Lediga jobb Ljusnarsberg

Kvalitetssamordnare till Kopparbergs Bryggeri (Tillsvidareanställning)

Är du intresserad av att jobba på ett av Sveriges största bryggerier? Till vår kund Kopparbergs Bryggeri AB rekryterar vi nu en kvalitetssamordnare till Kvalitetsavdelningen. Det är en heltidstjänst, en fast tillsvidare anställning och tjänsten skall tillsättas snarast möjligt enligt överenskommelse med aktuell kandidat. OBS: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har gått. Välkommen med din ansökan! Om företa... Visa mer
Är du intresserad av att jobba på ett av Sveriges största bryggerier?
Till vår kund Kopparbergs Bryggeri AB rekryterar vi nu en kvalitetssamordnare till Kvalitetsavdelningen. Det är en heltidstjänst, en fast tillsvidare anställning och tjänsten skall tillsättas snarast möjligt enligt överenskommelse med aktuell kandidat.

OBS: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har gått. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Kopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggerier och ligger bakom bland annat varumärken som Kopparbergs Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Vårt absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparbergs Cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider. Och vi gör faktiskt världens mest sålda päroncider. Lika stolta är vi över våra öl där Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult tillhör storsäljarna. Kopparbergs Bryggeri blev 2015 ett av Sveriges 100 karriärföretag baserat på vårt medarbetarengagemang, med kompetensutveckling och tydliga karriärvägar där medarbetarna står i fokus.

Arbetsuppgifter
I tjänsten som kvalitetssamordnare på kommer du att arbeta med kvalitets- och produktsäkerhetsfrågor. Stor del av arbetet handlar om att utveckla verksamheten i enlighet med BRC-standarden. Du kommer dessutom att bistå Kvalitetschefen i miljöarbetet.

Kvalifikationer
Vi förväntar oss att du har högskoleutbildning inom livsmedel/kemi och intresse för frågor gällande kvalitet och miljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet av BRC eller liknande samt HACCP. Engelska är ett krav men vi ser gärna att du behärskar flera språk. God datorvana samt goda kunskaper i Excel är ett krav.

Utbildning och/ eller erfarenhet inom miljörätt är starkt meriterande.

Personliga egenskaper
Som person är du strukturerad och har lätt för att samarbeta samtidigt som du har en egen inre drivkraft som gör att du kan arbeta resultatinriktat. Då arbetet ofta innebär att du håller på med flera uppgifter samtidigt är det viktigt att du kan fokusera och prioritera. Eftersom arbetet innebär mycket kontakt med andra människor är det viktigt att du kan kommunicera väl och sätta dig in i medarbetarnas situation.

Anställningsform
Tillsvidareanställning med start omgående. (Provanställning 6 mån tillämpas)

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Placering:
Kopparberg

Arbetstid och lön:
Dagtid 7.00-15.30 / Fast månadslön

Övrig information:
Den här rekryteringsprocessen hanteras av OnePartnerGroup och Kopparbergs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom OnePartnerGroup men du kommer anställas direkt hos Kopparbergs Bryggeri.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se Visa mindre

Leg. sjuksköterska / Distriktssköterska

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Är du någon av de lagspelare vi saknar? Vi önskar hitta medarbetare, leg sjuksköterskor eller distriktssköterskor som är ... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Är du någon av de lagspelare vi saknar?
Vi önskar hitta medarbetare, leg sjuksköterskor eller distriktssköterskor som är intresserade, engagerade, flexibla och har en positiv inställning till jobbet. Som tillsammans med oss vill arbeta för att möta framtidens utmaningar. Att jobba utifrån ett kommunalt perspektiv med den ?Nya nära vården?
Meriterande är tidigare arbetslivserfarenhet av kommunalvård, psykiatri eller primärvård men framförallt känslan av att vi kan fungera och göra ett bra jobb tillsammans .

Arbetsplatsen
Vi är en liten sjuksköterskeorganisation som består av 11 tjänster. Vi ansvarar tillsammans för bemanningen av kvällar, nätter och helger. Vanligen tjänstgör man en kväll i veckan samt var 4:e helg men individuella schemaanpassningar förekommer efter önskemål. Tre av oss ansvarar för nätterna samt en del av kvällarna.
Ett nära samarbete med övriga sjuksköterskor i gruppen är en förutsättning i verksamheten.
Vi samverkar i team med övriga yrkeskategorier såsom arbetsterapeuter, omvårdnadspersonal och biståndshandläggare.
Enhetschefen är gemensam och delas med kommunens nattpatrull, samt är även Medicinskt Ansvarig Sjuksköterska.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha omvårdnadsansvar för personer med hälso- och sjukvårdsinsatser boende på Treskillingen(ett boende med servicehus inriktning)alternativt södra ytter området. Samt även kunna arbeta på andra områden när så krävs.I uppdraget ingår bl a att vid behov ta kontakt med läkare, anhöriga, ha en arbetsledande roll och handleda personal i vårdarbetet. Ansvara för läkemedelshantering och delegering av läkemedel. Utföra eller delegera insatser enligt HSL hos personer som har hemsjukvård, samt tillhörande dokumentation.

Verkar det intressant? Hör av dig så berättar vi gärna mer.
vid frågor om tjänsten kan du kontakta enhetschef och MAS Gunilla Andersson
Ljusnarsbergs kommun, på telefon 0580-80458


Då vi själva genomför rekryteringsprocessen undanbeds alla former av erbjudande eller anvisningar från rekryterings- och bemanningsföretag.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansökan tas endast emot via ansökningsformuläret på www.ljusnarsberg.se Visa mindre

Personlig assistent

Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt nittio personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familjär kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket, personlig assistent. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdom... Visa mer
Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt nittio personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familjär kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket, personlig assistent. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdomar och vuxna med olika funktionshinder. Assistansen utförs i hemmet, skolan och på arbetsplatsen. Vi söker personliga assistenter till en av våra kunder i Kopparberg, vi vill att du som söker är ansvarstagande, har lätt för att samarbeta samt har hög arbetsmoral och kan hoppa in med kort varsel. Det är meriterande om du som söker har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg samt erfarenheter inom förvärvad hjärnskada och/eller flerfunktionshinder. Det är även starkt meriterande om du som söker har körkort och tillgång till bil. Vi söker dig som inledningsvis vill jobba som timanställd och hoppa in vid ordinarie personals frånvaro. Du som söker får inte vara allergisk mot pälsdjur och bör vara van vid hund, du måste kunna arbeta dygn samt varierande tider då arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg. Som personlig assistent är du med och möjliggör att en funktionshindrad person får leva det liv han eller hon önskar. Det kan innebära aktiviteter, träning, hushållssysslor, personlig hygien och allt annat som personen behöver hjälp med. Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete, det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov. Visa mindre

Kopparberg söker hungriga säljare!

Ansök    Jun 4    Power Of Nature AB    Utesäljare
Arbetet går ut på att demonstrera vår produkt Roboclean som är världsledande inom sin teknik. www.roboclean.se Du jobbar på förbokade kundbesök där du är väntad och välkommen vilket gör det lättare än att jobba inom en uppsökande verksamhet. Du väljer själv vecka för vecka hur du vill jobba vilket är en fördel för de som vill styra sina arbetstider lite mer. Man utgår från sitt egna hem och jobbar med omnejd även om huvudkontoret ligger i Västerås. Hal... Visa mer
Arbetet går ut på att demonstrera vår produkt Roboclean som är världsledande inom sin teknik. www.roboclean.se

Du jobbar på förbokade kundbesök där du är väntad och välkommen vilket gör det lättare än att jobba inom en uppsökande verksamhet.

Du väljer själv vecka för vecka hur du vill jobba vilket är en fördel för de som vill styra sina arbetstider lite mer.

Man utgår från sitt egna hem och jobbar med omnejd även om huvudkontoret ligger i Västerås.

Hallå där!

Är DU den vi söker till vårt glada säljargäng? Vi expanderar och säker nu personer över nästan hela landet.

Vi söker dig som lättsam, har nära till skratt, vill tjäna pengar och klättra i företaget och göra karriär.

Det är till stor fördel om du är social och utåtriktad men även ansvarsfull, då jobbet är helt fritt.

Är du sedan tävlingsinriktad och målmedveten finns stora pengar att tjäna och det helt utan lönetak.

Så besanna dina drömmar och sök jobbet hos oss.

All utbildning sker via oss och våra duktiga utbildare och rejäl hjälp igång så DU blir trygg i DITT jobb :-) Så ingen förkunskap eller erfarenheter krävs. Bra va?? Ett jobb som passar de flesta.

Intresserad???? Släng iväg ett trevligt mail till oss! Men glöm INTE telefonnumret!

Vi har väldigt få krav och dessa är att man måste ha körkort och bil och att man pratar flytande svenska.

Välkommen med er ansökan!

Vårt kontor är beläget 10 minuter från centrala Västerås.
Ljus och fräsch lokal med tillgång till kök & toalett m.m och trevliga medarbetare.
Här håller vi alla våra utbildningar och möten alt via skype.
Men man utgår från sin egna kommun när man jobbar. Visa mindre

Leg. sjuksköterska / Distriktssköterska

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Är du den lagspelare vi saknar? Vi önskar hitta en medarbetare, leg sjuksköterska eller distriktssköterska som är intress... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Är du den lagspelare vi saknar?
Vi önskar hitta en medarbetare, leg sjuksköterska eller distriktssköterska som är intresserad, engagerad, flexibel och har en positiv inställning till jobbet. Som tillsammans med oss vill arbeta för att möta framtidens utmaningar. Att jobba utifrån ett kommunalt perspektiv med den ?Nya nära vården?
Meriterande är tidigare arbetslivserfarenhet av kommunalvård, psykiatri eller primärvård men framförallt känslan av att vi kan fungera och göra ett bra jobb tillsammans .

Arbetsplatsen
Vi är en liten sjuksköterskeorganisation som består av 11 tjänster. Vi ansvarar tillsammans för bemanningen av kvällar, nätter och helger. Vanligen tjänstgör man en kväll i veckan samt var 4:e helg men individuella schemaanpassningar förekommer efter önskemål. Tre av oss ansvarar för nätterna samt en del av kvällarna.
Ett nära samarbete med övriga sjuksköterskor i gruppen är en förutsättning i verksamheten.
Vi samverkar i team med övriga yrkeskategorier såsom arbetsterapeuter, omvårdnadspersonal och biståndshandläggare.
Enhetschefen är gemensam och delas med kommunens nattpatrull, samt är även Medicinskt Ansvarig Sjuksköterska.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha omvårdnadsansvar för personer med hälso- och sjukvårdsinsatser boende på Treskillingen, ett boende med servicehus inriktning. Samt även kunna arbeta på andra områden när så krävs.I uppdraget ingår bl a att vid behov ta kontakt med läkare, anhöriga, ha en arbetsledande roll och handleda personal i vårdarbetet. Ansvara för läkemedelshantering och delegering av läkemedel. Utföra eller delegera insatser enligt HSL hos personer som har hemsjukvård, samt tillhörande dokumentation.

Verkar det intressant? Hör av dig så berättar vi gärna mer.
vid frågor om tjänsten kan du kontakta enhetschef och MAS Gunilla Andersson
Ljusnarsbergs kommun, på telefon 0580-80458


Då vi själva genomför rekryteringsprocessen undanbeds alla former av erbjudande eller anvisningar från rekryterings- och bemanningsföretag.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansökan tas endast emot via ansökningsformuläret på www.ljusnarsberg.se Visa mindre

Medarbetare till Exportavdelningen

Om ossKopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggerier och ligger bakom varumärken som Kopparbergs Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Vår absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparbergs Cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider. Lika stolta är vi över våra öl Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult som tillhör storsäljarna.Baserat på vårt medarbetarengagemang, kompet... Visa mer
Om ossKopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggerier och ligger bakom varumärken som Kopparbergs Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Vår absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparbergs Cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider. Lika stolta är vi över våra öl Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult som tillhör storsäljarna.Baserat på vårt medarbetarengagemang, kompetensutveckling och tydliga karriär vägar där medarbetarna står i fokus blev Kopparbergs Bryggeri ett av Sveriges 100 karriärföretag år 2015.Till Kopparbergs Bryggeri rekryterar vi nu en medarbetare till vår Exportavdelning.Arbetet består framförallt av att ha kontakt med våra kunder i de länder vi exporterar till. Huvuduppgiften är att samordna hela kedjan från order till leverans.Om digDet är viktigt att du är ordningsam och noggrann då arbetet innebär mycket hantering av siffror så som att skapa dokument och registrera order med pris, antal kollin etc. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då tjänsten innefattar mycket samarbete med kollegor, fraktbolag och betydelsefulla kunder. För det dagliga arbetet är det viktigt att ta ansvar och vara lyhörd för att kunna ta emot och delge information. Du behöver vara stresstålig då arbetet kräver att du kan hantera att genomföra hela processen från order till leverans till flera kunder parallellt. Du behöver ha lätt för att läsa och förstå instruktioner för att kunna arbeta självständigt.Arbetsuppgifter:Ta emot och registrera orderPlanering av leveranserBeställning av frakterBeräkning av valutorFakturering av leveranser i olika valutorUpprätta dokumentBeräkning av produktlagerKvalifikationer:Goda kunskaper i Svenska och engelska, tal och skrift.God datorvana i MS-Officepaketet.MatematikMeriterande:Erfarenhet av orderhanteringKunskaper i andra språkVaraktighetAllmän visstidsanställning 12 månader (eventuellt tillsvidareanställning efter 12 mån) med start omgående.Deltid, 75%.Fram till 2019-08-31, heltid, 100%.Dagtid, månadslön. Visa mindre

Kommunchef

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Ljusnarsbergs kommun söker kommunchef Vår kommunchef har bestämt sig för att fortsätta sitt tidigare uppdrag som ekonomi... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Ljusnarsbergs kommun söker kommunchef

Vår kommunchef har bestämt sig för att fortsätta sitt tidigare uppdrag som ekonomichef.

