstår. Du har en nyckelroll i hanteringen av avtalsregistret med ansvar för administrationen av avtalens fortlöpande, eventuella förlängningar och avtalsslut. På sikt medverkar du vid genomförandet av direktupphandlingar, gör avropsavtal, beställningar från ramavtal och liknande.
Vidare utöver att vara ett administrativt stöd innebär arbetet intern rådgivning. Du kommer att få hantera frågor av många olika slag tillsammans med olika intressenter, interna såväl som externa.

Arbetet innebär även ett ansvar för att lagar, krav, rutiner, instruktioner och mål efterlevs samt att rutiner upprättas inom arbetsområdet.

KVALIFIKATIONER
Gymnasieutbildning med inriktning ekonomi eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Vi förutsätter att Du har goda kunskaper i Officepaketet.

För att lyckas som upphandlingsadministratör har du sinne för ordning och reda, är självgående och har lätt för att ta till dig nya saker. Genom effektiv planering, organisering och prioritering av ditt arbete ser du till att uppgifter blir lösta. Du har lätt för att ta kontakt och samarbeta med olika människor. Arbetet ställer krav på att Du på ett tydligt sätt kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi vill att Du på ett engagerat sätt tar ansvar för ditt arbete, har gott omdöme och är affärsmässig.

Meriterande:
Tidigare erfarenhet från arbete med offentlig upphandling.
Erfarenhet av och kunskap inom administrativt arbete; t ex diarieföring och arkivering.
Har du dessutom intresse för samhällsbyggnadsfrågor ses detta som positivt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen inom Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har förbundet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand! Visa mindre