Lediga jobb Ljusnarsberg

Sjuksköterska till SiS LVM-hem Rällsögården. Vill du bli vår 4:e Syrra?

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll ... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan.


SiS LVM-hem Rällsögården ligger i Ljusnarsbergs kommun, 8 mil norr om Örebro och 1,5 mil söder om Kopparberg. Vår målgrupp är män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, ibland med viss psykiatrisk problematik.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du bli vår fjärde sjuksköterska här på SiS LVM-hem Rällsögården?

Vi erbjuder Dig ett stimulerande och meningsfullt arbete där Du har möjlighet att vara delaktig och göra skillnad för våra klienter!
Som sjuksköterska hos SiS är du en del i ett sammanhang. Du ingår i team och deltar i behandlingsplanering tillsammans med yrkesgrupper som läkare, psykolog, terapeut och behandlingspersonal.
Arbetsuppgifterna kan förutom omvårdad och läkemedelshantering rymma allt från stödjande samtal till akuta insatser. Som sjuksköterska inom SiS har du ett viktigt arbete med många kontakter. Vi tar ett helhetsgrepp tillsammans med socialtjänst och andra vårdgivare med klienten i fokus. Vi erbjuder dessutom en fin och naturskön arbetsmiljö med trevliga arbetskamrater, fokus på teamarbete och delaktighet. Därtill kan vi erbjuda Dig en mycket god lön och bra personalförmåner.

Låter det intressant är du varmt välkommen med din ansökan. Frågor gällande arbetsuppgifter, vårt uppdrag m.m. hänvisas du till vår kontaktperson Sara Börgel.


KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska.
Du vill och kan arbeta både självständigt och i grupp, du är flexibel, ansvarstagande, stresstålig och en trygg förebild åt våra vuxna missbrukare. Du kan sätta gränser och hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, såsom social kompetens, lyhördhet och god samarbetsförmåga. Du har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift. Meriterande med erfarenhet av journalsystemet TakeCare. B-körkort krävs då resor kan förekomma i tjänsten.


ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Visa mindre

Viva Bemanning söker efter hyrläkare 2020!

Ansök    Jan 26    Kopparberg    Läkare
Stafettläkare sökes till välbetalda uppdrag. Vi söker efter Legitimerad, ST, samt specialistläkare. Idag finns det flertal behov runtom i landet som vi behöver hjälp med att tillsätta. Har du möjlighet att hjälpa till? Vi matchar dig med uppdrag enligt dina önskemål och med attraktiva ersättningar där du förhoppningsvis ska trivas. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela arbetsperioden. Du kommer därför via oss alltid vara försäkrad ... Visa mer
Stafettläkare sökes till välbetalda uppdrag.
Vi söker efter Legitimerad, ST, samt specialistläkare.
Idag finns det flertal behov runtom i landet som vi behöver hjälp med att tillsätta. Har du möjlighet att hjälpa till?
Vi matchar dig med uppdrag enligt dina önskemål och med attraktiva ersättningar där du förhoppningsvis ska trivas. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela arbetsperioden. Du kommer därför via oss alltid vara försäkrad samt ha en konsultchef att vända dig till under alla dygnets timmar. Oavsett om det är arbetsrelaterade frågor, eller andra ärenden som kan underlätta för din privata situation finns vi där för att ta hand om dig.


Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad läkare, specialistläkare samt ST-läkare med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.


Omfattning:
Deltid/Heltid, Rotation: dag, kväll och natt. Även helg kan förekomma.


Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: [email protected]
Känner du möjligtvis även en läkare som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag. Visa mindre

Vi söker engagerade säljare!

Ansök    Jan 28    Power Of Nature AB    Utesäljare
Är DU den vi söker till vårt glada säljargäng? Vi expanderar och söker nu personer över nästan hela mellansverige! Vi söker dig som är lättsam, har nära till skratt, vill tjäna pengar och klättra i företaget och göra karriär. Det är till stor fördel om du är social och utåtriktad men även ansvarsfull, då jobbet är helt fritt. Är du sedan tävlingsinriktad och målmedveten finns stora pengar att tjäna och det helt utan lönetak. Så besanna dina drömmar... Visa mer
Är DU den vi söker till vårt glada säljargäng? Vi expanderar och söker nu personer över nästan hela mellansverige!


Vi söker dig som är lättsam, har nära till skratt, vill tjäna pengar och klättra i företaget och göra karriär.


Det är till stor fördel om du är social och utåtriktad men även ansvarsfull, då jobbet är helt fritt.


Är du sedan tävlingsinriktad och målmedveten finns stora pengar att tjäna och det helt utan lönetak.


Så besanna dina drömmar och sök jobbet hos oss.


All utbildning sker via oss och våra duktiga utbildare och rejäl hjälp igång så DU blir trygg i DITT jobb! Så ingen förkunskap eller erfarenheter krävs. Bra va? Ett jobb som passar de flesta.


Intresserad? Släng iväg ett trevligt mail till oss! Men glöm INTE telefonnumret!


Vi har väldigt få krav och dessa är att man måste ha körkort och bil.


Välkommen med er ansökan! Arbetet går ut på att demonstrera vår produkt Roboclean som är världsledande inom sin teknik. www.roboclean.se


Du jobbar på förbokade kundbesök där du är väntad och välkommen vilket gör det lättare än att jobba inom en uppsökande verksamhet.


Du väljer själv vecka för vecka hur du vill jobba vilket är en fördel för de som vill styra sina arbetstider lite mer.


Man utgår från sitt egna hem och jobbar med omnejd även om huvudkontoret ligger i Västerås.


Vårt kontor är beläget 10 minuter från centrala Västerås.
Ljus och fräsch lokal med tillgång till kök & toalett m.m och trevliga medarbetare.
Här håller vi alla våra utbildningar och möten.
Men man utgår från sin egna kommun när man jobbar. Visa mindre

Virkesköpare Hedemora - Säter

På Stora Enso Skog bidrar du till en förnybar framtid! Vår inställning är att allt som idag tillverkas av fossila material kan tillverkas av träd imorgon. Ett aktivt skogsbruk är en viktig komponent i Sveriges strävan att motverka växthuseffekten, och genom vår verksamhet arbetar vi varje dag med att motverka global uppvärmning. Vårt uppdrag är att förse Stora Ensos svenska sågverk, massa- och pappersbruk med råvaran från skogen. Men vi ska också utveckla ... Visa mer
På Stora Enso Skog bidrar du till en förnybar framtid! Vår inställning är att allt som idag tillverkas av fossila material kan tillverkas av träd imorgon. Ett aktivt skogsbruk är en viktig komponent i Sveriges strävan att motverka växthuseffekten, och genom vår verksamhet arbetar vi varje dag med att motverka global uppvärmning. Vårt uppdrag är att förse Stora Ensos svenska sågverk, massa- och pappersbruk med råvaran från skogen. Men vi ska också utveckla och förvalta vårt skogsinnehav – som är ett av Sveriges största.
Våra ledord är ”ta ledningen“ och “gör det rätta” och de är vår vägledning i allt. Våra medarbetare ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Säkerhet och hälsa är våra viktigaste framgångsfaktorer, vilket betyder att du ska må bra på jobbet och komma hem säkert varje dag!
Vi hoppas att du tillsammans med oss vill jobba för en fossilfri värld!
Arbetsuppgifter
I tjänsten som virkesköpare ingår det att, genom kontakter med befintliga och nya leverantörer i ditt arbetsområde, möjliggöra ett aktivt, lönsamt och miljöriktigt brukande av skogarna. Det sker framförallt genom försäljning av våra tjänster såsom avverkning och skogsvård.
Kvalifikationer
Skoglig utbildning eller god skoglig kunskap. Det är meriterande om du har en relevant universitets-/högskoleexamen inom skoglig utbildning. Vi ser gärna erfarenhet inom sälj. Du har körkort.
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du tycker om att ha kontakt med nya människor. Du bör även gilla tydliga ramar och mål. Du trivs med att jobba självständigt och strukturerat för att upprätthålla och bygga kundrelationer.
Hos oss får du mycket frihet under ansvar, med stor variation i ditt vardagliga arbete.
Övrig information
För frågor kopplat till tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Alexandre, 070-598 56 03. För frågor kopplat till rekryteringsprocessen ta kontakt med Jessica Barse, 076-119 10 71.
Välkommen med din ansökan via Stora Ensos online-system, https://www.storaenso.com/en/careers! Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock 2020-02-16. Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst. Vi accepterar endast ansökningar som lämnats in via vårt rekryteringssystem.
Mer om Stora Enso: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs
You are the opportunity. Join us.
www.storaenso.com/en/careers
Som en del i bioekonomin är Stora Enso en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Bland våra kunder finns förpackningstillverkare, varumärkesägare, pappers- och kartongtillverkare, förlag och tidningar, detaljhandlare, tryckerier, konverteringsföretag, snickerier och byggföretag. 
Våra fiberbaserade material är förnybara och återvinningsbara. Våra produkter erbjuder miljövänliga alternativ till fossilbaserade produkter och andra ej förnybara material. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material idag kan tillverkas av träd imorgon.
Vi gör vårt yttersta för att använda hela trädet till våra produkter samt bioenergi. Vi arbetar för koldioxidneutralitet i vår produktion i så stor utsträckning som det är tekniskt och kommersiellt möjligt. Vi förespråkar och praktiserar ett hållbart skogsbruk och arbetar för att säkerställa att fler träd planteras än vad som avverkas.
Stora Enso har cirka 26 000 medarbetare i över 30 länder. Omsättningen uppgick år 2018 till 10,5 miljarder EUR och det operativa rörelseresultatet till 1,3 miljarder EUR. Stora Ensos aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm AB (STE A, STE R).
Vi värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet. Visa mindre

Sjuksköterska Solgården

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Ljusnarsbergs kommun söker Sjuksköterska Solgården Vi önskar hitta medarbetare, leg.sjuksköterska eller distriktssköt... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Ljusnarsbergs kommun söker

Sjuksköterska Solgården

Vi önskar hitta medarbetare, leg.sjuksköterska eller distriktssköterska som är intresserad, engagerad , flexibel och som har en positiv inställning till jobbet. Som tillsammans med oss vill arbeta för att möta framtidens utmaningar. Att jobba utifrån ett kommunalt perspektiv med den "Nya nära vården". Meriterande är tidigare arbetslivs erfarenhet av kommunalvård, psykiatri eller primärvård men framförallt känslan av att vi kan fungera och göra ett bra jobb tillsammans

Solgården är ett vård och omsorgsboende med 25 lägenheter samt en korttidsavdelning med 7-8 platser. I uppdraget ingår bl a att vid behov ta kontakt med läkare, anhöriga, samverka internt och externt, ha en arbetsledande roll och handleda personal i vårdarbetet. Ansvara för läkemedelshanteringen och delegering av läkemedel. Utföra eller delegera insatser enligt HSL samt tillhörande dokumentation. Du jobbar och samverkar i team tillsammans med arbetsterapeut och omvårdnadspersonal.

Nära samarbete med kommunens övriga sjuksköterskor är en förutsättning i vår lilla kommun. Vi är en liten sjuksköterskeorganisation som består av 11 tjänster varav 3 är nattsjuksköterskor. Sjuksköterskorna har ett gemensamt ansvar för kväll och helgtjänstgöring utifrån schemaöverenskommelser. Vanligen tjänstgör man 1 kväll i veckan samt var 4:e helg men individuella schemaanpassningar förekommer efter önskemål.

Enhetschefen som tillika är Medicinskt ansvarig sjuksköterska är gemensam och delas med kommunens nattpatrull.

Inom vår kommun skapar vi tillsammans nytta och bidrar till samhällets utveckling genom att ge god service med hög kvalitet. Vi strävar ständigt efter att utveckla och effektivisera verksamheterna. Vi agerar på ett ansvarsfullt sätt, i dialog med vår omvärld, och med största fokus på kvalitet, patientsäkerhet, arbetsmiljö och ekonomi. Vår arbetsplats präglas av respekt för varandra, engagemang, delaktighet, flexibilitet, utveckling och glädje.

Ljusnarsbergs kommun utgår ifrån individens behov. Det är i mötet och samspelet mellan individen som är i behov av kommunens insatser, eventuella anhöriga/närstående och yrkesutövare som resultatet av vården och omsorgen skapas.För en optimal god vård krävs en god vårdmiljö vilket inbegriper en helhetssyn vad gäller arbetsmiljö. Genom att rätt person med rätt kompetens arbetar på rätt sätt, på rätt plats och tid skapas förutsättningarna för en god vård och därmed också möjligheter till utveckling av både individer och verksamhet.

För att vara en attraktiv arbetsgivare, som sjuksköterskor vill komma till och stanna kvar hos, har verksamheten fått i uppdrag att arbeta med att skapa en god vårdmiljö och arbetsmiljö. Vi kommer att erbjuda hälsosamma arbetstider för att möta sjuksköterskors individuella behov, ha särskilda akademiska utbildningsanställningar (AST) och introduktionsprogram med namngiven mentor.Verkar det intressant? Hör av dig så berättar vi gärna mer.
vid frågor om tjänsten kan du kontakta enhetschef och MAS Gunilla Andersson
Ljusnarsbergs kommun, på telefon 0580-80458

Kvalifikationer
Leg sjuksköterska gärna med vidareutbildning inom demens, geriatrik, psykiatri eller distriktssköterskeutbildning. Erfarenhet att jobba med äldre eller inom psykiatrin är meriterande. God samarbetsförmåga, ansvarskänsla och att kunna arbeta självständigt är viktiga egenskaper. Körkort B är ett krav

Då vi själva genomför rekryteringsprocessen undanbeds alla former av erbjudande eller anvisningar från rekryterings- och bemanningsföretag.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansökan tas endast emot via ansökningsformuläret på www.ljusnarsberg.se.
Körkort klass B - Bil.Varaktighet/Arbetstid
Arbetsgivare
Heltid
Tillsvidare
Ljusnarsbergs kommun

Lön
Postadress
Månadslön
Individuell lönesättning
Gruvstugutorget
71480 KOPPARBERG


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-02-09
Ange referens:20:06

Kontaktpersoner
Enhetschef/MAS Gunilla Andersson, MAS, 0580-80458
Fackliga kontaktpersoner
Vårdförbundet Catarina Westman, 0580-80459 Visa mindre

Socionom med grundutbildning i KBT (steg-1)

Hos oss på Apoteksgårdens Kognitiva Center får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för att motverka måendesvikt. Företaget har inriktning på psykosocial hälsa, utbildning och handledning till både vuxna och barn. Apoteksgårdens Kognitiva Center AB har en KBT-mottagning, Beroende- och riskbruk behandling, Utbildning och handledning, Organisationsutveckling, Coachning, Konflikthantering, Faktautredningar och kartläggni... Visa mer
Hos oss på Apoteksgårdens Kognitiva Center får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för att motverka måendesvikt. Företaget har inriktning på psykosocial hälsa, utbildning och handledning till både vuxna och barn.
Apoteksgårdens Kognitiva Center AB har en KBT-mottagning, Beroende- och riskbruk behandling, Utbildning och handledning, Organisationsutveckling, Coachning, Konflikthantering, Faktautredningar och kartläggningar, Skyddat boende, Familjehem. Företaget ligger i centrala Kopparberg i Ljusnarsbergs kommun med filialer i Hällefors och Ludvika.    
ARBETSUPPGIFTER
Som samtalsterapeut på samtalsmottagningen arbetar du främst med individuella samtalskontakter. Det här är en möjlighet för dig som är intresserad av att arbeta med människor i ett mindre familjärt arbetsteam. Du kommer främst att arbeta på vår samtalsmottagning med råd- och stöd, bedömning och KBT behandling för lindrig till måttlig psykisk ohälsa inom områden som depression, ångest, fobi, stress, smärta, sömnbesvär och krisreaktioner. Du får kontinuerlig handledning.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är socionom med grundutbildning i KBT (steg-1) för att främst arbeta vid vår KBT mottagning i Kopparberg och Hällefors. Egenskaper som värderas högt är lyhördhet, flexibilitet, öppenhet, god kommunikations- och samarbetsförmåga för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet från primärvården är meriterande.
I första skedet är det ett deltidsvikariat 50%, men kan på sikt bli 100%.
B-körkort är ett krav.
Urval sker löpande. Visa mindre

Sjuksköterska Koppargården

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Ljusnarsbergs kommun söker Sjuksköterska Koppargården Vi önskar hitta medarbetare, leg.sjuksköterska eller distr... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Ljusnarsbergs kommun söker

Sjuksköterska Koppargården

Vi önskar hitta medarbetare, leg.sjuksköterska eller distriktssköterska som är intresserad, engagerad , flexibel och som har en positiv inställning till jobbet. Som tillsammans med oss vill arbeta för att möta framtidens utmaningar. Att jobba utifrån ett kommunalt perspektiv med den "Nya nära vården". Meriterande är tidigare arbetslivs erfarenhet av kommunalvård, psykiatri eller primärvård men framförallt känslan av att vi kan fungera och göra ett bra jobb tillsammans

Du kommer att ha omvårdnadsansvar på Koppargården. I uppdraget ingår bl a att vid behov ta kontakt med läkare, anhöriga, samverka internt och externt, ha en arbetsledande roll och handleda personal i vård arbetet. Ansvara för läkemedelshanteringen och delegering av läkemedel. Utföra eller delegera insatser enligt HSL samt tillhörande dokumentation.
Koppargården är ett särskilt boende med 41 lägenheter fördelat på 4 avdelningar, varav en är demensavdelning. Du jobbar och samverkar i team tillsammans med arbetsterapeut och omvårdnadspersonal.

Nära samarbete med kommunens övriga sjuksköterskor är en förutsättning i vår lilla kommun. Vi är en liten sjuksköterskeorganisation som består av 11 tjänster varav 3 är nattsjuksköterskor. Sjuksköterskorna har ett gemensamt ansvar för kväll och helgtjänstgöring utifrån schemaöverenskommelser. Vanligen tjänstgör man 1 kväll i veckan samt var 4:e helg men individuella schemaanpassningar förekommer efter önskemål.

Enhetschefen som tillika är Medicinskt ansvarig sjuksköterska är gemensam och delas med kommunens nattpatrull.

Inom vår kommun skapar vi tillsammans nytta och bidrar till samhällets utveckling genom att ge god service med hög kvalitet. Vi strävar ständigt efter att utveckla och effektivisera verksamheterna. Vi agerar på ett ansvarsfullt sätt, i dialog med vår omvärld, och med största fokus på kvalitet, patient-säkerhet, arbetsmiljö och ekonomi. Vår arbetsplats präglas av respekt för varandra, engagemang, delaktighet, flexibilitet, utveckling och glädje.

Ljusnarsbergs kommun utgår ifrån individens behov. Det är i mötet och samspelet mellan individen som är i behov av kommunens insatser, eventuella anhöriga/närstående och yrkesutövare som resultatet av vården och omsorgen skapas.För en optimal god vård krävs en god vårdmiljö vilket inbegriper en helhetssyn vad gäller arbetsmiljö. Genom att rätt person med rätt kompetens arbetar på rätt sätt, på rätt plats och tid skapas förutsättningarna för en god vård och därmed också möjligheter till utveckling av både individer och verksamhet.

För att vara en attraktiv arbetsgivare, som sjuksköterskor vill komma till och stanna kvar hos, har verksamheten fått i uppdrag att arbeta med att skapa en god vårdmiljö och arbetsmiljö. Vi kommer att erbjuda hälsosamma arbetstider för att möta sjuksköterskors individuella behov, ha särskilda akademiska utbildningsanställningar (AST) och introduktionsprogram med namngiven mentor.Verkar det intressant? Hör av dig så berättar vi gärna mer.
vid frågor om tjänsten kan du kontakta enhetschef och MAS Gunilla Andersson
Ljusnarsbergs kommun, på telefon 0580-80458

Kvalifikationer
Leg sjuksköterska gärna med vidareutbildning inom demens, geriatrik, psykiatri eller distriktssköterskeutbildning. Erfarenhet att jobba med äldre eller inom psykiatrin är meriterande. God samarbetsförmåga, ansvarskänsla och att kunna arbeta självständigt är viktiga egenskaper. Körkort B är ett krav

Då vi själva genomför rekryteringsprocessen undanbeds alla former av erbjudande eller anvisningar från rekryterings- och bemanningsföretag.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansökan tas endast emot via ansökningsformuläret på www.ljusnarsberg.se. Visa mindre

Fritidspedagog

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Våra härliga och nyfikna elever söker dig som vill vara med och göra skillnad i deras livslånga lärande. Därför söker vi ... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Våra härliga och nyfikna elever söker dig som vill vara med och göra skillnad i deras livslånga lärande. Därför söker vi en fritidspedagog på 100% till Kyrkbacksskolan. Fritidshemmet kompletterar skolan och ska erbjuda eleverna en meningsfull och stimulerande fritid. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med dina kollegor arbetar för att utveckla en trygg, strukturerad och stimulerande lärmiljö för eleverna. Du ska delta aktivt i arbetslagets olika uppgifter och bidra med dina idéer och erfarenheter. Du kommer att möta elever med olika behov och ska ha en stark tilltro till elevernas egna förmågor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

? du utvecklar, planerar, genomför, dokumenterar och följer upp enligt LGR 11
? du leder och organiserar för att ge eleverna möjlighet till olika fritidsaktiviteter
? du utmanar och stimulerar utveckling för enskilda elever och grupper samt skapar förutsättningar för en god social lärmiljö, där lekens
betydelse är central
? du utmanar och stimulerar elever enskilt och i grupp att ta egna initiativ, utveckla sina intressen samt ta ansvar för sig själva och andra
? tillsammans med dina kollegor utvecklar du fritidshemmet och skapar en helhet för eleverna i deras lärande
? du samverkar och kommunicerar med varje elev i gruppen samt vårdnadshavare och andra yrkeskategorier
? du verkar för delaktighet och inflytande
? du håller dig uppdaterad om rådande styrdokument för verksamheten samt aktuell forskning inom ditt verksamhetsområde
? du känner till och följer verksamhetens gällande lagar, policys och rutiner

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har fritidspedagogexamen eller är utbildad Grundskollärare med inriktning mot fritidshem. Som person är du lugn och stabil och har förmågan att skapa en trygg miljö för alla elever. Du drivs av att samarbeta med andra människor och är duktig på att skapa goda relationer till elever, kollegor och föräldrar.

Tjänsten kommer att tillsättas om erfoderliga beslut tas. Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Vikarierande kock till SiS LVM-hem Rällsögården. Ref 2004

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll ... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan.


SiS LVM-hem Rällsögården ligger i Ljusnarsbergs kommun, 8 mil norr om Örebro och 1,5 mil söder om Kopparberg. Vår målgrupp är män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, ibland med viss psykiatrisk problematik.

ARBETSUPPGIFTER
SiS LVM-hem Rällsögården söker erfarna kockar med vana från restaurang alt. storkök. Både för timanställning med omgående tillträde och vikariat under sommaren 2020.
Vi erbjuder dig ett stimulerande och roligt arbete i en fin och naturskön miljö med trevliga arbetskamrater. Som medarbetare i vårt kök är du delaktig i planering och genomförande av matlagning/beredning samt servering av klientmåltider m.m.
Övriga arbetsuppgifter är bl.a. disk, städ, upplockning av varor, mattransporter m.m.
För utförligare information om arbetsuppgifterna, ta kontakt med kökschef Mattias Lutman.


KVALIFIKATIONER
Du har minst gymnasial utbildning med inriktning restaurang, kock/kökspersonal, eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig för den utannonserade tjänsten. Du har goda kunskaper i matlagning och erfarenhet från restaurang alt. storköksarbete. Du har goda kunskaper gällande hygienföreskrifter, HACCP, egenkontroll samt kunskap om tillagning av specialkost.
Du vill och kan arbeta både självständigt och i grupp, du är flexibel och ansvarstagande. Du har goda kunskaper i att använda svenska språket i både tal och skrift. B-körkort är ett krav då det förekommer resor i arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet från missbruksvård är meriterande.


ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Visa mindre

Hyrläkare, vi behöver din hjälp under 2020!

Ansök    Jan 19    Kopparberg    Läkare
Stafettläkare sökes till välbetalda uppdrag. Vi söker efter Legitimerad, ST, samt specialistläkare. Idag finns det flertal behov runtom i landet som vi behöver hjälp med att tillsätta. Har du möjlighet att hjälpa till? Vi matchar dig med uppdrag enligt dina önskemål och med attraktiva ersättningar där du förhoppningsvis ska trivas. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela arbetsperioden. Du kommer därför via oss alltid vara försäkrad ... Visa mer
Stafettläkare sökes till välbetalda uppdrag.
Vi söker efter Legitimerad, ST, samt specialistläkare.
Idag finns det flertal behov runtom i landet som vi behöver hjälp med att tillsätta. Har du möjlighet att hjälpa till?
Vi matchar dig med uppdrag enligt dina önskemål och med attraktiva ersättningar där du förhoppningsvis ska trivas. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela arbetsperioden. Du kommer därför via oss alltid vara försäkrad samt ha en konsultchef att vända dig till under alla dygnets timmar. Oavsett om det är arbetsrelaterade frågor, eller andra ärenden som kan underlätta för din privata situation finns vi där för att ta hand om dig.


Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad läkare, specialistläkare samt ST-läkare med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.


Omfattning:
Deltid/Heltid, Rotation: dag, kväll och natt. Även helg kan förekomma.


Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: [email protected]
Känner du möjligtvis även en läkare som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag. Visa mindre

Sjuksköterska till SiS LVM-hem Rällsögården. Vikariat. Ref 2003

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll ... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan.


SiS LVM-hem Rällsögården ligger i Ljusnarsbergs kommun, 8 mil norr om Örebro och 1,5 mil söder om Kopparberg. Vår målgrupp är män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, ibland med viss psykiatrisk problematik.

ARBETSUPPGIFTER
Just nu söker vi en vikarierande sjuksköterska till SiS LVM-hem Rällsögården.
Vi erbjuder Dig ett stimulerande och meningsfullt arbete där du har möjlighet att vara delaktig och göra skillnad för våra klienter!
Som sjuksköterska hos SiS är du en del i ett sammanhang. Du ingår i team och deltar i behandlingsplanering tillsammans med yrkesgrupper som läkare, psykolog, terapeut och behandlingspersonal.
Arbetsuppgifterna kan förutom omvårdad och läkemedelshantering rymma allt från stödjande samtal till akuta insatser. Som sjuksköterska på SiS har du ett viktigt arbete med många kontakter. Vi tar ett helhetsgrepp tillsammans med socialtjänst och andra vårdgivare med klienten i fokus. Vi erbjuder dessutom en fin och naturskön arbetsmiljö med trevliga arbetskamrater, fokus på teamarbete och delaktighet.


Låter det intressant är du varmt välkommen med din ansökan. Frågor gällande arbetsuppgifter, vårt uppdrag m.m. hänvisas du till vår kontaktperson Sara Börgel.


KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska.
Du vill och kan arbeta både självständigt och i grupp, du är flexibel, ansvarstagande, stresstålig och en trygg förebild åt våra vuxna missbrukare. Du kan sätta gränser och hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, såsom social kompetens, lyhördhet och god samarbetsförmåga. Du har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift. Meriterande med erfarenhet av journalsystemet TakeCare. B-körkort krävs då resor kan förekomma i tjänsten.


ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Visa mindre

Vedhanterare

Ansök    Jan 20    RWS VED & FRAKT AB    Packare
Vi söker en driven arbetsvillig maskinoperatör till en Petsolato Vedprocessor,vi är ett mindre företag som ligger i silverhöjden. Lön enl avtal skogsbruk arbetare SLA-GS Visa mer
Vi söker en driven arbetsvillig maskinoperatör till en Petsolato Vedprocessor,vi är ett mindre företag som ligger i silverhöjden.
Lön enl avtal skogsbruk arbetare SLA-GS Visa mindre

Personaladministratör till SiS LVM-hem Rällsögården. Ref 2001

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll ... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan.


SiS LVM-hem Rällsögården ligger i Ljusnarsbergs kommun, 8 mil norr om Örebro och 1,5 mil söder om Kopparberg. Vår målgrupp är män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, ibland med viss psykiatrisk problematik.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en personaladministratör till vår verksamhet på SiS LVM-hem Rällsögården.
Tjänsten är inledningsvis 6 månaders vikariat, med möjlighet till förlängning/tillsvidare anställning.

Personaladministratörens arbetsuppgifter är bl.a.
- Personal- och lönehantering
- HR-stöd till verksamheten
- Support och kontrollfunktion
- Sekreterare i ledningsgrupp och övriga forum
- Registratur/Ärende- och posthantering
- IT- och systemadministration

För utförlig information kring arbetet, vänligen ta kontakt med Caroline Elvenäs,
010-453 57 04.


KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du innehar en akademisk utbildning med inriktning HR/administration alt. annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig för utlyst tjänst.

Du har tidigare erfarenhet från personaladministrativt arbete och det är meriterande om du har kunskaper inom den statliga arbetsrätten, MBL m.m.

Vi söker dig som har ett öppet och glatt sinne med stor social kompetens. Du är nyfiken, tydlig och tar dig an arbetsuppgifter på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Därtill är du flexibel, strukturerad och kan arbeta fokuserat både enskilt och i grupp.

Du behöver inneha mycket goda kunskaper i att använda svenska språket i både tal och skrift, samt god datavana och kunskaper i Microsofts Officepaket.
Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.
Se erfarenhetskraven under rubriken kvalifikationer

ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Visa mindre

Semestervikarierande behandlingspersonal till SIS LVM-hem Rällsögården.Ref

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll ... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan.


SiS LVM-hem Rällsögården ligger i Ljusnarsbergs kommun, 8 mil norr om Örebro och 1,5 mil söder om Kopparberg. Vår målgrupp är män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, ibland med viss psykiatrisk problematik.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifter
Vi söker vikarierande behandlingspersonal och undersköterskor för vård- och behandlingsarbete till SiS LVM-hem Rällsögården under sommaren 2020 (juni-aug).

Som behandlingsassistent på Rällsögården motiverar du människor till nya och mindre destruktiva sätt att leva. Du kommer att jobba med att bygga trygga relationer men också arbeta med utvalda och väl fungerande behandlingsmetoder.
I arbetet som behandlingsassistent deltar man i verksamheten som en bra och trygg förebild för våra klienter samt hjälper till att skapa en stabil, trygg och omvårdande miljö. Arbetsuppgifterna varierar och du kan antingen vara på avdelningen med våra klienter, planera och genomföra samtalsgrupper, genomföra enskilda samtal, åka på resor, vara klienterna behjälpliga med praktiska göromål, utföra avdelningsarbete som städ och tvätt m.m. Dokumentation ingår i arbetsuppgifterna. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.
För ytterligare beskrivning av arbetsuppgifterna, vänligen ta kontakt med aktuell kontaktperson, då arbetet skiljer sig lite mellan dag och nattjänstgöring.


KVALIFIKATIONER
Kvalifikationer
Gymnasial utbildning och personlig lämplighet med intresse för att jobba med människor. Det är meriterande om du har erfarenhet från missbruksvård/psykiatri eller har relevant utbildning som behandlingsassistent, socionom, undersköterska, mentalskötare eller liknande.
Din personliga lämplighet är nyckeln till livsviktig förändring. Därför behöver du vara en varm empatisk person som drivs av en stark inre glöd och vilja att skapa vårdresultat utöver det vanliga. Du vill och kan arbeta både självständigt och i grupp, du är flexibel, noggrann, ansvarstagande och en trygg förebild åt våra vuxna missbrukare. Du har en grundmurad positiv människosyn och en förmåga att hantera konflikter på ett konstruktivt sätt.

Då arbetet innebär samarbete med olika yrkeskategorier, där du är Rällsögårdens representant, är god samarbetsförmåga och en förståelse för olika professioner en förutsättning. Du ska ha goda kunskaper i att använda svenska språket i både tal och skrift.

B-körkort är ett krav då det förekommer resor i arbetet.
Utdrag tas från polisens misstanke- och brottsregister.

Intervjuer sker vid en gemensam rekryteringsdag 10 mars som du kommer kallas till.
Introduktionsdagar 27-28 maj innehållande utbildningar mm.


ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Visa mindre

Skoglig planerare till Bergslagen

På Stora Enso Skog bidrar du till en förnybar framtid! Vår inställning är att allt som idag tillverkas av fossila material kan tillverkas av träd imorgon. Ett aktivt skogsbruk är en viktig komponent i Sveriges strävan att motverka växthuseffekten, och genom vår verksamhet arbetar vi varje dag med att motverka global uppvärmning. Vårt uppdrag är att förse Stora Ensos svenska sågverk, massa- och pappersbruk med råvaran från skogen. Men vi ska också utveckla ... Visa mer
På Stora Enso Skog bidrar du till en förnybar framtid! Vår inställning är att allt som idag tillverkas av fossila material kan tillverkas av träd imorgon. Ett aktivt skogsbruk är en viktig komponent i Sveriges strävan att motverka växthuseffekten, och genom vår verksamhet arbetar vi varje dag med att motverka global uppvärmning. Vårt uppdrag är att förse Stora Ensos svenska sågverk, massa- och pappersbruk med råvaran från skogen. Men vi ska också utveckla och förvalta vårt skogsinnehav – som är ett av Sveriges största.
Våra ledord är ”ta ledningen och gör det rätta” och de är vår vägledning i allt. Våra medarbetare ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Säkerhet och hälsa är våra viktigaste framgångsfaktorer, vilket betyder att du ska må bra på jobbet och komma hem säkert varje dag!
Vi hoppas att du tillsammans med oss vill jobba för en fossilfri värld!
Arbetsuppgifter
Som planerare kommer du att bidra aktivt i strategisk planering för området och göra analyser och utsök i systemen för planering på strategisk, taktisk och operativ nivå. Du förbereder, planerar och genomför fältplanering inför skogliga åtgärder främst med avseende på gallring och slutavverkning.
Du trivs med att arbeta självständigt då du som planerare till stor del lägger upp ditt arbete själv och fattar beslut i fält inom bedömningsområden. Du har förmåga att avväga målen för produktion och naturvård och kan omsätta dina kunskaper till praktik i din vardag. Du har ett starkt intresse för skogsskötsel och kunskaper inom vägunderhåll, kultur- och naturvård. Du har goda datakunskaper och har god förmåga att göra redigeringar, utsök, analyser och sammanställningar i våra IT-system.
Fler arbetsuppgifter
- Arbeta aktivt med att säkerställa att våra volymsmål och målen för kultur- och naturvård uppnås.
- Samarbeta nära andra funktioner, ex Lokala köp
- Delta i arbete med att utveckla arbetet inom funktionen
- Arbeta aktivt och eventuell arbetsledning inom givet ansvarsområde
- Myndighetskontakter (SKS, Länsstyrelsen)
- Representera Stora Enso Skog vid samråd med olika intressenter och vid behov företräda företaget i t. ex vägföreningar i det geografiska området.
- Delta och vara aktiv i möten och sammankomster och samverka med andra funktioner.
Tjänsten är aktiv i hela Bergslagen, och stora delar av mellansverige.
Kvalifikationer
För att lyckas i rollen har du skoglig högskoleutbildning eller motsvarande kompetens. Det är meriterande om du har erfarenhet av fältplanering och av att göra naturvärdesbedömningar. Då tjänsten innehåller resor med bil är B-körkort ett krav. Du behärskar svenska och engelska bra i tal och skrift.
Du är resultatfokuserad och strukturerad. Du har förmåga och intresse för att arbeta självständigt och fatta självständiga beslut. Du trivs i ett flexibelt arbetssätt och har god samarbetsförmåga.
Du erbjuds
Vi tror det här kan vara drömjobbet för dig som gillar att vara ute i skog och mark och jobba självständigt.
Detta på ett företag med stort fokus på hållbarhet, som gör vårt yttersta för att bidra till kampen mot global uppvärmning.                                          
Övrig information
Vill du ha ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Adam Burström [email protected] ,  +46 70 6528737. Notera att vi endast accepterar ansökningar som lämnats in via vårt rekryteringssystem.
Välkommen med din ansökan via Stora Ensos online-system, https://www.storaenso.com/en/careers! Observera att ändra språkinställningen till svenska då du kommer till vår jobb-lista.
Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 2  februari 2020. Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst. Vi accepterar endast ansökningar som lämnats in via vårt rekryteringssystem.
You are the opportunity. Join us.
www.storaenso.com/en/careers
Som en del i bioekonomin är Stora Enso en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Bland våra kunder finns förpackningstillverkare, varumärkesägare, pappers- och kartongtillverkare, förlag och tidningar, detaljhandlare, tryckerier, konverteringsföretag, snickerier och byggföretag. 
Våra fiberbaserade material är förnybara och återvinningsbara. Våra produkter erbjuder miljövänliga alternativ till fossilbaserade produkter och andra ej förnybara material. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material idag kan tillverkas av träd imorgon.
Vi gör vårt yttersta för att använda hela trädet till våra produkter samt bioenergi. Vi arbetar för koldioxidneutralitet i vår produktion i så stor utsträckning som det är tekniskt och kommersiellt möjligt. Vi förespråkar och praktiserar ett hållbart skogsbruk och arbetar för att säkerställa att fler träd planteras än vad som avverkas.
Stora Enso har cirka 26 000 medarbetare i över 30 länder. Omsättningen uppgick år 2018 till 10,5 miljarder EUR och det operativa rörelseresultatet till 1,3 miljarder EUR. Stora Ensos aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm AB (STE A, STE R).
Vi värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet. Visa mindre

HR Business Partner till Ahlstrom-Munksjö

Ansök    Jan 8    TNG Group AB    HR-specialist/HR-adviser
Är du en HR-generalist som får saker gjorda och gillar att arbeta hands-on med HR-processer? Då kan denna roll vara rätt för dig. Du kommer ingå i ledningsgruppen och vara den som har fullt HR-ansvar för Ahlstrom-Munksjös fabrik i Ställdalen. Du driver HR-arbetet så att organisationen attraherar, utvecklar och behåller medarbetare och uppnår företagets strategiska mål. VAD KAN VI ERBJUDA DIG? Du får stort eget ansvar att utveckla HR-processer och har an... Visa mer
Är du en HR-generalist som får saker gjorda och gillar att arbeta hands-on med HR-processer? Då kan denna roll vara rätt för dig.

Du kommer ingå i ledningsgruppen och vara den som har fullt HR-ansvar för Ahlstrom-Munksjös fabrik i Ställdalen. Du driver HR-arbetet så att organisationen attraherar, utvecklar och behåller medarbetare och uppnår företagets strategiska mål.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får stort eget ansvar att utveckla HR-processer och har andra HR-kollegor på huvudkontoret i Finland och ute på de andra enheterna i Sverige. Vi har en öppen kultur och högt i tak.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

• Leda och verkställa alla HR-aktiviteter inom ansvarsområdet
• Som medlem av ledningsgruppen, omvandla lång- och kortfristiga affärsmål till HR-aktiviteter
• Implementera globala HR-policies, direktiv och processer
• Coacha och stödja medarbetare och chefer i HR-frågor
• Säkerställa att gällande lagstiftning och kollektivavtal följs
• Fackliga förhandlingar
• Internkommunikation

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta med kompetenta och erfarna kollegor.

VEM ÄR DU?

Du har en relevant akademisk utbildning och troligen några års erfarenhet som HR-generalist. För dig som har kortare erfarenhet kan möjligheten att växa in i rollen erbjudas. Du tycker om att arbeta nära verksamheten och trivs med kombinationen av strategiskt och operativt arbete. Din svenska och engelska är god, både skriftligt och verbalt.

Din personlighet präglas av högt eget driv, engagemang och förmåga att genomföra samt följa upp. Framgångsfaktorer är att du kan samarbeta, är bra på att nätverka, se lösningar, utveckla samt få saker gjorda. Samtidigt är du inte rädd för att ifrågasätta befintliga rutiner. Du inger förtroende på alla nivåer inom organisationen och har lätt för att få med dig dina kollegor, genom en öppen och tydlig kommunikation.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! Visa mindre

Vi söker engagerade säljare!

Ansök    Jan 8    Power Of Nature AB    Utesäljare
Är DU den vi söker till vårt glada säljargäng? Vi expanderar och söker nu personer över nästan hela mellansverige! Vi söker dig som är lättsam, har nära till skratt, vill tjäna pengar och klättra i företaget och göra karriär. Det är till stor fördel om du är social och utåtriktad men även ansvarsfull, då jobbet är helt fritt. Är du sedan tävlingsinriktad och målmedveten finns stora pengar att tjäna och det helt utan lönetak. Så besanna dina drömmar... Visa mer
Är DU den vi söker till vårt glada säljargäng? Vi expanderar och söker nu personer över nästan hela mellansverige!


Vi söker dig som är lättsam, har nära till skratt, vill tjäna pengar och klättra i företaget och göra karriär.


Det är till stor fördel om du är social och utåtriktad men även ansvarsfull, då jobbet är helt fritt.


Är du sedan tävlingsinriktad och målmedveten finns stora pengar att tjäna och det helt utan lönetak.


Så besanna dina drömmar och sök jobbet hos oss.


All utbildning sker via oss och våra duktiga utbildare och rejäl hjälp igång så DU blir trygg i DITT jobb! Så ingen förkunskap eller erfarenheter krävs. Bra va? Ett jobb som passar de flesta.


Intresserad? Släng iväg ett trevligt mail till oss! Men glöm INTE telefonnumret!


Vi har väldigt få krav och dessa är att man måste ha körkort och bil.


Välkommen med er ansökan! Arbetet går ut på att demonstrera vår produkt Roboclean som är världsledande inom sin teknik. www.roboclean.se


Du jobbar på förbokade kundbesök där du är väntad och välkommen vilket gör det lättare än att jobba inom en uppsökande verksamhet.


Du väljer själv vecka för vecka hur du vill jobba vilket är en fördel för de som vill styra sina arbetstider lite mer.


Man utgår från sitt egna hem och jobbar med omnejd även om huvudkontoret ligger i Västerås.


Vårt kontor är beläget 10 minuter från centrala Västerås.
Ljus och fräsch lokal med tillgång till kök & toalett m.m och trevliga medarbetare.
Här håller vi alla våra utbildningar och möten.
Men man utgår från sin egna kommun när man jobbar. Visa mindre

Hyrläkare, se hit! Planera 2020 med Viva Bemanning!

Ansök    Jan 5    Kopparberg    Läkare
Stafettläkare sökes till välbetalda uppdrag. Vi söker efter Legitimerad, ST, samt specialistläkare. Idag finns det flertal behov runtom i landet som vi behöver hjälp med att tillsätta. Har du möjlighet att hjälpa till? Vi matchar dig med uppdrag enligt dina önskemål och med attraktiva ersättningar där du förhoppningsvis ska trivas. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela arbetsperioden. Du kommer därför via oss alltid vara försäkrad ... Visa mer
Stafettläkare sökes till välbetalda uppdrag.
Vi söker efter Legitimerad, ST, samt specialistläkare.
Idag finns det flertal behov runtom i landet som vi behöver hjälp med att tillsätta. Har du möjlighet att hjälpa till?
Vi matchar dig med uppdrag enligt dina önskemål och med attraktiva ersättningar där du förhoppningsvis ska trivas. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela arbetsperioden. Du kommer därför via oss alltid vara försäkrad samt ha en konsultchef att vända dig till under alla dygnets timmar. Oavsett om det är arbetsrelaterade frågor, eller andra ärenden som kan underlätta för din privata situation finns vi där för att ta hand om dig.


Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad läkare, specialistläkare samt ST-läkare med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.


Omfattning:
Deltid/Heltid, Rotation: dag, kväll och natt. Även helg kan förekomma.


Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: [email protected]
Känner du möjligtvis även en läkare som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag. Visa mindre

SFI-lärare

Ansök    Dec 23    Ljusnarsbergs kommun    SFI-lärare
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för br... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se

Vuxenutbildningen har ca 200 elever vilket gör att du snabbt lär känna elever och övrig personal. Det finns därför goda möjligheter att påverka verksamheten och tillsammans arbetar vi för en ökad måluppfyllelse. Kännetecknande för Vuxenutbildningen är en hög grad av individanpassning och flexibilitet, där de digitala verktygen utgör en viktig del. Vi har även sett att språkutbildning genom görande varit en viktig framgångsfaktor för många av våra elever. Självklart arbetar vi även för att öka våra elevers generella kunskaper om utbildning och arbetsmarknad.

Vi söker SFI-lärare till Vuxenutbildningen med start den 16 mars och fram till den 31 augusti, med eventuell möjlighet till förlängning fram till årsskiftet 2020/2021. Tjänsten är ett föräldravikariat och omfattar 100%. Huvuddelen består av ansvar för SFI-elever som studerar på distans, men även en viss del klassrumsundervisning ingår.

Du är legitimerad lärare med inriktning SFI/svenska som andra språk. Som lärare är du en skicklig pedagog med god vuxendidaktisk förmåga. Du utgår ifrån läroplanen och övriga styrdokument. Du organiserar och strukturerar ditt arbete utifrån angivna mål. Du har god självinsikt, är trygg i dig själv och i ditt pedagogiska ledarskap. Du har höga förväntningar på eleverna, tror på att alla kan lyckas och skapa de bästa förutsättningarna för det. Du har lätt för att samarbeta och ser samarbete med andra som en källa till utveckling. Du har naturligtvis lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift. Som person är du positiv, flexibel och lösningsfokuserad. Du har lätt att bygga relationer och tycker att ett respektfullt bemötande av andra människor är viktigt.

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi genomför intervjuer under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Fackliga representanter nås via kommunens växel. Visa mindre

Besöksintervjuare i Ljusnarsberg

Just nu söker vi personer som är intresserade av att jobba som besöksintervjuare / face2face-intervjuare hos oss under ett stort forskningsprojekt som startar under första kvartalet 2020. Du ska gärna ha vana av personliga intervjuer, telefonrekrytering eller liknande och goda datorkunskaper. Du ska även ha körkort och tillgång till bil. Ditt arbete som besöksintervjuare går ut på att med hjälp av dator och programvara som vi tillhandahåller, genomföra p... Visa mer
Just nu söker vi personer som är intresserade av att jobba som besöksintervjuare / face2face-intervjuare hos oss under ett stort forskningsprojekt som startar under första kvartalet 2020.


Du ska gärna ha vana av personliga intervjuer, telefonrekrytering eller liknande och goda datorkunskaper. Du ska även ha körkort och tillgång till bil. Ditt arbete som besöksintervjuare går ut på att med hjälp av dator och programvara som vi tillhandahåller, genomföra personliga intervjuer med utvalda privatpersoner. I dina arbetsuppgifter ingår att kontakta och rekrytera ditt urval via telefon och boka in en intervju. Du möter därefter respondenten i hemmet eller annan av respondenten vald plats och genomför intervjun. Arbetet utgår ifrån Ljusnarsberg men det kan även ingå dagsresor till närliggande orter.


Våra projekt varierar både i omfattning och i längd. Det är lätt att kombinera med andra arbeten och du bestämmer din omfattning tillsammans med oss. Just för detta projekt behöver du kunna arbeta mellan 10-12 timmar per vecka. Du genomgår en obligatorisk utbildning innan du börjar ditt arbete. I det aktuella uppdraget kommer denna utbildning ske under första kvartalet och det är sedan viktigt att du kan börja arbeta på en gång. Utbildningen innehåller dels det aktuella projektets upplägg men även vad det innebär att arbeta med personliga intervjuer inom Ipsos. Ett krav är att du efter utbildningen kan komma igång och börja arbeta på en gång.


Viktigt är att du tidigare har arbetat med människor, är bekväm i att arbeta via telefon och möta nya människor. Du ska även vara van och bekväm i att kontakta nya människor via telefon när du bokar in dina intervjuer. Tidigare arbete med telefonförsäljning är meriterande.


Du behöver även vara disciplinerad för att nå dina egna mål och bidra till projektens mål
Vi förutsätter goda kunskaper i Windows, MS Office och webbläsare.
Du ska kunna tala, läsa och skriva svenska obehindrat.
Du ska också ha en stabil (fast eller mobilt, ej via mobiltelefon) internetuppkoppling hemma.
Du bör även vara tävlingsinriktad för att nå dina egna mål och bidra till projektets mål.
Eftersom arbetet sker över större områden ska du ha körkort och tillgång till bil. Ersättning för detta sker enligt skatteverkets regler.
Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan via jobba.ipsos.se


Vi undanber oss alla kontakter ifrån rekryteringsföretag eller annonssäljare. Visa mindre

HJÄLP! Finns det någon doktor?! Vi är i behov av dig som kan hjälpa till!

Ansök    Dec 29    Kopparberg    Läkare
Stafettläkare sökes till välbetalda uppdrag. Vi söker efter Legitimerad, ST, samt specialistläkare. Idag finns det flertal behov runtom i landet som vi behöver hjälp med att tillsätta. Har du möjlighet att hjälpa till? Vi matchar dig med uppdrag enligt dina önskemål och med attraktiva ersättningar där du förhoppningsvis ska trivas. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela arbetsperioden. Du kommer därför via oss alltid vara försäkrad ... Visa mer
Stafettläkare sökes till välbetalda uppdrag.
Vi söker efter Legitimerad, ST, samt specialistläkare.
Idag finns det flertal behov runtom i landet som vi behöver hjälp med att tillsätta. Har du möjlighet att hjälpa till?
Vi matchar dig med uppdrag enligt dina önskemål och med attraktiva ersättningar där du förhoppningsvis ska trivas. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela arbetsperioden. Du kommer därför via oss alltid vara försäkrad samt ha en konsultchef att vända dig till under alla dygnets timmar. Oavsett om det är arbetsrelaterade frågor, eller andra ärenden som kan underlätta för din privata situation finns vi där för att ta hand om dig.


Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad läkare, specialistläkare samt ST-läkare med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.


Omfattning:
Deltid/Heltid, Rotation: dag, kväll och natt. Även helg kan förekomma.


Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: [email protected]
Känner du möjligtvis även en läkare som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag. Visa mindre

Engagerad kundrådgivare/representant till Bergslagen

Ansök    Dec 20    Fonus    Begravningsrådgivare
I Fonus, som är den mest anlitade och enda rikstäckande begravningsbyrån i Sverige, kan du vänta dig ett omväxlande jobb med kunden i centrum. Och eftersom vi bland annat kan erbjuda våra medarbetare ett gediget utbildningsprogram kommer du ständigt att utvecklas som yrkesmänniska. Det får du göra inom ett modernt företag med förändringsvilja, lyhörda och engagerade kollegor samt ett arbetsklimat som genomsyras av tillväxt och vi-känsla. Fonus är ett varum... Visa mer
I Fonus, som är den mest anlitade och enda rikstäckande begravningsbyrån i Sverige, kan du vänta dig ett omväxlande jobb med kunden i centrum. Och eftersom vi bland annat kan erbjuda våra medarbetare ett gediget utbildningsprogram kommer du ständigt att utvecklas som yrkesmänniska. Det får du göra inom ett modernt företag med förändringsvilja, lyhörda och engagerade kollegor samt ett arbetsklimat som genomsyras av tillväxt och vi-känsla. Fonus är ett varumärke i Fonuskoncernen som i sin tur äger flera varumärken, bland annat Familjens Jurist och Fondkistan.


Vill du kombinera en professionell utmaning med ett utvecklande och meningsfullt arbete? Då kan rollen som kundrådgivare/representant på Fonus passa dig. Till vårt kundområde Bergslagen söker vi en kundrådgivare/representant. Din utgångspunkt kommer att vara från vårt kontor i Kopparberg men du behöver vara flexibel och kunna bistå våra andra kontor inom kundområdet som finns i Lindesberg, Nora och Hällefors.

Som kundrådgivare är din viktiga uppgift att hjälpa människor i en svår stund att utforma ett personligt och vackert avsked. Det är ett förtroendeuppdrag där din kunskap, lyhördhet och ditt engagemang är avgörande för att kunna hjälpa kunderna att skapa just den begravning de önskar.

Vad önskar vi av dig?
För oss på Fonus finns inga standardbegravningar. För att passa som kundrådgivare hos oss behöver du vara genuint intresserad av mötet med människor och ha en förmåga att lyssna in kundens önskemål. Du har en hög social kompetens och måste alltså vara öppen, uppmärksam och lyhörd. Samtidigt känner du dig trygg med att aktivt hjälpa kunderna genom alla de val som behöver fattas i utformandet av en personlig begravning. Du får användning av ditt strukturerade arbetssätt och sinne för noggrannhet.

Vi vill att du har några års erfarenhet från kundservice och försäljning, och ser sambandet mellan dessa två. Ju bättre vi hjälper kunderna, desto bättre blir resultatet. Du är van vid att arbeta med Officepaketet. Du behöver också ha B-körkort och tillgång till bil. Beredskap ingår och tunga lyft förekommer.

För att spegla mångfalden i vår verksamhet ser vi gärna sökanden med olika etnisk bakgrund. Vi eftersträvar också en jämn könsfördelning i koncernens verksamhet. Vi ser gärna att du har lokal anknytning och ett etablerat kontaktnät. Vi ser det även som meriterande att du som söker har YH-utbildning som begravningsrådgivare.


Vad erbjuder vi dig?
Som medarbetare på Fonus kan du förvänta dig ett omväxlande jobb med kunden i centrum. Du får kunniga kollegor vid din sida och meningsfulla uppgifter. Du påverkar dessutom genom delaktighet i koncernens affärsplan.