Ljusnarsbergs kommun är en kommun med stabil ekonomi och ett gott politiskt klimat. Kommunen har ca 4900 invånare och cirka 350 tillsvidareanställda medarbetare. Kommunens verksamheter utgörs av de traditionella verksamheter som ligger i det kommunala grunduppdraget, somliga organiserade i olika samverkansformer med andra kommuner. Kommunchefen är kommunförvaltningens högsta tjänsteman och direkt underställd Kommunstyrelsen där den politiska styrningen utgår från. Vi prioriterar samarbete och utveckling med andra aktörer högt, vi fokuserar på möjligheterna, närhet med korta beslutsvägar och strävan efter samsyn och helhetstänk.

Att arbeta som kommunchef i vår kommun förutsätter att du ser vikten av närhet till invånare och medarbetare. Det innebär att du behöver kunna arbeta med både stora och små frågor och vara prestigelös. Arbetet hos oss bygger på teamkänsla med en stark och tydlig förankring i vår värdegrund d v s ?övertygelse om att alla människor kan och vill utvecklas, ta ansvar, göra ett gott arbete, lära sig och vara delaktiga. Vi skall möta människan respektfullt och jämlikt. I mötet med människor visar vi empati och engagemang ?. Andra viktiga nyckelord är att tilltro till medarbetarnas förmåga, kunskap och möjligheter att växa.

Ditt ansvar är att säkerställa politiska beslut, via beredning och slutligen verkställighet. Som kommunchef är du länken mellan den politiska ledningen och tjänstemannaorganisationen. Att vara kommunchef är ett uppdrag med höga krav och stort ansvar men också stora möjligheter att påverka och göra skillnad. Du har som kommunchef ansvar för kommunövergripande processer, du ska utveckla och effektivisera kommunen som organisation. Det innebär att se till att styrning, ledning, uppföljning, utvärdering och kvalitetssäkring finns och används. Att stärka helhetssyn, driva och leda övergripande och strategiska frågor. Du förväntas fortsätta arbetet med att långsiktigt och målmedvetet utveckla vår kommun tillsammans med politiker och medarbetare. Du har operativt ansvar för kommunens ledningsgrupp,

Du förväntas ha gedigen ledarerfarenhet inom offentlig verksamhet och en vana att hantera ekonomi, verksamhets- och personalansvar. Önskvärt är att du har flerårig erfarenhet att leda och arbeta delegerat på övergripande nivå. Du har också en relevant akademisk utbildning eller annan erfarenhet som för tjänsten bedöms likvärdig. Du förutsätts ha god förståelse för hur en politisk styrd organisation fungerar.

Vi kommer att behandla ansökningarna fortlöpande och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Kontakter och ansökan kommer att behandlas med diskretion. Tillträde enligt överenskommelse

Upplysningar om tjänsten lämnas av Kommunstyrelsens ordförande
Ewa-Leena Johansson tel 070-6043249
Vision Magnus Carli 0580-805 15 Visa mindre

Lokalvårdare Ljusnarsberg

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen! Samhällsbyggnad Bergslagen strävar efter ... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003.
Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.
Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen!

Samhällsbyggnad Bergslagen strävar efter en balanserad köns- och åldersfördelning och värdesätter den kompetens som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Avdelningen
Inom produktionsavdelningen finns verksamheter såsom lokalvård, återvinning, gata/trafik, park/skog, idrott samt VA-anläggning och VA-ledningsnät. Totalt arbetar ca 160 medarbetare inom avdelningen. Avdelningen ansvarar för lokalvård i lokaler som medlemskommunerna äger eller hyr.

Avdelningen söker nu en lokalvårdare till vår verksamhet i Ljusnarsbergs kommun. Anställningen är inom förbundet med nuvarande placering inom Produktionsavdelningen. Rollen som lokalvårdare innefattar ett utmanande och omväxlande arbete.

Uppdrag
Dina arbetsuppgifter är daglig städning, storstädning, golvvård etc. Vid hög frånvaro ingår även att täcka upp i andra verksamheter med kort varsel. Arbetet sker stundtals med ett högt tempo och är fysiskt krävande.

Arbetet ska genomsyras av ett helhetsperspektiv och drivas i samstämmighet med vår värdegrund förtroende, öppenhet, respekt och engagemang.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller erfarenhet som värderas likvärdigt. Erfarenhet av yrket är ett krav och har du någon form av städutbildning så är det meriterande. Arbetet kräver att du är flexibel samt att du är service- och kundfokuserad. Du måste också trivas med nya miljöer, kunna arbeta självständigt samt ha förmåga att planera, och planera om, ditt arbete effektivt. Du har en god ansvarskänsla och samarbetsförmåga, är relationsskapande och lösningsfokuserad samt värdesätter ett noggrant utfört arbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort
B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Arbetstid/Varaktighet
50 % tillsvidare.
Tillträde snarast, efter överenskommelse.

Lön
Individuell lönesättning tillämpas.

Kontaktpersoner
Mer information får Du av arbetsledare Pirjo Olli 0587 ? 55 00 52

Fackliga kontaktpersoner
Vid Samhällsbyggnadsförbundet finns Kommunal, Ledarna, Saco och Vision representerade. De nås via kommunens växel 0587-55 00 00.

Sista ansökningsdag
2019-06-11

Ansökan görs endast via:
http://www.hrsupporten.se/bkt.php Visa mindre

Är du vår nya Byggprojektledare ?

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen! Projektenheten är en liten avdelning inom... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003.
Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.
Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen!

Projektenheten är en liten avdelning inom vårt tekniska kommunalförbund som ser till att alla investeringsprojekt projekteras, upphandlas och byggs. Avdelningen består av 7 personer och leds av projektchefen. De flesta uppdrag kommer från våra processer inom VA och gata. Vi färdigställer ca 30 projekt under 2019 och projekterar ett flertal projekt till nästkommande år. Sammanhållningen i gruppen är god, alla jobbar självständigt med stor variation i arbetsuppgifterna och tar ett stort eget ansvar.

Uppdraget
Som byggprojektledare ansvarar du för byggprojektets alla faser, från förstudie till färdigt bygge. Vanliga arbetsmoment är tillståndsansökningar, markägarkontakter, granskning av bygghandlingar, att leda byggmöten och handlägga besiktningar. Du samarbetar antingen med våra egna projektörer alternativt beställer projektering från våra upphandlade konsulter. Du arbetar med samordning och har många olika kontakytor både internt och externt. Huvudansvaret är att se till att budgetar inte överskrids, tidsplaner följs och att kvalitetsmål efterlevs.

I arbetet förekommer att föredra ärenden för våra styrande politiker och att avrapportera projektets framfart till beställaren, oftast VA- eller gatuchefen. Du har en god kommunikativ förmåga där du samverkar och återkopplar på ett tydligt och konstruktivt sätt. Du behärskar det svenska språket väl och har god förmåga att kommunicera i tal och skrift

Arbetet ska genomsyras av ett helhetsperspektiv och drivas i samstämmighet med vår värdegrund FÖRE - förtroende, öppenhet, respekt och engagemang.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning, helst med inriktning mot bygg eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi vill även att du har några års praktisk erfarenhet inom byggprojektledning eller projektering. Gärna inom områden gata/VA.

Du har kunskap inom AMA/MER och en mycket god IT vana är nödvändig i den här rollen.

Att ta ansvar är naturligt för dig och du driver effektivt ditt arbete och dina projekt framåt. Att växla mellan rollen som ledare och ödmjuk lagspelare är självklart för dig. Du har förmågan att skapa goda långsiktiga relationer. Att hålla deadlines och en hög kvalitet i ditt arbete är viktigt för dig.

Meriterande är kunskaper inom PBL och LAV samt erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Samhällsbyggnad Bergslagen strävar efter en balanserad köns- och åldersfördelning och värdesätter den kompetens som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Körkort
B-körkort, tillgång till egen bil

Arbetstid/Varaktighet
Heltid, 100 % tillsvidare. Provanställning kan tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Lön
Individuell lönesättning tillämpas.

Kontaktpersoner
Mer information angående tjänsten får du av Bram Corthals, projektchef tfn 0587-55 00 03.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktpersoner
Vid Samhällsbyggnad Bergslagen finns Kommunal, Ledarna, Saco och Vision representerade. De nås via kommunens växel 0587-55 00 00.

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag är 2019-08-04

Ansökan:
görs via länk: http://www.hrsupporten.se/bkt.php Visa mindre

Anläggningsarbetare

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen! Hos oss på Samhällsbyggnadsförbundet får ... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003.
Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.
Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen!

Hos oss på Samhällsbyggnadsförbundet får du en chans att bidra till samhällsnyttan, att vara med att underhålla och bygga framtidens samhälle. Vi är en liten organisation, med stor bredd och en stor variation på professioner. Vi söker nu en anläggningsarbetare för arbete i våra fyra medlemskommuner, med placering i Kopparberg.

Förbundet
Som medarbetare på Samhällsbyggnadsförbundet får du möjlighet att arbeta fritt, under ansvar. Du kan påverka både din arbetsdag och dina arbetstider. Hos oss finner du en aktiv personalförening, god kamratanda, en stor variation på tjänster och kompetenser samt goda möjligheter till kompetensutveckling. Allt i samstämmighet med våra värdeord Förtroende Öppenhet Respekt och Engagemang (FÖRE). Här erbjuds du en möjlighet att vara del utav ett större sammanhang, då vi tillsammans arbetar för en välfungerande vardag för våra medborgare.

Förbundet ansvarar för att leverera dricksvatten och rena avloppsvatten inom verksamhetens geografiska arbetsområde. VA-verksamheten har idag ca 300 anläggningar fördelat på avloppsreningsverk, vattenverk och pumpstationer, och ca 150 mil ledningsnät.

Tjänsten tillhör den gemensamma Produktionsavdelningen och inom avdelningen finns, utöver VA, även verksamheter såsom återvinning, gata/trafik, park/skog, idrott samt lokalvård. Totalt arbetar ca 160 medarbetare inom avdelningen.

Uppdrag
Som anläggningsarbetare ansvarar du bland annat för tilldelade VA-ledningsnätsuppdrag, både nyanläggning och förnyelsearbeten. I ledningsnätsuppdragen ingår utsättning, materialbeställning och fastighetsägarkontakt. Arbetet inkluderar även dokumentationsarbete i våra verksamhetssystem.

Arbetet ska genomsyras av ett helhetsperspektiv och drivas i samstämmighet med vår värdegrund förtroende, öppenhet, respekt och engagemang.

På sikt kan tjänsten komma att övergå i en dagmanstjänst, med direkt kundkontakt och ansvar för exempelvis läcksökning, vattenavstängning.

Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Du som söker ska ha gymnasiekompetens eller erfarenhet som värderas likvärdigt, samt utbildning inom VA-anläggning eller motsvarande erfarenhet av VA-anläggningsarbeten. Du får gärna ha utbildning i svetsning av PE-rör och klordesinfektion på ledningsnät.

Som person arbetar du systematiskt och självständigt. Du ska vara driven med en god förmåga att prioritera och fatta egna beslut. För att lyckas i tjänsten krävs att du har en god samarbetsförmåga samt att du är flexibel i ditt arbete. Du bör också ha god datavana.

Det är meriterande är om du har god lokalkännedom. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Körkort
B-körkort erfordras för tjänsten, BE-körkort och C-körkort är meriterande.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid tillsvidare, 6 månaders provanställning kan tillämpas.
Tillträde enligt överenskommelse

Lön
Individuell lönesättning tillämpas. Lämna löneanspråk i din ansökan.

Kontaktpersoner
Arbetsledare VA ledningsnät Kristoffer Grönlund 070 778 19 40

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktpersoner
Vid Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen finns Kommunal, Ledarna, Saco och Vision representerade. De nås via kommunens växel 0587-55 00 00.

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag är 2019-07-21

Ansökan
Görs endast via länk: http://www.hrsupporten.se/bkt.php Visa mindre

Vi söker en Drift - och underhållsarbetare till Ljusnarsberg

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen! Samhällsbyggnad Bergslagen strävar efter ... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003.
Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.
Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen!

Samhällsbyggnad Bergslagen strävar efter en balanserad köns- och åldersfördelning och värdesätter den kompetens som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Avdelningen
Inom Produktionsavdelningen finns verksamheter såsom återvinning, gata/trafik, park/skog, idrott, lokal- och miljöservice samt VA-anläggning och VA-ledningsnät. Totalt arbetar ca 150 medarbetare inom avdelningen.

Avdelningen söker nu en Drift- och underhållsarbetare till vår parkverksamhet främst i Ljusnarsbergs kommun. Anställningen är inom förbundet med nuvarande placering inom Produktionsavdelningen. Tjänsten som Drift- och underhållsarbetare innefattar ett utmanande och omväxlande arbete.

Uppdrag
I arbetsuppgifterna som drift- och underhållsarbetare inom Parkverksamheten ingår drift och underhåll av allmän platsmark med bland annat sommarblommor och möblering i parker, tätortsnära skog och övriga grönytor. Uppdraget innebär även skötsel av obebyggda tomter, yttre fastighetsskötsel, drift av lekplatser, renhållning av gator och parker med mera. På vinterhalvåret ingår också en del vinterväghållning.

Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Arbetet ska genomsyras av ett helhetsperspektiv och drivas i samstämmighet med vår värdegrund FÖRE - förtroende, öppenhet, respekt och engagemang.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har som lägst gymnasieutbildning, eller erfarenhet som värderas likvärdigt, helst med inriktning mot trädgårdsmästare eller liknande. Vi ser gärna att du har några års praktisk erfarenhet från arbete med park/grönyteskötsel.

Vi utgår från att du är intresserad av parkskötsel, är kommunikativ, initiativtagande och ansvarstagande. Du är också service- och kundfokuserad och värdesätter ett noggrant utfört arbete.

Vi ser gärna att du som söker har vana av att arbeta med en bred maskinpark. Utbildning i heta arbeten, Arbete på väg och behörighet för motorsåg A+B och C är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort
B-körkort. Innehar du BE är detta meriterande.

