Lediga jobb Apoteksgårdens Kognitiva Center AB i Ljusnarsberg

Se alla lediga jobb från Apoteksgårdens Kognitiva Center AB i Ljusnarsberg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Ljusnarsberg som finns inom det yrket.

Alkohol och drogterapeut

Apoteksgårdens Kognitiva Center växer så det knakar! Därför söker vi dig som är utbildad alkohol– och drogterapeut eller har annan utbildning som bedöms likvärdig. Vi ser gärna att du har praktiskt erfarenhet av arbete med missbruksbehandling. Utbildning i KBT, MI, CRA, ÅP, 12-stegsmetoden är meriterande. Apoteksgården har inriktning på psykosocial hälsa, utbildning och handledning kring organisation-individ-familj till både vuxna och barn. ARBETSUPPGIF... Visa mer
Apoteksgårdens Kognitiva Center växer så det knakar!
Därför söker vi dig som är utbildad alkohol– och drogterapeut eller har annan utbildning som bedöms likvärdig. Vi ser gärna att du har praktiskt erfarenhet av arbete med missbruksbehandling.
Utbildning i KBT, MI, CRA, ÅP, 12-stegsmetoden är meriterande.
Apoteksgården har inriktning på psykosocial hälsa, utbildning och handledning kring organisation-individ-familj till både vuxna och barn.
ARBETSUPPGIFTER
I de huvudsakliga arbetsuppgifterna ingår att arbeta med motivation, behandling, återfallsprevention och eftervård både individuellt och i grupp. Inom målgruppen finns flera personer med samsjuklighetsproblematik, utifrån målgruppens behov arbetar vi i team.
Arbetet sker med stöd av nationella riktlinjer och insatsen följs regelbundet upp under behandlingstiden.
Det är viktigt att du har intresse och engagemang för målgruppen, är självständig och ansvarstagande men också har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team. Det systemiska arbetssättet och familjeperspektivet ska genomsyra allt behandlingsarbete där samverkan internt och externt är en förutsättning. Du ska ha en god förmåga att dokumentera, planera och organisera ditt arbete.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Visa mindre

Socionom med grundutbildning i KBT (steg-1)

Hos oss på Apoteksgårdens Kognitiva Center får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för att motverka måendesvikt. Företaget har inriktning på psykosocial hälsa, utbildning och handledning till både vuxna och barn. Apoteksgårdens Kognitiva Center AB har en KBT-mottagning, Beroende- och riskbruk behandling, Utbildning och handledning, Organisationsutveckling, Coachning, Konflikthantering, Faktautredningar och kartläggni... Visa mer
Hos oss på Apoteksgårdens Kognitiva Center får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för att motverka måendesvikt. Företaget har inriktning på psykosocial hälsa, utbildning och handledning till både vuxna och barn.
Apoteksgårdens Kognitiva Center AB har en KBT-mottagning, Beroende- och riskbruk behandling, Utbildning och handledning, Organisationsutveckling, Coachning, Konflikthantering, Faktautredningar och kartläggningar, Skyddat boende, Familjehem. Företaget ligger i centrala Kopparberg i Ljusnarsbergs kommun med filialer i Hällefors och Ludvika.    
ARBETSUPPGIFTER
Som samtalsterapeut på samtalsmottagningen arbetar du främst med individuella samtalskontakter. Det här är en möjlighet för dig som är intresserad av att arbeta med människor i ett mindre familjärt arbetsteam. Du kommer främst att arbeta på vår samtalsmottagning med råd- och stöd, bedömning och KBT behandling för lindrig till måttlig psykisk ohälsa inom områden som depression, ångest, fobi, stress, smärta, sömnbesvär och krisreaktioner. Du får kontinuerlig handledning.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är socionom med grundutbildning i KBT (steg-1) för att främst arbeta vid vår KBT mottagning i Kopparberg och Hällefors. Egenskaper som värderas högt är lyhördhet, flexibilitet, öppenhet, god kommunikations- och samarbetsförmåga för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet från primärvården är meriterande.
I första skedet är det ett deltidsvikariat 50%, men kan på sikt bli 100%.
B-körkort är ett krav.
Urval sker löpande. Visa mindre