Begravningsbranschen är inne i en spännande förändringsfas med ny konkurrens och vi behöver vara framåtblickande och möta den nya tidens behov. Vi vill genom vår kunskap och vårt engagemang hjälpa människor att skapa ett personligt sista avsked. Vi sätter stor stolthet i att utforma de bästa begravningarna. I det arbetet har du som kundrådgivare en helt central roll.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och får ta del av förmåner som främjar både utveckling och välmående. Det innebär allt från friskvårdsbidrag, kollektivavtal till ett gediget kompetensprogram för att kunna utvecklas i din yrkesroll.


Är du intresserad?
Välkommen med din ansökan senast den 31 januari.
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna:
Joakim Björlin Svensson, Kontorschef, Tfn:0511-44 17 11
Per-Erik Hultman, Facklig företrädare Handels, Tfn: 019-611 03 68 Visa mindre

HJÄLP! Finns det någon doktor?! Vi är i behov av dig som kan hjälpa till!

Ansök    Dec 22    Kopparberg    Läkare
Stafettläkare sökes till välbetalda uppdrag. Vi söker efter Legitimerad, ST, samt specialistläkare. Idag finns det flertal behov runtom i landet som vi behöver hjälp med att tillsätta. Har du möjlighet att hjälpa till? Vi matchar dig med uppdrag enligt dina önskemål och med attraktiva ersättningar där du förhoppningsvis ska trivas. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela arbetsperioden. Du kommer därför via oss alltid vara försäkrad ... Visa mer
Stafettläkare sökes till välbetalda uppdrag.
Vi söker efter Legitimerad, ST, samt specialistläkare.
Idag finns det flertal behov runtom i landet som vi behöver hjälp med att tillsätta. Har du möjlighet att hjälpa till?
Vi matchar dig med uppdrag enligt dina önskemål och med attraktiva ersättningar där du förhoppningsvis ska trivas. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela arbetsperioden. Du kommer därför via oss alltid vara försäkrad samt ha en konsultchef att vända dig till under alla dygnets timmar. Oavsett om det är arbetsrelaterade frågor, eller andra ärenden som kan underlätta för din privata situation finns vi där för att ta hand om dig.


Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad läkare, specialistläkare samt ST-läkare med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.


Omfattning:
Deltid/Heltid, Rotation: dag, kväll och natt. Även helg kan förekomma.


Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: [email protected]
Känner du möjligtvis även en läkare som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag. Visa mindre

Virkesköpare Smedjebacken

På Stora Enso Skog bidrar du till en förnybar framtid! Vår inställning är att allt som idag tillverkas av fossila material kan tillverkas av träd imorgon. Ett aktivt skogsbruk är en viktig komponent i Sveriges strävan att motverka växthuseffekten, och genom vår verksamhet arbetar vi varje dag med att motverka global uppvärmning. Vårt uppdrag är att förse Stora Ensos svenska sågverk, massa- och pappersbruk med råvaran från skogen. Men vi ska också utveckla ... Visa mer
På Stora Enso Skog bidrar du till en förnybar framtid! Vår inställning är att allt som idag tillverkas av fossila material kan tillverkas av träd imorgon. Ett aktivt skogsbruk är en viktig komponent i Sveriges strävan att motverka växthuseffekten, och genom vår verksamhet arbetar vi varje dag med att motverka global uppvärmning. Vårt uppdrag är att förse Stora Ensos svenska sågverk, massa- och pappersbruk med råvaran från skogen. Men vi ska också utveckla och förvalta vårt skogsinnehav – som är ett av Sveriges största.
Våra ledord är ”ta ledningen“ och “gör det rätta” och de är vår vägledning i allt. Våra medarbetare ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Säkerhet och hälsa är våra viktigaste framgångsfaktorer, vilket betyder att du ska må bra på jobbet och komma hem säkert varje dag!
Vi hoppas att du tillsammans med oss vill jobba för en fossilfri värld!
Arbetsuppgifter
I tjänsten som virkesköpare ingår det att, genom kontakter med befintliga och nya leverantörer i ditt arbetsområde, möjliggöra ett aktivt, lönsamt och miljöriktigt brukande av skogarna. Det sker framförallt genom försäljning av våra tjänster såsom avverkning och skogsvård.
Kvalifikationer
Skoglig utbildning eller god skoglig kunskap. Det är meriterande om du har en relevant universitets-/högskoleexamen inom skoglig utbildning. Vi ser gärna erfarenhet inom sälj. Du har körkort.
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du tycker om att ha kontakt med nya människor. Du bör även gilla tydliga ramar och mål. Du trivs med att jobba självständigt och strukturerat för att upprätthålla och bygga kundrelationer
Hos oss får du mycket frihet under ansvar, med stor variation i ditt vardagliga arbete.
Övrig information
Du är välkommen att kontakta Andreas Alexandre, 070-598 56 03.
Välkommen med din ansökan via Stora Ensos online-system, https://www.storaenso.com/en/careers! Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock 2020-01-12. Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst. Vi accepterar endast ansökningar som lämnats in via vårt rekryteringssystem.
Mer om Stora Enso: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs
You are the opportunity. Join us.
www.storaenso.com/en/careers
Som en del i bioekonomin är Stora Enso en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Bland våra kunder finns förpackningstillverkare, varumärkesägare, pappers- och kartongtillverkare, förlag och tidningar, detaljhandlare, tryckerier, konverteringsföretag, snickerier och byggföretag. 
Våra fiberbaserade material är förnybara och återvinningsbara. Våra produkter erbjuder miljövänliga alternativ till fossilbaserade produkter och andra ej förnybara material. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material idag kan tillverkas av träd imorgon.
Vi gör vårt yttersta för att använda hela trädet till våra produkter samt bioenergi. Vi arbetar för koldioxidneutralitet i vår produktion i så stor utsträckning som det är tekniskt och kommersiellt möjligt. Vi förespråkar och praktiserar ett hållbart skogsbruk och arbetar för att säkerställa att fler träd planteras än vad som avverkas.
Stora Enso har cirka 26 000 medarbetare i över 30 länder. Omsättningen uppgick år 2018 till 10,5 miljarder EUR och det operativa rörelseresultatet till 1,3 miljarder EUR. Stora Ensos aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm AB (STE A, STE R).
Vi värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet. Visa mindre

HR-handläggare/HR-generalist

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Ljusnarsbergs kommun söker förstärkning inom HR området, HR handläggare/HR generalist, med tillträde enligt överenskommel... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Ljusnarsbergs kommun söker förstärkning inom HR området, HR handläggare/HR generalist, med tillträde enligt överenskommelse.

Ljusnarsbergs kommun är i ett skede där ett arbete har startat upp med att strukturera och organisera upp olika processer inom HR området, och söker nu en HR handläggare/HR generalist.

Vi söker dig som vill finnas med oss i arbetet framåt inom HR området. Du kommer tillsammans med HR chef att arbeta med att säkerställa en enhetlig tillämpning av personalpolitiken inom hela kommunen och tillsammans med denne också arbeta strategiskt och operativt inom hela personalområdet.
I övrigt ingår i uppdraget internt stöd till våra chefer inom områdena arbetsrätt, kollektivavtal, löneöversyner, organisationsfrågor, arbetsmiljö, rekrytering och rehabilitering m m. Utifrån din kompetens och dina intresseområden finns en stor möjlighet till påverkan av arbetsområden inom HR.

Då vi är en mindre kommun och där vi arbetar med bredd i våra roller, kan det i ditt uppdrag framöver ingå andra utredningsuppdrag över tid. HR avdelningen består för närvarande av HR chef och HR handläggare. Du kommer att vara underställd HR chef.

Vi ser att du som söker gärna har flerårig erfarenhet av personalarbete inom kommunal verksamhet och Du får gärna ha högskoleutbildning inom personalområdet, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har arbetat med arbetsrätt och de processer som finns inom HR området.
Du behöver vara självgående och ansvarstagande, ha förmåga att se en helhet och se möjligheter.
Du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Visa mindre

Lärare i Musik åk 1-5

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Vi söker Musiklärare i åk 1-5 på Kyrkbacksskolan med start 2 mars-20 och terminen ut. Tjänsten är ett vikariat på 50% men... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Vi söker Musiklärare i åk 1-5 på Kyrkbacksskolan med start 2 mars-20 och terminen ut. Tjänsten är ett vikariat på 50% men för den som är behörig i musik kan tjänsten övergå till en tv anställning under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi söker dig som är en riktig inspiratör och som brinner för att utveckla och utvecklas i din roll som lärare. Du drivs av möjligheten att ge skolans elever den bästa starten de kan få utifrån sina förutsättningar och behov. Du kommer att vara en viktig kugge i vårt pågående utvecklingsarbete där ett inkluderande förhållningssätt och samverkan är av stor betydelse. Vi söker en musiklärare som kan bli en tillgång i vårt team. Skolan har fina traditioner runt samlingar och musikverksamhet som vi vill förvalta på bästa sätt samtidigt som vi vill utveckla verksamheten. I tjänsten ingår arbete i grundskola och grundsärskola. Vi söker dig som har grundskollärarexamen/legitimation med inriktning musik.

Som lärare är du en skicklig pedagog med god didaktisk förmåga. Du kan organisera och strukturera ditt arbete utifrån angivna mål. Du har god självinsikt, är trygg i dig själv och i ditt pedagogiska ledarskap samt har förmåga att ta ledarskapet. Du har höga förväntningar på eleverna, tror på att alla kan lyckas och är beredd att skapa de bästa förutsättningarna för det. Du har lätt för och ser samarbete med andra som en källa till utveckling och har naturligtvis lätt för att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.
Du har en professionell framtoning i ditt bemötande av elever och vårdnadshavare samtidigt som du är lyhörd och tålmodig. Du har IKT-kompetens som du använder dagligen som ett naturligt verktyg i lärandet.

Du har förmåga att omsätta läroplanen och övriga styrdokument i arbetet. Tillsammans med övrig personal är du med och utvecklar skolan genom idéer och förbättringsförslag. Tillsammans vill vi skapa en fantastisk skola, där alla elever går ut skolår 9 med positiv självkänsla och en stark framtidstro.

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi anpassar arbetstiderna för att underlätta för de som pendlar. Vi genomför intervjuer under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan.
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Visa mindre

2148 Vill du bli en i mitt assistentgäng?

Ansök    Dec 18    NÄRA AB    Personlig assistent
Sedan 1995 har NÄRA arbetat med personlig assistans och vi har alltid arbetat för att ge individen kvalité. Vi tror nämligen att kvalité inte är lika för alla utan vi uppskattar och vi har olika önskningar och drömmar. Självbestämmande är grunden till kvalité för individen och delaktighet i sitt eget liv oavsett hur denne väljer att leva det. Hej! Jag söker en tjej som vill arbeta som personlig assistent åt mig. Jag är en 18-årig tjej som  bor i Kopp... Visa mer
Sedan 1995 har NÄRA arbetat med personlig assistans och vi har alltid arbetat för att ge individen kvalité. Vi tror nämligen att kvalité inte är lika för alla utan vi uppskattar och vi har olika önskningar och drömmar. Självbestämmande är grunden till kvalité för individen och delaktighet i sitt eget liv oavsett hur denne väljer att leva det.

Hej!

Jag söker en tjej som vill arbeta som personlig assistent åt mig. Jag är en 18-årig tjej som  bor i Kopparberg.  Jag är född med en grav CP-skada vilket gör att jag har ett omfattande rörelsehinder och är rullstolsburen. 

För att mitt liv skall fungera behöver jag få hjälp med allt som livet innebär. Mina intressen är bland annat bad, ridning, massage och rörelseträning. Fyra dagar i veckan går jag i skola i Kopparberg. Jag är en envis, orädd och glad tjej som gillar att vara aktiv då min ork och kropp tillåter och jag uppskattar glitter och glamour, då det är det som sätter guldkant på min vardag!

Arbetsuppgifterna hos mig är mycket varierande. Som personlig assistent till mig finns du med mig överallt, du är min högra hand i allt jag gör. Vissa dagar är det full fart och andra dagar är det lugnare, allt beroende på min dagsform och mitt behov under dagen. 
  
I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa mig med allt i min dagliga livsföring, . Du stöttar och tolkar åt mig under alla aktiviteter i och utanför hemmet, din arbetsplats är helt enkelt där jag befinner mig. Min assistans utförs varierande med enkel och dubbelbemanning.  Du behöver kunna jobba självständigt.

Jag söker nu dig som vill jobba hos mig ca 11 timmar i veckan.

Du som söker är rökfri och är inte allergisk mot pälsdjur. Du är flexibel, positiv och har en stor dos sunt förnuft. Medicinska erfarenheter är meriterande och stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B Körkort är önskvärt och en fördel men inget krav. 

Om du blir anställd blir din arbetsgivare NÄRA.  Det är viktigt att du är trygg i dig själv och delar NÄRA:s värderingar (öppenhet, långsiktighet och engagemang).

Känner du igen dig i ovanstående och är nyfiken på mig, ser jag fram emot din ansökan. Visa mindre

Socialsekreterare

Ansök    Dec 16    Ljusnarsbergs kommun    Socialsekreterare
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Är du en lugn, trygg person som är tålmodig och samtidigt effektiv och som har nära till skratt? Nu söker socionom som ha... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Är du en lugn, trygg person som är tålmodig och samtidigt effektiv och som har nära till skratt? Nu söker socionom som har erfarenhet av arbete med försörjningsstöd till individ- och familjeomsorgen.
IFO i Ljusnarsberg har till uppgift att ge en god och rättssäker service till kommunens invånare. Organisationen är funktionsindelad i försörjningsstöd, barn- och familjegrupp, vuxengrupp.

Arbetsuppgifter:
Arbetet innebär sedvanlig handläggning av ekonomiskt bistånd. Eftersom vi är en liten kommun innebär arbetet att du även kommer ingå i den gemensamma mottagningen för ärenden som inkommer till individ- och familjeomsorgen. Det handlar främst om anmälningar gällande barn och ibland även vuxna.
I tjänsten ingår också att ge information, rådgivning, kontakt med andra myndigheter samt ett kvalificerat utredningsarbete. Extern handledning erbjuds.

Kvalifikationer:
Socionomexamen. Du har erfarenhet av att ha arbetat som socialsekreterare med inriktning ekonomiskt bistånd. Meriterande om du även har erfarenhet från övriga områden inom individ- och familjeomsorgen.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Att vara serviceinriktad och ha en flexibel läggning är viktigt då arbetet ofta innebär akuta ställningstaganden. Du behöver kunna upprätthålla goda relationer, vara trygg i dig själv och ha förmågan att sätta gränser. Du har lätt för att arbeta självständigt men har samtidigt en vilja till samarbete. Du har en god kommunikativ förmåga och en humanistisk människosyn. Som person är du kreativ och lösningsorienterad. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har en stark egen drivkraft.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en liten kommun med korta beslutsvägar. Du kommer ha stor möjlighet att påverka ditt arbete och tillsammans med dina kollegor och din chef forma arbetet inom Individ- och familjeomsorgen. Du ges stor möjlighet att påverka och göra skillnad för de människor du möter. Visa mindre

Socialsekreterare

Ansök    Dec 16    Ljusnarsbergs kommun    Socialsekreterare
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Är du en lugn, trygg person som är tålmodig och samtidigt effektiv och som har nära till skratt? Nu söker vi dig som har ... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Är du en lugn, trygg person som är tålmodig och samtidigt effektiv och som har nära till skratt? Nu söker vi dig som har erfarenhet av arbete som socialsekreterare inom barn och familj.
IFO i Ljusnarsberg har till uppgift att ge en god och rättssäker service till kommunens invånare. Organisationen är funktionsindelad i försörjningsstöd, barn- och familjegrupp, vuxengrupp.

Arbetsuppgifter:
Arbetet innebär handläggning rörande ärenden inom barn- och familjeområdet. Eftersom vi är en liten kommun innebär arbetet att du handlägger hela processen från mottagning, utredning till uppföljning av insats.
I uppgifterna ingår att leda nätverksmöten och andra samordnande möten.
I tjänsten ingår också att ge information, rådgivning, kontakt med andra myndigheter samt ett kvalificerat utredningsarbete. Extern handledning erbjuds.

Kvalifikationer:
Socionomexamen. Du har utbildning i att utreda enligt BBIC och flerårig erfarenhet av att ha arbetat som socialsekreterare inom barn och familj.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Att vara serviceinriktad och ha en flexibel läggning är viktigt då arbetet ofta innebär akuta ställningstaganden. Du behöver kunna upprätthålla goda relationer, vara trygg i dig själv och ha förmågan att sätta gränser. Du har lätt för att arbeta självständigt men har samtidigt en vilja till samarbete. Du har en god kommunikativ förmåga och en humanistisk människosyn. Som person är du kreativ och lösningsorienterad. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har en stark egen drivkraft.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en liten kommun med korta beslutsvägar. Du kommer ha stor möjlighet att påverka ditt arbete och tillsammans med dina kollegor och din chef forma arbetet inom Individ- och familjeomsorgen. Du ges stor möjlighet att påverka och göra skillnad för de människor du möter. Visa mindre

Stafettläkare! Vi är i behov av dig som kan hjälpa till inom primärvården.

Ansök    Dec 17    Kopparberg    Läkare
Stafettläkare sökes till välbetalda uppdrag. Vi söker efter Legitimerad, ST, samt specialistläkare. Idag finns det flertal behov runtom i landet som vi behöver hjälp med att tillsätta. Har du möjlighet att hjälpa till? Vi matchar dig med uppdrag enligt dina önskemål och med attraktiva ersättningar där du förhoppningsvis ska trivas. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela arbetsperioden. Du kommer därför via oss alltid vara försäkrad ... Visa mer
Stafettläkare sökes till välbetalda uppdrag.
Vi söker efter Legitimerad, ST, samt specialistläkare.
Idag finns det flertal behov runtom i landet som vi behöver hjälp med att tillsätta. Har du möjlighet att hjälpa till?
Vi matchar dig med uppdrag enligt dina önskemål och med attraktiva ersättningar där du förhoppningsvis ska trivas. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela arbetsperioden. Du kommer därför via oss alltid vara försäkrad samt ha en konsultchef att vända dig till under alla dygnets timmar. Oavsett om det är arbetsrelaterade frågor, eller andra ärenden som kan underlätta för din privata situation finns vi där för att ta hand om dig.


Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad läkare, specialistläkare samt ST-läkare med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.


Omfattning:
Deltid/Heltid, Rotation: dag, kväll och natt. Även helg kan förekomma.


Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: [email protected]
Känner du möjligtvis även en läkare som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag. Visa mindre

Hyrläkare sökes till välbetalda uppdrag.

Ansök    Dec 8    Kopparberg    Läkare
Hyrläkare sökes till välbetalda uppdrag. Vi söker efter Legitimerad, ST, samt specialistläkare. Idag finns det flertal behov runtom i landet som vi behöver hjälp med att tillsätta. Har du möjlighet att hjälpa till? Vi matchar dig med uppdrag enligt dina önskemål och med attraktiva ersättningar där du förhoppningsvis ska trivas. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela arbetsperioden. Du kommer därför via oss alltid vara försäkrad samt... Visa mer
Hyrläkare sökes till välbetalda uppdrag.
Vi söker efter Legitimerad, ST, samt specialistläkare.
Idag finns det flertal behov runtom i landet som vi behöver hjälp med att tillsätta. Har du möjlighet att hjälpa till?
Vi matchar dig med uppdrag enligt dina önskemål och med attraktiva ersättningar där du förhoppningsvis ska trivas. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela arbetsperioden. Du kommer därför via oss alltid vara försäkrad samt ha en konsultchef att vända dig till under alla dygnets timmar. Oavsett om det är arbetsrelaterade frågor, eller andra ärenden som kan underlätta för din privata situation finns vi där för att ta hand om dig.


Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad läkare, specialistläkare samt ST-läkare med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.


Omfattning:
Deltid/Heltid, Rotation: dag, kväll och natt. Även helg kan förekomma.


Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: [email protected]
Känner du möjligtvis även en läkare som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag. Visa mindre

Pizzabagare sökes!

Ansök    Dec 10    Resturang Palala    Pizzabagare
Zaras Pizzeria (Restaurang Palala) söker pizzabagare! Vi söker dig som är stresstålig, arbetar välordnat och kan ha många bollar i luften. Dina arbetsuppgifter består av att baka pizzor och övriga maträtter på pizzerian. Tidigare erfarenhet av arbete inom restaurangbranschen och kök är meriterande, dock inget krav. Flerspråkighet är också meriterande. Visa mer
Zaras Pizzeria (Restaurang Palala) söker pizzabagare! Vi söker dig som är stresstålig, arbetar välordnat och kan ha många bollar i luften.


Dina arbetsuppgifter består av att baka pizzor och övriga maträtter på pizzerian.


Tidigare erfarenhet av arbete inom restaurangbranschen och kök är meriterande, dock inget krav. Flerspråkighet är också meriterande. Visa mindre

Rektor

Ansök    Dec 16    Ljusnarsbergs kommun    Rektor
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Om du är en person som brinner för att ge ungdomar en utbildning så är det här en ovärderlig chans att vara pedagogisk le... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Om du är en person som brinner för att ge ungdomar en utbildning så är det här en ovärderlig chans att vara pedagogisk ledare och en unik möjlighet att jobba nära elever och lärare. Som rektor i Ljusnarsberg har du en nyckelroll i kommunen. Vi vill ge dig rätt förutsättningar för att lyckas med uppdraget. Vill du vara med oss på resan?

Vi söker en rektor till Kyrkbacksskolan 6-9, som även inkluderar kulturskolan. Du ansvarar för cirka 200 elever och 30 personal. Kyrkbacksskolan består av två skolenheter där du kommer arbeta i nära samarbete med rektorn för Kyrkbacksskolan F-5.
Vi söker nu en trygg och engagerade ledare med stort intresse för att leda den pedagogiska utvecklingen vidare med fokus på elevernas måluppfyllelse. Du ska i samverkan med personalen stärka skolan inför framtiden med systematiskt kvalitetsarbete och tydliga mål för verksamheten.

Vi söker dig som ledare som har en strategisk förmåga med helhetssyn och verksamhetsutveckling i fokus. Som ledare ser vi att du är strukturerad, flexibel och förbättringsorienterad. Du ska våga ställa krav på både dig själv och andra. Vi ser att du har erfarenhet av att ha arbetat som ledare, är trygg i ditt ledarskap, tydlig och lyhörd är andra viktiga egenskaper vi ser att du har. Att etablera och förfina relationer med elever, föräldrar och medarbetare ingår naturligt i ditt ledarskap.

Som rektor har du ett helhetsansvar när det gäller budget och resultat samt personal-och arbetsmiljöfrågor. Du ansvarar för att resultaten säkerställs och följs upp enligt vårt systematiska kvalitetsarbete. Du kommer att ingå i bildningsförvaltningens ledningsgrupp och är underställd skolchef.

Kompetenskrav
Vi söker dig med relevant akademisk utbildning och rektorsprogrammet eller motsvarande. Du har dokumenterade pedagogiska meriter och erfarenhet från skolverksamhet. Vi ser naturligt att du har ledarerfarenhet med dig och erfarenhet av att driva skolutveckling samt förändringsarbete med positiva resultat.

Rekryteringen sker utifrån att erforderliga beslut tas. Vi påbörjar processen med intervjuer under ansökningstiden. Visa mindre

Skogsmaskinförare Stora Enso Skog

Ansök    Dec 4    Stora Enso Hagge    Skogsmaskinförare
På Stora Enso Skog bidrar du till en förnybar framtid! Vår inställning är att allt som idag tillverkas av fossila material kan tillverkas av träd imorgon. Ett aktivt skogsbruk är en viktig komponent i Sveriges strävan att motverka växthuseffekten, och genom vår verksamhet arbetar vi varje dag med att motverka global uppvärmning. Vårt uppdrag är att förse Stora Ensos svenska sågverk, massa- och pappersbruk med råvaran från skogen. Men vi ska också utveckla ... Visa mer
På Stora Enso Skog bidrar du till en förnybar framtid! Vår inställning är att allt som idag tillverkas av fossila material kan tillverkas av träd imorgon. Ett aktivt skogsbruk är en viktig komponent i Sveriges strävan att motverka växthuseffekten, och genom vår verksamhet arbetar vi varje dag med att motverka global uppvärmning. Vårt uppdrag är att förse Stora Ensos svenska sågverk, massa- och pappersbruk med råvaran från skogen. Men vi ska också utveckla och förvalta vårt skogsinnehav – som är ett av Sveriges största.
Våra ledord är ”ta ledningen” och ”gör det rätta” och de är vår vägledning i allt. Våra medarbetare ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Säkerhet och hälsa är våra viktigaste framgångsfaktorer, vilket betyder att du ska må bra på jobbet och komma hem säkert varje dag!
Vill du vara en del av världens bästa försörjningskedja? Nu söker vi en skogsmaskinförare. Vi hoppas att du tillsammans med oss vill jobba för en fossilfri värld!


Arbetsbeskrivning
Stora Enso skog förser industrin med råvara (skog) och arbetet går främst ut på att tillreda virke till olika industrier.
Du kommer att arbeta i ett självständigt lag där huvuduppgiften består av att köra skördare och skotare. Arbetet sker i rullande skift där du kör skördaren en vecka och skotaren nästa vecka. När du kör skördaren arbetar du i skift tillsammans med två kollegor. I arbetet ingår då även markpass runt omkring maskinen som planering av arbetet, hämtning av reservdelar eller andra servicejobb. När du arbetar med skotaren arbetar ni två personer på varsitt skift.
Vi söker en person som vill rotera och köra båda maskinerna. Miljön och kontrollsystemen du arbetar med är IT-baserade. Jobbet är perfekt för dig som gillar att vistas ute i skogen, samt köra mycket häftiga maskiner.


Kvalifikationer
För att kunna utföra det här jobbet på rätt sätt ser vi att du läst en maskinutbildning alternativt läst på skogsbruksskola. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter ser vi som meriterande. Du har grundläggande datorvana, behärskar god svenska i tal och skrift, samt har B-körkort. Det är meriterande om du dessutom behärskar engelska. Då arbetet består av teamarbete krävs god samarbetsförmåga, samtidigt som du också arbetar självständigt och har förmåga att ta initiativ.
Du värderar säkerhet och är noggrann, jobbar utifrån sunt förnuft och följer alltid maskinens säkerhetsrutiner. Som person är du systematisk och produktiv och har drivet att leverera bra resultat. Du ska känna dig bekväm med att arbeta i skogen även när det är mörkt.


Övrig information
Vill du ha ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Intraprenören Joachim Lundström, [email protected], +46 73 089 96 45 eller Produktionsledare Stefan Olofsson [email protected], +46 70 549 70 91. Övriga frågor ställs till rekryteringsspecialist Sofia Kyrk, [email protected]
Välkommen med din ansökan via Stora Ensos online-system, https://www.storaenso.com/en/careers!
Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 15 december 2019. Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst. Vi accepterar endast ansökningar som lämnats in via vårt rekryteringssystem.