Arbetstid/Varaktighet
100 % tillsvidare. Provanställning kan tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön
Individuell lönesättning tillämpas.

Kontaktpersoner
Mer information om tjänsten får du av arbetsledare park John Storm 0587-55 00 49.

Fackliga kontaktpersoner
Vid Samhällsbyggnad Bergslagen finns Kommunal, Ledarna, Saco och Vision representerade. De nås via kommunens växel 0587-55 00 00.

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag är 2019-06-05

Ansökan:
görs via länk: http://www.hrsupporten.se/bkt.php Visa mindre

Idrottslärare åk 1 - 8

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusn... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Vi söker dig med lärarlegitimation och behörighet att undervisa i idrott och hälsa i årskurs 1-8. Vi lägger stor vikt vid att du är en god ledare, har lätt för att samarbeta, är lyhörd för varje elevs behov samt är en trygg person. Du behöver vara flexibel och lösningsorienterad. Det krävs att du är en van IT-användare då vi använder olika pedagogiska lärplattformer.
Det är meriterande om du har erfarenhet av läraryrket.
Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Du är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens behov eller elevgruppens behov. Du utvecklar den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande.

Du har mycket god förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är kommunikativ och kreativ. Vi ser gärna att du vågar tänka och pröva nytt tillsammans med andra. Visa mindre

Lärare åk 1 - 3

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusn... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Vi söker dig som har en lärarutbildning med behörighet och legitimation riktad mot årskurserna 1-3 eller 1-6, gärna inom Svenska, Matematik och Engelska

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- du arbetar språkutvecklande och verkar för ämnesövergripande arbete på lågstadiet
- du skapar tillgänglig lärmiljö och leder en elevaktiv undervisning
- du är mentor för en grupp elever i ett team och stödjer deras sociala utveckling och fostran
- du använder IT- verktyg i din undervisning och inspirerar övriga kollegor


Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet. Du har ett positivt förhållningssätt och lösningsfokuserat bemötande, kan reflektera och dela med dig av idéer och tankar kring hur verksamheten kan vidareutvecklas och förbättras för att möta elevers olika behov.
Du är en strukturerad person med ett tydligt ledarskap och god organisationsförmåga.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Visa mindre

Lärare Musik åk 1 - 5 t.v.

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusn... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i musik i årskurserna F-5.
Vi söker dig som är väl förtrogen med ämnenas syfte, förmågor och kunskapskrav och är väl insatt i skolans kunskapssyn och värdegrundsuppdrag. Du har god kunskap och kompetens inom digitala och formativa lärprocesser.
Vi ser gärna att du är intresserad och har erfarenhet av språkutvecklande arbetssätt i det flerspråkiga klassrummet. Du har förmåga att motivera och skapa lärande och lärmiljöer som präglas av inkludering, variation och interaktivitet. Du har förmåga att se och möta varje elev och utgå från det som fungerar.
Du har mycket god förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är kommunikativ och kreativ. Vi ser gärna att du vågar tänka och pröva nytt tillsammans med andra. Visa mindre

Kvalitetssamordnare till Kopparbergs Bryggeri (Tillsvidareanställning)

Är du intresserad av att jobba på ett av Sveriges största bryggerier? Till vår kund Kopparbergs Bryggeri AB rekryterar vi nu en kvalitetssamordnare till Kvalitetsavdelningen. Det är en heltidstjänst, en fast tillsvidare anställning och tjänsten skall tillsättas snarast möjligt enligt överenskommelse med aktuell kandidat. OBS: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har gått. Välkommen med din ansökan! Om företa... Visa mer
Är du intresserad av att jobba på ett av Sveriges största bryggerier?
Till vår kund Kopparbergs Bryggeri AB rekryterar vi nu en kvalitetssamordnare till Kvalitetsavdelningen. Det är en heltidstjänst, en fast tillsvidare anställning och tjänsten skall tillsättas snarast möjligt enligt överenskommelse med aktuell kandidat.

OBS: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har gått. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Kopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggerier och ligger bakom bland annat varumärken som Kopparbergs Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Vårt absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparbergs Cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider. Och vi gör faktiskt världens mest sålda päroncider. Lika stolta är vi över våra öl där Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult tillhör storsäljarna. Kopparbergs Bryggeri blev 2015 ett av Sveriges 100 karriärföretag baserat på vårt medarbetarengagemang, med kompetensutveckling och tydliga karriärvägar där medarbetarna står i fokus.

Arbetsuppgifter
I tjänsten som kvalitetssamordnare på kommer du att arbeta med kvalitets- och produktsäkerhetsfrågor. Stor del av arbetet handlar om att utveckla verksamheten i enlighet med BRC-standarden. Du kommer dessutom att bistå Kvalitetschefen i miljöarbetet.

Kvalifikationer
Vi förväntar oss att du har högskoleutbildning inom livsmedel/kemi och intresse för frågor gällande kvalitet och miljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet av BRC eller liknande samt HACCP. Engelska är ett krav men vi ser gärna att du behärskar flera språk. God datorvana samt goda kunskaper i Excel är ett krav.

Utbildning och/ eller erfarenhet inom miljörätt är starkt meriterande.

Personliga egenskaper
Som person är du strukturerad och har lätt för att samarbeta samtidigt som du har en egen inre drivkraft som gör att du kan arbeta resultatinriktat. Då arbetet ofta innebär att du håller på med flera uppgifter samtidigt är det viktigt att du kan fokusera och prioritera. Eftersom arbetet innebär mycket kontakt med andra människor är det viktigt att du kan kommunicera väl och sätta dig in i medarbetarnas situation.

Anställningsform
Tillsvidareanställning med start omgående. (Provanställning 6 mån tillämpas)

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Placering:
Kopparberg

Arbetstid och lön:
Dagtid 7.00-15.30 / Fast månadslön

Övrig information:
Den här rekryteringsprocessen hanteras av OnePartnerGroup och Kopparbergs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom OnePartnerGroup men du kommer anställas direkt hos Kopparbergs Bryggeri.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se Visa mindre

Vikariat som Drift - och underhållsarbetare till gatusidan i Lindesberg

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen! Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen strä... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003.
Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.
Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen!

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen strävar efter en balanserad köns- och åldersfördelning och värdesätter den kompetens som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Avdelningen
Inom produktionsavdelningen finns verksamheter såsom återvinning, gata/trafik, park/skog, idrott, lokal- och miljöservice samt VA-anläggning och VA-ledningsnät. Totalt arbetar ca 160 medarbetare inom avdelningen.

Avdelningen söker nu en drift- och underhållsarbetare för ett vikariat till vår verksamhet inom gatuprocessen, med placering i Lindesbergs kommun. Anställningen är inom förbundet med nuvarande placering inom Produktionsavdelningen. Tjänsten som drift- och underhållsarbetare innefattar ett utmanande och omväxlande arbete.

Uppdrag
I arbetsuppgifterna som drift- och underhållsarbetare ingår att utföra mindre ombyggnadsarbeten främst inom gata och park. I uppgifterna ingår även att vara en resurs och ingå i arbetslag som svarar för drift- och underhållsverksamhet både på gata- och parksidan. Härvid ingår arbetsuppgifter som vinterväghållning av gator och cykelvägar, sommarunderhåll i form av renhållning av gator och parker samt övrig skötsel.

Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Arbetet ska genomsyras av ett helhetsperspektiv och drivas i samstämmighet med vår värdegrund förtroende, öppenhet, respekt och engagemang.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller erfarenhet som värderas likvärdigt. Gärna med erfarenhet av drift och underhåll inom gata/park. Tjänsten kräver att du innehar körkort för lastbil. Vi ser gärna att du som söker har vana av att arbeta med en bred maskinpark.

Som person ska du vara flexibel, verksamhetsorienterad samt service- och kundfokuserad. Du måste också kunna arbeta självständigt samt ha förmåga att planera, och planera om, ditt arbete effektivt. Du har en god ansvarskänsla och samarbetsförmåga, är relationsskapande och lösningsfokuserad samt värdesätter ett noggrant utfört arbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort
B- och C-körkort är ett krav samt YKB för lastbil. Innehar du förarbevis för hjullastare (anläggning samt godshantering), väghyvel, traktorgrävare samt fordonsmonterad kran (upp till 18 t/m) är detta meriterande.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid, vikariat 3 månader med eventuell möjlighet till förlängning.
Tillträdesdatum snarast, efter överenskommelse under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Lön
Individuell lönesättning tillämpas. Lämna löneanspråk i Din ansökan.

Kontaktpersoner
Anders Jellvert, arbetsledare gata 0587 ? 55 00 02

Fackliga kontaktpersoner
Vid Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen finns Kommunal, Ledarna, Saco och Vision representerade. De nås via kommunens växel 0587-55 00 00.

Sista ansökningsdag
2019-06-02

Ansökan görs endast via:
http://www.hrsupporten.se/bkt.php Visa mindre

Socialsekreterare

Ansök    Maj 10    Ljusnarsbergs kommun    Socialsekreterare
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusn... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Är du socionom eller har likvärdig utbildning och vill arbeta med barn inom individ-och familjeomsorgen i Ljusnarsberg ? Nu söker vi en socialsekreterare där dina arbetsuppgifter är att bedöma, utreda och följa upp insatser till barn, ungdomar och deras familjer.

Då vi är en mindre kommun innebär arbetet att du handlägger hela processen från mottagning med bedömningar, utredningar och uppföljningar av insatser. Det ingår även att handlägga ärenden enligt LSS för barn.
Du arbetar nära kollegor inom andra funktionsområden vilket skapar förutsättningar för en god samverkan såväl internt som externt. För att uppnå bästa möjliga kompetens inom området erbjuds du kontinuerlig handledning.

Kvalifikationer:
Du som söker har en socionomexamen eller annan akademisk utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av handläggning av ärenden inom individ-och familjeomsorgen. Du bör även ha erfarenhet av att handlägga enligt BBIC.


För alla tjänster gäller att vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Att vara serviceinriktad och ha en flexibel läggning är viktigt då arbetet ofta innebär akuta ställningstaganden. Du behöver kunna upprätthålla goda relationer, vara trygg i dig själv och ha förmågan att sätta gränser.

Du har lätt för att arbeta självständigt men måste också vara en lagspelare. Du har en god kommunikativ förmåga och en humanistisk människosyn. Som person är du kreativ och lösningsorienterad. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har en stark egen drivkraft.

Då vi själva genomför rekryteringsprocessen undanbeds alla former av erbjudande från rekryterings- och bemanningsföretag.

Ansökan tas endast emot via ansökningsformuläret på www.ljusnarsberg.se Visa mindre

Vi behöver DIG i vårt glada säljargäng till Kopparberg!

Ansök    Maj 14    Power Of Nature AB    Utesäljare
Arbetet går ut på att demonstrera vår produkt Roboclean som är världsledande inom sin teknik. Du jobbar på förbokade kundbesök där de vet om att du ska komma vilket gör det lättare än att jobba inom en uppsökande verksamhet. Du väljer själv vecka för vecka hur du vill jobba vilket är en fördel för de som vill styra sina arbetstider lite mer. Man utgår från sin egna kommun även om huvudkontoret ligger i Västerås. Hej hopp! Är DU den vi söker till vårt ... Visa mer
Arbetet går ut på att demonstrera vår produkt Roboclean som är världsledande inom sin teknik.

Du jobbar på förbokade kundbesök där de vet om att du ska komma vilket gör det lättare än att jobba inom en uppsökande verksamhet.

Du väljer själv vecka för vecka hur du vill jobba vilket är en fördel för de som vill styra sina arbetstider lite mer.

Man utgår från sin egna kommun även om huvudkontoret ligger i Västerås.

Hej hopp!

Är DU den vi söker till vårt glada säljargäng? Vi expanderar och säker nu personer över hela landet.

Vi söker dig som lättsam, har nära till skratt, vill tjäna pengar och klättra i företaget och göra karriär.

Det är till stor fördel om du är social och utåtriktad men även ansvarsfull, då jobbet är helt fritt.

Är du sedan tävlingsinriktad och målmedveten finns stora pengar att tjäna och det utan lönetak.

Så besanna dina drömmar och sök jobbet hos oss.

All utbildning sker via oss och våra duktiga utbildare och rejäl hjälp igång så DU blir trygg i DITT jobb :-) Så ingen förkunskap eller erfarenheter krävs. Bra va?? Ett jobb som passar de flesta.

Intresserad???? Släng iväg ett trevligt mail till oss och gör vår dag lite roligare.


Välkommen med er ansökan!