Mer om Stora Enso
https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs


You are the opportunity. Join us. https://storaenso.com/en/careers


Som en del i bioekonomin är Stora Enso en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Bland våra kunder finns förpackningstillverkare, varumärkesägare, pappers- och kartongtillverkare, förlag och tidningar, detaljhandlare, tryckerier, konverteringsföretag, snickerier och byggföretag.
Våra fiberbaserade material är förnybara och återvinningsbara. Våra produkter erbjuder miljövänliga alternativ till fossilbaserade produkter och andra ej förnybara material. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material idag kan tillverkas av träd imorgon.
Vi gör vårt yttersta för att använda hela trädet till våra produkter samt bioenergi. Vi arbetar för koldioxidneutralitet i vår produktion i så stor utsträckning som det är tekniskt och kommersiellt möjligt. Vi förespråkar och praktiserar ett hållbart skogsbruk och arbetar för att säkerställa att fler träd planteras än vad som avverkas.
Stora Enso har cirka 26 000 medarbetare i över 30 länder. Omsättningen uppgick år 2018 till 10,5 miljarder EUR och det operativa rörelseresultatet till 1,3 miljarder EUR. Stora Ensos aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm AB (STE A, STE R).
Vi har ett stort fokus på hälsa, säkerhet och miljö. Vi arbetar aktivt för att öka jämställdheten och den etniska mångfalden på arbetsplatsen och därför ser vi gärna sökanden som bidrar till detta. Visa mindre

Stafettläkare sökes till välbetalda uppdrag.

Ansök    Nov 28    Kopparberg    Läkare
Stafettläkare sökes till välbetalda uppdrag. Vi söker efter Legitimerad, ST, samt specialistläkare. Idag finns det flertal behov runtom i landet som vi behöver hjälp med att tillsätta. Har du möjlighet att hjälpa till? Vi matchar dig med uppdrag enligt dina önskemål och med attraktiva ersättningar där du förhoppningsvis ska trivas. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela arbetsperioden. Du kommer därför via oss alltid vara försäkr... Visa mer
Stafettläkare sökes till välbetalda uppdrag.


Vi söker efter Legitimerad, ST, samt specialistläkare.
Idag finns det flertal behov runtom i landet som vi behöver hjälp med att tillsätta. Har du möjlighet att hjälpa till?
Vi matchar dig med uppdrag enligt dina önskemål och med attraktiva ersättningar där du förhoppningsvis ska trivas. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela arbetsperioden. Du kommer därför via oss alltid vara försäkrad samt ha en konsultchef att vända dig till under alla dygnets timmar. Oavsett om det är arbetsrelaterade frågor, eller andra ärenden som kan underlätta för din privata situation finns vi där för att ta hand om dig.


Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad läkare, specialistläkare samt ST-läkare med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.


Omfattning:
Deltid/Heltid, Rotation: dag, kväll och natt. Även helg kan förekomma.


Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: [email protected]
Känner du möjligtvis även en läkare som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag. Visa mindre

Stafettläkare sökes till välbetalda uppdrag.

Ansök    Dec 1    Kopparberg    Läkare
Stafettläkare sökes till välbetalda uppdrag. Vi söker efter Legitimerad, ST, samt specialistläkare. Idag finns det flertal behov runtom i landet som vi behöver hjälp med att tillsätta. Har du möjlighet att hjälpa till? Vi matchar dig med uppdrag enligt dina önskemål och med attraktiva ersättningar där du förhoppningsvis ska trivas. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela arbetsperioden. Du kommer därför via oss alltid vara försäkrad ... Visa mer
Stafettläkare sökes till välbetalda uppdrag.
Vi söker efter Legitimerad, ST, samt specialistläkare.
Idag finns det flertal behov runtom i landet som vi behöver hjälp med att tillsätta. Har du möjlighet att hjälpa till?
Vi matchar dig med uppdrag enligt dina önskemål och med attraktiva ersättningar där du förhoppningsvis ska trivas. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela arbetsperioden. Du kommer därför via oss alltid vara försäkrad samt ha en konsultchef att vända dig till under alla dygnets timmar. Oavsett om det är arbetsrelaterade frågor, eller andra ärenden som kan underlätta för din privata situation finns vi där för att ta hand om dig.


Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad läkare, specialistläkare samt ST-läkare med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.


Omfattning:
Deltid/Heltid, Rotation: dag, kväll och natt. Även helg kan förekomma.


Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: [email protected]
Känner du möjligtvis även en läkare som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag. Visa mindre

Vedhanterare

Ansök    Nov 26    RWS VED & FRAKT AB    Packare
Söker en driven arbetsvillig person för bearbetning av ved ,kapning/kyvning/packning. Lön enligt avtal Skogsbruk arbetare SLA-GS Visa mer
Söker en driven arbetsvillig person för bearbetning av ved ,kapning/kyvning/packning.
Lön enligt avtal Skogsbruk arbetare SLA-GS Visa mindre

Truckförare till extra skift

Ansök    Nov 27    KOPPARBERGS BRYGGERI AB    Truckförare
Är du intresserad av ett arbete på ett av Sveriges största bryggerier? Vi söker nu truckförare till vårt lager i Kopparberg. Kopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggeriet och ligger bakom bland annat varumärken som Kopparbergs Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Vårt absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparbergs Cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider. Lika stol... Visa mer
Är du intresserad av ett arbete på ett av Sveriges största bryggerier?
Vi söker nu truckförare till vårt lager i Kopparberg.


Kopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggeriet och ligger bakom bland annat varumärken som Kopparbergs Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Vårt absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparbergs Cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider. Lika stolta är vi över våra öl Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult som tillhör storsäljarna.
Baserat på vårt medarbetarengagemang, kompetensutveckling och tydliga karriär vägar där medarbetarna står i fokus blev Kopparbergs Bryggeri ett av Sveriges 100 karriärföretag år 2015.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är engagerad och ansvarstagande. Du är drivande och är inte rädd för att utmana dig själv. Du behöver vara stresstålig eftersom arbetet sker i högt tempo. Vi har höga krav på säkerhet och kvalitet därför är noggrannhet en viktig egenskap. Du ska ha lätt för att läsa och förstå instruktioner.
Krav
Kunna arbeta skift.
Minst AM eller svenskt B körkort.
Truckkort. A2, A4, B1
Läsa och förstå svenska i tal och skrift.
Datavana
Körvana
Avslutad gymnasieutbildning.Erfarenhet av truckkörning är meriterande.
Varaktighet
Vi rekryterar nu för att tillgodose vårt personalbehov då vi under våren kommer att utöka skiftgången. Beroende av tjänst kan start vara omgående och tidsperioden sträcker sig till Augusti 2020.


Heltid, skiftgång


Timlön enligt kollektivavtal.
Ansökan
Välkommen med din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.
Vänligen ange f rom vilket datum du har möjlighet att börja. Visa mindre

Maskinoperatörer och lagledare till extra skift

Är du intresserad av att ett arbete på ett av Sveriges största bryggerier? Vi söker nu maskinoperatörer och lagledare till tappningsavdelningen i Kopparberg. Kopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggeriet och ligger bakom bland annat varumärken som Kopparbergs Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Vårt absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparbergs Cider är idag Sveriges mest sålda ... Visa mer
Är du intresserad av att ett arbete på ett av Sveriges största bryggerier?
Vi söker nu maskinoperatörer och lagledare till tappningsavdelningen i Kopparberg.


Kopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggeriet och ligger bakom bland annat varumärken som Kopparbergs Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Vårt absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparbergs Cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider. Lika stolta är vi över våra öl Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult som tillhör storsäljarna.
Baserat på vårt medarbetarengagemang, kompetensutveckling och tydliga karriär vägar där medarbetarna står i fokus blev Kopparbergs Bryggeri ett av Sveriges 100 karriärföretag år 2015.
Personliga egenskaper
Vi ställer höga krav på kvalité, arbetsmiljö och hygien, därför söker vi sig som är noggrann, ärlig och engagerad. Vi arbetar i skiftlag där gemenskap är viktigt, vi ser därför att du har lätt för att samarbeta med andra.


Som lagledare är det i tillägg viktigt att du är självgående och drivande i att ta egna initiativ. Du har lätt för att leda en grupp och fördela arbetsuppgifter. Du är lyhörd och kan se till hela gruppens behov.
Arbetsuppgifter Maskinoperatör
Övervakning av maskiner och se till så att de producerar enligt plan.
Fylla på material och utföra omställningar i maskinerna.
Upprätta kvalitetskontroller löpande.
Rapportering till lagledaren.

Arbetsuppgifter Lagledare
Leda och fördela arbetet samt att ansvara för hela tappningsprocessen inom sitt driftområde.
Ansvarar för att tidsplanen för tappning följs och att alla produkter är i tid.
Ansvarar för att alla produkter som lämnar tappningen uppfyller alla kvalitetsparametrar.
Kontrollera maskinerna regelbundet enligt fastställda intervaller.
Kunna genomföra reparationer och driftunderhåll.

Krav
Kunna arbeta skift
Läsa och förstå svenska i tal och skrift
Avslutad gymnasieutbildningMeriterande är om du har datavana sedan tidigare, livsmedelskunskap och/ eller tidigare erfarenhet av produktion.
Varaktighet
Vi rekryterar nu för att tillgodose vårt personalbehov då vi under våren kommer att utöka skiftgången. Tidsperiod är därmed beroende av vilken avdelning och tjänst vi rekryterar till.


Beroende av tjänst och avdelning kan start vara omgående och tidsperioden kan sträcka sig till Augusti 2020. Uppdragens längd varierar mellan 3 – 9 månader.


Heltid, skiftgång.


Timlön enligt kollektivavtal.
Ansökan
Välkommen med din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.
Vänligen ange f rom vilket datum du har möjlighet att börja. Visa mindre

Stafettläkare sökes till välbetalda uppdrag i Region Örebro.

Ansök    Nov 25    Kopparberg    Läkare
Vi söker efter Leg.-, ST, samt specialistläkare för uppdrag i Region Örebro. Idag finns det flertal behov inom primärvården, psykiatrin och slutenvården som vi behöver hjälp med att tillsätta. Vi matchar dig med uppdrag enligt dina önskemål och med attraktiva ersättningar, där du förhoppningsvis ska trivas. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela arbetsperioden. Du kommer därför via oss alltid vara försäkrad samt ha en konsultchef a... Visa mer
Vi söker efter Leg.-, ST, samt specialistläkare för uppdrag i Region Örebro.
Idag finns det flertal behov inom primärvården, psykiatrin och slutenvården som vi behöver hjälp med att tillsätta. Vi matchar dig med uppdrag enligt dina önskemål och med attraktiva ersättningar, där du förhoppningsvis ska trivas. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela arbetsperioden. Du kommer därför via oss alltid vara försäkrad samt ha en konsultchef att vända dig till under alla dygnets timmar. Oavsett om det är arbetsrelaterade frågor, eller andra ärenden som kan underlätta för din privata situation finns vi där för att ta hand om dig.


Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad läkare, specialistläkare samt ST-läkare med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.


Omfattning:
Deltid/Heltid, Rotation: dag, kväll och natt. Även helg kan förekomma.


Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativt intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: [email protected]
Känner du möjligtvis även en läkare som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag. Visa mindre

Lärare

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Arbetsuppgifter Vi söker en lärare för undervisning i grundskolan f.n. i årskurs 6, med anställning omgående eller enligt... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Arbetsuppgifter
Vi söker en lärare för undervisning i grundskolan f.n. i årskurs 6, med anställning omgående eller enligt överenskommelse. I uppdraget ingår att du är mentor, planerar, genomför och följer upp din undervisning med den enskilda eleven i centrum.
Vi söker dig som har lätt för att skapa och behålla goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du behöver vara en mycket trygg, tydlig ledare som arbetar strategiskt för högre måluppfyllelse. I ditt möte med eleverna använder du ett lågaffektivt arbetssätt för att skapa en god lär- och arbetsmiljö samtidigt som du aktivt deltar i skolans utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har grundskollärarutbildning och lärarlegitimation med goda ämneskunskaper i svenska, matematik och engelska. Behörighet i övriga ämnen är meriterande.
Då samarbetet på skolan är centralt ställer det krav på kollegialt lärande, samarbetsförmåga och tydlig kommunikation i arbetet. Som person är du självständig, flexibel samt har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter.
Tillsammans är vi alla med och bidrar till en skolvardag som präglas av engagemang, tydlighet och trygghet. Alla som arbetar på skolan förväntas arbeta aktivt med vårt demokratiuppdrag parallellt med kunskapsuppdraget.
Vill du vara med och göra skillnad är du varmt välkommen med din ansökan redan idag. Om du är behörig lärare är tjänsten tills vidare. Visa mindre

Senior Socialsekreterare

Ansök    Nov 21    Ljusnarsbergs kommun    Socialsekreterare
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Arbetsuppgifter: Arbetet innebär all handläggning rörande ärenden inom barn- och familjeområdet men även viss handläggnin... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Arbetsuppgifter:
Arbetet innebär all handläggning rörande ärenden inom barn- och familjeområdet men även viss handläggning av ekonomiskt bistånd. Eftersom vi är en liten kommun innebär arbetet att du handlägger hela processen från mottagning, utredning till uppföljning av insats.
Du kommer utöver handläggning av barnärenden och ekonomiskt bistånd även utgöra ett dagligt stöd och vägleda socialsekreterarna. Du har en stödjande roll och funktion till ny personal och håller dig uppdaterad kring lagstiftning och riktlinjer. I uppgifterna ingår att leda nätverksmöten och andra samordnande möten.
I tjänsten ingår också att ge information, rådgivning, kontakt med andra myndigheter samt ett kvalificerat utredningsarbete. Extern handledning erbjuds.

Kvalifikationer:
Socionomexamen. Du har mångårig erfarenhet av att ha arbetat inom samtliga funktionsområden inom individ- och familjeomsorgen. Vi ser att du ska ha en mångårig erfarenhet från att handleda medarbetare inom individ- och familjeomsorgen samt att handleda socionomstudenter. Meriterande om du har utbildning gällande våld i nära relationer och hedersrelaterat våld.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Att vara serviceinriktad och ha en flexibel läggning är viktigt då arbetet ofta innebär akuta ställningstaganden. Du behöver kunna upprätthålla goda relationer, vara trygg i dig själv och ha förmågan att sätta gränser. Du har lätt för att arbeta självständigt men har samtidigt en vilja till samarbete. Du har en god kommunikativ förmåga och en humanistisk människosyn. Som person är du kreativ och lösningsorienterad. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har en stark egen drivkraft.

Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Personlig assistent

Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt nittio personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familjär kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket, personlig assistent. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdom... Visa mer
Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt nittio personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familjär kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket, personlig assistent. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdomar och vuxna med olika funktionshinder. Assistansen utförs i hemmet, skolan och på arbetsplatsen.


Vi söker assistenter till vår kund i Kopparberg. Vi vill att du som söker är ansvarstagande, har lätt för att samarbeta samt har hög arbetsmoral och kan hoppa in med kort varsel.
Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg är meriterande men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du som söker får inte vara allergisk mot pälsdjur.
Du som söker måste kunna arbeta dygn samt varierande tider då arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg.
Som personlig assistent är du med och möjliggör att en funktionshindrad person får leva det liv han eller hon önskar. Det kan innebära aktiviteter, träning, hushållssysslor, personlig hygien och allt annat som personen behöver hjälp med. Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete, det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov. Visa mindre

Stafettläkare sökes till välbetalda uppdrag i Region Örebro.

Ansök    Nov 18    Kopparberg    Läkare
Vi söker efter Leg.-, ST, samt specialistläkare för uppdrag i Region Örebro. Idag finns det flertal behov inom primärvården, psykiatrin och slutenvården som vi behöver hjälp med att tillsätta. Vi matchar dig med uppdrag enligt dina önskemål och med attraktiva ersättningar, där du förhoppningsvis ska trivas. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela arbetsperioden. Du kommer därför via oss alltid vara försäkrad samt ha en konsultchef a... Visa mer
Vi söker efter Leg.-, ST, samt specialistläkare för uppdrag i Region Örebro.
Idag finns det flertal behov inom primärvården, psykiatrin och slutenvården som vi behöver hjälp med att tillsätta. Vi matchar dig med uppdrag enligt dina önskemål och med attraktiva ersättningar, där du förhoppningsvis ska trivas. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela arbetsperioden. Du kommer därför via oss alltid vara försäkrad samt ha en konsultchef att vända dig till under alla dygnets timmar. Oavsett om det är arbetsrelaterade frågor, eller andra ärenden som kan underlätta för din privata situation finns vi där för att ta hand om dig.


Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad läkare, specialistläkare samt ST-läkare med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.


Omfattning:
Deltid/Heltid, Rotation: dag, kväll och natt. Även helg kan förekomma.


Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativt intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: [email protected]
Känner du möjligtvis även en läkare som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag. Visa mindre

Upphandlingsadministratör

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen! Staben arbetar med stöd till våra verksam... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003.
Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.
Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen!

Staben arbetar med stöd till våra verksamhetsavdelningar på ett professionellt och kvalitetssäkert sätt. Sammanhållningen i gruppen är god, alla jobbar självständigt med stor variation i arbetsuppgifterna och ett stort eget ansvar. Här erbjuds hjälp med allt från det stora till det lilla.

Ekonomienheten bistår verksamheterna med alla frågor gällande såväl ekonomi och budget som upphandling. Inom enheten finns totalt 9 skickliga medarbetare, varav 6 inom ekonomi och 3 inom upphandling.

ARBETSUPPGIFTER
Som upphandlingsadministratör varierar dina arbetsuppgifter från enklare rutinärenden till efterhand mer kvalificerat upphandlingsarbete. Det finns stora möjligheter att utvecklas i ditt uppdrag.

Du bistår enhetens upphandlare med alla de administrativa delar som uppstår. Du har en nyckelroll i hanteringen av avtalsregistret med ansvar för administrationen av avtalens fortlöpande, eventuella förlängningar och avtalsslut. På sikt medverkar du vid genomförandet av direktupphandlingar, gör avropsavtal, beställningar från ramavtal och liknande.
Vidare utöver att vara ett administrativt stöd innebär arbetet intern rådgivning. Du kommer att få hantera frågor av många olika slag tillsammans med olika intressenter, interna såväl som externa.

Arbetet innebär även ett ansvar för att lagar, krav, rutiner, instruktioner och mål efterlevs samt att rutiner upprättas inom arbetsområdet.

KVALIFIKATIONER
Gymnasieutbildning med inriktning ekonomi eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Vi förutsätter att Du har goda kunskaper i Officepaketet.

För att lyckas som upphandlingsadministratör har du sinne för ordning och reda, är självgående och har lätt för att ta till dig nya saker. Genom effektiv planering, organisering och prioritering av ditt arbete ser du till att uppgifter blir lösta. Du har lätt för att ta kontakt och samarbeta med olika människor. Arbetet ställer krav på att Du på ett tydligt sätt kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi vill att Du på ett engagerat sätt tar ansvar för ditt arbete, har gott omdöme och är affärsmässig.

Meriterande:
Tidigare erfarenhet från arbete med offentlig upphandling.
Erfarenhet av och kunskap inom administrativt arbete; t ex diarieföring och arkivering.
Har du dessutom intresse för samhällsbyggnadsfrågor ses detta som positivt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen inom Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har förbundet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand! Visa mindre

Lärare Musik

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Vi söker Musiklärare i åk 1-5 på Kyrkbacksskolan med start vt-20. Tjänsten är en t.v. anställning för dig som är behörig ... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Vi söker Musiklärare i åk 1-5 på Kyrkbacksskolan med start vt-20. Tjänsten är en t.v. anställning för dig som är behörig lärare och tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi söker dig som är en riktig inspiratör och som brinner för att utveckla och utvecklas i din roll som lärare. Du drivs av möjligheten att ge skolans elever den bästa starten de kan få utifrån sina förutsättningar och behov. Du kommer att vara en viktig kugge i vårt pågående utvecklingsarbete där ett inkluderande förhållningssätt och samverkan är av stor betydelse. Vi söker en musiklärare som kan bli en tillgång i vårt team. Skolan har fina traditioner runt samlingar och musikverksamhet som vi vill förvalta på bästa sätt samtidigt som vi vill utveckla verksamheten. I tjänsten ingår arbete i grundskola och grundsärskola. Vi söker dig som har grundskollärarexamen/legitimation med inriktning Musik.

Som lärare är du en skicklig pedagog med god didaktisk förmåga. Du kan organisera och strukturera ditt arbete utifrån angivna mål. Du har god självinsikt, är trygg i dig själv och i ditt pedagogiska ledarskap samt har förmåga att ta ledarskapet. Du har höga förväntningar på eleverna, tror på att alla kan lyckas och är beredd att skapa de bästa förutsättningarna för det. Du har lätt för och ser samarbete med andra som en källa till utveckling och har naturligtvis lätt för att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.
Du har en professionell framtoning i ditt bemötande av elever och vårdnadshavare samtidigt som du är lyhörd och tålmodig. Du har IKT-kompetens som du använder dagligen som ett naturligt verktyg i lärandet.

Du har förmåga att omsätta läroplanen och övriga styrdokument i arbetet. Tillsammans med övrig personal är du med och utvecklar skolan genom idéer och förbättringsförslag. Tillsammans vill vi skapa en fantastisk skola, där alla elever går ut skolår 9 med positiv självkänsla och en stark framtidstro.

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi anpassar arbetstiderna för att underlätta för de som pendlar. Vi genomför intervjuer under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan.
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Visa mindre

Enhetschef Koppargården

Ansök    Nov 11    Ljusnarsbergs kommun    Äldreomsorgschef
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Kommunens sociala verksamheter innefattar äldreomsorg, hemtjänst, rehabilitering, funktionsstöd, hemsjukvård, individ- oc... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Kommunens sociala verksamheter innefattar äldreomsorg, hemtjänst, rehabilitering, funktionsstöd, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg samt arbetsmarknadsenhet. Verksamheterna leds av varsin enhetschef som rapporerar till socialchefen som har det övergripande ansvaret.

Vi söker nu en enhetschef till ett av kommunens särskilda boenden, Koppargården.

Uppdraget
Arbetet som enhetschef är ett omväxlande och dynamiskt uppdrag som innebär att du kontinuerligt planerar, leder, utvecklar och utvärderar verksamheten. Du leder enheten mot uppsatta mål med ansvar för ekonomi, personal, arbetsmiljö och verksamhetskvalitet. Du är direkt underställd socialchefen och ingår i socialchefens ledningsgrupp.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och erfarenhet av att arbeta som chef. Vi vill att du har ett genuint intresse för människor och möten mellan människor. Du är en trygg och tydlig ledare och tar ansvar för att driva dina egna arbetsprocesser. Det är meriterande om du har grundläggande kunskaper i arbetsrätt, är van att hantera arbetsmiljöfrågor samt kunskap om ekonomi- och budgetarbete. Tjänsten kräver god förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift, att ha förmåga att handleda och coacha medarbetare samt samarbete och samverkan såväl inom som utanför kommunen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din förmåga att passa in i den lilla kommunen. Det är viktigt att du är prestigelös, har ett öppet sinne, är driven och har helhetssyn.

Är du tydlig och trygg i din chefs- och ledarroll och vill leda en av våra verksamheter välkomnar vi din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tillträde enligt överenskommelse.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Läs mer på www.ljusnarsberg.se Visa mindre

Lärare Idrott

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Vi söker Idrottslärare till åk 1-7 på Kyrkbacksskolan med start vt-20 under förutsättning att erforderliga beslut fattas.... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Vi söker Idrottslärare till åk 1-7 på Kyrkbacksskolan med start vt-20 under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Som lärare är du en skicklig pedagog med god didaktisk förmåga. Du kan organisera och strukturera ditt arbete utifrån angivna mål. Du har god självinsikt, är trygg i dig själv och i ditt pedagogiska ledarskap. Du har höga förväntningar på eleverna, tror på att alla kan lyckas och är beredd att skapa de bästa förutsättningarna för det. Du har lätt för och ser samarbete med andra som en källa till utveckling och har naturligtvis lätt för att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.
Vi söker en lärare i idrott för årskurs 1-7. Du planerar din undervisning efter läroplanens mål. Genom att ta tillvara på elevernas intresse gör du undervisningen spännande och motiverande. Tillsammans med övrig personal är du med och utvecklar din arbetsplats genom idéer och förbättringsförslag. Erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd och simundervisning är meriterande.

Du har en professionell framtoning i ditt bemötande av elever och vårdnadshavare samtidigt som du är lyhörd och tålmodig. En viktig del i ditt arbete är att dokumentera elevernas lärande, vilket ska hjälpa dem att nå sina kunskapsmål. Utöver pedagogiskt arbete bygger du relationer och samarbetar med T.ex. elevhälsoteam, vårdnadshavare och kollegor.

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi anpassar arbetstiderna för att underlätta för de som pendlar. Vi genomför intervjuer under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Lärare åk 4-6

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Arbetsuppgifter Vi söker en lärare för undervisning för åk 4-9. I uppdraget ingår att du är mentor, planerar, genomför oc... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Arbetsuppgifter
Vi söker en lärare för undervisning för åk 4-9. I uppdraget ingår att du är mentor, planerar, genomför och följer upp din undervisning med den enskilda eleven i centrum.
Vi söker dig som har lätt för att skapa och behålla goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du behöver vara en mycket trygg, tydlig ledare som arbetar strategiskt för högre måluppfyllelse. I ditt möte med eleverna använder du ett lågeffektivt arbetssätt för att skapa en god lär- och arbetsmiljö samtidigt som du aktivt deltar i skolans utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har grundskollärarutbildning och lärarlegitimation med goda ämneskunskaper i svenska, matematik och engelska. Behörighet i övriga ämnen är meriterande.
Då samarbetet på skolan är centralt ställer det krav på kollegialt lärande, samarbetsförmåga och tydlig kommunikation i arbetet. Som person är du självständig, flexibel samt har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter.
Tillsammans är vi alla med och bidrar till en skolvardag som präglas av engagemang, tydlighet och trygghet. Alla som arbetar på skolan förväntas arbeta aktivt med vårt demokratiuppdrag parallellt med kunskapsuppdraget.
Vill du vara med och göra skillnad är du varmt välkommen med din ansökan redan idag. Om du är behörig lärare är tjänsten tills vidare. Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Visa mindre

Lärare - tyska

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Vi på Kyrkbacksskolan söker lärare i Tyska i åk 6-9 med start vt-20. Under förutsättning att erforderliga beslut fattas ä... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Vi på Kyrkbacksskolan söker lärare i Tyska i åk 6-9 med start vt-20. Under förutsättning att erforderliga beslut fattas är det en t.v. anställning för dig med lärarbehörighet.
Vi söker dig som har ett stort hjärta för elever och deras behov samt förstår värdet av att skapa goda relationer med dina elever. Du ska ha ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses. Vi vill att du är mål- och resultatinriktad, har goda ledaregenskaper, är flexibel, kan samarbeta och har en helhetssyn. Du kan ta ansvar för ditt uppdrag och dina arbetsuppgifter och medverkar aktivt till utveckling av verksamheten. Du har förmåga att omsätta läroplanen och övriga styrdokument i arbetet. Tillsammans med övrig personal är du med och utvecklar din arbetsplats genom idéer och förbättringsförslag

Tillsammans vill vi skapa en fantastisk skola, där alla elever går ut skolår 9 med positiv självkänsla och en stark framtidstro.

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi anpassar arbetstiderna för att underlätta för de som pendlar. Om du har längre resväg än 3 mil enkel resa ger vi ett resebidrag till dig som är behörig lärare med tv. anställning. Vi genomför intervjuer under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan.
För den som erbjuds anställning krävs utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Visa mindre

Lärare i textilslöjd åk 3-9

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Vi söker Textillärare för elever i åk 3-9 med start vt-20. Tjänsten är en t.v. anställning för dig med behörighet och til... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Vi söker Textillärare för elever i åk 3-9 med start vt-20. Tjänsten är en t.v. anställning för dig med behörighet och tillsätts efter att erforderliga beslut fattas.

Arbetsuppgifter:
Du arbetar som lärare i textilslöjd i årskurs 3-9. Du planerar din undervisning efter läroplanens mål. Genom att ta tillvara på elevernas intresse gör du undervisningen spännande och i mötet med eleverna utvecklar du ständigt dig själv och din roll som lärare. En viktig del i ditt arbete är att dokumentera elevernas lärande, vilket ska hjälpa dem att nå sina kunskapsmål.

Vi söker dig som är behörig lärare. Du är en tydlig ledare och kan skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Ditt pedagogiska ledarskap innebär även att du har struktur när du arbetar, är kommunikativ i tal och skrift och har digital kompetens.

Du har förmåga att omsätta läroplanen och övriga styrdokument i arbetet. Tillsammans med övrig personal är du med och utvecklar skolan genom idéer och förbättringsförslag. Tillsammans vill vi skapa en fantastisk skola, där alla elever går ut skolår 9 med positiv självkänsla och en stark framtidstro.

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi anpassar arbetstiderna för att underlätta för de som pendlar. Om du har längre resväg än 3 mil enkel resa ersätter vi dig med 1000kr. För den som erbjuds anställning krävs utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Visa mindre

Arbetsledare Park/Idrott

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen! Hos oss på Samhällsbyggnadsförbundet får ... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003.
Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.
Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen!

Hos oss på Samhällsbyggnadsförbundet får du en chans att bidra till samhällsnyttan, att vara med att underhålla och bygga framtidens samhälle. GPI-avdelningen söker nu en arbetsledare för arbete inom park/idrottsverksamheten inom Lindesbergs kommun.

Förbundet och Avdelningen Gata, Park & Idrott
Som medarbetare på Samhällsbyggnadsförbundet får du möjlighet att arbeta fritt, under ansvar. Du kan påverka både din arbetsdag och dina arbetstider. Hos oss finner du en aktiv personalförening, god kamratanda, en stor variation på tjänster och kompetenser samt goda möjligheter till kompetensutveckling. Allt i samstämmighet med våra värdeord Förtroende Öppenhet Respekt och Engagemang (FÖRE). Här erbjuds du en möjlighet att vara del utav ett större sammanhang, då vi tillsammans arbetar för en välfungerande vardag för våra medborgare

Samhällsbyggnadsförbundet ansvarar för stora delar av allmän platsmark. Inom GPI-avdelningen finns verksamheter såsom gata/trafik, park/idrott och skog. Såväl gator som torg, lekplatser, parker, idrottsplatser som tätorsnära skog och cykelvägar ingår i vårt uppdrag. Totalt arbetar ca 45 medarbetare inom avdelningen.

Uppdrag
Som arbetsledare har du verksamhetsansvaret inom tilldelad arbetsgrupp. Det innebär att du leder och fördelar det daliga arbetet av personalen som utför drift- och underhållsarbete inom park/idrottsverksamheten. Det innebär också ansvar för fordon och maskiner som disponeras, inköp och fakturahantering, kostnads-uppföljning med mera. Arbetsledaren är direkt underställd enhetschefen för Park och idrott och har ett nära samarbete med övriga arbetsledare inom avdelningen.

Du bistår enhetschefen vid schemaläggning och beredskapsplanering. Du företräder verksamheten i kontakter med bland annat medborgare och föreningar. I det dagliga arbetet har Du stöd av olika datorprogram.

Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig med några års yrkeserfarenhet från arbete som arbetsledare, som i första hand berör park och idrottsverksamheten. Du kan ha arbetat inom privat eller offentlig sektor och vill utvecklas vidare i en spännande verksamhet.

Du har för tjänsten en relevant utbildningsbakgrund, som lägst gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet att hantera fordon såsom ismaskin och fordon för grönyteskötsel samt erfarenhet från skötsel av fotbollsplaner och konstgräsplaner.

Som person är du drivande, lyhörd, har lätt för att samarbeta, kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar samt har förmåga att hitta lösningar som ser till helheten. Du som söker bör dessutom ha ett genuint intresse för idrotts- och föreningsverksamhet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Körkort
B-körkort och tillgång till egen bil erfordras för tjänsten.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid visstid, 6 månaders provanställning kan tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön
Individuell lönesättning tillämpas. Lämna löneanspråk i din ansökan.

Kontaktpersoner
Enhetschef Monica Ivarsson-Lind 0587?550028

Fackliga kontaktpersoner
Vid Samhällsbyggnad Bergslagen finns Kommunal, Ledarna, Saco och Vision representerade. De nås via kommunens växel 0587-55 00 00.

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag är 2019-11-10

Ansökan:
görs via länk: http://www.hrsupporten.se/bkt.php Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Kopparberg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Vi söker nu personliga assistenter till vår kund i Kopparberg. Vår kund är en kvinna i 60 års ålder som har haft en stroke. Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie vid ordinarie personals frånvaro. Som personlig assistent till vår kund kommer dina arbetsuppgifter att variera efter hur ... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker nu personliga assistenter till vår kund i Kopparberg. Vår kund är en kvinna i 60 års ålder som har haft en stroke.

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie vid ordinarie personals frånvaro.

Som personlig assistent till vår kund kommer dina arbetsuppgifter att variera efter hur kunden vill lägga upp sin dag. Du kommer att vara vid hennes sida och hjälpa henne med det som kan uppkomma i vardagen såsom handling, tvätt, matlagning, lättare städning men även personlig hygien samt förflyttningar/lyft. Du som assistent kommer att arbeta i kundens hem men ibland även följa med på aktiviteter utanför hemmet.??

Vi tror att du som söker är aktiv och social då vår kund gillar som gillar aktiviteter som gå ut på promenader och går gärna ut och äter en lunch eller tar en fika. För kundens räkning ser vi gärna kvinnliga sökanden i 25-50 års ålder. Vi söker en pålitlig och lyhörd person med ansvarskänsla som har kunden i fokus. Du som assistent bör vara lugn och trygg i dig själv. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.?

Som personlig assistent kommer du att vara kunden behjälplig där funktionsnedsättningen sätter gränser. Vi utgår från att du är lyhörd inför kundens önskemål samtidigt som du kan ta eget initiativ när så krävs.

Arbetstid/Varaktighet: Dagtid, kväll och helg. Arbetstid är kl 8.00-14.00 och 15.30-19.00

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående

 Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se Visa mindre

Enhetschef Rehabenheten

Ansök    Okt 18    Ljusnarsbergs kommun    Arbetsterapeut
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Vi söker nu en Enhetschef och MAR till Rehabenheten. Du är underställd socialchefen och ingår i socialchefens ledningsgru... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Vi söker nu en Enhetschef och MAR till Rehabenheten. Du är underställd socialchefen och ingår i socialchefens ledningsgrupp där ytterligare sju enhetschefer (varav en även är Medicinskt Ansvarig Sjuksköterska, MAS) ingår. Kommunens sociala verksamheter innefattar äldreomsorg, hemtjänst, rehabilitering, funktionsstöd, hemsjukvård samt individ- och familjeomsorg.
Som enhetschef på Rehabenheten är du ansvarig för den kommunala rehabiliteringen och habiliteringen och chef för arbetsterapeuter, hjälpmedelstekniker och rehabundersköterskor, sammanlagt nio medarbetare. Du ska leda och stödja personalen samt ansvara för arbetsmiljö, personal, budget, kvalitet och utveckling av verksamheten i samverkan med kollegor och medarbetare.
Som MAR är du tillsammans med MAS ansvarig för kommunens hälso- och sjukvård, utredningar av inkomna avvikelser, att rutiner och riktlinjer inom området är aktuella. Varje år deltar du som MAR tillsammans med MAS i framtagandet av kommunens patientsäkerhetsberättelse.
Arbetsplatsen
Tjänsten utgår från Rehabenheten som sitter samlade i lokaler på Koppargården där även vår Dagverksamhet finns. Närheten gör att vi samarbetar väl, stödjer varandra och har nära till vår chef.
Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning tillsammans med ledarskapsutbildning och erfarenhet av att arbeta som chef/ledare med ekonomi, verksamhet- och personalansvar. En yrkesbakgrund som arbetsterapeut eller fysioterapeut är ett krav för att kunna inneha uppdraget som MAR.

Vi vill att du har ett genuint intresse för människor och möten mellan människor. Du är en trygg och tydlig ledare och tar ansvar för att driva dina arbetsprocesser. Tjänsten kräver god förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift, att ha förmåga att handleda och coacha medarbetare samt samarbete och samverkan såväl inom som utanför kommunen. Visa mindre

Drifttekniker VA-verk

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen! Samhällsbyggnad Bergslagen strävar efter ... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003.
Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.
Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen!

Samhällsbyggnad Bergslagen strävar efter en balanserad köns- och åldersfördelning och värdesätter den kompetens som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Avdelningen
VA-avdelningen ansvarar för att leverera dricksvatten och rena avloppsvatten inom verksamhetens geografiska arbetsområde. VA-verksamheten har idag ca 300 anläggningar fördelat på avloppsreningsverk, vattenverk och pumpstationer, och ca 150 mil ledningsnät.

Enheten VA-verk söker nu en drifttekniker med placeringsort Lindesberg.
Observera att det endast är en befattning, som annonseras i flera kommuner.

Uppdrag
Som drifttekniker ansvarar du bland annat för drift och underhåll av tilldelade anläggningar och pumpstationer, samt att bistå driften av övriga VA-anläggningar. Utöver detta ingår även i tjänsten reparationer av processutrustning samt att arbeta med nyinstallation, service, förebyggande och avhjälpande underhåll, felsökning och reparationer på vattenverk och avloppsreningsverk. I uppdraget ingår även provtagning, redovisning och dokumentering. I rollen som drifttekniker utför du enklare elarbeten som i- och urkoppling av pumpar, hantera mätinstrument etc., arbetsgivaren erbjuder därför en intern elutbildning.

Arbetet ska genomsyras av ett helhetsperspektiv och drivas i samstämmighet med vår värdegrund förtroende, öppenhet, respekt och engagemang.

Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Du som söker ska som lägst ha gymnasiekompetens. Erfarenhet som drift-/servicetekniker, eller kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdigt är ett krav. Om du dessutom har kunskaper som reparatör och elektriker är detta meriterande. Du får gärna ha en grundläggande utbildning i avlopps- och renvattenteknik, alternativt erfarenhet som är jämförbar med denna typ av utbildning.

Som person arbetar du systematiskt och självständigt med säkerhet i fokus. Du är drivande i att utveckla anläggningarna, samt har en förmåga att prioritera och fatta egna beslut. Du är strukturerad och flexibel i ditt arbete, samt har lätt för att samarbeta.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Körkort
B-körkort erfordras för tjänsten. Om du dessutom har C-körkort är detta meriterande.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid tillsvidare, 6 månaders provanställning kan tillämpas.
Tillträde enligt överenskommelse.

Lön
Individuell lönesättning tillämpas. Lämna löneanspråk i Din ansökan.

Kontaktpersoner
Fredrik Jungmarker 070-561 15 07

Fackliga kontaktpersoner
Vid Samhällsbyggnadsförbundet finns Kommunal, Ledarna, SACO och Vision representerade. De nås via kommunens växel 0587-55 00 00.

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag är 2019-11-09

Ansökan görs endast via länk: http://www.hrsupporten.se/bkt.php Visa mindre

Timvikarierande behandlingspersonal till SIS LVM-hem Rällsögården. Ref 1923

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan.


SiS LVM-hem Rällsögården ligger i Ljusnarsbergs kommun, 8 mil norr om Örebro och 1,5 mil söder om Kopparberg. Vår målgrupp är män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, ibland med viss psykiatrisk problematik.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker timvikarierande behandlingspersonal för vård- och behandlingsarbete till SiS LVM-hem Rällsögården.
Som behandlingsassistent på Rällsögården motiverar du människor till nya och mindre destruktiva sätt att leva. Du kommer att jobba med att bygga trygga relationer men också arbeta med utvalda och väl fungerande behandlingsmetoder.
I arbetet som behandlingsassistent deltar man i verksamheten som en bra och trygg förebild för våra klienter samt hjälper till att skapa en stabil, trygg och omvårdande miljö. Arbetsuppgifterna varierar och du kan antingen vara på avdelningen med våra klienter, planera och genomföra samtalsgrupper, genomföra enskilda samtal, åka på resor, vara klienterna behjälpliga med praktiska göromål, utföra avdelningsarbete som städ och tvätt m.m. Dokumentation ingår i arbetsuppgifterna. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.
För ytterligare beskrivning av arbetsuppgifterna, vänligen ta kontakt med aktuell kontaktperson, då arbetet skiljer sig mellan dag och nattjänstgöring.


KVALIFIKATIONER
Gymnasial utbildning och personlig lämplighet med intresse för att jobba med människor. Det är meriterande om du har erfarenhet från missbruksvård/psykiatri eller har relevant utbildning som behandlingsassistent, socionom, undersköterska, mentalskötare eller liknande.
Din personliga lämplighet är nyckeln till livsviktig förändring. Därför behöver du vara en varm empatisk person som drivs av en stark inre glöd och vilja att skapa vårdresultat utöver det vanliga. Du vill och kan arbeta både självständigt och i grupp, du är flexibel, noggrann, ansvarstagande och en trygg förebild åt våra vuxna missbrukare. Du har en grundmurad positiv människosyn och en förmåga att hantera konflikter på ett konstruktivt sätt.

Då arbetet innebär samarbete med olika yrkeskategorier, där du är Rällsögårdens representant, är god samarbetsförmåga och en förståelse för olika professioner en förutsättning. Du ska ha goda kunskaper i att använda svenska språket i både tal och skrift.

B-körkort är ett krav då det förekommer resor i arbetet.
Utdrag tas från polisens misstanke- och brottsregister.

Intervjuer sker vid en gemensam rekryteringsdag 4 november som du kallas till.
Erfarenhetskrav se rubrik kvalifikationer

ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Visa mindre

IT-Systemadmin/Vaktmästare till SiS LVM-hem Rällsögården, VIK. Ref 1924

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan.


SiS LVM-hem Rällsögården ligger i Ljusnarsbergs kommun, 8 mil norr om Örebro och 1,5 mil söder om Kopparberg. Vår målgrupp är män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, ibland med viss psykiatrisk problematik.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker just nu en IT-systemadministratör/vaktmästare (50/50) till Rällsögården.
(Längre vikariat, minst 6 månader).

Som systemadministratör hanterar du institutionens lokala IT-frågor och är IT-enhetens (SiS HK) kontaktperson och resurs gällande IT-frågor.
Systemadministratörens arbetsuppgifter är bl.a.
- Hantering av IT-relaterade frågor och lokal IT-support till medarbetare på institutionen
- Kontaktperson mot Servicedesk på SiS HK
- Hantera användarkonton och hålla dessa uppdaterade
- Lösenordshantering i institutionens olika verksamhetssystem
- Hantera hård- och mjukvara, installation och enklare felsökning
- Hantera lås-passer-nyckelhanteringssystem
- Hantera felanmälningar, konfigurationer och vissa beställningar
- Nätverkshantering m.m.
Som vaktmästare på Rällsögården kommer du inneha praktiska arbetsuppgifter så som t.ex.
- Fastighetsskötsel, underhåll, reparationer och allmän skötsel
- Förrådsutlämning, godshantering, transporter och övriga serviceärenden
- Sophantering och återvinning
- Kontakt med externa hantverkare/leverantörer
- Delvis hantering av institutionens brandsystem/dokumentation
- Hantering av institutionens fordon
- Vissa administrativa arbetsuppgifter
Vaktmästare är en mångsysslare som har koll på det mesta. Arbetet har sin grund i skötsel, underhåll och reparationer av lokaler och anläggningen.

Rollen systemadministratör/vaktmästare ingår i Rällsögårdens servicegrupp där man arbetar tillsammans i team. Det är biträdande institutionschefen som leder och fördelar det dagliga arbetet och är funktionens närmaste chef. För ytterligare frågor kring arbetsuppgifter, vänligen ta kontakt med Ingrid Öhrling.


KVALIFIKATIONER
Du innehar adekvat utbildning för tjänsten, exempelvis fastighetsskötare, fastighetstekniker, IT/datautbildning och/eller liknande utbildning som arbetsgivaren finner lämplig för den utlysta tjänsten. Du ska även ha praktisk erfarenhet från liknande arbeten och arbetsuppgifter. Meriterande med erfarenhet från liknande arbetsplatser, missbruksvård.

I den här rollen ser vi en lugn, serviceinriktad och stabil person som tar eget ansvar och har stor förmåga att planera och prioritera arbetet. Du trivs i en supporterande funktion, där du är behjälplig med både stora och små frågeställningar samt har lätt för att samarbeta. Du är tekniskt kunnig, noggrann, strukturerad, har lätt för att kommunicera och är en lojal medarbetare.

Du ska ha mycket goda kunskaper om Microsoft-miljö, Officepaketet och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Därtill har du goda kunskaper i att använda svenska språket i tal och skrift.

B-körkort är ett krav. Utdrag tas från polisens misstanke- och brottsregister.
Se erfarenhetskraven under rubriken kvalifikationer

ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Visa mindre

Nu söker vi en arbetsledare till VA ledningsnät

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen! Samhällsbyggnad Bergslagen strävar efter ... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003.
Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.
Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen!

Samhällsbyggnad Bergslagen strävar efter en balanserad köns- och åldersfördelning och värdesätter den kompetens som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Avdelningen
Tjänsten som Arbetsledare VA ledningsnät kommer huvudsakligen att ansvara för verksamheterna i Lindesberg. VA-avdelningen ansvarar för att leverera dricksvatten och rena avloppsvatten inom verksamhetens geografiska arbetsområde. VA-verksamheten har idag ca 300 anläggningar fördelat på avloppsreningsverk, vattenverk och pumpstationer, och ca 180 mil ledningsnät.

Uppdrag
Arbetsledaren ansvarar för att drift- och underhåll inom VA ledningsnät upprätthålls. Som arbetsledare ska du delta i planerings- och uppföljningsarbete. I tjänsten ingår även samordningsansvar både med interna och externa samarbetspartners. Samverkan mellan de olika verksamheterna inom avdelningen är en naturlig del av det dagliga arbetet.

I arbetsuppgifterna ingår att leda och fördela arbetet inom angiven personalgrupp, ett personalansvar med bland annat systematiskt arbetsmiljöarbete och beredskapsplanering.

Arbetsledaren företräder verksamhetsområdet i kontakter med medborgare, tjänstemän, myndigheter och näringsliv. I tjänsten ansvarar du för egna projekt samt ingår som expert i andra projekt- och arbetsgrupper. I det dagliga arbetet har du stöd av olika dataprogram, exempelvis VA-Banken, Future, VA-operatör med flera.

Arbetet ska genomsyras av ett helhetsperspektiv och drivas i samstämmighet med vår värdegrund FÖRE - förtroende, öppenhet, respekt och engagemang.

Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning, helst med inriktning mot teknisk verksamhet. Tjänsten kräver även utbildning som ingenjör eller motsvarande teknisk utbildning, alternativt erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdigt. Du har erfarenhet av anläggningsprojekt som i första hand berör ledningsnät, men även byggnation av gator och vägar. Du behöver också ha erfarenhet av personalledning.

Vi utgår från att du är intresserad av samhällsfrågor, kommunikativ, initiativtagande och ansvarstagande. Du är strukturerad, serviceinriktad och har ett gediget intresse för människor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort
B-körkort och tillgång till egen bil erfordras. Innehar du C-körkort är detta meriterande.

Arbetstid/Varaktighet
100 % tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön
Individuell lönesättning tillämpas.

Kontaktpersoner
Mer information angående tjänsten får du av avdelningschef Markus Orre
0587 ? 55 00 22

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktpersoner
Vid Samhällsbyggnad Bergslagen finns Kommunal, Ledarna, Saco och Vision representerade. De nås via kommunens växel 0587-55 00 00.

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag är 2019-10-18

Ansökan:
görs endast via länk: http://www.hrsupporten.se/bkt.php Visa mindre

Psykolog, Kopparbergs vårdcentral

Ansök    Sep 23    Region Örebro län    Klinisk psykolog
Kopparbergs vårdcentral är en liten arbetsplats, belägen i Ljusnarsbergs kommun, cirka fem mil norr om Lindesbergs lasarett. Detta gör att vårt patientarbete blir både brett och varierat. Vårt uppdrag är att hjälpa människor när de är i behov av sjukvård, men också att förebygga ohälsa. För oss är båda delarna lika viktiga. Vi som utför detta uppdrag är ett sammansvetsat gäng på cirka 20 personer, där alla fyller en viktig roll. Här hjälper vi varandra, i... Visa mer
Kopparbergs vårdcentral är en liten arbetsplats, belägen i Ljusnarsbergs kommun, cirka fem mil norr om Lindesbergs lasarett. Detta gör att vårt patientarbete blir både brett och varierat. Vårt uppdrag är att hjälpa människor när de är i behov av sjukvård, men också att förebygga ohälsa. För oss är båda delarna lika viktiga.

Vi som utför detta uppdrag är ett sammansvetsat gäng på cirka 20 personer, där alla fyller en viktig roll. Här hjälper vi varandra, inom och mellan alla yrkesgrupper. Det finns möjlighet för alla att påverka arbetsplatsen i en positiv riktning och vi arbetar för att tillgodose den personliga kompetensutvecklingen.

"Vår chef ger oss förutsättningar att utvecklas i arbetet och finns alltid där om vi kör fast"

Så beskriver en av våra medarbetare hur det är att vara anställd hos oss, låter det som en arbetsplats där du skulle trivas?

Arbetsuppgifter:
Som psykolog hos oss kommer du att ansvara för psykologiska bedömningar, utredningar och korttidsinriktade behandlingsinsatser vid exempelvis depressioner, ångest, stressrelaterade sjukdomar, kriser och psykosomatiska tillstånd med mera.

Utöver detta kommer du i din profession att samverka tvärprofessionellt med våra andra yrkesgrupper, allt för att ge våra patienter den bästa tänkbara vården. Vi är i uppstartsfas med ett psykosocialt team där bland annat kurator, sjuksköterska och rehabkoordinator ingår.

De psykosociala teamen i primärvården i norra länsdelen har kontakt med varandra och därigenom finns tillgång till stöd inom din egen profession. Vi vill gärna att du som medarbetare är med och bidrar till utveckling av vår vårdcentral och det nystartade psykosociala teamet med dina tankar och idéer.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad psykolog.

Vi lägger stor vikt vid förmåga att arbeta självständigt, ta ett personligt ansvar, ha ett öppet sinne, se möjligheter och ta initiativ. Vi ser det också som viktigt att du har ett förebyggande förhållningssätt.

Du har lätt att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor och vet att feedback är ett viktigt verktyg för att bygga goda relationer.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Enhetschef Emma Nyström
Telefon: 0580-887 40

Facklig företrädare:
Psykologförbundet, Åsa Krantz
Telefon: 0581-853 72

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2019-10-14

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Kopparberg vårdcentral ingår i Område närsjukvårdsområde norr. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler samt delar av Lindesberg lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Vikarierande Arbetsledare VA anläggning

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen! Samhällsbyggnad Bergslagen strävar efter ... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003.
Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.
Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen!

Samhällsbyggnad Bergslagen strävar efter en balanserad köns- och åldersfördelning och värdesätter den kompetens som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Avdelningen
Tjänsten som Arbetsledare VA anläggning kommer huvudsakligen att ansvara för verksamheterna i Hällefors, Ljusnarsberg och Nora. VA-avdelningen ansvarar för att leverera dricksvatten och rena avloppsvatten inom verksamhetens geografiska arbetsområde. VA-verksamheten har idag ca 300 anläggningar fördelat på avloppsreningsverk, vattenverk och pumpstationer, och ca 180 mil ledningsnät.

Uppdrag
Arbetsledaren ansvarar för att drift- och underhåll inom VA anläggning upprätthålls. Som arbetsledare ska du delta i planerings- och uppföljningsarbete. I tjänsten ingår även samordningsansvar både med interna och externa samarbetspartners. Samverkan mellan de olika verksamheterna inom avdelningen är en naturlig del av det dagliga arbetet.

I arbetsuppgifterna ingår att leda och fördela arbetet inom angiven personalgrupp, ett personalansvar med bland annat systematiskt arbetsmiljöarbete och beredskapsplanering.

Arbetsledaren företräder verksamhetsområdet i kontakter med medborgare, tjänstemän, myndigheter och näringsliv. I tjänsten ansvarar du för egna projekt samt ingår som expert i andra projekt- och arbetsgrupper. I det dagliga arbetet har du stöd av olika dataprogram, exempelvis VA-operatör, MimerVA med flera.

Arbetet ska genomsyras av ett helhetsperspektiv och drivas i samstämmighet med vår värdegrund FÖRE - förtroende, öppenhet, respekt och engagemang.

Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning, helst med inriktning mot teknisk verksamhet. Tjänsten kräver även utbildning som ingenjör eller motsvarande teknisk utbildning, alternativt erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdigt. Du har erfarenhet från VA-verk, exempelvis genom projektarbete eller ombyggnationer. Du behöver också ha erfarenhet av personalledning. Har du dessutom erfarenhet av driftövervakning samt kunskap om miljöfrågor inom VA-branschen är detta meriterande.

Vi utgår från att du är intresserad av samhällsfrågor, kommunikativ, initiativtagande och ansvarstagande. Du är strukturerad, serviceinriktad och har ett gediget intresse för människor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort
B-körkort och tillgång till egen bil erfordras. Innehar du C-körkort är detta meriterande.

Arbetstid/Varaktighet
100 % visstidsanställning t.o.m. 31 juli 2020. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön
Individuell lönesättning tillämpas.

Kontaktpersoner
Mer information angående tjänsten får du av avdelningschef Markus Orre
0587 ? 55 00 22

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktpersoner
Vid Samhällsbyggnad Bergslagen finns Kommunal, Ledarna, Saco och Vision representerade. De nås via kommunens växel 0587-55 00 00.