Vårt kontor är beläget 10 minuter från centrala Västerås.
Ljus och fräsch lokal med tillgång till kök & toalett m.m och trevliga medarbetare.
Här håller vi alla våra utbildningar och möten alt via skype.
Men man utgår från sin egna kommun när man jobbar. Visa mindre

Besöksintervjuare i Ljusnarsberg

Just nu söker vi personer som är intresserade av att jobba som besöksintervjuare / face2face-intervjuare hos oss inför ett stort europeisk forskningsprojekt som startar till hösten.Du ska gärna ha vana av personliga intervjuer, telefonrekrytering eller liknande och goda datorkunskaper. Du ska även ha körkort och tillgång till bil. Ditt arbete som besöksintervjuare går ut på att med hjälp av dator och programvara som vi tillhandahåller, genomföra personliga... Visa mer
Just nu söker vi personer som är intresserade av att jobba som besöksintervjuare / face2face-intervjuare hos oss inför ett stort europeisk forskningsprojekt som startar till hösten.Du ska gärna ha vana av personliga intervjuer, telefonrekrytering eller liknande och goda datorkunskaper. Du ska även ha körkort och tillgång till bil. Ditt arbete som besöksintervjuare går ut på att med hjälp av dator och programvara som vi tillhandahåller, genomföra personliga intervjuer med utvalda privatpersoner. I dina arbetsuppgifter ingår att kontakta och rekrytera ditt urval via telefon och boka in en intervju. Du möter därefter respondenten i hemmet eller annan av respondenten vald plats och genomför intervjun. Arbetet utgår ifrån Ljusnarsberg men det kan även ingå dagsresor till närliggande orter.Vi erbjuder ett fritt arbete där du själv styr dina tider och hur mycket du vill arbeta. För detta projekt behöver du kunna arbeta mellan 8-12 timmar per vecka. Våra projekt varierar både i omfattning och i längd. Det är lätt att kombinera med andra arbeten och du bestämmer din omfattning tillsammans med oss. Du genomgår en obligatorisk utbildning innan du börjar ditt arbete. I det aktuella uppdraget kommer denna utbildning ske i oktober och det är sedan viktigt att du kan börja arbeta på en gång. Utbildningen innehåller dels det aktuella projektets upplägg men även vad det innebär att arbeta med personliga intervjuer inom Ipsos. Ett krav är att du efter utbildningen kan komma igång och börja arbeta på en gång.Viktigt är att du tidigare har arbetat med människor, är bekväm i att arbeta via telefon och möta nya människor. Du ska även vara van och bekväm i att kontakta nya människor via telefon när du bokar in dina intervjuer. Tidigare arbete med telefonförsäljning är meriterande.Du behöver även vara disciplinerad för att nå dina egna mål och bidra till projektens målVi förutsätter goda kunskaper i Windows, MS Office och webbläsare.Du ska kunna tala, läsa och skriva svenska obehindrat.Du ska också ha en stabil (fast eller mobilt, ej via mobiltelefon) internetuppkoppling hemma.Du bör även vara tävlingsinriktad för att nå dina egna mål och bidra till projektets mål.Eftersom arbetet sker över större områden ska du ha körkort och tillgång till bil. Ersättning för detta sker enligt skatteverkets regler.Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan via jobba.ipsos.seVi undanber oss alla kontakter ifrån rekryteringsföretag eller annonssäljare. Visa mindre

Förskollärare

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusn... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och som vill vara med och utveckla förskolan i Ljusnarsberg.

Du inspireras av barns nyfikenhet och kreativitet och ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. I samråd med dina kollegor har du förmågan att anpassa och prioritera ditt arbetssätt efter barnens och verksamhetens behov.

Du har en god samarbetsförmåga och skapar lätt relationer med både barn, föräldrar och arbetskamrater. du är tydligt och samtidigt lyhörd i ditt sätt att kommunicera och har ett varmt och välkomnande bemötande.

I dina arbetsuppgifter ingår att tillsammans med övriga pedagoger ansvara för att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet samt ha ett reflekterande förhållningssätt till barns lärande och utveckling.

Du kommer att ingå i en trevlig personalgrupp som består av förskollärare och barnskötare, där ni tillsammans kompletterar och inspirerar varandra.

kvalifikationer: Legitimerad förskollärare.
Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Drifttekniker

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusn... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Vikarierande driftekniker sökes till Fastighetsavdelningen

Fastighetsavdelningen i Ljusnarsbergs kommun ansvarar för drift och skötsel av kommunens samtliga fastigheter. På enheten, som leds av fastighetschefen, arbetar hyresadministratör, fastighetsskötare, fastighetstekniker, drifttekniker, trädgårdsmästare och parkarbetare.

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår att läsa av elmätare, kostnadsberäkningar av byggnadernas driftnetto, ha insyn i hur och värme-samt ventilationssystem fungerar och installera digitalboxar, det ingår även viss administration, du ska även vara behjälplig fastighetsavdelningen med olika bassysslor som bl a snöskottning m m.

Kvalifikationer
Vi söker dig med erfarenhet ovanstående eller motsvarande. Som person är du ansvarstagande, självgående, positiv, drivande och har stor framåtanda. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och samarbetsförmåga. B-körkort är ett krav.

För att trivas i rollen behöver du vara serviceinriktad och lösningsorienterad. Eftersom du dagligen möter våra hyresgäster är det viktigt att du har ett trevligt bemötande och inser vikten av goda relationer. Då organisationen är liten krävs att du har ett flexibelt förhållningssätt till ditt uppdrag och att du inte räds att ta dig an nya uppgifter.


Krav:
- B-körkort
- Erfarenhet av ovanstående och eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig

Start: enligt överenskommelse
Omfattning: 100 % vikariat

Vi har valt att själva genomföra rekryteringsprocessen och undanber oss alla former av erbjudande från annonserings- och bemannings-/rekryteringsföretag.

Ansökan tas endast emot via ansökningsformuläret på www.ljusnarsberg.se


Körkort klass B - Bil. Visa mindre

Lokalvårdare visstid Hällefors

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen! Samhällsbyggnad Bergslagen strävar efter ... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003.
Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.
Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen!

Samhällsbyggnad Bergslagen strävar efter en balanserad köns- och åldersfördelning och värdesätter den kompetens som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Avdelningen
Inom produktionsavdelningen finns verksamheter såsom lokalvård, återvinning, gata/trafik, park/skog, idrott samt VA-anläggning och VA-ledningsnät. Totalt arbetar ca 160 medarbetare inom avdelningen. Avdelningen ansvarar för lokalvård i lokaler som medlemskommunerna äger eller hyr.

Avdelningen söker nu en lokalvårdare till vår verksamhet i Hällefors kommun. Anställningen är inom förbundet med nuvarande placering inom Produktionsavdelningen. Rollen som lokalvårdare innefattar ett utmanande och omväxlande arbete.

Uppdrag
Dina arbetsuppgifter är daglig städning, storstädning, golvvård etc. Vid hög frånvaro ingår även att täcka upp i andra verksamheter med kort varsel. Arbetet sker stundtals med ett högt tempo och är fysiskt krävande.

Arbetet ska genomsyras av ett helhetsperspektiv och drivas i samstämmighet med vår värdegrund förtroende, öppenhet, respekt och engagemang.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller erfarenhet som värderas likvärdigt. Erfarenhet av yrket är ett krav och har du någon form av städutbildning så är det meriterande. Arbetet kräver att du är flexibel samt att du är service- och kundfokuserad. Du måste också trivas med nya miljöer, kunna arbeta självständigt samt ha förmåga att planera, och planera om, ditt arbete effektivt. Du har en god ansvarskänsla och samarbetsförmåga, är relationsskapande och lösningsfokuserad samt värdesätter ett noggrant utfört arbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort
B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Arbetstid/Varaktighet
100 % visstidsanställning, 5 månader.
Tillträde under juli månad, efter överenskommelse.

Rekryteringen sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Lön
Individuell lönesättning tillämpas.

Kontaktpersoner
Mer information får Du av arbetsledare Sari Puranen 0587 ? 55 00 30

Fackliga kontaktpersoner
Vid Samhällsbyggnadsförbundet finns Kommunal, Ledarna, Saco och Vision representerade. De nås via kommunens växel 0587-55 00 00.

Sista ansökningsdag
2019-05-26

Ansökan görs endast via:
http://www.hrsupporten.se/bkt.php Visa mindre

IT - systemadministratör till SiS LVM - hem Rällsögården. Ref 1916

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan.


SiS LVM-hem Rällsögården ligger i Ljusnarsbergs kommun, 8 mil norr om Örebro och 1,5 mil söder om Kopparberg. Vår målgrupp är män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, ibland med viss psykiatrisk problematik.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en IT-systemadministratör på 50% till SiS LVM-hem Rällsögården.
Som systemadministratör hanterar du institutionens lokala IT-frågor och är IT-enhetens (SiS HK) kontaktperson och resurs gällande IT-frågor.
Systemadministratörens arbetsuppgifter är bl.a.
- Hantering av IT-relaterade frågor och lokal IT-support till medarbetare på institutionen
- Kontaktperson mot Servicedesk på SiS HK
- Hantera användarkonton och hålla dessa uppdaterade
- Lösenordshantering i institutionens olika verksamhetssystem
- Hantera hård- och mjukvara, installation och enklare felsökning
- Hantera lås-passer-nyckelhanteringssystem
- Hantera felanmälningar, konfigurationer och vissa beställningar
- Nätverkshantering m.m.


KVALIFIKATIONER
Eftergymnasial utbildning inom IT/Data alt. utbildning/kompetens som arbetsgivaren finner lämplig och uppfyller kompetenskraven för den utannonserade tjänsten.

I den här rollen ser vi en lugn, serviceinriktad och stabil person som tar eget ansvar och har stor förmåga att planera och prioritera arbetet. Du trivs i en supporterande funktion, där du är behjälplig med både stora och små frågeställningar samt har lätt för att samarbeta. Du är tekniskt kunnig, noggrann, strukturerad, har lätt för att kommunicera och är en lojal medarbetare.

Du ska ha mycket goda kunskaper om Microsoft-miljö, Officepaketet och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Därtill har du goda kunskaper i att använda svenska språket i tal och skrift.

B-körkort är ett krav. Utdrag tas från polisens misstanke- och brottsregister.
Se erfarenhetskrav under rubriken Kvalifikationer

ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Rektor

Ansök    Maj 3    Ljusnarsbergs kommun    Rektor
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusn... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Om du är en person som brinner för att ge ungdomar en utbildning så är det här en ovärderlig chans att vara pedagogisk ledare och en unik möjlighet att jobba nära elever och lärare. Som rektor i Ljusnarsberg har du en nyckelroll i kommunen. Vi vill ge dig rätt förutsättningar för att lyckas med uppdraget. Vill du vara med oss på resan ?

Vi omorganiserar Kyrkbacksskolan till två skolenheter och söker nu en rektor. Kyrkbacksskolan är en F 3 och 4-9 skola med cirka 410 elever. Skolan har cirka 70 medarbetare.

Vi söker nu en trygg och engagerade ledare med stort intresse för att leda den pedagogiska utvecklingen vidare med fokus på elevernas måluppfyllelse. Du ska i samverkan med personalen stärka skolan inför framtiden med systematiskt kvalitetsarbete och tydliga mål för verksamheten.

Vi söker dig som ledare som har en strategisk förmåga med helhetssyn och verksamhetsutveckling i fokus. Som ledare ser vi att du är strukturerad, flexibel och förbättringsorienterad. Du ska våga ställa krav på både dig själv och andra. Vi ser att du har erfarenhet av att ha arbetat som ledare, är trygg i ditt ledarskap, tydlig och lyhörd är andra viktiga egenskaper vi ser att du har. Att etablera och förfina relationer med elever, föräldrar och medarbetare ingår naturligt i ditt ledarskap.

Som rektor har du ett helhetsansvar när det gäller budget och resultat samt personal-och arbetsmiljöfrågor. Du ansvarar för att resultaten säkerställs och följs upp enligt vårt systematiska kvalitetsarbete. Du kommer att ingå i bildningsförvaltningens ledningsgrupp och är underställd skolchef.

Kompetenskrav
Vi söker dig med relevant akademisk utbildning och rektorsprogrammet eller motsvarande. Du har dokumenterade pedagogiska meriter och erfarenhet från skolverksamhet. Vi ser naturligt att du har ledarerfarenhet med dig och erfarenhet av att driva skolutveckling samt förändringsarbete med positiva resultat. Visa mindre

Kvalitetssamordnare , Visstidsanställning

Är du intresserad av att jobba på ett av Sveriges största bryggerier? Vi söker nu en kvalitetssamordnare till vår Kvalitetsavdelning.Kopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggerier och ligger bakom bland annat varumärken som Kopparbergs Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Vårt absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparbergs Cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider. Och v... Visa mer
Är du intresserad av att jobba på ett av Sveriges största bryggerier? Vi söker nu en kvalitetssamordnare till vår Kvalitetsavdelning.Kopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggerier och ligger bakom bland annat varumärken som Kopparbergs Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Vårt absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparbergs Cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider. Och vi gör faktiskt världens mest sålda päroncider. Lika stolta är vi över våra öl där Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult tillhör storsäljarna. Kopparbergs Bryggeri blev 2015 ett av Sveriges 100 karriärföretag baserat på vårat medarbetarengagemang, med kompetensutveckling och tydliga karriärvägar där medarbetarna står i fokus.Beskrivning av tjänstenVi söker nu en kvalitetssamordnare som kommer att arbeta med kvalitets- och produktsäkerhetsfrågor. Stor del av arbetet handlar om att utveckla verksamheten i enlighet med BRC-standarden. Du kommer dessutom att bistå Kvalitetschefen i miljöarbetet.  KvalifikationerVi förväntar oss att du har högskoleutbildning inom livsmedel/kemi och intresse för frågor gällande kvalitet och miljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet av BRC eller liknande samt HACCP. Engelska är ett krav men vi ser gärna att du behärskar flera språk. God datorvana samt goda kunskaper i Excel är ett krav.  Personliga egenskaperSom person är du strukturerad och har lätt för att samarbeta samtidigt som du har en egen inre drivkraft som gör att du kan arbeta resultatinriktat. Då arbetet ofta innebär att du håller på med flera uppgifter samtidigt är det viktigt att du kan fokusera och prioritera. Eftersom arbetet innebär mycket kontakt med andra människor är det viktigt att du kan kommunicera väl och sätta dig in i medarbetarnas situation.VaraktighetVisstidsanställning med start omgående t om 2019-12-31.Dagtid Visa mindre

Personliga assistent till Kvinna i Kopparberg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Vi söker nu personliga assistenter till vår kund i Kopparberg. Vår kund är en kvinna i 55 års ålder som har haft en stroke. Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie vid ordinarie personals frånvaro och som vill arbeta i sommar, på schema! Som personlig assistent ti... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu personliga assistenter till vår kund i Kopparberg. Vår kund är en kvinna i 55 års ålder som har haft en stroke.

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie vid ordinarie personals frånvaro och som vill arbeta i sommar, på schema!

Som personlig assistent till vår kund kommer dina arbetsuppgifter att variera efter hur kunden vill lägga upp sin dag. Du kommer att vara vid hennes sida och hjälpa henne med det som kan uppkomma i vardagen såsom handling, tvätt, matlagning, lättare städning men även personlig hygien samt förflyttningar/lyft. Du som assistent kommer att arbeta i kundens hem men ibland även följa med på aktiviteter utanför hemmet.

Vi tror att du som söker är aktiv och social då vår kund gillar som gillar aktiviteter som gå ut på promenader och går gärna ut och äter en lunch eller tar en fika. För kundens räkning ser vi gärna kvinnliga sökanden i 25-50 års ålder. Vi söker en pålitlig och lyhörd person med ansvarskänsla som har kunden i fokus. Du som assistent bör vara lugn och trygg i dig själv. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Som personlig assistent kommer du att vara kunden behjälplig där funktionsnedsättningen sätter gränser. Vi utgår från att du är lyhörd inför kundens önskemål samtidigt som du kan ta eget initiativ när så krävs.

Arbetstid/Varaktighet: dagtid, kväll och helg

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: omgående

 

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv". Visa mindre

Förskolechef / rektor

Ansök    Apr 26    Ljusnarsbergs kommun    Förskolechef
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusn... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Vi söker förskolechef/rektor förskola

Tjänsten innebär verksamhetsansvar för kommunens barnomsorgsverksamhet med ansvar för personal, budget, arbetsmiljö och verksamhetsutveckling.

Kommunen har tre förskolor, två i centralorten Kopparberg och en i Ställdalen; c:a 170 barn totalt.

Önskvärda kvalifikationer: Erfarenhet av ledningsarbete inom förskolan, gärna även av arbete med barn med annat modersmål. Vi ser gärna att du har pedagogisk vidareutbildning/eller rektorsutbildning.Vi hanterar rekryteringsprocessen själva och undanbeder oss hjälp från rekryteringsföretag. Visa mindre

Vi expanderar och behöver säljare till Kopparberg!

Ansök    Apr 23    Power Of Nature AB    Utesäljare
Arbetet går ut på att demonstrera vår produkt Roboclean som är världsledande inom sin teknik. Du jobbar på förbokade kundbesök där de vet om att du ska komma vilket gör det lättare än att jobba inom en uppsökande verksamhet. Du väljer själv vecka för vecka hur du vill jobba vilket är en fördel för de som vill styra sina arbetstider lite mer. Man utgår från sin egna kommun även om huvudkontoret ligger i Västerås. Vi söker dig som: * Vill ha ett roligt o... Visa mer
Arbetet går ut på att demonstrera vår produkt Roboclean som är världsledande inom sin teknik.

Du jobbar på förbokade kundbesök där de vet om att du ska komma vilket gör det lättare än att jobba inom en uppsökande verksamhet.

Du väljer själv vecka för vecka hur du vill jobba vilket är en fördel för de som vill styra sina arbetstider lite mer.

Man utgår från sin egna kommun även om huvudkontoret ligger i Västerås.

Vi söker dig som:
* Vill ha ett roligt och omväxlande arbete.
* Vill ha ett arbete utan lönetak.
* Vill kunna utvecklas och göra en karriär.
* Är social och utåtriktad
* Är målmedveten
* Är tävlingsinriktad
* Är ansvarsfull

Stämmer detta in på dig så är du den vi söker.

Vi internutbildar all personal så tidigare erfarenheter är inget krav.

Välkommen med er ansökan!

Vårt kontor är beläget 10 minuter från centrala Västerås.
Ljus och fräsch lokal med tillgång till kök & toalett m.m.
Här håller vi alla våra utbildningar och möten.
Men man utgår från sin egna kommun när man jobbar. Visa mindre

Operatör till Kopparbergs Bryggeri

Är du en engagerad och nyfiken person med tidigare erfarenhet som operatör? Har du körkort och kan starta omgående? Då har vi jobbet för dig! Vi på Adecco erbjuder nu ett spännande uppdrag som operatör till Kopparbergs Bryggeri i Kopparberg! Om tjänsten Du kommer att arbeta som operatör där dina arbetsuppgifter blir att övervaka maskiner och processer. Arbetsuppgifter så som kontroller och städning kommer också att ingå. Arbetet är i skiftgång och du kom... Visa mer
Är du en engagerad och nyfiken person med tidigare erfarenhet som operatör? Har du körkort och kan starta omgående? Då har vi jobbet för dig!

Vi på Adecco erbjuder nu ett spännande uppdrag som operatör till Kopparbergs Bryggeri i Kopparberg!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som operatör där dina arbetsuppgifter blir att övervaka maskiner och processer. Arbetsuppgifter så som kontroller och städning kommer också att ingå. Arbetet är i skiftgång och du kommer att starta omgående.

Om dig
Vi söker dig som fyllt 18 år och har gymnasieutbildning inom verkstadsteknik, industri eller liknande. Du har körkort och är tillgänglig omgående. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där vi söker dig som kan samarbeta och som är driven och nyfiken. Vidare är du noggrann, ärlig och engagerad. Det är till din fördel om du har tidigare erfarenhet av branschen eller liknande arbetsuppgifter då vi ställer höga krav på kvalité, renlighet och hygien.

Om Kopparbergs Bryggeri
Kopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggerier och ligger bakom bland annat varumärken som Kopparberg Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Deras absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparberg Cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider. Här tillverkas världens mest sålda päroncider, även öl som Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult tillhör storsäljarna. Kopparbergs Bryggeri blev 2015 ett av Sveriges 100 karriärföretag baserat på vårt medarbetarengagemang, med kompetensutveckling och tydliga karriärvägar där medarbetarna står i fokus.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Emelie Haglund via 0240-564326.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Maskinoperatör, Operatör, Kopparbergs Bryggeri, Kopparberg, Adecco Visa mindre

Semestervikarierande behandlingspersonal till Rällsögården. Ref 1915

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan.


SiS LVM-hem Rällsögården ligger i Ljusnarsbergs kommun, 8 mil norr om Örebro och 1,5 mil söder om Kopparberg. Vår målgrupp är män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, ibland med viss psykiatrisk problematik.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker semestervikarierande behandlingspersonal och undersköterskor för vård- och behandlingsarbete till SiS LVM-hem Rällsögården.
Som behandlingsassistent på Rällsögården motiverar du människor till nya och mindre destruktiva sätt att leva. Du kommer att jobba med att bygga trygga relationer men också arbeta med utvalda och väl fungerande behandlingsmetoder.
I arbetet som behandlingsassistent deltar man i verksamheten som en bra och trygg förebild för våra klienter samt hjälper till att skapa en stabil, trygg och omvårdande miljö. Arbetsuppgifterna varierar och du kan antingen vara på avdelningen med våra klienter, planera och genomföra samtalsgrupper, genomföra enskilda samtal, åka på resor, vara klienterna behjälpliga med praktiska göromål, utföra avdelningsarbete som städ och tvätt m.m. Dokumentation ingår i arbetsuppgifterna. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.
För ytterligare beskrivning av arbetsuppgifterna, vänligen ta kontakt med aktuell kontaktperson, då arbetet skiljer sig mellan dag och nattjänstgöring.


KVALIFIKATIONER
Gymnasial utbildning och personlig lämplighet med intresse för att jobba med människor. Det är meriterande om du har erfarenhet från missbruksvård/psykiatri eller har relevant utbildning som behandlingsassistent, socionom, undersköterska, mentalskötare eller liknande.
Din personliga lämplighet är nyckeln till livsviktig förändring. Därför behöver du vara en varm empatisk person som drivs av en stark inre glöd och vilja att skapa vårdresultat utöver det vanliga. Du vill och kan arbeta både självständigt och i grupp, du är flexibel, noggrann, ansvarstagande och en trygg förebild åt våra vuxna missbrukare. Du har en grundmurad positiv människosyn och en förmåga att hantera konflikter på ett konstruktivt sätt.

Då arbetet innebär samarbete med olika yrkeskategorier, där du är Rällsögårdens representant, är god samarbetsförmåga och en förståelse för olika professioner en förutsättning. Du ska ha goda kunskaper i att använda svenska språket i både tal och skrift.

B-körkort är ett krav då det förekommer resor i arbetet.
Utdrag tas från polisens misstanke- och brottsregister.

Välkommen med din ansökan via www.offentligajobb.se

Intervjuer sker vid en gemensam rekryteringsdag 27 maj som vi kallar till.
Se erfarenhetskrav under rubriken Kvalifikationer

ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Parkarbetare

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusn... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Fastighetsavdelningen på Ljusnarsbergs kommun ansvarar för drift och skötsel av kommunens samtliga fastigheter. På enheten, som leds av fastighetschefen, arbetar hyresadministratör, fastighetsskötare, fastighetstekniker, drifttekniker, arbetsledare och parkarbetare. Vi söker nu en parkarbetare som vill vara en del i vårt team.
Tjänsten är en visstidsanställning på heltid under perioden juni till augusti

Arbetsuppgifter
All typ av park- och trädgårdsskötsel såsom; gräsklippning, trimning, nyplantering, skötsel av grönytor och planteringar, ogräsrensning, trädvård, häckklippning, tillsyn av lekplatser, renhållning, enklare reparationer med mera. Även en del underhåll av verktyg och maskiner.

Kvalifikationer
För att trivas i rollen behöver du vara serviceinriktad och lösningsorienterad. Eftersom du dagligen möter våra hyresgäster är det viktigt att du har ett trevligt bemötande och inser vikten av goda relationer. Då organisationen är liten krävs att du har ett flexibelt förhållningssätt till ditt uppdrag och att du inte räds att ta dig an nya uppgifter. Viktigt för oss är också att du är med och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Krav:
- B-körkort
- Trädgårdsutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
- Maskinvana

Meriterande:
- Motor- och eller röjsågsutbildning
- Liftutbildning


Start: 1 juni eller enligt ö.k.
Omfattning: Visstidsanställning 100 % under juni till augusti 2019.

Vi har valt att själva genomföra rekryteringsprocessen och undanber oss alla former av erbjudande från annonserings-och bemannings-/rekryteringsföretag. Visa mindre

Avdelningsföreståndare SiS LVM - hem Rällsögården , avd Granhult. Ref 1914

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan.


SiS LVM-hem Rällsögården ligger i Ljusnarsbergs kommun, 8 mil norr om Örebro och 1,5 mil söder om Kopparberg. Vår målgrupp är män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, ibland med viss psykiatrisk problematik.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en avdelningsföreståndare till vår verksamhet med förnärvarande placering Granhult. Som avdelningsföreståndare har du ansvar att leda, planera och vidareutveckla aktiviteter och processer vid avdelningen så de överensstämmer med mål, lagar och riktlinjer som styr verksamheten. Detta innefattar utifrån särskild delegationsordning ansvar för ekonomi-, resultat-, personal och arbetsmiljöfrågor. Som avdelningsföreståndare är du delaktig i en kreativa ledningsgrupp, som med ett gott arbetsklimat och högt i tak, jobbar tillsammans mot uppsatta mål. Du ingår även i chefsberedskapsgruppen.
För utförligare information om arbetsuppgifter/arbetsbeskrivning, vänligen ta kontakt med Elisabeth Norman Tjärnberg.


KVALIFIKATIONER
Akademisk grundexamen på minst 180hp inom samhälls- och beteendevetenskap eller vårdvetenskap som t.ex. socionom, beteendevetare.
Stort vikt kommer läggas vid bedömning av personlig lämplighet och samarbetsförmåga för tjänsten.
Du ska ha dokumenterad chefserfarenhet och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från missbruksvård samt erfarenhet från arbetsmiljö- och säkerhetsarbete.

En viktig egenskap är att du har fokus på myndighetens mål, riktlinjer, lagar och värdegrund. Du har en god förmåga att fatta beslut och arbeta effektivt även under tidspress.

Du som person är tydlig, strukturerad och gränssättande i ditt ledarskap, du är flexibel och ansvarstagande samt en trygg förebild åt vår personal och vuxna missbrukare.
Du är stresstålig, flexibel och tycker om att hålla många bollar i luften. Lika viktigt är att du har en grundmurad positiv människosyn och en förmåga att hantera konflikter på ett konstruktivt sätt.
Därtill är du en god administratör, har goda kunskaper i att använda svenska språket i både tal och skrift samt datavana.
B-körkort är ett krav då det förekommer resor i arbetet.
Se erfarenhetskrav under rubriken Kvalifikationer

ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Renhållningsarbetare till sommarvikariat ÅVC Ljusnarsberg

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen! Samhällsbyggnad Bergslagen strävar efter ... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003.
Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.
Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen!

Samhällsbyggnad Bergslagen strävar efter en balanserad köns- och åldersfördelning och värdesätter den kompetens som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Avdelningen
Inom produktionsavdelningen finns verksamheter såsom återvinning, gata/trafik, park/skog, idrott, lokal- och miljöservice samt VA-anläggning och VA-ledningsnät. Totalt arbetar ca 160 medarbetare inom avdelningen.

Avdelningen söker nu en renhållningsarbetare till vår verksamhet primärt i Ljusnarsbergs kommun. Anställningen är inom förbundet med nuvarande placering inom Produktionsavdelningen. Tjänsten som renhållningsarbetare innefattar ett utmanande och omväxlande arbete.

Uppdrag
I arbetsuppgifterna som renhållningsarbetare ingår att ansvara för drift, underhåll och skötsel av återvinningscentraler. I tjänsten kan arbete på annan ort förekomma. En stor del av uppdraget som renhållningsarbetare innefattar kontakt med och service till medborgarna.

Arbetet ska genomsyras av ett helhetsperspektiv och drivas i samstämmighet med vår värdegrund förtroende, öppenhet, respekt och engagemang.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning och/eller erfarenhet som värderas likvärdigt. Innehar du erfarenhet från branschen är detta meriterande. Vidare bör du ha god datorvana och kunna uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Som person ska du vara flexibel samt service- och kundfokuserad. Du måste också kunna arbeta självständigt samt ha förmåga att planera och prioritera ditt arbete effektivt. Du har en god ansvarskänsla och samarbetsförmåga, är relationsskapande och lösningsfokuserad samt värdesätter ett noggrant utfört arbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort
B-körkort är ett krav. Innehar du yrkesbevis för hjullastare är detta meriterande.