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag är 2019-10-18

Ansökan:
görs endast via länk: http://www.hrsupporten.se/bkt.php Visa mindre

socialchef

Ansök    Sep 20    Ljusnarsbergs kommun    Äldreomsorgschef
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Ljusnarsbergs kommun söker socialchef Socialförvaltningen består av individ- och familjeomsorg samt äldre- och handikappo... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Ljusnarsbergs kommun söker socialchef
Socialförvaltningen består av individ- och familjeomsorg samt äldre- och handikappomsorg samt vår arbetsmarknadsenhet.


I ditt uppdrag ingår att styra, leda, stödja och utveckla cheferna inom sociala förvaltningen, i uppdraget ingår ett ansvar för att stärka helhetsansvaret för och i kommunen i olika frågor. Du kommer att ha sju underställda chefer till stöd i ditt uppdrag. Arbetet hos oss bygger på teamkänsla med stark och tydlig förankring i vår värdegrund d vs " övertygelse om att alla människor kan och vill utvecklas, ta ansvar, göra ett gott arbete, lära sig och vara delaktiga. Vi ska möta människan respektfullt och jämlikt. Mötet med människor visar vi empati och engagemang". Värdegrunden ska kunna bäras och förmedlas av dig i ditt uppdrag. Andra viktiga nyckelord är tilltro till medarbetarnas förmåga, kunskap och möjligheter att växa. Du förväntas arbeta långsiktigt och målmedvetet, att utveckla arbetet tillsammans med kommunledning.

Kvalifikationer
Du behöver ha för tjänsten relevant akademisk utbildning samt mångårig erfarenhet från något socialtjänstens verksamhetsområden. Du får gärna ha vidareutvecklat dina kunskaper med högskolekurser/utbildning inom området. Du behöver vara trygg i och kunna behärska socialtjänstlagen och dess område. Du behöver vara väl förtrogen och ha erfarenhet med dig från att ha arbetet i en politisk styrd organisation. Uppdraget hos oss kräver en gedigen ledarerfarenhet och vi ser att du har en ledarutbildning med dig i ditt cv. Du behöver vidare ha arbetat med att leda underställda chefer, att arbeta delegerat, och få chefer att utvecklas och växa. Du behöver ha flerårig vana från arbete med ekonomi, verksamhet- och personalansvar med goda resultat och uppnådda effekter. Du behöver vidare kunna vara strategisk och analytisk. Målmedvetenhet, handlingskraft och resultat följer och med uppdraget. Erfarenhet av arbete i en mindre kommun och på kommunnivå ser vi naturligt ingår i din profil. I ditt uppdrag ingår att säkerställa politiska beslut via beredning och slutligen verkställighet och du behöver kunna uttrycka dig väl skriftligt och språkligt.


Då vi själva genomför rekryteringsprocessen undanbeds alla former av erbjudande från rekryterings- och bemanningsföretag.

Sista ansökan är den 25 september 2019 men urval sker löpande. Ansökan tas emot via ansökningsformuläret på www.ljusnarsberg.se

Tillträde: Enligt överenskommelse. Visa mindre

Studiehandledare/modersmålslärare

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Under förutsättning att erforderliga beslut fattas Kyrkbacksskolan söker en studiehandledare/modersmålslärare i åk 1 - 5... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Under förutsättning att erforderliga beslut fattas

Kyrkbacksskolan söker en studiehandledare/modersmålslärare i åk 1 - 5 som har arabiska som modersmål.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet för modersmålsundervisning. Du har goda kunskaper i svenska och ditt aktuella undervisningsspråk i både tal och skrift. Du bör vara förtrogen med skollagen och läroplanerna för skolformerna och du bör ha erfarenhet av undervisning och bedömning i den svenska skolan.

Du kan individualisera och variera din undervisning. Du är motiverad av att arbeta språk-, kultur- och identitetsutvecklande. Du är en god ledare i klassrummet och kan skapa förtroendefulla relationer.
Du har god kunskap om och arbetar gärna med digitala läromedel i undervisningen. Du är lyhörd och har en god samarbetsförmåga med elever, föräldrar och kollegor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då arbetet kräver flexibilitet, samarbete och förmåga att ta egna initiativ.

Om du har ovanstående kompetens, men saknar lärarlegitimation är du ändå välkommen med din ansökan då det i vissa fall finns möjlighet till tidsbegränsad anställning enligt skollagen. Visa mindre

2 Enhetschefer till äldreomsorgen

Ansök    Sep 16    Ljusnarsbergs kommun    Äldreomsorgschef
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Kommunens sociala verksamheter innefattar äldreomsorg, hemtjänst, rehabilitering, funktionsstöd, hemsjukvård samt individ... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Kommunens sociala verksamheter innefattar äldreomsorg, hemtjänst, rehabilitering, funktionsstöd, hemsjukvård samt individ- och familjeomsorg. Verksamheterna leds av varsin enhetschef som rapporterar till socialchefen som har det övergripande ansvaret.

Vi söker nu 2 enhetschefer till ett av kommunens särskilda boenden, hemtjänsten Treskillingen samt till rehabiliteringen.

Arbetet som enhetschef är ett omväxlande och dynamiskt uppdrag som innebär att du kontinuerligt planerar, leder, utvecklar och utvärderar verksamheten. Du leder enheten mot uppsatta mål med ansvar för ekonomi, personal, arbetsmiljö och verksamhetskvalitet. Du är direkt underställd socialchefen och ingår i socialchefens ledningsgrupp.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning tillsammans med ledarskapsutbildning och erfarenhet av att arbeta som chef. Vi vill att du har ett genuint intresse för människor och möten mellan människor. Du är en trygg och tydlig ledare och tar ansvar för att driva dina egna arbetsprocesser. Vi ser att du har erfarenhet med dig från verksamhetsområdena. Du behöver ha grundläggande kunskaper i arbetsrätt, vana hantera arbetsmiljöfrågor. Du ska vidare har arbetat med och kunskap om ekonomi- och budgetarbete. Tjänsten kräver god förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift, att ha förmåga att handleda och coacha medarbetare samt samarbete och samverkan såväl inom som utanför kommunen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din förmåga att passa in i den lilla kommunen. Det är viktigt att du är prestigelös, har ett öppet sinne, är driven och har helhetssyn. Är du tydlig och trygg i din chefs- och ledarroll och har modet att leda en av våra verksamheter välkomnar vi din ansökan.

Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tillträde enligt överenskommelse.

Läs mer på www.ljusnarsberg.se Visa mindre

Avdelningsföreståndare till SiS LVM-hem Rällsögården. Ref 1922

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan.


SiS LVM-hem Rällsögården ligger i Ljusnarsbergs kommun, 8 mil norr om Örebro och 1,5 mil söder om Kopparberg. Vår målgrupp är män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, ibland med viss psykiatrisk problematik.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker just nu en avdelningsföreståndare till vår öppna behandlingsavdelning. Här erbjuds du en nyckelroll i en spännande och viktig verksamhet, där du bidrar till livsviktig förändring.

Du ingår i Rällsögårdens kreativa ledningsgrupp, där man tillsammans jobbar mot uppsatta mål. Du leder och fördelar arbetet på din avdelning med bl.a. budget- personal- och arbetsmiljöansvar utifrån institutionens arbets- och delegationsordning. Du har ansvar för att evidensbaserade metoder får genomslag i behandlingen. Det är även du som får personalen att växa och utvecklas i sitt arbete.

SiS är del i en vårdkedja. Det är viktigt att planera framtiden för dem som vistas hos oss. Som avdelningsföreståndare har du en mängd externa kontakter samt att du samarbetar internt med många olika yrkesgrupper och naturligtvis nära klienterna på avdelningen. Du har en spännande roll med stort ansvar.

Här växer du som ledare! Avdelningsföreståndare ingår i nätverk med kollegor i samma yrkesroll, och samlas vid regelbundna fortbildningsdagar. SiS har ett chefsprogram med olika inriktningar som stärker dig som chef och ledare, vilket ger utveckling och möjligheter till att öka din kompetens.
Som avdelningsföreståndare har man även chefsberedskap.KVALIFIKATIONER
Du som söker tjänsten är utbildad socionom (akademisk examen med minst 180 hp) och innehar vitsordad dokumenterad chefserfarenhet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från missbruksvård.

Du som person är tydlig och gränssättande i ditt ledarskap och du har en förmåga att hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har känsla och kan få medarbetare att växa, både individuellt och i grupp. Klarar att leda och driva förändringsarbete. Därtill är du stresstålig, flexibel och tycker om att hålla många bollar i luften.

Utifrån de lagar, riktlinjer och mål som styr verksamheten behöver du vara en god administratör, ha goda kunskaper i att använda svenska språket i tal och skrift samt grundläggande datavana.

Stor vikt kommer läggas vid bedömning av personlig lämplighet och samarbetsförmåga för tjänsten.

B-körkort är ett krav då det förekommer resor i arbetet.


ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Visa mindre

Personlig assistent

Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt nittio personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familjär kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket, personlig assistent. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdom... Visa mer
Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt nittio personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familjär kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket, personlig assistent. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdomar och vuxna med olika funktionshinder. Assistansen utförs i hemmet, skolan och på arbetsplatsen. Vi söker assistenter till vår kund i Kopparberg. Vi vill att du som söker är ansvarstagande, har lätt för att samarbeta samt har hög arbetsmoral och kan hoppa in med kort varsel. Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg är meriterande men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du som söker får inte vara allergisk mot pälsdjur.Du som söker måste kunna arbeta dygn samt varierande tider då arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg. Som personlig assistent är du med och möjliggör att en funktionshindrad person får leva det liv han eller hon önskar. Det kan innebära aktiviteter, träning, hushållssysslor, personlig hygien och allt annat som personen behöver hjälp med. Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete, det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare

Vill du vara en del av ett växande företag verksamt inom fakturering, kravhantering och finansiering?Vi söker en ny medarbetare till vår kundtjänst i Kopparberg. Tjänsten innebär främst att du kommer att ta emot inkommande samtal gällande fakturor, påminnelser och inkassokrav. Krav för tjänsten: • Svenska flytande, både tal och skrift. • Goda kunskaper i engelska • God datakunskap Meriterande:• Erfarenhet av service och att hantera ärenden via telefon och ... Visa mer
Vill du vara en del av ett växande företag verksamt inom fakturering, kravhantering och finansiering?Vi söker en ny medarbetare till vår kundtjänst i Kopparberg. Tjänsten innebär främst att du kommer att ta emot inkommande samtal gällande fakturor, påminnelser och inkassokrav. Krav för tjänsten: • Svenska flytande, både tal och skrift. • Goda kunskaper i engelska • God datakunskap Meriterande:• Erfarenhet av service och att hantera ärenden via telefon och mail. • Stresstålig Personliga egenskaper: Vi söker dig som är ansvarstagande och servicemedveten. Du har en vilja att lära och utvecklas. Det är viktigt att du har en positiv inställning och ser möjligheter till lösningar. Du är inte rädd att komma med egna idéer och förslag till förbättringar för dina arbetsuppgifter såväl som för förtaget i stort. Har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Om företagetCollectia Kredithanterarna AB och dess svenska systerbolag ingår i koncernen Collectia, med verksamhet i Tyskland samt Danmark där de har sitt huvudkontor. Koncernen har en god lönsamhet och omsätter ca 400 MSEK samt sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Koncernen befinner sig i en tillväxtfas och planerar en vidare tillväxt både lokalt och på koncernnivå. Collectia går mer mot att vara ett IT-företag som arbetar med kravhantering – stort fokus för företaget är att hitta effektiva och kundanpassade lösningar.Den svenska verksamheten sköts både från Solna och mycket fina lokaler i Kopparberg där denna tjänst är placerad.Kollektivavtal finns.Frågor och kontaktKundtjänstchef Ullis Haglund Tel: 010-195 96 68Mail: [email protected] Visa mindre

Timvikarie till förskola, fritidshem, grundskola och vuxenutbildningen

Ansök    Sep 10    Ljusnarsbergs kommun    Elevassistent
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Vi söker timvikarier till förskola, fritidshem, grundskola och vuxenutbildningen . Vi kräver ingen formell utbildning men... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Vi söker timvikarier till förskola, fritidshem, grundskola och vuxenutbildningen . Vi kräver ingen formell utbildning men vill att du ska ha slutfört gymnasiet och har goda kunskaper i svenska språket.
När vi rekryterar tittar vi på personlig lämplighet, utbildning och erfarenhet av arbete med barn och elever.

För att du ska kunna arbeta som timvikarie inom förskola och grundskola måste du ha ett utdrag ur belastningsregistret. Utdraget får vara högst ett år gammalt och beställs via www.polisen.se Blankett skola eller barnomsorg 442.5. När du fått ditt utdrag tar du med det till intervjutillfället för att på så sätt snabbare kunna börja arbeta.

Vid frågor gällande förskolan, kontakta förskolechef Josefina Hedborg tel. 0580-804 16. För frågor gällande grundskolan och fritidhem kontakta bitr rektor Ann-Marie Hägglund tel. 0580-805 33 och för vuxenutbildningen rektor Ida Andersson tel 0580 - 80633

Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag. Visa mindre

Leg sjuksköterska/Distriktssköterska hemsjukvård

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Är du någon av de lagspelare vi saknar? Vi önskar hitta medarbetare, leg sjuksköterskor eller distriktssköterskor som är ... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Är du någon av de lagspelare vi saknar?
Vi önskar hitta medarbetare, leg sjuksköterskor eller distriktssköterskor som är intresserade, engagerade, flexibla och har en positiv inställning till jobbet. Som tillsammans med oss vill arbeta för att möta framtidens utmaningar. Att jobba utifrån ett kommunalt perspektiv med den ?Nya nära vården?
Meriterande är tidigare arbetslivserfarenhet av kommunalvård, psykiatri eller primärvård men framförallt känslan av att vi kan fungera och göra ett bra jobb tillsammans .

Arbetsplatsen
Vi är en liten sjuksköterskeorganisation som består av 11 tjänster. Vi ansvarar tillsammans för bemanningen av kvällar, nätter och helger. Vanligen tjänstgör man en kväll i veckan samt var 4:e helg men individuella schemaanpassningar förekommer efter önskemål. Tre av oss ansvarar för nätterna samt en del av kvällarna.
Ett nära samarbete med övriga sjuksköterskor i gruppen är en förutsättning i verksamheten.
Vi samverkar i team med övriga yrkeskategorier såsom arbetsterapeuter, omvårdnadspersonal och biståndshandläggare.
Enhetschefen är gemensam och delas med kommunens nattpatrull, samt är även Medicinskt Ansvarig Sjuksköterska.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha omvårdnadsansvar för personer med hälso- och sjukvårdsinsatser boende i södra kommundelen. Samt även kunna arbeta på andra områden när så krävs. I uppdraget ingår bl a att vid behov ta kontakt med läkare, anhöriga, ha en arbetsledande roll och handleda personal i vårdarbetet. Ansvara för läkemedelshantering och delegering av läkemedel. Utföra eller delegera insatser enligt HSL hos personer som har hemsjukvård, samt tillhörande dokumentation.

Verkar det intressant? Hör av dig så berättar vi gärna mer.
vid frågor om tjänsten kan du kontakta enhetschef och MAS Gunilla Andersson
Ljusnarsbergs kommun, på telefon 0580-80458


Då vi själva genomför rekryteringsprocessen undanbeds alla former av erbjudande eller anvisningar från rekryterings- och bemanningsföretag.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansökan tas endast emot via ansökningsformuläret på www.ljusnarsberg.se Visa mindre

Hjälpmedelstekniker/vaktmästare

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Arbetsbeskrivning Vi söker nu en Hjälpmedelstekniker/vaktmästare/chaufför till Rehabenheten. Du kommer att vara en av två... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en Hjälpmedelstekniker/vaktmästare/chaufför till Rehabenheten. Du kommer att vara en av två hjälpmedeltekniker och du behöver kunna arbeta både i team och självständigt. Som hjälpmedelstekniker har du tillsammans med din kollega det övergripande ansvaret för kommunens hjälpmedel och fungerar som stöd vid inköp/val av produkter. Som hjälpmedeltekniker har du ett nära samarbete med arbetsterapeuterna inom den egna enheten samt med övrig omvårdnadspersonal inom äldreomsorgen. Du kommer att ha mycket direktkontakt med den enskilde och vi ser därför gärna att du är utbildad undersköterska eller har erfarenhet av nära vårdarbete.

Arbetsplatsen
Tjänsten utgår från Rehabenheten. På enheten finns arbetsterapeuter, hjälpmedelstekniker och rehabiliterande undersköterskor. Rehabenheten sitter samlade i lokaler på Koppargården där även vår Dagverksamhet finns. Närheten gör att vi samarbetar väl, stödjer varandra och har nära till vår chef.

Arbetsuppgifter
Du kommer enligt körschema hämta och lämna personer till dagrehabilitering, social dagvård och demensdagvård (våra tre inriktningar på Dagverksamhet). Ansvara för utvändig och invändig skötsel av fordon. Leverera och hämta hjälpmedel enligt arbetsorder från arbetsterapeut. Rekonditionering och service/underhåll av hjälpmedel. Diverse vaktmästaruppdrag inom äldreomsorgens verksamheter enligt inkomna arbetsorder.

Kvalifikationer
- El-teknisk, mekanisk eller annan teknisk utbildning, alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
- God fysik

Meriterande
- Utbildad undersköterska eller erfarenhet av nära vårdarbete.
- Erfarenhet av liknade arbete

Övrigt
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då arbetet kräver servicekänsla, samarbetsförmåga och flexibilitet. Tjänsten är på 100% och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Vi har valt forum för vår rekrytering och undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings/rekryteringsföretag. Visa mindre

Vill du arbeta med projektledning och förändringsarbete inom IT?

Ansök    Sep 9    OnePartnerGroup    Projektledare, IT
Har du ett genuint tekniskt intresse och tilltalas av att få driva utvecklingen av Kopparbergs Bryggeris IT-stöd och digitalisering framåt? Då är det dig vi söker! Till vår kund Kopparbergs Bryggeri rekryterar vi nu en IT-generalist som vill vara med och driva en förändringsresa inom digitalisering, utveckling av IT-stöd samt implementering av affärssystem. Om Kopparbergs Bryggeri Kopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggeriet o... Visa mer
Har du ett genuint tekniskt intresse och tilltalas av att få driva utvecklingen av Kopparbergs Bryggeris IT-stöd och digitalisering framåt? Då är det dig vi söker!

Till vår kund Kopparbergs Bryggeri rekryterar vi nu en IT-generalist som vill vara med och driva en förändringsresa inom digitalisering, utveckling av IT-stöd samt implementering av affärssystem.

Om Kopparbergs Bryggeri
Kopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggeriet och ligger bakom bland annat varumärken som Kopparbergs Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Vårt absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparbergs Cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider. Lika stolta är vi över våra öl Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult som tillhör storsäljarna. Baserat på vårt medarbetarengagemang, kompetensutveckling och tydliga karriärvägar där medarbetarna står i fokus blev Kopparbergs Bryggeri ett av Sveriges 100 karriärföretag år 2015.

Arbetsuppgifter

I rollen som IT-generalist på Kopparbergs Bryggeri kommer du arbeta i en bred projektledande roll där du driver arbetet mot att effektivisera den digitala transformationen av arbetsflöden och automatisering framåt.

Du kommer att vara med i upphandling och implementering av nya affärssystem. Arbetet innebär att utveckla och förbättra IT-stöd för hela verksamheten. Du kommer ansvara för projektet och arbeta nära dina kollegor inom IT men också övrig verksamhet.

Din profil
Vi söker dig som minst har en högskoleutbildning inom området som data/systemvetenskap eller likvärdigt alt. du har flera års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.
Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med projektledning och systemutveckling.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift.

Du har känsla för IT-styrning och infrastruktur och letar efter ett nytt utvecklande och spännande arbete. Som person är du drivande och engagerad som har en naturlig förmåga att få med dig och leda en grupp. Du har god känsla för kommunikation och samarbete och kan snabbt sätta dig in ”problematik” och helhetsbilden för att förstå var ni börjar och ska på resan.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 50 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Omfattning
Heltid

Start
Omgående eller enligt överenskommelse.

Arbetstider
Dagtid, Mån-fre

Lön
Marknadsmässig fast lön.

Anställningsform
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Tjänstgöringsort
Kopparberg Visa mindre

Sjuksköterska Treskillingen

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Är du någon av de lagspelare vi saknar? Vi önskar hitta medarbetare, leg sjuksköterskor eller distriktssköterskor som är... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Är du någon av de lagspelare vi saknar?
Vi önskar hitta medarbetare, leg sjuksköterskor eller distriktssköterskor som är intresserade, engagerade, flexibla och har en positiv inställning till jobbet. Som tillsammans med oss vill arbeta för att möta framtidens utmaningar. Att jobba utifrån ett kommunalt perspektiv med den ?Nya nära vården?
Meriterande är tidigare arbetslivserfarenhet av kommunalvård, psykiatri eller primärvård men framförallt känslan av att vi kan fungera och göra ett bra jobb tillsammans .

Arbetsplatsen
Vi är en liten sjuksköterskeorganisation som består av 11 tjänster. Vi ansvarar tillsammans för bemanningen av kvällar, nätter och helger. Vanligen tjänstgör man en kväll i veckan samt var 4:e helg men individuella schemaanpassningar förekommer efter önskemål. Tre av oss ansvarar för nätterna samt en del av kvällarna.
Ett nära samarbete med övriga sjuksköterskor i gruppen är en förutsättning i verksamheten.
Vi samverkar i team med övriga yrkeskategorier såsom arbetsterapeuter, omvårdnadspersonal och biståndshandläggare.
Enhetschefen är gemensam och delas med kommunens nattpatrull, samt är även Medicinskt Ansvarig Sjuksköterska.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha omvårdnadsansvar för personer med hälso- och sjukvårdsinsatser boende på Treskillingen, ett boende med servicehus inriktning. Samt även kunna arbeta på andra områden när så krävs. I uppdraget ingår bl a att vid behov ta kontakt med läkare, anhöriga, ha en arbetsledande roll och handleda personal i vårdarbetet. Ansvara för läkemedelshantering och delegering av läkemedel. Utföra eller delegera insatser enligt HSL hos personer som har hemsjukvård, samt tillhörande dokumentation.

Verkar det intressant? Hör av dig så berättar vi gärna mer.
vid frågor om tjänsten kan du kontakta enhetschef och MAS Gunilla Andersson
Ljusnarsbergs kommun, på telefon 0580-80458


Då vi själva genomför rekryteringsprocessen undanbeds alla former av erbjudande eller anvisningar från rekryterings- och bemanningsföretag.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansökan tas endast emot via ansökningsformuläret på www.ljusnarsberg.se Visa mindre

Boendestödjare/Personlig assistent på våra verksamheter i Bångbro

Kungsängen i Nora AB tillhandahåller gruppbostäder för vuxna personer med funktionsnedsättning med beslut enligt LSS, personkrets 1. Gruppbostaden består av sex lägenheter och ligger strax utanför Nora.Kungsängen i Nora AB har sedan 1992 bedrivit verksamheter för personer med funktionshinder. Idag har vi tretton gruppbostäder, en daglig verksamhet samt ett antal assistansuppdrag. Våra verksamheter finns på flera platser i landet. Vi arbetar målmedvetet och... Visa mer
Kungsängen i Nora AB tillhandahåller gruppbostäder för vuxna personer med funktionsnedsättning med beslut enligt LSS, personkrets 1. Gruppbostaden består av sex lägenheter och ligger strax utanför Nora.Kungsängen i Nora AB har sedan 1992 bedrivit verksamheter för personer med funktionshinder. Idag har vi tretton gruppbostäder, en daglig verksamhet samt ett antal assistansuppdrag. Våra verksamheter finns på flera platser i landet. Vi arbetar målmedvetet och uthålligt i våra ofta komplexa uppdrag. För mer information, se vår hemsida: www.kungsangensgruppboende.se Om digVi söker dig som är en engagerad och varm person med hjärtat på rätta stället. Du ska vilja ge järnet varje dag för att ge våra brukare en trivsam och stimulerande vardag samt goda levnadsvillkor.Förutom grundläggande kompetenskrav kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper som vi bedömer vara nödvändiga för att klara av uppdraget.Du ska kunna arbeta professionellt utifrån framtagna rutiner, ibland på detaljnivå, utan att tappa fokus på helheten. Du bör vara en person som förstår funktionsnedsättningar och kan agera utifrån din förståelse.Du bör ha ett stort intresse av att arbeta med människor, en personlig mognad och inre trygghet. Du ska vara ansvarstagande, lyhörd, flexibel, driven och pålitlig. Du bör vara en person som är positiv och utåtriktad samt har en förmåga att arbeta pedagogiskt. Då kommunikation och administration är viktiga delar av verksamheten förutsätter arbetet att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.Du delar med dig av dina kunskaper samt är öppen för att ta till dig och lära av andra. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat.Meriterande om du som söker har genomgått omvårdnadsprogrammet eller annan motsvarande utbildning.och/eller har erfarenhet av att arbeta med personer med utvecklingsstörning/autism. Vi arbetar utifrån företagets koncept och värdegrund och vision.B-körkort är ett krav Vi söker dig som vill arbeta i våra verksamheter i Bångbro.Som boendestödjare/assistent är du direkt underställd verksamhetschefen. Du har ett självständigt arbete där du ansvarar för att de som bor får den omvårdnad och stöd de behöver.Arbetet är mycket flexibelt och varierande och kan innehålla allt från stöd till sysselsättning/studier, aktiviteter, laga mat, städa, strukturera vardagen, stötta i externa kontakter, omvårdnad m.m.Du förväntas vara professionell i ditt bemötande och respektera den enskildes rätt till integritet, delaktighet och självbestämmande.Vi arbetar med tydliggörande pedagogik samt lågaffektivt bemötande. Visa mindre

Svetsare

Grovplåtslagare/svetsare. Vi på IH Svets i Ställdalen AB utför legotillverkning, maskinreparationer och bearbetning av allehanda konstruktioner för industriellt bruk.   Vi söker en svetsare/grovplåtslagare med praktisk erfarenhet av manuell svetsning. Du svetsar ihop olika detaljer med varierande storlek i både korta och långa serier. Arbetsgifterna innehåller reparationer, tillverkning och svetsning i vitt samt svart material på en mekanisk verkstad. Meri... Visa mer
Grovplåtslagare/svetsare. Vi på IH Svets i Ställdalen AB utför legotillverkning, maskinreparationer och bearbetning av allehanda konstruktioner för industriellt bruk.   Vi söker en svetsare/grovplåtslagare med praktisk erfarenhet av manuell svetsning. Du svetsar ihop olika detaljer med varierande storlek i både korta och långa serier. Arbetsgifterna innehåller reparationer, tillverkning och svetsning i vitt samt svart material på en mekanisk verkstad. Meriterande är, god kunskap i ritningsläsning, truckkort och utbildningen heta arbeten. Arbete utanför arbetsplatsen och industrireparationer förekommer. Som person vill vi att du är ansvarstagande, självgående, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga. Du som söker har relevant utbildning och/eller lång arbetslivserfarenhet inom yrket som grovplåtslagare/svetsare Minst B körkort är ett krav då en del arbeten sker utanför verkstaden.  Goda kommunikationsmöjligheter via tåg finns för att ta sig till arbetsplatsen. Provanställning 6 månader med chans till tillsvidareanställning Välkommen med din ansökan Visa mindre

Vi söker engagerade säljare!