Arbetstid/Varaktighet
Sommarvikariat mellan v.27 ? v.33, 100 %

Lön
Individuell lönesättning tillämpas. Lämna löneanspråk i Din ansökan.

Kontaktpersoner
Mer information får Du av Joakim Fredriksson, arbetsledare Återvinning
0587 ? 55 00 14

Fackliga kontaktpersoner
Vid Samhällsbyggnadsförbundet finns Kommunal, Ledarna, Saco och Vision representerade. De nås via kommunens växel 0587-55 00 00.

Sista ansökningsdag
2018-04-21

Ansökan görs endast via:
http://www.hrsupporten.se/bkt.php Visa mindre

Glad ambassadör / Representant i Kopparberg sökes!

Ansök    Apr 2    Power Of Nature AB    Utesäljare
Arbetet går ut på att demonstrera vår produkt Roboclean som är världsledande inom sin teknik. Du jobbar på förbokade kundbesök där de vet om att du ska komma vilket gör det lättare än att jobba inom en uppsökande verksamhet. Du väljer själv vecka för vecka hur du vill jobba vilket är en fördel för de som vill styra sina arbetstider lite mer. Man utgår från sin egna kommun även om huvudkontoret ligger i Västerås. Vi söker dig som: * Vill ha ett roligt o... Visa mer
Arbetet går ut på att demonstrera vår produkt Roboclean som är världsledande inom sin teknik.

Du jobbar på förbokade kundbesök där de vet om att du ska komma vilket gör det lättare än att jobba inom en uppsökande verksamhet.

Du väljer själv vecka för vecka hur du vill jobba vilket är en fördel för de som vill styra sina arbetstider lite mer.

Man utgår från sin egna kommun även om huvudkontoret ligger i Västerås.

Vi söker dig som:
* Vill ha ett roligt och omväxlande arbete.
* Vill ha ett arbete utan lönetak.
* Vill kunna utvecklas och göra en karriär.
* Är social och utåtriktad
* Är målmedveten
* Är tävlingsinriktad
* Är ansvarsfull

Stämmer detta in på dig så är du den vi söker.

Vi internutbildar all personal så tidigare erfarenheter är inget krav.

Välkommen med er ansökan!

Vårt kontor är beläget 10 minuter från centrala Västerås.
Ljus och fräsch lokal med tillgång till kök & toalett m.m.
Här håller vi alla våra utbildningar och möten.
Men man utgår från sin egna kommun när man jobbar. Visa mindre

XL - BYGG Kopparberg söker Byggsäljare

Vi söker nu en ny medarbetare till vår butik i Kopparberg. Trivs du i en butiksmiljö och har ett naturligt service- och säljintresse? Då kan du få chansen att vara en del av vårt engagerade team i Sveriges största bygghandelsföretag. Är detta din nya utmaning? Sök då tjänsten idag!?? Arbetsbeskrivning: ?XL-BYGG Kopparberg söker nu en Byggsäljare till vår butik. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att serva våra yrkes och konsumentkunder, kassaarbete, ... Visa mer
Vi söker nu en ny medarbetare till vår butik i Kopparberg. Trivs du i en butiksmiljö och har ett naturligt service- och säljintresse? Då kan du få chansen att vara en del av vårt engagerade team i Sveriges största bygghandelsföretag. Är detta din nya utmaning? Sök då tjänsten idag!??

Arbetsbeskrivning:
?XL-BYGG Kopparberg söker nu en Byggsäljare till vår butik. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att serva våra yrkes och konsumentkunder, kassaarbete, försäljning samt varuplock. Du kommer även jobba med ordermottagning via mail, telefon eller av kunder som fysiskt kommer in i butiken. Det innebär också att du hanterar eventuella avvikelser i orderflödet och att du snabbt agerar, följer upp, åtgärdar samt uppdaterar beställarna. Som säljare skapar du personliga varaktiga relationer med både nya och befintliga kunder som lägger grunden för en framgångsrik försäljning. Du måste ha förmågan att skapa goda kundrelationer så att XL-BYGG Kopparberg alltid är det bästa alternativet för våra kunder.

Vem är du??
Vi söker dig som vill jobba med försäljning av våra kvalitetsprodukter inom bygg. Du har en passion för sälj och för att ge fantastisk service. För dig är det naturligt att kunden är i fokus, du trivs med ett högt arbetstempo samt har ett genuint intresse för bygg/interiör. Personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är positiv, flexibel, social och utåtriktad.

Erfarenhet och kompetens
Krav
- tidigare erfarenhet av butiksarbete
- körkort
- viss kännedom om byggbranschen

Meriterande:
- C-körkort och YKB
- produktkännedom kring tungt byggmaterial
- arbetslivserfarenhet från liknande bransch
- utbildning inom bygg och försäljning ?

Vad erbjuder XL-BYGG?
?XL-BYGG Kopparberg erbjuder en utvecklande tjänst i ett framgångsrikt företag som nu fortsätter sin satsning för framtiden. Du erbjuds en viktig roll i en spännande miljö!

Anställning och tillträde
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning
Placeringsort är Kopparberg
Arbetstid är vardagar samt vissa helger
Öppettider är Mån-Ons, Fre 7-17, Tor 7-18.30, Lör 10-13
Tillträdesdatum omgående eller enligt överenskommelse.
Vänta inte med att skicka din ansökan då tjänsten är vakant och vi fortlöpande kallar till intervju.

Ansökan
Din ansökan vill vi ha via e-post: [email protected]
Vill du veta mer om anställningen eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att höra av dig till [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medarbetare till Exportavdelningen Kopparbergs Bryggeri , deltid 75%

Till Kopparbergs Bryggeri rekryterar vi nu en medarbetare till vår Exportavdelning. Arbetet består framförallt av att ha kontakt med våra kunder i de länder vi exporterar till. Huvuduppgiften är att samordna hela kedjan från order till leverans. Arbetsuppgifter: Ta emot och registrera order Planering av leveranser Beställning av frakter Beräkning av valutor Fakturering av leveranser i olika valutor Upprätta dokument Beräkning av produktlager Kvalifikat... Visa mer
Till Kopparbergs Bryggeri rekryterar vi nu en medarbetare till vår Exportavdelning.
Arbetet består framförallt av att ha kontakt med våra kunder i de länder vi exporterar till. Huvuduppgiften är att samordna hela kedjan från order till leverans.

Arbetsuppgifter:

Ta emot och registrera order
Planering av leveranser
Beställning av frakter
Beräkning av valutor
Fakturering av leveranser i olika valutor
Upprätta dokument
Beräkning av produktlager


Kvalifikationer:

Goda kunskaper i Svenska och engelska, tal och skrift
God datorvana i MS-Officepaketet
Matematik


Meriterande:

Erfarenhet av orderhantering
Kunskaper i andra språk

Det är viktigt att du är ordningsam och noggrann då arbetet innebär mycket hantering av siffror så som att skapa dokument och registrera order med pris, antal kollin etc. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då tjänsten innefattar mycket samarbete med kollegor, fraktbolag och betydelsefulla kunder. För det dagliga arbetet är det viktigt att ta ansvar och vara lyhörd för att kunna ta emot och delge information. Du behöver vara stresstålig då arbetet kräver att du kan hantera att genomföra hela processen från order till leverans till flera kunder parallellt. Du behöver ha lätt för att läsa och förstå instruktioner för att kunna arbeta självständigt.


Kopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggerier och ligger bakom varumärken som Kopparbergs Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Vår absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparbergs Cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider. Lika stolta är vi över våra öl Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult som tillhör storsäljarna.
Baserat på vårt medarbetarengagemang, kompetensutveckling och tydliga karriär vägar där medarbetarna står i fokus blev Kopparbergs Bryggeri ett av Sveriges 100 karriärföretag år 2015. Visa mindre

Personliga assistent till Kvinna i Kopparberg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Vi söker nu personliga assistenter till vår kund i Kopparberg. Vår kund är en kvinna i 55 års ålder som har haft en stroke. Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie vid ordinarie personals frånvaro och som vill arbeta i sommar, på schema! Som personlig assistent ti... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu personliga assistenter till vår kund i Kopparberg. Vår kund är en kvinna i 55 års ålder som har haft en stroke.

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie vid ordinarie personals frånvaro och som vill arbeta i sommar, på schema!

Som personlig assistent till vår kund kommer dina arbetsuppgifter att variera efter hur kunden vill lägga upp sin dag. Du kommer att vara vid hennes sida och hjälpa henne med det som kan uppkomma i vardagen såsom handling, tvätt, matlagning, lättare städning men även personlig hygien samt förflyttningar/lyft. Du som assistent kommer att arbeta i kundens hem men ibland även följa med på aktiviteter utanför hemmet.

Vi tror att du som söker är aktiv och social då vår kund gillar som gillar aktiviteter som gå ut på promenader och går gärna ut och äter en lunch eller tar en fika. För kundens räkning ser vi gärna kvinnliga sökanden i 25-50 års ålder. Vi söker en pålitlig och lyhörd person med ansvarskänsla som har kunden i fokus. Du som assistent bör vara lugn och trygg i dig själv. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Som personlig assistent kommer du att vara kunden behjälplig där funktionsnedsättningen sätter gränser. Vi utgår från att du är lyhörd inför kundens önskemål samtidigt som du kan ta eget initiativ när så krävs.

Arbetstid/Varaktighet: dagtid, kväll och helg

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: omgående

 

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv". Visa mindre

Förskollärare

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusn... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Under förutsättning att erforderliga beslut fattas

Vi söker dig som är utbildad förskollärare och som vill vara med och utveckla förskolans verksamhet i Ljusnarsbergs kommun.

Du inspireras av barns nyfikenhet och kreativitet och ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. I samråd med dina kollegor har du förmågan att anpassa och prioritera ditt arbetssätt efter barnens och verksamhetens behov.

Du har en god samarbetsförmåga och skapar lätt relationer med både barn, föräldrar och arbetskamrater. du är tydligt och samtidigt lyhörd i ditt sätt att kommunicera och har ett varmt och välkomnande bemötande.

I dina arbetsuppgifter ingår att tillsammans med övriga pedagoger ansvara för att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet samt ha ett reflekterande förhållningssätt till barns lärande och utveckling.

Du kommer att ingå i en personalgrupp som består av förskollärare och barnskötare, där ni tillsammans kompletterar och inspirerar varandra.

kvalifikationer: Legitimerad förskollärare.
Tillträde i maj 2019 eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Fysioterapeut / sjukgymnast , Kopparbergs vårdcentral

Fysioterapeut eller sjukgymnast och intresserad av att ett varierat och givande arbete, på en arbetsplats full av glädje, skratt och värme? Kopparbergs vårdcentral är en liten arbetsplats, beläget cirka fem mil från Lindesbergs lasarett. Detta gör att vårt patientarbete blir både brett och varierat. Vårt uppdrag är att hjälpa människor när de är i behov av sjukvård, men också att förebygga ohälsa. Vi är ett sammansvetsat gäng på cirka 20 personer, där al... Visa mer
Fysioterapeut eller sjukgymnast och intresserad av att ett varierat och givande arbete, på en arbetsplats full av glädje, skratt och värme?

Kopparbergs vårdcentral är en liten arbetsplats, beläget cirka fem mil från Lindesbergs lasarett. Detta gör att vårt patientarbete blir både brett och varierat. Vårt uppdrag är att hjälpa människor när de är i behov av sjukvård, men också att förebygga ohälsa. Vi är ett sammansvetsat gäng på cirka 20 personer, där alla fyller en viktig roll. Här hjälper vi varandra, inom och mellan alla yrkesgrupper.

Låter det som en vårdcentral där du skulle trivas?

Arbetsuppgifter:
Som medarbetare hos oss kommer du vara med och hjälpa ortens innevånare till en god hälsa, såväl vårdande som förebyggande. Du kommer att ha patientkontakt på vårdcentralen i form av funktionsbedömningar, behandlingar, planering och samordning av insatser samt hålla i gruppverksamhet. Likaså kommer du, som en del i vårt sammansvetsade team, att ha en given i roll i vårt arbete att utveckla vårdcentralen och vårt uppdrag. Allt för att ge våra patienter den bästa tänkbara vården.

Som vi sa, ett varierat och givande arbete!

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast. Som person är du självständigt, tar egna initiativ och har lätt för att anpassa dig och är delaktig i arbetet mot förändringar. Då tjänsten innefattar möten med såväl patienter som kollegor ser vi det som en självklarhet att du har lätt för att skapa bra möten. Likaså har du lätt för att samarbeta i team med andra yrkesgrupper på vårdcentralen.

Känns det som något för dig?

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring

Tillträde:
2019-06-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Enhetschef Emma Nyström
Telefon: 0580-887 40

Facklig företrädare:
Louise Andersson, Fysioterapeuterna
Telefon: 019-602 25 02

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2019-04-30

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Kopparberg vårdcentral ingår i Område närsjukvårdsområde norr. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler samt delar av Lindesberg lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Sjuksköterska till SiS LVM - hem Rällsögården. Ref 1913

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan.


SiS LVM-hem Rällsögården ligger i Ljusnarsbergs kommun, 8 mil norr om Örebro och 1,5 mil söder om Kopparberg. Vår målgrupp är män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, ibland med viss psykiatrisk problematik.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig Leg. Sjuksköterska som är redo för en ny utmaning, har ansvarskänsla, vana av att jobba självständigt och i grupp, är lösningsorienterad och har patienten och kvalitén i fokus. Vi erbjuder dig, ett utmanande och varierande jobb i vacker och naturskön omgivning med trevliga kollegor, bra löne-/semester och pensionsvillkor. Arbetsuppgifterna kan förutom omvårdnad och läkemedelshantering rymma allt från stödjande samtal till akuta insatser. Vi erbjuder interna utbildningar och fortbildningar.

Låter det intressant är du varmt välkommen med din ansökan. Frågor gällande arbetsuppgifter, vårt uppdrag m.m. hänvisas du till vår kontaktperson Sara Börgel.


KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska.
Du vill och kan arbeta både självständigt och i grupp, du är flexibel, ansvarstagande, stresstålig och en trygg förebild åt våra vuxna missbrukare. Du kan sätta gränser och hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, såsom social kompetens, lyhördhet och god samarbetsförmåga. Du har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift. Meriterande med erfarenhet av journalsystemet TakeCare. B-körkort krävs då resor kan förekomma i tjänsten.
Se erfarenhetskrav under rubriken Kvalifikationer

ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Idrottslärare

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusn... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Kyrkbacklsskolan söker en idrottslärare på visstid som med fördel kan kombineras med vår tjänst i so för åk 7-9 med start ht-19.

Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa i idrott och hälsa.
Extra meriterande är behörighet i ett annat ämne T.ex. so åk 7 - 9, kunskap om digitalisering och språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt.

Du ska ha gedigen ämneskunskap och vara förtrogen med läroplan, skolans styrdokument, formativ bedömning och kollegialt arbetssätt.
Vi vill att du ska ha ett reflekterande och vetenskapligt förhållningssätt till din egen undervisning och vara öppen för att dela med dig av dina kunskaper i verksamheten.

Du ska vara flexibel, god samarbetsförmåga och initiativrik och alltid ha fokus på elevens kunskapsutveckling.
Du är ansvarstagande och strukturerad. Vi vill att du kommunicerar utifrån ett lösningsfokuserat perspektiv i varje möte med elever, kollegor och föräldrar.

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi anpassar arbetstiderna för att underlätta för de som pendlar. Vi genomför intervjuer under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan.
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Visa mindre

Personlig assistent till en kille i Kopparberg , fast schemarad

Som personlig assistent är du med och möjliggör att en funktionshindrad person får leva det liv han eller hon önskar. Det kan innebära aktiviteter, träning, hushållssysslor, personlig hygien och allt annat som personen behöver hjälp med. Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete, det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov. Vi söker en personlig assistent till en kille i Kopparberg, vi söker dig som ... Visa mer
Som personlig assistent är du med och möjliggör att en funktionshindrad person får leva det liv han eller hon önskar. Det kan innebära aktiviteter, träning, hushållssysslor, personlig hygien och allt annat som personen behöver hjälp med. Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete, det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov.

Vi söker en personlig assistent till en kille i Kopparberg, vi söker dig som vill jobba på en schemarad och vi vill att du som söker är positiv, ansvarstagande samt har hög arbetsmoral. Det är meriterande om du som söker har erfarenhet av flerfunktionshinder, det är även meriterande om du som söker har tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent men det är dock inget krav då stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Kunden har inget eget tal så du som assistent kommer att vara mycket behjälplig vid kommunikation, det är också viktigt att du som assistent kan läsa av kundens uttryck och tecken satt att du är en lugn och trygg person som kan hantera situationer som kan uppstå i arbetet.
Vi söker dig som kan arbeta varierande arbetstider såsom dag, kväll, helg och dygn. Du som söker bör ha körkort och tillgång till bil.

Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt nittio personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familjär kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket, personlig assistent. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdomar och vuxna med olika funktionshinder. Assistansen utförs i hemmet, skolan och på arbetsplatsen. Visa mindre

Språklärare , tyska

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusn... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Under förutsättning att erforderliga beslut fattas

Vi på Kyrkbacksskolan söker lärare i Tyska med start ht-19.

Vi vill att du ska ha en lärarexamen med så bred behörighet som möjligt. Vi söker dig som har ett stort hjärta för elever och deras behov samt förstår värdet av att skapa goda relationer med dina elever. Du ska ha ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses. Vi vill att du är mål- och resultatinriktad, har goda ledaregenskaper, är flexibel, kan samarbeta och har en helhetssyn. Du kan ta ansvar för ditt uppdrag och dina arbetsuppgifter och medverkar aktivt till utveckling av verksamheten. Du har förmåga att omsätta läroplanen och övriga styrdokument i arbetet. Tillsammans med övrig personal är du med och utvecklar din arbetsplats genom idéer och förbättringsförslag
Tillsammans vill vi skapa en fantastisk skola, där alla elever går ut skolår 9 med positiv självkänsla och en stark framtidstro.

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi anpassar arbetstiderna för att underlätta för de som pendlar. Om du har längre resväg än 3 mil enkel resa ger vi ett resebidrag till dig som är behörig lärare med tv. anställning. Vi genomför intervjuer under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan.
För den som erbjuds anställning krävs utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Visa mindre

Lärare i Bild åk 5 - 9

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusn... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Under förutsättning att erforderliga beslut fattas
Vi söker lärare i Bild åk 4-9 med start ht-19.

Som lärare på Kyrkbacksskolan är du en tydlig ledare i klassrummet samtidigt som du anser att relationsbyggande är en självklar del av ditt uppdrag. Din undervisning är strukturerad samtidigt som du skapar förutsättningar för ett aktivt elevinflytande utifrån intressen och förmågor.

Du är en kompetent och engagerad bildlärare med förmåga att möta varje enskild elev utifrån dennes behov. Du förstår vikten av att undervisning ska vara kreativ och stimulerande. Du bör ha god pedagogisk kunskap, god samarbetsförmåga, vara flexibel samt ha förmågan att skapa goda relationer till våra elever och övrig personal. I uppgiften ingår även att bedöma och betygsätta eleverna.

Du har förmåga att omsätta läroplanen och övriga styrdokument i arbetet. Gemensamt med övrig personal är du med och utvecklar skolan genom idéer och förbättringsförslag. Tillsammans vill vi skapa en fantastisk skola, där alla elever går ut skolår 9 med positiv självkänsla och en stark framtidstro.

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi anpassar arbetstiderna för att underlätta för de som pendlar. Om du är legitimerad lärare med en tv. anställning och har längre resväg än 3 mil enkel resa ersätter vi dig med resebidrag.

Utdrag ur belastningsregistret krävs vid anställning. Visa mindre

Lärare åk 1 - 3

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusn... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Under förutsättning att erforderliga beslut fattas

Kyrkbacksskolan i Kopparberg söker 3 Lärare i åk 1-3 med start ht-19.

Vi vill att du ska ha en lärarexamen med så bred behörighet som möjligt. Vi söker dig som har ett stort hjärta för elever och deras behov samt förstår värdet av att skapa goda relationer med dina elever och vårdnadshavare. Du ska ha ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses. Vi vill att du är mål- och resultatinriktad, har goda ledaregenskaper, är flexibel, kan samarbeta och har en helhetssyn. Du kan ta ansvar för ditt uppdrag och dina arbetsuppgifter och medverkar aktivt till utveckling av verksamheten. Du är självgående, kan fatta egna beslut och har gott omdöme i hanteringen av både små och stora frågor.

Befattningen är tillsvidareanställningar 100% med tillträde höstterminen 2019.
Intervjuer kommer att ske löpande, så är du intresserad vänta inte med din ansökan.
Vi erbjuder ett resebidrag om du bor mer 3 mil från skolan och har en tv. anställning som behörig lärare.


Utdrag ur belastningsregistret krävs vid anställning. Visa mindre

Lärare Musik

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusn... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Under förutsättning att erforderliga beslut fattas

Vi på Kyrkbacksskolan söker en t.v. tjänst som musiklärare i åk 1 ? 5 och Grundsärskolan med start ht-19.
Du har lärarlegitimation med inriktning Mu och ev. annat instrument/ämne som påverkar anställningens procent.

Som lärare är du en skicklig pedagog med god didaktisk förmåga. Du kan organisera och strukturera ditt arbete utifrån angivna mål. Du har god självinsikt, är trygg i dig själv och i ditt pedagogiska ledarskap samt har förmåga att ta ledarskapet fullt ut. Du har höga förväntningar på eleverna, tror på att alla kan lyckas och är beredd att skapa de bästa förutsättningarna för det. Du har lätt för och ser samarbete med andra som en källa till utveckling och har naturligtvis lätt för att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.

Du har en professionell framtoning i ditt bemötande av elever och vårdnadshavare samtidigt som du är lyhörd och tålmodig. Du har IKT-kompetens som du använder dagligen som ett naturligt verktyg i lärandet. Tillsammans vill vi skapa en fantastisk skola, där alla elever går ut skolår 9 med positiv självkänsla och en stark framtidstro.

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi anpassar arbetstiderna för att underlätta för de som pendlar. Vi ger ett resebidrag till behöriga lärare som har en tv. anställning om du reser längre än 3 mil enkel resa

Vi genomför intervjuer under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan.
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll utdrag ur belastningsregister. Visa mindre

Textillärare

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusn... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Under förutsättning att erforderliga beslut fattas

Kyrkbacksskolan söker lärare i textilslöjd, årskurs 3-9 med start ht-19.

Vi söker dig som är behörig lärare. Elevernas lärande står i fokus för dig och du arbetar för att alla elever når sin fulla potential. Du är en tydlig ledare och kan skapa goda relationer med elever och kollegor. Ditt pedagogiska ledarskap innebär även att du har struktur när du arbetar, är kommunikativ i tal och skrift och har digital kompetens.

Du har förmåga att omsätta läroplanen och övriga styrdokument i arbetet. Tillsammans med övrig personal är du med och utvecklar skolan genom idéer och förbättringsförslag. Tillsammans vill vi skapa en fantastisk skola, där alla elever går ut skolår 9 med positiv självkänsla och en stark framtidstro.
Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd är meriterande. Vi anpassar arbetstiderna för att underlätta för de som pendlar. Om du har längre resväg än 3 mil enkel resa ersätter vi dig med ett resebidrag.
För den som erbjuds anställning krävs utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

Vi genomför intervjuer under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Fritidspedagog

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusn... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Under förutsättning att erforderliga besluta fattas

Vi söker två behöriga fritidspedagoger till Kyrkbacksskolan med start ht-19 eller enligt överenskommelse. Arbetslivserfarenhet är meriterande.

Vi vill att Du är en trygg person med ett gott förhållningssätt både i mötet med elever och vuxna på skolan. Du är väl insatt i och delar de värderingar som står i läroplanen. Meriterande är om du har erfarenhet av rörelse i skolan.
Du använder digitala verktyg som en naturlig del i din undervisning och skapar meningsfulla raster för eleverna. I din undervisning fokuserar du på att skapa inkluderande lärmiljöer för att utveckla elever och fritidshemmets verksamhet framåt och blir på så sätt en tydlig, trygg och inspirerande ledare.
I din roll som fritidspedagog hos oss ansvarar du för att planera, undervisa och bedöma eleverna i vårt fritidshem. Utifrån läroplanen och våra styrdokument skapar du en miljö i fritidshemmet som syftar till att stärka våra elever i såväl deras kunskapsutveckling som i deras personliga utveckling. Som fritidspedagog hos oss ska du också arbeta för att erbjuda våra elever en meningsfull fritid. I det ingår det att uppmuntra till allsidiga kontakter, social gemenskap och att stärka grupprelationer.
Du brinner för att få varje elev att lyckas och du använder en bred pedagogisk och didaktisk kompetens. Som person är du lugn och lägger stor vikt vid att bygga goda relationer. Du har en väl utvecklad samarbetsförmåga och leder och driver dig själv i ditt uppdrag. Vi ser också att du är nyfiken och utvecklingsbenägen.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och utveckla vår skola.
Välkommen med din ansökan!

Utdrag ur belastningsregistret lämnar du vid en anställning. Visa mindre

Lärare i So 7 - 9

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusn... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Under förutsättning att erforderliga beslut fattas

Vi, på Kyrkbacksskolan söker en lärare i so till ht-19. Vill du vara med och utveckla lärandet genom språkutvecklande arbetssätt och formativ bedömning? Då är du personen som vi söker. Vi söker nu en lärare med behörighet att undervisa i de samhällsorienterade ämnena, årskurs 7 - 9.

Vi söker dig som motiveras av att samarbeta och skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för att skapa ny och fördjupad kunskap. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du har god förståelse för att människor tar till sig kunskap på olika sätt och anpassar därför din undervisning och ditt sätt att förmedla ditt budskap till mottagaren

Vi ser gärna att du har god IT-kompetens då en stor del av arbetet sker med digitala verktyg. Som person trivs du i ett uppdrag där du har ett stort eget ansvar och ges utrymme att ta många egna initiativ men även kan lyssna in och samarbeta med andra. Du är kreativ och kommer gärna med nya idéer och perspektiv. Tillsammans vill vi skapa en fantastisk skola, där alla elever går ut skolår 9 med positiv självkänsla och en stark framtidstro.

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi anpassar arbetstiderna för att underlätta för de som pendlar. Är du en legitimerad lärare med en tillsvidare anställning får du som har längre än 3 mil enkel resa ett resebidrag.

Vi genomför intervjuer under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan.
För den som erbjuds anställning krävs ett utdrag ur belastningsregister. Visa mindre

Maskinoperatörer och Lagledare , semestervikariat

Personliga egenskaper Vi ställer höga krav på kvalité, arbetsmiljö och hygien, därför söker vi sig som är noggrann, ärlig och engagerad. Vi arbetar i skiftlag där gemenskap är viktigt, vi ser därför att du har lätt för att samarbeta med andra. Som lagledare är det i tillägg viktigt att du är självgående och drivande i att ta egna initiativ. Du har lätt för att leda en grupp och fördela arbetsuppgifter. Du är lyhörd och kan se till hela gruppens behov. ... Visa mer
Personliga egenskaper

Vi ställer höga krav på kvalité, arbetsmiljö och hygien, därför söker vi sig som är noggrann, ärlig och engagerad. Vi arbetar i skiftlag där gemenskap är viktigt, vi ser därför att du har lätt för att samarbeta med andra.