Ansök    Aug 28    Power Of Nature AB    Utesäljare
Är DU den vi söker till vårt glada säljargäng? Vi expanderar och söker nu personer över nästan hela mellansverige!Vi söker dig som är lättsam, har nära till skratt, vill tjäna pengar och klättra i företaget och göra karriär.Det är till stor fördel om du är social och utåtriktad men även ansvarsfull, då jobbet är helt fritt.Är du sedan tävlingsinriktad och målmedveten finns stora pengar att tjäna och det helt utan lönetak.Så besanna dina drömmar och sök job... Visa mer
Är DU den vi söker till vårt glada säljargäng? Vi expanderar och söker nu personer över nästan hela mellansverige!Vi söker dig som är lättsam, har nära till skratt, vill tjäna pengar och klättra i företaget och göra karriär.Det är till stor fördel om du är social och utåtriktad men även ansvarsfull, då jobbet är helt fritt.Är du sedan tävlingsinriktad och målmedveten finns stora pengar att tjäna och det helt utan lönetak.Så besanna dina drömmar och sök jobbet hos oss.All utbildning sker via oss och våra duktiga utbildare och rejäl hjälp igång så DU blir trygg i DITT jobb! Så ingen förkunskap eller erfarenheter krävs. Bra va? Ett jobb som passar de flesta.Intresserad? Släng iväg ett trevligt mail till oss! Men glöm INTE telefonnumret!Vi har väldigt få krav och dessa är att man måste ha körkort och bil.Välkommen med er ansökan! Arbetet går ut på att demonstrera vår produkt Roboclean som är världsledande inom sin teknik. www.roboclean.seDu jobbar på förbokade kundbesök där du är väntad och välkommen vilket gör det lättare än att jobba inom en uppsökande verksamhet.Du väljer själv vecka för vecka hur du vill jobba vilket är en fördel för de som vill styra sina arbetstider lite mer.Man utgår från sitt egna hem och jobbar med omnejd även om huvudkontoret ligger i Västerås.Vårt kontor är beläget 10 minuter från centrala Västerås.Ljus och fräsch lokal med tillgång till kök & toalett m.m och trevliga medarbetare.Här håller vi alla våra utbildningar och möten.Men man utgår från sin egna kommun när man jobbar. Visa mindre

Förskollärare

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Ljusnarsbergs kommun söker förskollärare till förskolan Åstugan i Ställdalen - en nybyggd förskola med fantastisk utemilj... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Ljusnarsbergs kommun söker förskollärare till förskolan Åstugan i Ställdalen - en nybyggd förskola med fantastisk utemiljö.

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och som vill vara med och utveckla förskolan i Ljusnarsberg.

Som förskollärare hos oss i Ljusnarsbergs kommun medverkar du till att tillsammans med arbetslaget, att skapa en positiv och utvecklande miljö för barn att läras och utvecklas i och att det skapas en god balans av omsorg och lärande för varje enskilt barn och för hela barngruppen.

Du som söker tjänsten hos oss inspireras av barns nyfikenhet och kreativitet och ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. I samråd med dina kollegor har du förmågan att anpassa och prioritera ditt arbetssätt efter barnens och verksamhetens behov.

Du har en god samarbetsförmåga och skapar lätt relationer med både barn, föräldrar och arbetskamrater. Du är tydligt och samtidigt lyhörd i ditt sätt att kommunicera och har ett varmt och välkomnande bemötande.

I dina arbetsuppgifter ingår att tillsammans med övriga pedagoger ansvara för att planering, genomförande och utvärdering den pedagogiska undervisningen , vilket förutsätter att du är väl insatt i förskolans styrdokument och utvecklar och driver arbetet utifrån dem. Dokumentation och utvärdering av det pedagogiska arbetet är för dig en självklar del och du har ett reflekterande förhållningssätt till barns lärande och utveckling.

Du kommer att ingå i en trevlig personalgrupp som består av förskollärare och barnskötare, där ni tillsammans kompletterar och inspirerar varandra.

Kvalifikationer: förskollärarexamen med lärarlegitimation.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
För anställning krävs giltigt utdrag från polisens belastningsregister. Visa mindre

Engagerad , erfaren och social kvinna sökes.

Ansök    Aug 22    Frösunda    Personlig assistent
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

.

Personlig Assistans - vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 
* Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
* Ansvarstagande - ansvar ger trygghet för kunden
* Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
* Ett kundnära arbete
* Interna utbildningar - Frösundaakademin
* Friskvård för visstidsanställda
* En nära kontakt med din verksamhetschef


Vad innebär tjänsten?

Plats: Kopparberg


Kunden:
Vår kund är en social och pratsam man som gillar bilar och prata om rally.  
Kunden har ett stort omvårdnadsbehov varpå vi tror att du som söker har
erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Kunden kommunicerar och sitter för det mesta i sin säng.

Kunden vill att du som söker är kvinna. Vidare bör du förstå vikten av
hög ansvarskänsla och värdesätta noggrannhet.

Det är viktigt att du har lätt för att ta till dig instruktioner och genomföra dem.
Vi tror att du som söker har en stor personlig mognad och kan skilja på sak och person.


Krav:
KvinnaSpecifikt om tjänsten:
Tjänstgöring avser timvikariat.
Tjänstgöring sker på dagtid.
Arbetstider:  09.00-15.00 eller 11.00-19.30
Rekrytering sker löpande. Visa mindre

Avdelningsföreståndare till SiS LVM - hem Rällsögården. Ref 1921

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan.


SiS LVM-hem Rällsögården ligger i Ljusnarsbergs kommun, 8 mil norr om Örebro och 1,5 mil söder om Kopparberg. Vår målgrupp är män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, ibland med viss psykiatrisk problematik.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker just nu en avdelningsföreståndare till vår intagningsavdelning. Här erbjuds du en nyckelroll i en spännande och viktig verksamhet, där du bidrar till livsviktig förändring.

Du ingår i Rällsögårdens kreativa ledningsgrupp, där man tillsammans jobbar mot uppsatta mål. Du leder och fördelar arbetet på din avdelning med bl.a. budget- personal- och arbetsmiljöansvar utifrån institutionens arbets- och delegationsordning. Du har ansvar för att evidensbaserade metoder får genomslag i behandlingen. Det är även du som får personalen att växa och utvecklas i sitt arbete.

SiS är del i en vårdkedja. Det är viktigt att planera framtiden för dem som vistas hos oss. Som avdelningsföreståndare har du en mängd externa kontakter samt att du samarbetar internt med många olika yrkesgrupper och naturligtvis nära klienterna på avdelningen. Du har en spännande roll med stort ansvar.

Här växer du som ledare! Avdelningsföreståndare ingår i nätverk med kollegor i samma yrkesroll, och samlas vid regelbundna fortbildningsdagar. SiS har ett chefsprogram med olika inriktningar som stärker dig som chef och ledare, vilket ger utveckling och möjligheter till att öka din kompetens.
Som avdelningsföreståndare har man även chefsberedskap.


KVALIFIKATIONER
Du som söker tjänsten är utbildad socionom (akademisk examen med minst 180 hp) och innehar vitsordad dokumenterad chefserfarenhet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från missbruksvård.

Du som person är tydlig och gränssättande i ditt ledarskap och du har en förmåga att hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har känsla och kan få medarbetare att växa, både individuellt och i grupp. Därtill är du stresstålig, flexibel och tycker om att hålla många bollar i luften.

Utifrån de lagar, riktlinjer och mål som styr verksamheten behöver du vara en god administratör, ha goda kunskaper i att använda svenska språket i tal och skrift samt grundläggande datavana.

Stor vikt kommer läggas vid bedömning av personlig lämplighet och samarbetsförmåga för tjänsten.

B-körkort är ett krav då det förekommer resor i arbetet.


ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Visa mindre

Personlig assistent

att vi söker timvikarier i Kopparberg. I hemmet finns en hund så man kan inte vara allergisk. Goda kunskaper i svenska krävs. Tunga lyft förekommer i arbetet. Det gäller dag, kvälls och nattarbete alla dagar i veckan, vid behov. Tillträde omgående! Visa mer
att vi söker timvikarier i Kopparberg.
I hemmet finns en hund så man kan inte vara allergisk.
Goda kunskaper i svenska krävs.
Tunga lyft förekommer i arbetet.
Det gäller dag, kvälls och nattarbete alla dagar i veckan, vid behov. Tillträde omgående! Visa mindre

Speciallärare åk 7 - 9 (Vikariat)

Ansök    Aug 19    Ljusnarsbergs kommun    Speciallärare
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi söker dig som vill vikariera som speciallärare på Kyrkbacksskolan... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi söker dig som vill vikariera som speciallärare på Kyrkbacksskolan åk 7-9.
Vi söker dig som är behörig lärare med speciallärarutbildning eller lång erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med läraruppdraget utifrån gällande styrdokument. Du har ett inkluderande bemötande där utgångspunkten är att alla elever vill och kan lära sig. Vidare har du god samarbetsförmåga med elever, kollegor och vårdnadshavare. Stor vikt kommer att läggs vid personlig lämplighet och grundläggande IKT-kunskaper är ett krav.
Du kommer att ingå i ett arbetslag som tillsammans planerar, genomför och utvärderar verksamheten utifrån de styrdokument som finns. Under skoltiden är du med och stöttar i det dagliga arbetet och varje vecka träffar du dina kollegor för gemensam arbetslagskonferens. I ditt arbete strävar du efter att utveckla varje elevs förmågor, kunskapsmässigt och socialt. I arbetslaget är du ett viktigt stöd kring elever med extra anpassningar och där pedagogiska kartläggningar behöver göras.
Du är en tydlig och trygg person som med glädje och kreativitet ser till pedagogernas och elevernas lärande. Vi vill att du med dina kunskaper och erfarenheter optimerar pedagogernas och elevernas möjligheter till en framgångsrik skolgång.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Tjänsten kan komma att förlängas under vt-20.

Vi kommer att genomföra intervjuer fortlöpande. Visa mindre

Leg.sjuksköterska tim vikarie

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Vi önskar hitta leg Sjuksköterskor/Distriktssköterskor som framförallt är intresserade av arbete kväll och helg. Du skall... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Vi önskar hitta leg Sjuksköterskor/Distriktssköterskor som framförallt är intresserade av arbete kväll och helg. Du skall vara intresserad, engagerad,flexibel och ha en positiv inställning till jobbet. Som tillsammans med oss vill arbeta för att möta framtidens utmaningar. Att jobba utifrån ett kommunalt perspektiv med den "Nya nära vården". Du behöver vara trygg i din yrkesroll och kunna arbeta självständigt eftersom det på kvällar och helger endast är en sjuksköterska i tjänst.
Vi är en liten organisation som består av 11 tjänster. Enhetschefen delas med kommunens nattpatrull, samt är även Medicinskt Ansvarig Sjuksköterska.

Sjuksköterska inom den kommunala hemsjukvården innebär att du kan arbeta i ordinärt boende hos personer med beviljad hemsjukvård såväl som på särskilt boende för äldre och LSS boende. Vi har ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier såsom arbetsterapeuter, biståndshandläggare, omvårdnadspersonal och övriga enhetschefer. Du kan behöva handleda och stötta omvårdnadspersonal och även ta tillfälliga beslut tills ordinarie chef, arbetsterapeut eller biståndshandläggare är på plats.

Är du intresserad så hör gärna av dig så berättar vi mer. Gunilla Andersson enhetschef/MAS 0580-80458

Då vi själva genomför rekryteringsprocessen undanbeds alla former av erbjudande eller anvisningar från rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Fysioterapeut / sjukgymnast , Kopparbergs vårdcentral

Fysioterapeut eller sjukgymnast och intresserad av att ett varierat och givande arbete, på en arbetsplats full av glädje, skratt och värme? Kopparbergs vårdcentral är en liten arbetsplats, beläget cirka fem mil från Lindesbergs lasarett. Detta gör att vårt patientarbete blir både brett och varierat. Vårt uppdrag är att hjälpa människor när de är i behov av sjukvård, men också att förebygga ohälsa. Vi är ett sammansvetsat gäng på cirka 20 personer, där al... Visa mer
Fysioterapeut eller sjukgymnast och intresserad av att ett varierat och givande arbete, på en arbetsplats full av glädje, skratt och värme?

Kopparbergs vårdcentral är en liten arbetsplats, beläget cirka fem mil från Lindesbergs lasarett. Detta gör att vårt patientarbete blir både brett och varierat. Vårt uppdrag är att hjälpa människor när de är i behov av sjukvård, men också att förebygga ohälsa. Vi är ett sammansvetsat gäng på cirka 20 personer, där alla fyller en viktig roll. Här hjälper vi varandra, inom och mellan alla yrkesgrupper.

Låter det som en vårdcentral där du skulle trivas?

Arbetsuppgifter:
Som medarbetare hos oss kommer du vara med och hjälpa ortens innevånare till en god hälsa, såväl vårdande som förebyggande. Du kommer att ha patientkontakt på vårdcentralen i form av funktionsbedömningar, behandlingar, planering och samordning av insatser samt hålla i gruppverksamhet.

Likaså kommer du, som en del i vårt sammansvetsade team, att ha en given i roll i vårt arbete att utveckla vårdcentralen och vårt uppdrag. Allt för att ge våra patienter den bästa tänkbara vården.

Som sagt, ett varierat och givande arbete!

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast. Som person är du självständigt, tar egna initiativ och har lätt för att anpassa dig och är delaktig i arbetet mot förändringar.

Då tjänsten innefattar möten med såväl patienter som kollegor ser vi det som en självklarhet att du har lätt för att skapa bra möten. Likaså har du lätt för att samarbeta i team med andra yrkesgrupper på vårdcentralen.

Känns det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring

Tillträde:
2019-10-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Enhetschef Emma Nyström
Telefon: 0580-887 40

Fackliga företrädare:
Louise Andersson, Fysioterapeuterna
Telefon: 019-602 25 02

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Övrigt:
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter.
Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Sista ansökningsdag:
2019-09-23

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Kopparberg vårdcentral ingår i Område närsjukvård norr. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler samt delar av Lindesberg lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Vill du tjäna pengar utan lönetak?

Ansök    Aug 6    Power Of Nature AB    Utesäljare
Är DU den vi söker till vårt glada säljargäng? Vi expanderar och söker nu personer över hela Mellansverige.Vi söker dig som lättsam, har nära till skratt, vill tjäna pengar och klättra i företaget samt göra karriär.Det är till stor fördel om du är social och utåtriktad men även ansvarsfull, då jobbet är helt fritt.Är du sedan tävlingsinriktad och målmedveten finns stora pengar att tjäna och det helt utan lönetak.Vad erbjuder vi dig?FörsäljningsutbildningVi... Visa mer
Är DU den vi söker till vårt glada säljargäng? Vi expanderar och söker nu personer över hela Mellansverige.Vi söker dig som lättsam, har nära till skratt, vill tjäna pengar och klättra i företaget samt göra karriär.Det är till stor fördel om du är social och utåtriktad men även ansvarsfull, då jobbet är helt fritt.Är du sedan tävlingsinriktad och målmedveten finns stora pengar att tjäna och det helt utan lönetak.Vad erbjuder vi dig?FörsäljningsutbildningVidareutbildningFörbokade mötenBåde fast- och provisionsbaserad lönBra arbetsteamFlexibla arbetstider som bestämmer självTävlingar med fina priser och resor i pottenEtt jobb där du utgår från ditt hemEtt jobb som du själv bestämmer avståndet tillAll utbildning sker via oss och våra duktiga utbildare. Du får mycket hjälp i början tills du är trygg i ditt jobb. Så ingen förkunskap eller erfarenheter krävs. Ett jobb som passar de flesta.De krav vi har är att man måste ha körkort, bil och att man pratar flytande svenska.Välkommen med er ansökan! Arbetet går ut på att demonstrera vår produkt Roboclean som är världsledande inom sin teknik. www.roboclean.seDu jobbar på förbokade kundbesök där du är väntad och välkommen, vilket gör det lättare än att jobba inom en uppsökande verksamhet.Du väljer själv vecka för vecka hur du vill jobba vilket är en fördel för de som vill styra sina arbetstider lite mer.Man utgår från sitt egna hem och jobbar med omnejd även om huvudkontoret ligger i Västerås.Vårt kontor är beläget 10 minuter från centrala Västerås.Ljus och fräsch lokal med tillgång till kök & toalett m.m och trevliga medarbetare.Här håller vi alla våra utbildningar och möten.Lite m oss:1996 grundades företaget Aura Roboclean den koncernen som vi jobbar för. I Sverige startade vi upp förra året och därför är vi i en väldigt expansiv fas just nu och därför vi söker fler säljare.Roboclean som vi jobbar med är en vattenbaserad produkt som i grund och botten är en luftrenare. Produkten har även fått 13 olika certifikat och utmärkelser för dess användning och design. Tex att den är förebyggande mot astma & allergier.Roboclean finns i 47 länder och omsätter strax över 11 miljarder kronor så det är en väldigt stor och trygg organisation att arbeta för.Se mer information om jobbet här:https://www.youtube.com/watch?v=pP2u5EnsTAALäs gärna mer om produkten på www.roboclean.se Visa mindre

Drift - och underhållsarbetare Park , Ljusnarsberg

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen! Samhällsbyggnad Bergslagen strävar efter ... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003.
Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.
Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen!

Samhällsbyggnad Bergslagen strävar efter en balanserad köns- och åldersfördelning och värdesätter den kompetens som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Avdelningen
Inom Produktionsavdelningen finns verksamheter såsom återvinning, gata/trafik, park/skog, idrott, lokal- och miljöservice samt VA-anläggning och VA-ledningsnät. Totalt arbetar ca 160 medarbetare inom avdelningen.

Avdelningen söker nu en Drift- och underhållsarbetare till vår parkverksamhet främst i Ljusnarsbergs kommun. Anställningen är inom förbundet med nuvarande placering inom Produktionsavdelningen. Tjänsten som Drift- och underhållsarbetare innefattar ett utmanande och omväxlande arbete.

Uppdrag
I arbetsuppgifterna som drift- och underhållsarbetare inom Parkverksamheten ingår drift och underhåll av allmän platsmark med bland annat sommarblommor och möblering i parker, tätortsnära skog och övriga grönytor. Uppdraget innebär även skötsel av obebyggda tomter, yttre fastighetsskötsel, drift av lekplatser, renhållning av gator och parker med mera. På vinterhalvåret ingår också en del vinterväghållning.

Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Arbetet ska genomsyras av ett helhetsperspektiv och drivas i samstämmighet med vår värdegrund FÖRE - förtroende, öppenhet, respekt och engagemang.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har som lägst gymnasieutbildning, eller erfarenhet som av arbetsgivaren värderas likvärdigt, helst med inriktning mot trädgårdsmästare eller liknande. Du måste ha några års praktisk erfarenhet från arbete med park/grönyteskötsel.

Vi utgår från att du är intresserad av parkskötsel, är kommunikativ, initiativtagande och ansvarstagande. Du är också service- och kundfokuserad och värdesätter ett noggrant utfört arbete.

Vi ser gärna att du som söker har vana av att arbeta med en bred maskinpark. Förarbevis för Hjullastare (Godshantering) och Arbete på väg är ett krav. Heta arbeten samt Motorsåg A+B och C är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort
B-körkort. Innehar du BE är detta meriterande.

Arbetstid/Varaktighet
100 % tillsvidare. Provanställning kan tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön
Individuell lönesättning tillämpas.

Kontaktpersoner
Mer information om tjänsten får du av arbetsledare Park John Storm 0587-55 00 49.

Fackliga kontaktpersoner
Vid Samhällsbyggnad Bergslagen finns Kommunal, Ledarna, Saco och Vision representerade. De nås via kommunens växel 0587-55 00 00.

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag är 2019-08-25

Ansökan
görs via länk: http://www.hrsupporten.se/bkt.php Visa mindre

Besöksintervjuare i Kopparberg

Just nu söker vi personer som är intresserade av att jobba som besöksintervjuare / face2face-intervjuare hos oss inför ett stort europeisk forskningsprojekt som startar till hösten.Du ska gärna ha vana av personliga intervjuer, telefonrekrytering eller liknande och goda datorkunskaper. Du ska även ha körkort och tillgång till bil. Ditt arbete som besöksintervjuare går ut på att med hjälp av dator och programvara som vi tillhandahåller, genomföra personliga... Visa mer
Just nu söker vi personer som är intresserade av att jobba som besöksintervjuare / face2face-intervjuare hos oss inför ett stort europeisk forskningsprojekt som startar till hösten.Du ska gärna ha vana av personliga intervjuer, telefonrekrytering eller liknande och goda datorkunskaper. Du ska även ha körkort och tillgång till bil. Ditt arbete som besöksintervjuare går ut på att med hjälp av dator och programvara som vi tillhandahåller, genomföra personliga intervjuer med utvalda privatpersoner. I dina arbetsuppgifter ingår att kontakta och rekrytera ditt urval via telefon och boka in en intervju. Du möter därefter respondenten i hemmet eller annan av respondenten vald plats och genomför intervjun. Arbetet utgår ifrån Kopparberg men det kan även ingå dagsresor till närliggande orter.Vi erbjuder ett fritt arbete där du själv styr dina tider och hur mycket du vill arbeta. För detta projekt behöver du kunna arbeta mellan 8-12 timmar per vecka. Våra projekt varierar både i omfattning och i längd. Det är lätt att kombinera med andra arbeten och du bestämmer din omfattning tillsammans med oss. Du genomgår en obligatorisk utbildning innan du börjar ditt arbete. I det aktuella uppdraget kommer denna utbildning ske i oktober och det är sedan viktigt att du kan börja arbeta på en gång. Utbildningen innehåller dels det aktuella projektets upplägg men även vad det innebär att arbeta med personliga intervjuer inom Ipsos. Ett krav är att du efter utbildningen kan komma igång och börja arbeta på en gång.Viktigt är att du tidigare har arbetat med människor, är bekväm i att arbeta via telefon och möta nya människor. Du ska även vara van och bekväm i att kontakta nya människor via telefon när du bokar in dina intervjuer. Tidigare arbete med telefonförsäljning är meriterande.Du behöver även vara disciplinerad för att nå dina egna mål och bidra till projektens målVi förutsätter goda kunskaper i Windows, MS Office och webbläsare.Du ska kunna tala, läsa och skriva svenska obehindrat.Du ska också ha en stabil (fast eller mobilt, ej via mobiltelefon) internetuppkoppling hemma.Du bör även vara tävlingsinriktad för att nå dina egna mål och bidra till projektets mål.Eftersom arbetet sker över större områden ska du ha körkort och tillgång till bil. Ersättning för detta sker enligt skatteverkets regler.Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan via jobba.ipsos.seVi undanber oss alla kontakter ifrån rekryteringsföretag eller annonssäljare. Visa mindre

Sjuksköterska till SiS LVM - hem Rällsögården. Vill du bli vår 4:e Syrra?

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan.


SiS LVM-hem Rällsögården ligger i Ljusnarsbergs kommun, 8 mil norr om Örebro och 1,5 mil söder om Kopparberg. Vår målgrupp är män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, ibland med viss psykiatrisk problematik.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du bli vår fjärde Syrra

Just nu söker vi en sjuksköterska för tillsvidare anställning på SiS LVM-hem Rällsögården.
Vill du bli vår fjärde syrra? Du erbjuds ett stimulerande och meningsfullt arbete där du har möjlighet att göra skillnad för våra klienter!
Som sjuksköterska hos SiS är du en del i ett sammanhang. Du ingår i team och deltar i behandlingsplanering tillsammans med yrkesgrupper som läkare, psykolog, terapeut och behandlingspersonal.
Arbetsuppgifterna kan förutom omvårdad och läkemedelshantering rymma allt från stödjande samtal till akuta insatser. Som sjuksköterska på SiS har du ett viktigt arbete med många kontakter. Vi tar ett helhetsgrepp tillsammans med socialtjänst och andra vårdgivare med klienten i fokus.
Hos SiS kan du utvecklas inom ditt yrke och vi erbjuder regelbundna kompetensutvecklingsdagar och utbildningar.

Låter det intressant är du varmt välkommen med din ansökan. Frågor gällande arbetsuppgifter, vårt uppdrag m.m. hänvisas du till vår kontaktperson Sara Börgel.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska.
Du vill och kan arbeta både självständigt och i grupp, du är flexibel, ansvarstagande, stresstålig och en trygg förebild åt våra vuxna missbrukare. Du kan sätta gränser och hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, såsom social kompetens, lyhördhet och god samarbetsförmåga. Du har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift. Meriterande med erfarenhet av journalsystemet TakeCare. B-körkort krävs då resor kan förekomma i tjänsten. Se erfarenhetskrav under rubriken kvalifikationer

ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Visa mindre

Leg sjuksköterska / Distriktssköterska hemsjukvård

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Är du någon av de lagspelare vi saknar? Vi önskar hitta medarbetare, leg sjuksköterskor eller distriktssköterskor som är ... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Är du någon av de lagspelare vi saknar?
Vi önskar hitta medarbetare, leg sjuksköterskor eller distriktssköterskor som är intresserade, engagerade, flexibla och har en positiv inställning till jobbet. Som tillsammans med oss vill arbeta för att möta framtidens utmaningar. Att jobba utifrån ett kommunalt perspektiv med den ?Nya nära vården?
Meriterande är tidigare arbetslivserfarenhet av kommunalvård, psykiatri eller primärvård men framförallt känslan av att vi kan fungera och göra ett bra jobb tillsammans .

Arbetsplatsen
Vi är en liten sjuksköterskeorganisation som består av 11 tjänster. Vi ansvarar tillsammans för bemanningen av kvällar, nätter och helger. Vanligen tjänstgör man en kväll i veckan samt var 4:e helg men individuella schemaanpassningar förekommer efter önskemål. Tre av oss ansvarar för nätterna samt en del av kvällarna.
Ett nära samarbete med övriga sjuksköterskor i gruppen är en förutsättning i verksamheten.
Vi samverkar i team med övriga yrkeskategorier såsom arbetsterapeuter, omvårdnadspersonal och biståndshandläggare.
Enhetschefen är gemensam och delas med kommunens nattpatrull, samt är även Medicinskt Ansvarig Sjuksköterska.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha omvårdnadsansvar för personer med hälso- och sjukvårdsinsatser boende i södra kommundelen. Samt även kunna arbeta på andra områden när så krävs. I uppdraget ingår bl a att vid behov ta kontakt med läkare, anhöriga, ha en arbetsledande roll och handleda personal i vårdarbetet. Ansvara för läkemedelshantering och delegering av läkemedel. Utföra eller delegera insatser enligt HSL hos personer som har hemsjukvård, samt tillhörande dokumentation.

Verkar det intressant? Hör av dig så berättar vi gärna mer.
vid frågor om tjänsten kan du kontakta enhetschef och MAS Gunilla Andersson
Ljusnarsbergs kommun, på telefon 0580-80458


Då vi själva genomför rekryteringsprocessen undanbeds alla former av erbjudande eller anvisningar från rekryterings- och bemanningsföretag.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansökan tas endast emot via ansökningsformuläret på www.ljusnarsberg.se Visa mindre

Timvikarierande behandlingspersonal till SiS LVM - hem Rällsögården. Ref 1919

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan.


SiS LVM-hem Rällsögården ligger i Ljusnarsbergs kommun, 8 mil norr om Örebro och 1,5 mil söder om Kopparberg. Vår målgrupp är män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, ibland med viss psykiatrisk problematik.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker timvikarierande behandlingspersonal för vård- och behandlingsarbete till SiS LVM-hem Rällsögården.
Som behandlingsassistent på Rällsögården motiverar du människor till nya och mindre destruktiva sätt att leva. Du kommer att jobba med att bygga trygga relationer men också arbeta med utvalda och väl fungerande behandlingsmetoder.
I arbetet som behandlingsassistent deltar man i verksamheten som en bra och trygg förebild för våra klienter samt hjälper till att skapa en stabil, trygg och omvårdande miljö. Arbetsuppgifterna varierar och du kan antingen vara på avdelningen med våra klienter, planera och genomföra samtalsgrupper, genomföra enskilda samtal, åka på resor, vara klienterna behjälpliga med praktiska göromål, utföra avdelningsarbete som städ och tvätt m.m. Dokumentation ingår i arbetsuppgifterna. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.
För ytterligare beskrivning av arbetsuppgifterna, vänligen ta kontakt med aktuell kontaktperson, då arbetet skiljer sig mellan dag och nattjänstgöring.


KVALIFIKATIONER
Gymnasial utbildning och personlig lämplighet med intresse för att jobba med människor. Det är meriterande om du har erfarenhet från missbruksvård/psykiatri eller har relevant utbildning som behandlingsassistent, socionom, undersköterska, mentalskötare eller liknande.
Din personliga lämplighet är nyckeln till livsviktig förändring. Därför behöver du vara en varm empatisk person som drivs av en stark inre glöd och vilja att skapa vårdresultat utöver det vanliga. Du vill och kan arbeta både självständigt och i grupp, du är flexibel, noggrann, ansvarstagande och en trygg förebild åt våra vuxna missbrukare. Du har en grundmurad positiv människosyn och en förmåga att hantera konflikter på ett konstruktivt sätt.

Då arbetet innebär samarbete med olika yrkeskategorier, där du är Rällsögårdens representant, är god samarbetsförmåga och en förståelse för olika professioner en förutsättning. Du ska ha goda kunskaper i att använda svenska språket i både tal och skrift.

B-körkort är ett krav då det förekommer resor i arbetet.
Utdrag tas från polisens misstanke- och brottsregister.

Intervjuer sker vid en gemensam rekryteringsdag 5 september som du kallas till.


ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Visa mindre

Medarbetare till Exportavdelningen

Ansök    Jul 24    KOPPARBERGS BRYGGERI AB    Orderplanerare
Om ossKopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggerier och ligger bakom varumärken som Kopparbergs Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Vår absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparbergs Cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider. Lika stolta är vi över våra öl Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult som tillhör storsäljarna.Baserat på vårt medarbetarengagemang, kompet... Visa mer
Om ossKopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggerier och ligger bakom varumärken som Kopparbergs Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Vår absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparbergs Cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider. Lika stolta är vi över våra öl Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult som tillhör storsäljarna.Baserat på vårt medarbetarengagemang, kompetensutveckling och tydliga karriär vägar där medarbetarna står i fokus blev Kopparbergs Bryggeri ett av Sveriges 100 karriärföretag år 2015.Till Kopparbergs Bryggeri rekryterar vi nu en medarbetare till vår Exportavdelning.Arbetet består framförallt av att ha kontakt med våra kunder i de länder vi exporterar till. Huvuduppgiften är att samordna hela kedjan från order till leverans.Om digDet är viktigt att du är ordningsam och noggrann då arbetet innebär mycket hantering av siffror så som att skapa dokument och registrera order med pris, antal kollin etc. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då tjänsten innefattar mycket samarbete med kollegor, fraktbolag och betydelsefulla kunder. För det dagliga arbetet är det viktigt att ta ansvar och vara lyhörd för att kunna ta emot och delge information. Du behöver vara stresstålig då arbetet kräver att du kan hantera att genomföra hela processen från order till leverans till flera kunder parallellt. Du behöver ha lätt för att läsa och förstå instruktioner för att kunna arbeta självständigt.Arbetsuppgifter:Ta emot och registrera orderPlanering av leveranserBeställning av frakterBeräkning av valutorFakturering av leveranser i olika valutorUpprätta dokumentBeräkning av produktlagerKvalifikationer:Goda kunskaper i Svenska och engelska, tal och skrift.God datorvana i MS-Officepaketet.MatematikMeriterande:Erfarenhet av orderhanteringKunskaper i andra språkVaraktighetAllmän visstidsanställning 12 månader (eventuellt tillsvidareanställning efter 12 mån) med start omgående.Deltid, 75%.Fram till 2019-08-31, heltid, 100%.Dagtid, månadslön. Visa mindre

Sjuksköterska Treskillingen

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Är du någon av de lagspelare vi saknar? Vi önskar hitta medarbetare, leg sjuksköterskor eller distriktssköterskor som är... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Är du någon av de lagspelare vi saknar?
Vi önskar hitta medarbetare, leg sjuksköterskor eller distriktssköterskor som är intresserade, engagerade, flexibla och har en positiv inställning till jobbet. Som tillsammans med oss vill arbeta för att möta framtidens utmaningar. Att jobba utifrån ett kommunalt perspektiv med den ?Nya nära vården?
Meriterande är tidigare arbetslivserfarenhet av kommunalvård, psykiatri eller primärvård men framförallt känslan av att vi kan fungera och göra ett bra jobb tillsammans .

Arbetsplatsen
Vi är en liten sjuksköterskeorganisation som består av 11 tjänster. Vi ansvarar tillsammans för bemanningen av kvällar, nätter och helger. Vanligen tjänstgör man en kväll i veckan samt var 4:e helg men individuella schemaanpassningar förekommer efter önskemål. Tre av oss ansvarar för nätterna samt en del av kvällarna.
Ett nära samarbete med övriga sjuksköterskor i gruppen är en förutsättning i verksamheten.
Vi samverkar i team med övriga yrkeskategorier såsom arbetsterapeuter, omvårdnadspersonal och biståndshandläggare.
Enhetschefen är gemensam och delas med kommunens nattpatrull, samt är även Medicinskt Ansvarig Sjuksköterska.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha omvårdnadsansvar för personer med hälso- och sjukvårdsinsatser boende på Treskillingen, ett boende med servicehus inriktning. Samt även kunna arbeta på andra områden när så krävs. I uppdraget ingår bl a att vid behov ta kontakt med läkare, anhöriga, ha en arbetsledande roll och handleda personal i vårdarbetet. Ansvara för läkemedelshantering och delegering av läkemedel. Utföra eller delegera insatser enligt HSL hos personer som har hemsjukvård, samt tillhörande dokumentation.

Verkar det intressant? Hör av dig så berättar vi gärna mer.
vid frågor om tjänsten kan du kontakta enhetschef och MAS Gunilla Andersson
Ljusnarsbergs kommun, på telefon 0580-80458


Då vi själva genomför rekryteringsprocessen undanbeds alla former av erbjudande eller anvisningar från rekryterings- och bemanningsföretag.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansökan tas endast emot via ansökningsformuläret på www.ljusnarsberg.se Visa mindre

Personliga assistent till Kvinna i Kopparberg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Vi söker nu personliga assistenter till vår kund i Kopparberg. Vår kund är en kvinna i 55 års ålder som har haft en stroke. Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie vid ordinarie personals frånvaro och som vill arbeta i sommar, på schema! Som personlig assistent ti... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu personliga assistenter till vår kund i Kopparberg. Vår kund är en kvinna i 55 års ålder som har haft en stroke.

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie vid ordinarie personals frånvaro och som vill arbeta i sommar, på schema!

Som personlig assistent till vår kund kommer dina arbetsuppgifter att variera efter hur kunden vill lägga upp sin dag. Du kommer att vara vid hennes sida och hjälpa henne med det som kan uppkomma i vardagen såsom handling, tvätt, matlagning, lättare städning men även personlig hygien samt förflyttningar/lyft. Du som assistent kommer att arbeta i kundens hem men ibland även följa med på aktiviteter utanför hemmet.

Vi tror att du som söker är aktiv och social då vår kund gillar som gillar aktiviteter som gå ut på promenader och går gärna ut och äter en lunch eller tar en fika. För kundens räkning ser vi gärna kvinnliga sökanden i 25-50 års ålder. Vi söker en pålitlig och lyhörd person med ansvarskänsla som har kunden i fokus. Du som assistent bör vara lugn och trygg i dig själv. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Som personlig assistent kommer du att vara kunden behjälplig där funktionsnedsättningen sätter gränser. Vi utgår från att du är lyhörd inför kundens önskemål samtidigt som du kan ta eget initiativ när så krävs.

Arbetstid/Varaktighet: dagtid, kväll och helg

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: omgående

 

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv". Visa mindre

Vill du tjäna pengar utan lönetak?

Ansök    Jul 16    Power Of Nature AB    Utesäljare
Är DU den vi söker till vårt glada säljargäng? Vi expanderar och söker nu personer över hela Mellansverige.Vi söker dig som lättsam, har nära till skratt, vill tjäna pengar och klättra i företaget samt göra karriär.Det är till stor fördel om du är social och utåtriktad men även ansvarsfull, då jobbet är helt fritt.Är du sedan tävlingsinriktad och målmedveten finns stora pengar att tjäna och det helt utan lönetak.Vad erbjuder vi dig?FörsäljningsutbildningVi... Visa mer
Är DU den vi söker till vårt glada säljargäng? Vi expanderar och söker nu personer över hela Mellansverige.Vi söker dig som lättsam, har nära till skratt, vill tjäna pengar och klättra i företaget samt göra karriär.Det är till stor fördel om du är social och utåtriktad men även ansvarsfull, då jobbet är helt fritt.Är du sedan tävlingsinriktad och målmedveten finns stora pengar att tjäna och det helt utan lönetak.Vad erbjuder vi dig?FörsäljningsutbildningVidareutbildningFörbokade mötenBåde fast- och provisionsbaserad lönBra arbetsteamFlexibla arbetstider som bestämmer självTävlingar med fina priser och resor i pottenEtt jobb där du utgår från ditt hem Ett jobb som du själv bestämmer avståndet tillAll utbildning sker via oss och våra duktiga utbildare och rejäl hjälp igång så DU blir trygg i DITT jobb :-) Så ingen förkunskap eller erfarenheter krävs. Bra va?? Ett jobb som passar de flesta.Vi har väldigt få krav och dessa är att man måste ha körkort och bil och att man pratar flytande svenska.Välkommen med er ansökan! Arbetet går ut på att demonstrera vår produkt Roboclean som är världsledande inom sin teknik. www.roboclean.seDu jobbar på förbokade kundbesök där du är väntad och välkommen vilket gör det lättare än att jobba inom en uppsökande verksamhet.Du väljer själv vecka för vecka hur du vill jobba vilket är en fördel för de som vill styra sina arbetstider lite mer.Man utgår från sitt egna hem och jobbar med omnejd även om huvudkontoret ligger i Västerås.Vårt kontor är beläget 10 minuter från centrala Västerås.Ljus och fräsch lokal med tillgång till kök & toalett m.m och trevliga medarbetare.Här håller vi alla våra utbildningar och möten.Lite m oss:1996 grundades företaget Aura Roboclean den koncernen som vi jobbar för. I Sverige är vi nystartade och startade förra året och därför är vi i en väldigt expansiv fas just nu och därför vi söker mycket nya säljare.Roboclean som vi jobbar med är en vattenbaserad produkt som i grund och botten är en luftrenare. Produkten har även fått 13 olika certifikat och utmärkelser för dess användning och design. Tex att den är förebyggande mot astma & allergier.Vi finns i 47 länder och vi omsätter strax över 11 miljarder kronor så det är en väldigt stor och trygg organisation att arbeta för.Läs gärna mer om produkten på www.roboclean.se Visa mindre

Ekonom

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen! Söker du intressanta och varierande arbet... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003.
Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.
Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen!

Söker du intressanta och varierande arbetsuppgifter inom ekonomiområdet? Trivs du bra med att arbeta i en liten grupp som präglas av ansvarstagande och hög servicenivå?

Samhällsbyggnadsförbundet arbetar med stor bredd i de tekniska uppdragen för våra 4 medlemskommuner. Hos oss erbjuds du utmanande arbetsuppgifter och en möjlighet att vara en viktig del av ett större sammanhang. Vi tillsammans arbetar för en väl fungerande vardag för våra medborgare.
Mer information om oss hittar du via länken Samhällsbyggnadsförbundet på www.sbbergslagen.se

Uppdrag
Som ekonom hos oss är du en del av ekonomiavdelningen som i dagsläget består av 5 medarbetare som leds av ekonomichef. Du kommer att ha dagliga kontakter med medarbetare från olika delar av förbundets verksamheter, med syfte att underlätta för rapportering och redovisning.
I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att ta fram interna analyser och rapporter, sammanställa budget och prognoser, delta i bokslutsarbete, göra drifts- och investeringsuppföljningar, vara ett stöd för verksamheterna samt hantera andra på en ekonomiavdelning vanligen förekommande arbetsuppgifter.

I tjänsten ges också möjlighet till arbete i effektiviseringsprojekt.

Kvalifikationer
Du som söker ska ha examen på högskolenivå inom ekonomiområdet alternativt ekonomisk utbildning på gymnasienivå med flera års kvalificerad arbetslivserfarenhet inom ekonomi och budget som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

För att trivas i rollen som ekonom är det nödvändigt att du har ett intresse för arbetsområdet och trivs med många och varierande kontaktytor. Du har en god analytisk och digital förmåga samt arbetar strukturerat, välorganiserat med god prioriteringsförmåga.

Du har ett positivt förhållningssätt, är förändringsbenägen och du vill leverera kvalitativ service till de du möter. Du är självgående och tar egna initiativ men samtidigt förstår du vikten av ett gott samarbete.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi förutsätter att Du har goda kunskaper i Officepaketet och mycket goda kunskaper i Excel. Arbetet ställer krav på att Du på ett tydligt sätt kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Organisation
Som medarbetare hos oss får du många trevliga och kunniga medarbetare samt möjlighet att arbeta fritt, under ansvar. Hos oss finner du en aktiv personalförening, god kamratanda samt goda möjligheter till kompetensutveckling. Allt i samstämmighet med vår värdegrund FÖRE (Förtroende Öppenhet Respekt Engagemang).

Vi strävar efter en balanserad köns- och åldersfördelning och värdesätter den kompetens som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Arbetstid/Varaktighet och Lön
Heltid, 100 % tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.
Individuell lönesättning tillämpas.

Kontaktpersoner
För mer information angående tjänsten kontakta ekonomichef
Mattias Sjöberg 070-724 00 03

Fackliga kontaktpersoner
Vid Samhällsbyggnad Bergslagen finns Kommunal, Ledarna, Saco och Vision representerade. De nås via kommunens växel 0587-55 00 00.

Sista ansökningsdag
Urval och intervjuer kommer att ske löpande ansök senast 2019-07-28.

Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringstjänster.

Ansökan:
görs via länk: http://www.hrsupporten.se/bkt.php Visa mindre

Skolsköterska

Ansök    Jul 8    Ljusnarsbergs kommun    Skolsköterska
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Du är legitimerad sjuksköterska, med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning hälso-och sjukvård mot barn-och ungdoma... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Du är legitimerad sjuksköterska, med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning hälso-och sjukvård mot barn-och ungdomar, distriktssköterska eller skolsköterska. Tidigare erfarenhet av skolhälsovård är meriterande.

Du är trygg och självständig i din yrkesroll, har god samarbetsförmåga och är flexibel. Du är intresserad av kvalitets- och verksamhetsutveckling. Du är noggrann och kan planera och organisera ditt arbete. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Arbetet ska i första hand vara främjande och förebyggande, utifrån ett salutogent förhållningssätt. Du ingår i elevhälsoteam och arbetar med att stödja elever på ett sådant sätt som främjar lärandet i skolan. Du leder hälsosamtal, inriktade på livsstilsfrågor. Dina andra arbetsuppgifter är bland annat hälsokontroller, öppen mottagning och vaccinationer. Du deltar också i elevhälsans övergripande utvecklingsarbete. Arbetet ställer höga krav på självständighet och ansvarstagande.


Tjänsten är på kommunens enda grundskola, en F-9 skola med närmare 400 elever.
Elevhälsoteamet leds av en av skolans två rektor medan det medicinska verksamhetsansvaret ligger under skolchefen.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, 75 %. Tillträde enligt överenskommelse.

Då vi själva genomför rekryteringsprocessen undanbeds alla former av erbjudande eller anvisningar från rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Speciallärare

Ansök    Jul 8    Ljusnarsbergs kommun    Speciallärare
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Vi söker dig som är speciallärare med kunskap, erfarenhet och framförallt en stor vilja att arbeta inkluderande. Vi lägge... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Vi söker dig som är speciallärare med kunskap, erfarenhet och framförallt en stor vilja att arbeta inkluderande. Vi lägger stor vikt vid att du är en god ledare, har lätt för att samarbeta, är lyhörd för varje elevs behov samt är en trygg person. Du behöver vara flexibel och lösningsorienterad. Det krävs att du är en van IT-användare då vi använder olika pedagogiska lärplattformar.

Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Du är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens behov eller elevgruppens behov. Du utvecklar den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande.

Du har mycket god förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är kommunikativ och kreativ. Vi ser gärna att du vågar tänka och pröva nytt tillsammans med andra.

Då vi själva genomför rekryteringsprocessen undanbeds alla former av erbjudande eller anvisningar från rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Idrottslärare åk 1 - 8

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Vi söker dig med lärarlegitimation och behörighet att undervisa i idrott och hälsa i årskurs 1-8. Vi lägger stor vikt vid... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Vi söker dig med lärarlegitimation och behörighet att undervisa i idrott och hälsa i årskurs 1-8. Vi lägger stor vikt vid att du är en god ledare, har lätt för att samarbeta, är lyhörd för varje elevs behov samt är en trygg person. Du behöver vara flexibel och lösningsorienterad. Det krävs att du är en van IT-användare då vi använder olika pedagogiska lärplattformer.
Det är meriterande om du har erfarenhet av läraryrket.
Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Du är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens behov eller elevgruppens behov. Du utvecklar den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande.

Du har mycket god förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är kommunikativ och kreativ. Vi ser gärna att du vågar tänka och pröva nytt tillsammans med andra. Visa mindre

Lärare Musik åk 1 - 5 t.v.

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i musik i årskurserna F-5. Vi söker dig som är väl förtrogen med ä... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i musik i årskurserna F-5.
Vi söker dig som är väl förtrogen med ämnenas syfte, förmågor och kunskapskrav och är väl insatt i skolans kunskapssyn och värdegrundsuppdrag. Du har god kunskap och kompetens inom digitala och formativa lärprocesser.
Vi ser gärna att du är intresserad och har erfarenhet av språkutvecklande arbetssätt i det flerspråkiga klassrummet. Du har förmåga att motivera och skapa lärande och lärmiljöer som präglas av inkludering, variation och interaktivitet. Du har förmåga att se och möta varje elev och utgå från det som fungerar.
Du har mycket god förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är kommunikativ och kreativ. Vi ser gärna att du vågar tänka och pröva nytt tillsammans med andra. Visa mindre

Köksbiträde sökes!

Ansök    Jul 4    Resturang Palala    Köksbiträde
Restaurang Palala (Kadir Morogullari EF) söker ett köksbiträde för heltidsanställning! Du kommer att hjälpa till i köket genom att hjälp till med att förbereda maträtter genom att till exempel tvätta, skala och hacka grönsaker samt lägga upp maten. Du ska även se till att det är ordning och reda i köket. Plock och diskning kan förekomma. Viktigt att du är stresstålig och är bra på att ha många bollar i luften. Tidigare erfarenhet av arbete inom restaurangb... Visa mer
Restaurang Palala (Kadir Morogullari EF) söker ett köksbiträde för heltidsanställning! Du kommer att hjälpa till i köket genom att hjälp till med att förbereda maträtter genom att till exempel tvätta, skala och hacka grönsaker samt lägga upp maten. Du ska även se till att det är ordning och reda i köket. Plock och diskning kan förekomma. Viktigt att du är stresstålig och är bra på att ha många bollar i luften. Tidigare erfarenhet av arbete inom restaurangbranschen och kök är meriterande, dock inget vi kräver. Flerspråkighet är också meriterande. Visa mindre

sjuksköterska natt

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Är du någon av de lagspelare vi saknar? Vi önskar hitta medarbetare, leg sjuksköterskor eller distriktssköterskor som är ... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Är du någon av de lagspelare vi saknar?
Vi önskar hitta medarbetare, leg sjuksköterskor eller distriktssköterskor som är intresserade, engagerade, flexibla och har en positiv inställning till jobbet. Som tillsammans med oss vill arbeta för att möta framtidens utmaningar. Att jobba utifrån ett kommunalt perspektiv med den ?Nya nära vården?
Meriterande är tidigare arbetslivserfarenhet av kommunalvård, psykiatri eller primärvård men framförallt känslan av att vi kan fungera och göra ett bra jobb tillsammans .

Arbetsplatsen
Vi är en liten sjuksköterskeorganisation som består av 11 tjänster. Vi ansvarar tillsammans för bemanningen av kvällar, nätter och helger. Sjuksköterskorna som tjänstgör dagtid arbetar vanligen en kväll i veckan samt var 4:e helg men individuella schemaanpassningar förekommer efter önskemål. Tre av oss ansvarar för nätterna samt en del av kvällarna.
Ett nära samarbete med övriga sjuksköterskor i gruppen är en förutsättning i verksamheten.
Vi samverkar i team med övriga yrkeskategorier såsom arbetsterapeuter, omvårdnadspersonal och biståndshandläggare.
Enhetschefen är gemensam och delas med kommunens nattpatrull, samt är även Medicinskt Ansvarig Sjuksköterska.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara en av tre sjuksköterskor som tjänstgör natt och du kommer att ha en arbetsledande roll och handleda personal i vårdarbetet. I uppdraget ingår att utföra eller delegera insatser enligt HSL hos personer som har hemsjukvård, samt tillhörande dokumentation.

Verkar det intressant? Hör av dig så berättar vi gärna mer.
vid frågor om tjänsten kan du kontakta enhetschef och MAS Gunilla Andersson
Ljusnarsbergs kommun, på telefon 0580-80458 Visa mindre

SFI lärare

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Under förutsättning att erforderliga beslut fattas sökes SFI lärare till studieledighetsvikariat. Ljusnarsbergs kommun h... Visa mer
Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Under förutsättning att erforderliga beslut fattas sökes SFI lärare till studieledighetsvikariat.

Ljusnarsbergs kommun har en Vuxenutbildning med drygt 230 elever samt en grundskola med 450 elever. Vuxenutbildningen söker en legitimerad lärare för undervisning på SFI.Skolan kännetecknas av ett elevnära arbete och ett gott kollegialt samarbete. Då skolan är liten lär du snabbt känna elever och kollegor. På skolan arbetar vi med elevinflytande, digital kompetens och aktiviteter som syftar till att öka elevers kunskaper om utbildning och arbetsmarknad. Som anställd har du goda möjligheter att påverka den övergripande verksamheten och förväntas tillsammans med kollegorna att ta en aktiv roll i utvecklingsarbetet för en ökad måluppfyllelse.

Arbetsuppifter:
I arbetsuppgifterna ingår undervisning i svenska för invandrare samt sedvanliga läraruppgifter.
Du kommer också att handleda elever som läser på distans inom grund- och gymnasienivån.

Kvalifikationer:
Legitimerad lärare SFI, svenska som andra språk, gärna i kombination med engelska. Intresse av att utveckla den digitala kompetensen hos våra elever är också meriterande. Vi söker dig som vill utvecklas i din professionella roll och som vill bidra till att våra elever når framgång. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och din grundläggande inställning till elevernas olika förutsättning att lära, där du ser positivt på att anpassa undervisningen till olika individers behov. Som person är du positiv, flexibel och lösningsfokuserad. Du har lätt att bygga relationer och tycker bemötande av andra människor är viktigt. Visa mindre

Kopparberg söker engagerade säljare!

Ansök    Jun 25    Power Of Nature AB    Utesäljare
Är DU den vi söker till vårt glada säljargäng? Vi expanderar och söker nu personer över nästan hela landet.Vi söker dig som lättsam, har nära till skratt, vill tjäna pengar och klättra i företaget och göra karriär.Det är till stor fördel om du är social och utåtriktad men även ansvarsfull, då jobbet är helt fritt.Är du sedan tävlingsinriktad och målmedveten finns stora pengar att tjäna och det helt utan lönetak.Så besanna dina drömmar och sök jobbet hos os... Visa mer
Är DU den vi söker till vårt glada säljargäng? Vi expanderar och söker nu personer över nästan hela landet.Vi söker dig som lättsam, har nära till skratt, vill tjäna pengar och klättra i företaget och göra karriär.Det är till stor fördel om du är social och utåtriktad men även ansvarsfull, då jobbet är helt fritt.Är du sedan tävlingsinriktad och målmedveten finns stora pengar att tjäna och det helt utan lönetak.Så besanna dina drömmar och sök jobbet hos oss.All utbildning sker via oss och våra duktiga utbildare och rejäl hjälp igång så DU blir trygg i DITT jobb :-) Så ingen förkunskap eller erfarenheter krävs. Bra va?? Ett jobb som passar de flesta.Intresserad???? Släng iväg ett trevligt mail till oss! Men glöm INTE telefonnumret!Vi har väldigt få krav och dessa är att man måste ha körkort och bil och att man pratar flytande svenska.Välkommen med er ansökan! Arbetet går ut på att demonstrera vår produkt Roboclean som är världsledande inom sin teknik. www.roboclean.seDu jobbar på förbokade kundbesök där du är väntad och välkommen vilket gör det lättare än att jobba inom en uppsökande verksamhet.Du väljer själv vecka för vecka hur du vill jobba vilket är en fördel för de som vill styra sina arbetstider lite mer.Man utgår från sitt egna hem och jobbar med omnejd även om huvudkontoret ligger i Västerås.Vårt kontor är beläget 10 minuter från centrala Västerås.Ljus och fräsch lokal med tillgång till kök & toalett m.m och trevliga medarbetare.Här håller vi alla våra utbildningar och möten.Men man utgår från sin egna kommun när man jobbar. Visa mindre