Som lagledare är det i tillägg viktigt att du är självgående och drivande i att ta egna initiativ. Du har lätt för att leda en grupp och fördela arbetsuppgifter. Du är lyhörd och kan se till hela gruppens behov.Arbetsuppgifter Maskinoperatör

- Övervakning av maskiner och se till så att de
producerar enligt plan.
- Fylla på material och utföra omställningar i
maskinerna.
- Upprätta kvalitetskontroller löpande.
- Rapportering till lagledaren.Arbetsuppgifter Lagledare

- Leda och fördela arbetet samt att ansvara för hela
tappningsprocessen inom sitt driftområde.
- Ansvarar för att tidsplanen för tappning följs och
att alla produkter är i tid.
- Ansvarar för att alla produkter som lämnar
tappningen uppfyller alla kvalitetsparametrar.
- Kontrollera maskinerna regelbundet enligt
fastställda intervaller.
- Kunna genomföra reparationer och driftunderhåll.Krav

- Kunna arbeta skift
- Läsa och förstå svenska i tal och skrift

Meriterande är om du har datavana sedan tidigare, livsmedelskunskap och/ eller tidigare erfarenhet av produktion.


 
Varaktighet

Tidsperiod är beroende av vilken avdelning och maskin vi rekryterar till pga. olika lång upplärningstid.

Semesterperioden är juni, juli, augusti.


Heltid, skiftgång.Timlön enligt kollektivavtal.Ansökan

Välkommen med din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Vänligen ange f rom vilket datum du har möjlighet att börja.
Arbetsgivare
KOPPARBERGS BRYGGERI AB
Klotenvägen 4, 714 82 Kopparberg
www.kopparbergs.se Visa mindre

Operatör till Kopparbergs Bryggeri

Operatör till Kopparbergs Bryggeri Är du en engagerad och nyfiken person med tidigare erfarenhet som operatör? Har du körkort och kan starta omgående? Då har vi jobbet för dig! Vi på Adecco erbjuder nu ett spännande uppdrag som operatör till Kopparbergs Bryggeri i Kopparberg! Om tjänsten Du kommer att arbeta som operatör där dina arbetsuppgifter blir att övervaka maskiner och processer. Arbetsuppgifter så som kontroller och städning kommer också att ingå.... Visa mer
Operatör till Kopparbergs Bryggeri
Är du en engagerad och nyfiken person med tidigare erfarenhet som operatör? Har du körkort och kan starta omgående? Då har vi jobbet för dig! Vi på Adecco erbjuder nu ett spännande uppdrag som operatör till Kopparbergs Bryggeri i Kopparberg!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som operatör där dina arbetsuppgifter blir att övervaka maskiner och processer. Arbetsuppgifter så som kontroller och städning kommer också att ingå. Arbetet är i skiftgång och du kommer att starta omgående.

Om dig
Vi söker dig som fyllt 18 år och har gymnasieutbildning inom verkstadsteknik, industri eller liknande. Du har körkort och är tillgänglig omgående. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där vi söker dig som kan samarbeta och som är driven och nyfiken. Vidare är du noggrann, ärlig och engagerad. Det är till din fördel om du har tidigare erfarenhet av branschen eller liknande arbetsuppgifter då vi ställer höga krav på kvalité, renlighet och hygien.

Om Kopparbergs Bryggeri
Kopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggerier och ligger bakom bland annat varumärken som Kopparberg Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Vårt absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparberg Cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider. Och vi gör världens mest sålda päroncider. Lika stolta är vi över våra öl där Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult tillhör storsäljarna. Kopparbergs Bryggeri blev 2015 ett av Sveriges 100 karriärföretag baserat på vårt medarbetarengagemang, med kompetensutveckling och tydliga karriärvägar där medarbetarna står i fokus.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Emelie Haglund via 0240-564326.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Operatör, Kopparbergs Bryggeri, Kopparberg, Adecco Visa mindre

Laboratorieassistent , semestervikariat

Arbetsuppgifter Som laboratorieassistent arbetar du främst med kemisk och mikrobiologisk provtagning på råvaror och produkter genom tillverkningsprocessens olika delar. Provtagning sker också på processflöden såsom rengöringskemikalier och avloppsvatten. Kontroll och kalibreringar av mätutrustningar är också en viktig del av arbetet. Syftet med tjänsten är att säkerställa produkters kvalitet och företagets uppfyllande av åtaganden, tillstånd och lagkrav. ... Visa mer
Arbetsuppgifter

Som laboratorieassistent arbetar du främst med kemisk och mikrobiologisk provtagning på råvaror och produkter genom tillverkningsprocessens olika delar. Provtagning sker också på processflöden såsom rengöringskemikalier och avloppsvatten. Kontroll och kalibreringar av mätutrustningar är också en viktig del av arbetet. Syftet med tjänsten är att säkerställa produkters kvalitet och företagets uppfyllande av åtaganden, tillstånd och lagkrav.


Kvalifikationer

Vi förväntar oss att du har en avslutad eller pågående högskoleutbildning inom livsmedel/kemi/laboratorieteknik eller motsvarande, erfarenhet av allmänt laboratoriearbete är meriterande.


Personliga egenskaper

Eftersom arbetet innebär mycket kontakt med andra människor är det viktigt att du kan kommunicera väl och sätta dig in i medarbetarnas situation. Som person är du strukturerad och har lätt för att samarbeta samtidigt som du har en egen inre drivkraft som gör att du kan arbeta resultatinriktat.


Varaktighet

Vikariat 100% from 2019-07-01 t om 2019-08-16.
2-skift.


Lön

Månadslön


Ansökan

Välkommen med din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.
Sista ansökningsdag 2019-04-30.
Ange referens: Labbassistent190313


Arbetsgivare
KOPPARBERGS BRYGGERI AB
Klotenvägen 4, 714 82 KOPPARBERG
www.kopparbergs.se Visa mindre

Produktionstekniker till Kopparbergs Bryggeri

Vi söker nu en Produktionstekniker för start omgående/snarast möjligt hos vår kund Kopparbergs Bryggeri. Tjänsten är på heltid, ett vikariat som kommer pågå fram till 2019-09-30. Arbetsuppgifter Under detta vikarat kommmer du huvudsakligen arbeta med att upprätta, implementera och följa upp rutiner och instruktioner. Även att skriva projektplaner, tidsplaner samt projektbudget. I rollen som produktionstekniker arbetar du även med nedstående punker: • Pl... Visa mer
Vi söker nu en Produktionstekniker för start omgående/snarast möjligt hos vår kund Kopparbergs Bryggeri. Tjänsten är på heltid, ett vikariat som kommer pågå fram till 2019-09-30.

Arbetsuppgifter
Under detta vikarat kommmer du huvudsakligen arbeta med att upprätta, implementera och följa upp rutiner och instruktioner. Även att skriva projektplaner, tidsplaner samt projektbudget. I rollen som produktionstekniker arbetar du även med nedstående punker:


• Planera och samordna underhållsinsatser.
• Hjälpa till i felsökning vid förpackningsmaskiner och anläggningsutrustning.
• Leda eller delta i uppföljning av verksamheten inom avdelningen.
• Delta och driva projekt och förbättringsarbeten inom ansvars- och arbetsområde.
• Uppföljning och utvärdering av materialkvalitet förpackningar.
• Utveckling av bryggeriets förpackningslösningar och produktion.
• Övriga arbetsuppgifter enligt behov på avdelningen och instruktioner från Tappningschefen.
• Bevaka nyheter inom området.

Kvalifikationer


• Utbildning/erfarenhet inom livsmedelsproduktion.
• Maskinteknisk kunskap.
• Kunskap inom livsmedelskvalitet och HACCP
• Ha kunskap i vanligt förekommande dataprogram för administrativt bruk t.ex. Microsoft Excel, Word, m.m.
• Meriterande är erfarenhet inom bryggeriteknik, samt utbildning inom hygien och miljö.

Som person är du ansvarstagande, kreativ och lösningsfokuserad. Du är en lagspelare och har lätt för att samarbeta.

Anställningsform:
Vikariat med start omgående/snarast möjligt till och med 2019-09-30

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/fast lön

Välkommen med din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se Visa mindre

Kock

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusn... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Kostverksamheten i kommunen är en del i den Allmänna förvaltningen. Verksamheten lagar mat både till förskolan, skolan och äldreomsorgen. Den huvudsakliga produktionen sker i produktions/centralköket, även viss tillagning sker i förskolan och skolans kök. Som anställd inom Ljusnarsbergs kommun arbetar du med att laga mat /och eller servera näringsrik och god man i våra skol- och förskolekök samt centralköket. Antalet matgäster varierar beroende på enhet, men du kommer att arbeta självständigt såväl som i arbetslag. Oavsett placering så kommer du som kock i vår verksamhet bli en viktig del av ett team.

En var våra medarbetare kommer att vara tjänstledig och vi söker nu en vikarie på 80% under tiden 1 april - 31 oktober.

Vi kommer att lägga stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet och eftersom du kommer att arbeta i en serviceverksamhet så är ett professionellt och positivt bemötande en grundförutsättning.

Kvalifikationer
vi söker dig som är utbildad på gymnasiets Restaurang-och livsmedelsprogram eller annan likvärdig utbildning. Krav på kunskap av specialkost, egenkontroll och HACCP. Du ska ha en god samarbetsförmåga, vara flexibel och kunna arbeta självständigt. Vi ser att du är serviceinriktad och trivs att arbeta med ett positivt bemötande.

Det är önskvärt att du har körkort och tillgång till bil. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Kopparberg

Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Kopparberg. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Varierande arbetstider, vardagar mellan 07.00-19.00. Brevbäring med bil. Tjänstern... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Kopparberg. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Varierande arbetstider, vardagar mellan 07.00-19.00. Brevbäring med bil. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 75% med start vecka 25 och pågår till vecka 32.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss.

När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen.      Här kan du beställa ett sådant utdrag: Länk till blanketten

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta [email protected] eller 072-144 62 71. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommarvikarie / timvikarie till Gruppboendet i Bångbro

I det dagliga arbetet, arbetar vi målinriktat och individanpassat utifrån den placerande kommunens uppdrag. Vi arbetar utifrån ett professionellt förhållningssätt , genomförandeplaner och de boendes individuella mål och delmål, och anpassar bemötande och kommunikation utifrån de boendes individuella behov. Du arbetar med pedagogiskt stöd i gruppbostad till personer med funktionshinder, företrädesvis utvecklingsstörning och autism. Arbetet innebär att guid... Visa mer
I det dagliga arbetet, arbetar vi målinriktat och individanpassat utifrån den placerande kommunens uppdrag. Vi arbetar utifrån ett professionellt förhållningssätt , genomförandeplaner och de boendes individuella mål och delmål, och anpassar bemötande och kommunikation utifrån de boendes individuella behov.
Du arbetar med pedagogiskt stöd i gruppbostad till personer med funktionshinder, företrädesvis utvecklingsstörning och autism. Arbetet innebär att guida personerna i sin boendesituation när det gäller alla förekommande uppgifter i ett hem samt vara behjälplig vid aktiviteter. Arbetet innebär också att tillsammans med de som bor på boendet planera för arbete/sysselsättning och vara med vid genomförandet av arbetet/sysselsättningen.

Meriterande om du som söker har genomgått omvårdnadsprogrammet eller annan motsvarande utbildning. Eller har erfarenhet av att arbeta med personer med utvecklingsstörning.

Vi söker dig som har förmåga att visa respekt, vara lyhörd och visa empati. I det professionella förhållningssättet ingår att du har förmåga att vara tydlig, saklig och strukturerad. Boendet är ett LSS boende där personerna bor. Du ska kunna möta varje person utifrån deras förutsättningar och behov. Du behöver vara lugn, flexibel och gärna ha erfarenhet av utvecklingsstörning och/eller autism.
Du har lätt för att samarbeta med andra och bidrar till att skapa en god och trivsam arbetsmiljö.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Många situationer är utmanade och kräver ditt tålamod.
Du behöver ha körkort.Kungsängens gruppbostäder finns idag på flera orter i landet. Företaget har funnits sedan 1992 . Målgruppen är personer med utvecklingsstörning och/eller autism.
Flera av våra gruppbostäder ligger i Nora med omnejd.
I företaget finns en hälso- och sjukvårdsorganisation med en medicinskt ansvarig sköterska, en psykiater på deltid och en arbetsterapeut.
Se vår hemsida www.kungsangensgruppboende.se.
Gruppbostaden söker nu sommarvikarier/timvikarier ligger i Bångbro och består av fem lägenheter. Visa mindre

Vill du arbeta? Då vill vi träffa dig!

Ansök    Mar 4    Frösunda    Personlig assistent
-INNEBÖRDEN AV PERSONLIG ASSISTANS - Personlig assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet. Till exempel att klä sig själv, att ta en promenad eller att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.  - VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG - Under våren 2019 kommer vi att leta efter personer som v... Visa mer
-INNEBÖRDEN AV PERSONLIG ASSISTANS -
Personlig assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet. Till exempel att klä sig själv, att ta en promenad eller att överhuvudtaget få vardagen att fungera.

Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt. 


- VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG -
Under våren 2019 kommer vi att leta efter personer som vill arbeta inom personlig assistans.
Vår ambition är att anställa dig under våren på ett tim-vikariat som under sommaren övergår till schemalagt arbete hos samma kund. På så sätt lägger vi en trygg och stabil grund som gör att du blir bekväm i din yrkesroll och därmed levererar kvalitativ assistans.


- VÅRA FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG -
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett gott bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans.


- KRAVSPECIFIKATION -
Du som söker kan påbörja din inskolning och arbeta som tim-vikarie under våren 2019. Du kan, i stor utsträckning,  arbeta under månaderna juni, juli och augusti på schemalagt arbete. I vissa assistanser är körkort ett krav, men långt ifrån alla. Av den anledningen är ett körkort och tillgång till bil meriterande. Om du sedan tidigare har erfarenhet av omsorg tycker vi det är bra, men det absolut viktigaste är din vilja och engagemang för att hjälpa människor i olika levnadssituationer.


- SÅHÄR GÅR DU VIDARE -
Ansök via denna annons. Bifoga de dokument som efterfrågas så kommer vi löpande att starta vårt urval. Vi kommer under våren genomföra olika typer av intervjuer för att avgöra vilka som vi anser är bäst lämpade för arbetet.

Vi önskar dig all lycka till och hoppas att du vill vara med oss på vår resa mot en bättre assistans! Visa mindre